Eşim bana allah belanı versin dedi

benim başımda da böyle bir koca var bela okumaz ama herşeye küfreder ağız alışkanlığı olmuş artık küfüreşin ilk defa mı böyle konuşuyor bilmiyorum ama umarım bunu alışkanlık haline dönüştürmez alışırsa bu huyunu bıraktıramazsın çünküeğer ilk defaysa ciddi tepki ver hemen barışma karşısında yumuşama ki tekrar böyle konuşmaya cesaret edemesin

evet kesinlikle katılıyorum. bazı insanlar sinirlenince gözü dönüyor. benim eşim de böyle. örneğin trafikte birden sinirlenir, başlar küfretmeye diğer araçlara sürücülere.. kaç defa inip arabadan kavga etti. bir seferinde diğer adam arabadan sopa çıkardı, zor ayırdılar filan.. anlık sinirleniyor, neyseki uzun sürmüyor. hayatımda duymadığım küfürleri ondan öğrendim, erkeklerin küfür sözlüğü inanılmaz genişmiş buarada ama neyse bana karşı böyle değil tabii, senin durumundan farklı.. bana "Allah belanı versin" dese, bir dakika dururmuyum bilmiyorum.. ama üzerine özür dilerse durum değişebilir.. gerçi çok büyük bir yara açar, asla unutmam, orası kesin.. ama seninki özür de dilememiş, üstelik zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış.. kes sus.. diye.. bir anlık bir olay için elbette evlilik bitirilmez, şans vermek lazım.. ama geneli kötüyse, ve herşeyden önemlisi sen MUTSUZsan, MUTLU olabileceğin alternatifleri değerlendirmen gerekir.. benim fikrim böyle..

Günaydın,
hala konuşmuyoruz eşimle.
çünkü ogün tartıştık diyen kendisi salonda uyudu ben yine yatağıma gittim.
ve ogün bugündür hala salonda uyumaya devam etmekte.
işten geç çıkıyorum yoğunum. dün akşam eve geç gittim bana dokuzdan sonra bu eve geleceksen bir daha gelme dedi.
bende keyfimden gezmeden gelmiyorum dedim.

hay Allahim bu adam tam sopalik cok biliyosa calistirmasin esini super bir imkan saglasin oturtsun evde, getirdigin parayi yemeyi biliyor ama. daha neyi bekliyorsunuz cebinize tek kurus para koymayan bu adamdan yola cikiyosunuz hergun Allah korusun dunyanin binbir turlu hali var bes kurussuz sokaga cikmak nedemek? bide adam utanmadan kahvelerde zaman geciriyor orada para harciyor utanmaz, bence esinize cok buyuk bir gozdagi vermelisiniz ya adam olsun olmayacaksa da cekmeyin derim.

Aklima birden Ismail YK geldi, nedense....

Merhaba canım
işte böyle insanlara taviz vermemek gerekiyorda geçim deyip alttan alıyoruz saygısız şey mesafe koy birazda suçunu anlasın derim
İşimiz var valla

Gıcık şey birde öyle mi diyor işte bu erkeklerin önyargıyla yaklaşması yokmu canım ya insan durumu bir anlar ondan sonra konuşur işte o anlayış erkeklerin bir çoğunda yok zamana bırak bence eve gelme dediğindede kusura bakma evden gidecek biri olursa oda sen olursun de

ay canım kıyamam kırılırsın tabi bende olsam kırılırdım bu lafa .çok ayııp etmiş eşin ne diyeyim allah ıslah etsin onu.

Ismail YK`nin sarkisindada Allah belani versin söylüyorduya...
Onun icin...
Ne olursa olsun kavga ve gürültü ama hersey seviyeli olmali, kimse kimseye bela okumasa ne iyi olur.
Neticede birbirinizi sevmissiniz, bu kadar kolaymi hersey??? Peki sevgi nerde kaldi burada??? Saygi nerede kaldi???
Neden bir insan böyle davranir, yazik...Herseyi iyilikle cözmek varken, bela okuyarak ne gececek eline?

sağol çok teşekkür ederim.
hala konuşmuyoruz konuşmucam da ne hali varsa görsün.
inanın şuan ne eve gitmek istiyorum ne onun yüzünü görmek.

Bir bela okuyanlardanda ibrahim tatlısesti bela döndü dolaştı onu buldu meşhur sözü"allah belanızı verecek" artık söylemiyor o olaydan sonra

Allah oadamın belasını versinde gün yüzü görmesin pislik dicem allahım ya.neden çekiyoruz böyle insanları?ailemiz için şahsen ben sırf annemin hatrına babamdan korkumdan çekiyorum eşimi bilmiyorum ya

gerçekten çok haklısın ilişkide önce saygı olmalı sevgi tabiki olmalı ama önce saygı yoksa ilişki yürümez. sevgi bitse de saydı ayakta tutar...

kaçarak ve çok severek evlendiğim yuvam yıkıldı... çok sabretim hep sustum ama olmadı eşimin bana yaşatıklarını daha fazla katlanamadım ya boşanmayıp köle hayatı yaşamaya devam edecektim yada kalbime taş basıp ayrılacaktım veee ayrıldımda yaşadıklarımı herkez kaldıramaz..lafı fazla uzatmadan anlatyyım..megersem beni hiç sevmemiş ve sadece babamın prası için benimle evlenmiş...ailem olmayacğını bildiği için hiç bir para yardımı yapmadı.ailemden para istemem için beni yolldı vee isteyemedim kaçarak evlendm gururuma yediripte isteyemdim vee eşim istemediğimi duyunca akşam karanlığında beni kapıda koydu ve abisiyle çay bahçesine gitti ben çaresiz gelmesini bekledim söylermisiz bana kızlar ben onun neyiyim??? namusu değilmiyim bir erkek namusunu para için akşam vakti dişarda birakıp gidebilirmi yaaa ya başımma bişe gelseydi hiç duşunmedimi niyetinin para olduğunu bana çok belli etmiş fakat ben görememişim sevdiğim için yada görmek istememişim..... ve eşim askere gitti asker yolu bekledim 18.02.2013 de askerden geldi daha yeni sayılır yani geldiğinden beri huzurum yok hergünüm ağlamakla geçiyo her tartışmada git babanın evine bi dünyada kadın sen değilsin alah belanın versin gibiiiiii bir çok laflar söyledi bana sutum yuvam yıılmasın diye sustum takiiiii bir gün kavga ettik ve aynı evin içinde 2 gün boyunca konuşmadık kaynanamla evlerimiz arkalı önlü olduğu için hergün yemek içeyi orda yapıyoduk .2 gün kus durunca evden dışarı çıkmadım kimse yemeğe seslemedi beni 2 gün boyunca aç kaldım veee eşim dişardıydı 2 günün sonunda telefonla arıyo beni napıyosun dedi oturyorum dedim nie oturyon git soğan temizle dedi bana .....ben 2 gündür açaım açmısın tokmusun diye sormuyonda işmi gör diyon dedim bana geberrrr diye bağırdı sen geber diyememdim sevdiğimden...eşim pazar işi yapıyo soğan patates satıyo soğan tezle ondan dedi bana .....veee birde eşim askerdeyken fakır fukara funundan belediyeden her ay 300 tl aldım ailem para vererek 5 bin tl para birktirdim askerden sonra para lazım olacak diye ....o telefon konuşmasından sonra bana geber diyince ben bunun yapamayacğmı anladım vee evden çıkarken ben,m param diye ona nie bırakıyım parayı aldım ve gittim annemin evine....ve bu biraktirdiğim paradan ailesinin haberi yoktu....akşam oldu ve jandarma ariyo kaynanamın çantasından 5 bin tl çalmışım diye bana iftira attılar içim okadar yanıyoki ben onun için ne zorluklara katlandım benim ailemin durumu çok iyi allaha şükür ben huzurlu evimi bırakıp sevgim için cebinde 5 kuruş olmayana gittim ve sonunda bunlar geldi başıma yaşım daha 21 yaşadıklarım çok ama çok ağır geliyo bana .....sizce boşanmakla doğrumu yamışım ondan bana eş olmazdı ......

çok iyi yapmışşın nasıl başlarsa öyle giderdi

hala doğrumu yapmışım diyosun belkide hayatındaki ennn doğru şeyi yapmışsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…