Eşim bana aşık değil seviyor

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Daha öncede eşime sevgim bitti diye bir konu başlığı açmıştım . Eşimle yaklaşık 1 aydır aramızda ki duygusal sıkıntıları gidermek için uğraşıyoruz. Birbirimize daha fazla vakit ayırmaya çalışıyoruz. Dün akşam gene başbaşa yemeğe gittik. Yolda konuşuyorduk neden bendeki bu sevginin bittiği ile ilgili. Ben eşimle bir nevi görücü usulü ile evlendim. Tanıştığımız da bana nişanlısından ayrılalı 2 sene oldu demişti. Ve ona aşık olduğunu söyledi. Ama aşka inanmadığını sevgiye inandığını söyledi. O zaman bu konuşma kafama çok takılmıştı.beni rahatsız da etmişti. Evlenmeden eşimle 2 yıl konuştuk. İki yıl boyunca hep aynı şeyleri söyledi . Sevginin kalıcı olduğunu aşkın geçtiğini ve sayre. Ama eski nişanlısından bahsederkenede ben ona aşıktım, benim için se sana aşık değilim seni seviyorumdiye konuşuyor. Hala da aynı. 11 yıl oldu evleneli. 2 çocuğum var. Dün akşam hala böyle konuşması bende çok ciddi sıkıntı yarattı. Nerdeyse restorantta ona bağıracaktım yeter artık diye. Ona çok hatalı evlilik yaptığımızı söyledim. Sadece mantık evliliği yeter li gelmiyor. Evlenirken karşı tarafa duygusal bir şeyler hissedilmesin gerektiğini hemde mantığa yazmalıydı. Ben şe sadece mantık ve az bir ilgi ile evlendim. Anladığım kadarıyla o da aynı şeyi yaptı.

Şimdi çok mutsuzum. Çok pişmanım . Zamanı geriyede döndüremiyorum. Zorla duygusallık nasıl olur ki. Eşim iyi bir insan . Keşki birbirimizi çok sevseydik. 2 de çocuk . Geçen koca bir ömür. Böylemi tüketicim ömrümü. Çevremde ki arkadaşlara soruyorum eşinizi seviyormusunuz diye hepsi sevdiklerini söylüyor. Onlara çok imreniyorum. Biliyorum bazılarınız için belki saçma geliyordu. Bu problem.ama ben bunu kafamdan atamıyorum. Yaptığım yanlış evlilik kendimi hapishaneye kapatmış gibi sağlıyor. O ise buna hiç kafayı takmıyor. Anladığım kadarıyla çocuklarını düşünüyor.

Peki ilerde çocuklar büyüdüğünde evlenir gidicek ben onunla kalıcam. Bunlarıda düşünüyorum. Allahım ne yapacağımı bilemiyorum.

bence duygularınızın gercek ismini kesfedememişsiniz. eşiniz ona aşıktım seni seviyorum derken size jest yaptığını daha değerli olduğunuzu anlatmaya calısıyor çünki öyle tanıyor sevgiyi. aşk gecicidir sevgi kalıcıdır mantığıyla yürüyor beynınde ama gercekte öyle olsa heran baskasına asık olabilir potansiyeli içinde olur. siz bu cocukları ask yaparak birleşimde bulunup dünyaya getirmedinizmi olurmu öyle sacma sey. uzun zamandır birliktesiniz heyecan katmak için bişeyler yapmalısın aynısı benim basıma geldi.yanıldığımı nezaman anladım sana anlatayım artık hersey monoton olsada olur olmasada hayatımda diye düşünüyordum iş arası dinlenirken aklıma muzurluk geldi ve ona msj attım dedim ki cılgınlık yapmaya ne dersin tek kelimeyle 1 dk içinde cevap TAMAM. bu gece cocugu bakıcıya bırakaclım ve geceye kadar görüşmeyip gece dışarda buluşalım dedim PLANI anlat dedi. HAYATINDA HİÇ KİMSE İÇİN YAPMADIĞIN BİR CILGINLIK YAP BANA DEDİM. SANA BU GECE AŞIK OLMAK İSTİYORUM YAZDIM. ANLASTIK DEDİ O BENDEN İSTEKLİYMİŞ AMA FARKINDA DEĞİLMİŞLİZ.DERKEN BAKTIM DÜKKANA GELDİ ALLAH ALLAH NE İŞİN VAR BURDA DEDİM COK YAVAS YAZIYORSUN SABREDEMEDİM DEDİ GÜLME KRİZLERİ BİZDE GİT DEDİM BÖYLE GİZEMİ KALMIYO GİTTİ SONRA YAZDIM BU GECE BENİM İÇİN BİR KAYIK KİRALA BİZ FETHİYEDE OTURUYORUZ. SENİNLE O KAYIKTA SABAHLAMAK İSTİYORUM İÇKİLERİMİZİ AL BATTANIYE AL GERİSİ SENİN SÜPRİZLERİN OLSUN 12 DE ÖLÜDENİZDE BULUSALIM DEDİM VE YAPTIK SANKİ O KOCAM DEĞİL DE SEVGİLİMMİŞ HİSSİ BİZE DOPİNK GİBİ GELDİ O GECE ÖYLE ÇILGIN ÖYLE KADINDIM Kİ SANA ANLATAMAM.BEN VE EŞİM HAYATIMIZDA HİÇ CİNSELLİK İSTEDİĞİMİZİ SÖZLE İFADE EDEMEMİŞTİK. UNUTULMAZ BİR GECEYDİ.1 HAFTA SONRA GECE EGLENCEDEN DONERKEN SABAH 5 DE DEDİ Kİ DENİZE GİTMEYE NE DERSİN BENDE TAMAM DEDİM VE SABAHIN KARANLIĞINDA ASKIMIZI TAZELEDİK ŞİMDİ SIKIYOSA SANA ASIK DEĞİLİM DESİN. SEVGİLİLER GÜNÜNDE OTELDE YER AYIRTTIM İŞ CIKISINDA ONA MSJ ATTIM BURAYA GEL DİYE İÇERİ GİRDİĞİNDE İLK SÖZÜ BAZEN SANA YETİŞEMEM DİYE ÖDÜM KOPUYOR OLDU DİYETE BASLADI KENDİNE ÖZEN GÖSTERMEYE BASLADI BANA İYİ GELDİ SENDE DENE MUHAKKAK BU YOLDA ARABAYLA GİDERKEN ISSIZ BİR YER DE DURUP DIŞARDA BİRLİKTE OLMAKLA BİLE OLUR YETERKİ SEN ASIK OLMAK İSTE VE ONA ADRENALİN YASAMASINA İZİN VER.

Deerya gerçekten yazdıklarını güle güle okudum çok ama çok hoşuma gitti.hiç kimse cevaplamamıştı diye üzülmüştüm. Önce cesaret edip bunları yazdığın için ve benimle paylaştığın için sana kocaman teşekkür ediyorum. Senin yaptıklarını denicem bana inana bilirsin. Bana başka fikirlerinde varsa yazarsan çok sevinirim. Fikre ihtiyacım var gerçekten. Beni arkadaşın olarak kaydedersende sevinirim. Çok sağol canım.

Back
X