Eşim bana allah belanı versin dedi

ben artık sabır taşına döndüm inan.
herkese sabırlı ol herşeyi sineye çek yokluğa katlan.
ve üstüne bela duy.

bunun cevabını bilmiyorum işte.

ben tahammül ediyorum atladım ben onu beklerken soğuk havada o işten çıkıp kahveye gitmişti
oyundan kalkamam bekle dedi. ben onun sıcaktan kalkamayan poposunu soğukta donarak sabırla bekledim.

vayyyy paşazade kahvede oyun oynuyor bi de öyle mi? ben de trafiğe takıldı fln zannediyorum, allah onun belasını versin o zaman

Diğer konularınızı da inceledim de.. Akıntıya kürek çekmek sizinki, eşiniz fazlasıyla küstah ve kaba biri, bayan ruhundan anlamayan, hani şöyle bir halk tabiri vardır "höd höd" denilen... Aynen öyle. Allah sabırlar versin diyeceğim de, bu insanla bir ömür sabrederek de geçmezki!

Son düzenleme:
ben artık sabır taşına döndüm inan.
herkese sabırlı ol herşeyi sineye çek yokluğa katlan.
ve üstüne bela duy.

ben tahammül ediyorum atladım ben onu beklerken soğuk havada o işten çıkıp kahveye gitmişti
oyundan kalkamam bekle dedi. ben onun sıcaktan kalkamayan poposunu soğukta donarak sabırla bekledim.

"bana göre" hata tam da bu noktada işte
ne kadar verirsek o kadar istiyorlar
"yeter" demediğimiz sürece ego tatminlerini daha da yukarı çekiyorlar

hem beni yarım saat bekletecek keyfi için
hem de bana bela okuyacak

zor, çok zor

yukarıda yazdıklarınızı okuyunca güldüm türk filminden kareler gibi bence sen kendi adına kredi kartı al her zor durumlar için bu seni kurtarır ayrıca genç kızlarımız evlenmeden önce bir erkeğe idare etmenin kolay olduğunu sanıyor ama öyle değil, bu çocukca kavgalarınız bitmeden çocuk yapmayın

vayyyy paşazade kahvede oyun oynuyor bi de öyle mi? ben de trafiğe takıldı fln zannediyorum, allah onun belasını versin o zaman

Tabi canım. ya trafikte olsa zaten üst üste aramam girer markete falan gezer oyalanırım hep beklettiği için genelde öyle yapıyorum.

Tabi canım. ya trafikte olsa zaten üst üste aramam girer markete falan gezer oyalanırım hep beklettiği için genelde öyle yapıyorum.

Ne diyim ki, bu şekilde evlilik yürür mü? İşi olsa, trafiğe takılsa anlarım da bu karda kışta karısını bekletmekte hicbir sakınca görmeyen kocadan korkarım ben

Son düzenleme:

kredi kartım var ama eşimde. inan çocukça kavga değil.
gerçekten değil ben asla kapris yapan nazı çekilen taraf olmadım hiç.

onu beklediğin için oluyor ya zaten bütün bunlar...biraz çıtkırıldım olsan ay ben bekleyemem ay hayatım dondum koş gel yetiş desen o adam gelir...ama sen maaşallah asker gibi nöbet tutarsan gelmez...

eminim onun bütün istedikleriini ikiletmeden yapıyorsundur,evin tertemizdir çamaşırları mis gibidir yemeği dakika şaşmadan önüne geliyordur değil mi

Gecmis konularına baktım. lütfen kusura bakma ama esın son derece saygisiz, terbiyesiz, düşüncesiz ve anlayışsiz bir insan.

Her olayı bu kadar alttan almana ayrıca cok şaşırdım.

Kıymet bilmeyen bu adama neden bu kadar deger veriyorsun anlayamadım. Üstelik çalışıyorsun ve ona muhtaç degilsin.

Ne diyim ki, bu şekilde evlilik yürür mü? İşi olsa, trafiğe takılsa anlarım da bu karda kışta karısını bekletmekte hicbir sakınca görmeyen kocadan korkarım ben

her zaman söylerim aşksız sevgisiz evlilik yürür de
saygısız güvensiz yürümez

olmaz yani...

Evet saygısızlık ve bencillik gerçekten çekilmez adamın kahve alışkanlığıda var küfür ordan geliyor herhalde evin bereketide gider ,küfür çekilmez,be güzelim ,ilk tanışdığında bunun kahve alışkanlığından haberin varmıydı?

Maalesef hepsini bildin. asla yemek çamaşır ütü temizlik aksatmam çalışırım eve gelirim aynen mesaim devam eder.
oda ya tv ya bilgisayar karşısındadır asla demez şu tabağıda ben kaldırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…