iyi bişey yazdım
sabrınıza hayran kaldım
dağına göre kar derken
benim bu kadar sabırlı olmadığımı
bana bela okuyacak adama yaptıracağım yaptırımların sonunu kestiremediğimi söylemek istemiştim.
Birbirinize tahammülünüz kalmamış sizin.
önceki konularınıza göz gezdirdim de eşinizin bu iğrenç tavırları zaman içinde artarak bu boyutlara gelmiş zaten siz de konunuzun birinde bahsetmişsiniz beni hiç sevmiyor hala neden yanımda anlamıyorum diye henüz düşünmeniz gereken bir çocuğunuz da yok daha neyi bekliyorsunuz
ben tahammül ediyorum atladım ben onu beklerken soğuk havada o işten çıkıp kahveye gitmişti
oyundan kalkamam bekle dedi. ben onun sıcaktan kalkamayan poposunu soğukta donarak sabırla bekledim.
bu olaydan dolayı mı bela okuyor?
soğukta kardan adam mı olacaktınız ?
kendine getirin eşinizi
ben artık sabır taşına döndüm inan.
herkese sabırlı ol herşeyi sineye çek yokluğa katlan.
ve üstüne bela duy.
ben tahammül ediyorum atladım ben onu beklerken soğuk havada o işten çıkıp kahveye gitmişti
oyundan kalkamam bekle dedi. ben onun sıcaktan kalkamayan poposunu soğukta donarak sabırla bekledim.
3 yıl bitecek paylaşamadığımız bişey yok.
dün hava çok soğuk ben işten çıktım eve gidicem eşimi aradım sen minibüsle git dedi.
cebimde hiç param yok. param yok dedim. iyi beş dk bekle dedi tamam dedim.
beş dk oldu aradım on dk bekle dedi. bekledim aradım beş dk bekle dedi.bekledim aradım on dk bekle dedi.
derkan yarım saat bekledim ama dondum buz kestim çantamdan cebimden 5-10 kuruşları topladım
minibüs parasını denkleştirdim gittim minibüse ama kızmadım eşime msj yazdım ben minibüse biniyorum gelme sen dedim.
aradı in dedi yok bindim dedim. in geldim yok çok üşüdüm gidiyorum eve sen geç dedim.
hala kızmadım oda defneeeee in diyorum dedi bende inmiyorum dedim oda allah senin belanı versin dedi suratıma kapattı telefonu
vayyyy paşazade kahvede oyun oynuyor bi de öyle mi? ben de trafiğe takıldı fln zannediyorum, allah onun belasını versin o zaman
Tabi canım. ya trafikte olsa zaten üst üste aramam girer markete falan gezer oyalanırım hep beklettiği için genelde öyle yapıyorum.
yukarıda yazdıklarınızı okuyunca güldüm türk filminden kareler gibi bence sen kendi adına kredi kartı al her zor durumlar için bu seni kurtarır ayrıca genç kızlarımız evlenmeden önce bir erkeğe idare etmenin kolay olduğunu sanıyor ama öyle değil, bu çocukca kavgalarınız bitmeden çocuk yapmayın
Ne diyim ki, bu şekilde evlilik yürür mü? İşi olsa, trafiğe takılsa anlarım da bu karda kışta karısını bekletmekte hicbir sakınca görmeyen kocadan korkarım ben
her zaman söylerim aşksız sevgisiz evlilik yürür de
saygısız güvensiz yürümez
olmaz yani...
Mesela seninle benim aşkım nasıl yürüo :)
aşksız sevgisiz
güven dolu, saygı çerçevesinde
onu beklediğin için oluyor ya zaten bütün bunlar...biraz çıtkırıldım olsan ay ben bekleyemem ay hayatım dondum koş gel yetiş desen o adam gelir...ama sen maaşallah asker gibi nöbet tutarsan gelmez...
eminim onun bütün istedikleriini ikiletmeden yapıyorsundur,evin tertemizdir çamaşırları mis gibidir yemeği dakika şaşmadan önüne geliyordur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?