Gecmis konularına baktım. lütfen kusura bakma ama esın son derece saygisiz, terbiyesiz, düşüncesiz ve anlayışsiz bir insan.
Her olayı bu kadar alttan almana ayrıca cok şaşırdım.
Kıymet bilmeyen bu adama neden bu kadar deger veriyorsun anlayamadım. Üstelik çalışıyorsun ve ona muhtaç degilsin.
Evet saygısızlık ve bencillik gerçekten çekilmez adamın kahve alışkanlığıda var küfür ordan geliyor herhalde evin bereketide gider ,küfür çekilmez,be güzelim ,ilk tanışdığında bunun kahve alışkanlığından haberin varmıydı?
eski konuna baktım evde ıkı tane erkek var onlar taşımıyor dıye 20 kıloluk damacanaları taşıyorum diyorsun saf mısın?
senden her eve lazım kocan kardeşi birer çekyata yatıyorlar sen yerlerde oturuyorsun yıne dıycem saf mısın?
vallahi her eve lazım...sen evin hanımlığından hizmetçiliğine terfi etmişsin kusura bakmaseni herkes bekletir damacana taşıtır yerlerde oturtur...
çünkü sen kendine değer vermiyorsun başkalarının vermesini bekleme arkadaş.
benim sevgilim ameliyat olduğu halde ben kendi bavulumu ona taşıtırım taşır.çünkü ben taşı(ya)mam...ben beceremem ben bilemem anladın mı?? kapiş??
maşallah erkek gibi kadın olmuşsun...
ohoo benim kocamın ağzı aşırı pis . az önce telefonda kavga ettik. anne me kadar küfür etti. akşam ipler kopacak heralde. aman bekarlar dikkat edin. sinirli ve ağzı bozuk insandan uzak durun . allah düşmanıma vermesin. ama bana yaptıkları da canını yaksın .
eski konuna baktım evde ıkı tane erkek var onlar taşımıyor dıye 20 kıloluk damacanaları taşıyorum diyorsun saf mısın?
senden her eve lazım kocan kardeşi birer çekyata yatıyorlar sen yerlerde oturuyorsun yıne dıycem saf mısın?
vallahi her eve lazım...sen evin hanımlığından hizmetçiliğine terfi etmişsin kusura bakmaseni herkes bekletir damacana taşıtır yerlerde oturtur...
çünkü sen kendine değer vermiyorsun başkalarının vermesini bekleme arkadaş.
benim sevgilim ameliyat olduğu halde ben kendi bavulumu ona taşıtırım taşır.çünkü ben taşı(ya)mam...ben beceremem ben bilemem anladın mı?? kapiş??
maşallah erkek gibi kadın olmuşsun...
sevgiliniz ameliyat oldugu halde ona kendi bavulunuzu tasitmak sadece zalimlik olur
bunda övünecek hicbirsey yok
konu sahibi;
esinizin belki agiz aliskanlligi vardir
bazi insanlar nedensiz durduk yere küfür eder bela okurlar
çok kötüsün
benim de canım çekti yaa
hastaneden çıkar çıkmaz taşıtmadım herhalde
sen ona küfür etsen ne olurdu acaba.benim eşim bekarken hiç küfür etmezdikievlendik hava durumuna doların inip çıkmasına fb maçlarında ne bulursa sövüyor bende kafasına terlik fırlatıyorum eskiden böyle değildi mutasyona uğradı sanırım
Merhabalar,
yine ben belki kızacaksınız bana biliyorum ama her seferinde yeni bir konuyla geliyorum.
dün eşimle tartıştık ve telefonda bana bağırıp allah senin belanı versin dedi.
çok zoruma gitti ben bela okumayı sevmem düşmanıma dahi etmem ama o karısına diyor ya.
çok üzgünüm kafamdan atamıyorum.
bugün yalanlı hakaretli okuduğum üçüncü konu
cici yorum yapma kredimi gittikçe yitiriyorum
eşim bana "allah belanı versin" diyecek
ve benim sadece "zoruma" gidecek...
ben de onunla aynı şekilde tartışırsam ondan ne farkım kalır ki?
dağına göre kar diye bundan diyorlar sanırım
kredi kartım var ama eşimde. inan çocukça kavga değil.
gerçekten değil ben asla kapris yapan nazı çekilen taraf olmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?