Eşim bana allah belanı versin dedi


sayısız hemde nasıl ama neden hala onunlayım. acıyorum ona.
ama artık acınacak durumdayım.
dört bir taraftan kuşatılmış kale gibiyim. offf offf
 
eski konuna baktım evde ıkı tane erkek var onlar taşımıyor dıye 20 kıloluk damacanaları taşıyorum diyorsun saf mısın?

senden her eve lazım kocan kardeşi birer çekyata yatıyorlar sen yerlerde oturuyorsun yıne dıycem saf mısın?

vallahi her eve lazım...sen evin hanımlığından hizmetçiliğine terfi etmişsin kusura bakmaseni herkes bekletir damacana taşıtır yerlerde oturtur...

çünkü sen kendine değer vermiyorsun başkalarının vermesini bekleme arkadaş.

benim sevgilim ameliyat olduğu halde ben kendi bavulumu ona taşıtırım taşır.çünkü ben taşı(ya)mam...ben beceremem ben bilemem anladın mı?? kapiş??

maşallah erkek gibi kadın olmuşsun...
 

evet ama bu kadar sık gitmez di.
şimdi her akşam kahvede bana da seni bekliyorum diyo eee eve git çay koy ben gelene kadar diyorum aman bi daha minibüsle sürüncen diyo.
akşamda bana bin git diyo. ayarsız ya
 
Canım benim o zaman onu hizaya sokmanın zamanı gelmiş

Birazcık boşla kendine bak hayatının merkezine kendine koy azcık

ve sana bu şekilde saygısız davrandığı sürece

umursamayacağını söyle


ne kadar ekmek ne kadar köfte yani


Bak canım köfte çekti yaaaaaaa
 

evet kendim yaptım hepsini neden çünkü onların evi bok götürse, su olmasa ekmek olmasa umurlarında olmuyor.
şuan kaynım aralıktan beri şehir dışında allahtan.
ama gelince bakalım ne olacak.
 
Vay efendim bana yapılsa şöyle yaptırım uygularım,böyle cezalandırırım gibi şeyler söylemeyeceğim sana Defne.Çünkü insan severek evlendiği adamın dönüştüğü hale inanamıyor.Kime şikayet etsen boş gelecek sana..Ne söylesen bir duvara anlatmaktan farksız olacak bunuda biliyorsun.

Sana şöyle yap böyle yap diyemem.Çünkü bu hikayede (anlattıkların doğrultusunda) mağdur olan sensin.Senin değil eşinin birşeyler yapması lazım.Evliliğiniz bir uçuruma yuvarlanıyor çünkü.

Anlattığın adam (!) düzelir mi bilmem.Ama İnşallah düzelir.Sanada böyle üzücü duygular yerine huzuru yaşatır.

Ne kadar kabul edemesede insan Eşin kötü bir eş..Belkide kötü bir insan..

Yapman gereken ne onuda bilmiyorum.Rabbim yardımcın olsun..Hakkında en hayırlısı olsun Defne
 
ohoo benim kocamın ağzı aşırı pis . az önce telefonda kavga ettik. anne me kadar küfür etti. akşam ipler kopacak heralde. aman bekarlar dikkat edin. sinirli ve ağzı bozuk insandan uzak durun . allah düşmanıma vermesin. ama bana yaptıkları da canını yaksın .
 

sen ona küfür etsen ne olurdu acaba.benim eşim bekarken hiç küfür etmezdikievlendik hava durumuna doların inip çıkmasına fb maçlarında ne bulursa sövüyor bende kafasına terlik fırlatıyorum eskiden böyle değildi mutasyona uğradı sanırım
 
ya bela okumak çok kötü ya, tamamen ugursuz saydıgım bir kelime, bence uygun bir zamanda eşinize bu konudan dolayı çok kırıldıgınızı söyleyin, eminim sinirden söyledim dicek ama insanın birazda agzının yarı olmalı, hemen sinirlenince herkese bela okumak yakısmıyor
 
O halde evlilik şartındada küfür de olmayacak !gerçi piskologların araştırmasında ruhu rahatlatma etkisi varmış,ne tuaf?!
 

sevgiliniz ameliyat oldugu halde ona kendi bavulunuzu tasitmak sadece zalimlik olur
bunda övünecek hicbirsey yok


konu sahibi;
esinizin belki agiz aliskanlligi vardir
bazi insanlar nedensiz durduk yere küfür eder bela okurlar
 
Son düzenleme:
sevgiliniz ameliyat oldugu halde ona kendi bavulunuzu tasitmak sadece zalimlik olur
bunda övünecek hicbirsey yok


konu sahibi;
esinizin belki agiz aliskanlligi vardir
bazi insanlar nedensiz durduk yere küfür eder bela okurlar

hastaneden çıkar çıkmaz taşıtmadım herhalde
 

valla ben de çok çaba gosterdim ama duzelmi yor . bugünkü olay acaip canımı sıktı . bugün ne olacak bilmiyorum. gerçi ailesi de küfürlu konuşuyor. bizim evimizde babamdan duyduğum en ağır küfüru bunlar çocuk severken söylüyor.
 

valla cnm ben babamdan hiç kotüs söz duymadım ama eşim n eyazıkkı agzı cok bozuk balayı dönüşünde kayınvalıdemle tartısmıstı bı mevzu ıcın duyduklarıma ınanamamıstım

annene nasıl sölersın okdaın senı karsılıksız seven tek varlık ve sen ona dersen bana neler dersın falan evet tahmıneetıgım gıbı neler nele r. sınrılenınce gazına hakım olmaıyor. çare sınırlendırmemekte buldum ve sınırlenınce etrafında olmamakta buldum sanad önerırım.

dıger huyları ıyıyse sorun yok canım ne yazıkkı aile terbıyelerımz cok farklı oluyo bazen. cunku degıstıremıyrsun benım eşim özür diler ama sınırlenınce aynı. degiştiremiyorsun . ha ozamn ayrıl ama okadar basıt olmuyor tek bu nedenle ayrılınmıyor.
 

peki ne yapması gerekiyor bu bayanın ...yada şöyle söylim siz olsaydınız ne yapardınız..
 
canım ben şeyi anlayamadım eşin hergün seni işten alıyor mu kendisi çalışmıyor mu bir de daha öncede beklettiğini söylüyorsun sen çalışan bir insanmışsın paranın olması lazım bu günler için paranı artırmıyor musun yani bi minübüs parasının olmayışı mı seni o adamın seni almaya gelmek için geç kalması ve beddua etmesi:18: bu arada biliyor musun aynı durumdayız bende eşimle küstüm dün ayrı yattım bana gerizekalı a...... k..... dedi çok ağladım yanında yatmak istemedim bu seferde defol git dedi onun bu sefer burnundan getireceğim ben ona karşı saygımı hiç yetirmezken adama bak bana neler dedi bence benimki daha ağır bir hakaret ve küfür ben belli bi zamana kadar o adam olana kadar barışmayı düşünmüyorum birlikte mücadele edelim olur mu yalnız bizim kavga sebebimiz farklı ailesi ile neden akşam misafirliğine gitmemişim eşim geç geliyor benim evim ayrı sürekli onlarla gitmek istemediğim için gitmedim ve bu lafları yedim ağlamaktan gözlerim hala şiş
 
Sende " Allah seninde belanı versin terbiyesiz nasıl benimle böyle konuşuyorsun?" deseydin keşke yahuu :44:
 
kredi kartım var ama eşimde. inan çocukça kavga değil.
gerçekten değil ben asla kapris yapan nazı çekilen taraf olmadım hiç.

cnm kk nı nasıl ona verirsin yha senin eski konuarınıda az çok biliyorum kaynından kurtuldun mu niye bukadar kendini kasıyorsun seni mutluluk nedir bildirmeyen bir adamla ve düşüncesiz ailesi için Allah ım düşmanıma vermesin cnm yha kendine yazık ediyorsun bukadar herşeyi eline verme neyaparsam yanımda gözüyle bakmasın kk ni al bu bir ayrıca sert değil ters ol ve eğer hala kurtulamadıysan o kaynını evden kov (ben hala onda kaldım sırf senin konunu arıodum şimdi acaba gitti mi kaynın dan kurtuldu mu kocası hödük düzelcek gibiydi düzeldi mi die:26: ne zamandr nadiren nete giriyorum 10-15 dk lığına önceden saatlerce olduğu için hemen takip ediyordum konuları neyse cnm konularının son halini merak ediyorum kendne çok dikkat et çok iyiye benziyorsun bukadar iyi olma)
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…