Daha öncede eşime sevgim bitti diye bir konu başlığı açmıştım . Eşimle yaklaşık 1 aydır aramızda ki duygusal sıkıntıları gidermek için uğraşıyoruz. Birbirimize daha fazla vakit ayırmaya çalışıyoruz. Dün akşam gene başbaşa yemeğe gittik. Yolda konuşuyorduk neden bendeki bu sevginin bittiği ile ilgili. Ben eşimle bir nevi görücü usulü ile evlendim. Tanıştığımız da bana nişanlısından ayrılalı 2 sene oldu demişti. Ve ona aşık olduğunu söyledi. Ama aşka inanmadığını sevgiye inandığını söyledi. O zaman bu konuşma kafama çok takılmıştı.beni rahatsız da etmişti. Evlenmeden eşimle 2 yıl konuştuk. İki yıl boyunca hep aynı şeyleri söyledi . Sevginin kalıcı olduğunu aşkın geçtiğini ve sayre. Ama eski nişanlısından bahsederkenede ben ona aşıktım, benim için se sana aşık değilim seni seviyorumdiye konuşuyor. Hala da aynı. 11 yıl oldu evleneli. 2 çocuğum var. Dün akşam hala böyle konuşması bende çok ciddi sıkıntı yarattı. Nerdeyse restorantta ona bağıracaktım yeter artık diye. Ona çok hatalı evlilik yaptığımızı söyledim. Sadece mantık evliliği yeter li gelmiyor. Evlenirken karşı tarafa duygusal bir şeyler hissedilmesin gerektiğini hemde mantığa yazmalıydı. Ben şe sadece mantık ve az bir ilgi ile evlendim. Anladığım kadarıyla o da aynı şeyi yaptı.
Şimdi çok mutsuzum. Çok pişmanım . Zamanı geriyede döndüremiyorum. Zorla duygusallık nasıl olur ki. Eşim iyi bir insan . Keşki birbirimizi çok sevseydik. 2 de çocuk . Geçen koca bir ömür. Böylemi tüketicim ömrümü. Çevremde ki arkadaşlara soruyorum eşinizi seviyormusunuz diye hepsi sevdiklerini söylüyor. Onlara çok imreniyorum. Biliyorum bazılarınız için belki saçma geliyordu. Bu problem.ama ben bunu kafamdan atamıyorum. Yaptığım yanlış evlilik kendimi hapishaneye kapatmış gibi sağlıyor. O ise buna hiç kafayı takmıyor. Anladığım kadarıyla çocuklarını düşünüyor.
Peki ilerde çocuklar büyüdüğünde evlenir gidicek ben onunla kalıcam. Bunlarıda düşünüyorum. Allahım ne yapacağımı bilemiyorum.
Şimdi çok mutsuzum. Çok pişmanım . Zamanı geriyede döndüremiyorum. Zorla duygusallık nasıl olur ki. Eşim iyi bir insan . Keşki birbirimizi çok sevseydik. 2 de çocuk . Geçen koca bir ömür. Böylemi tüketicim ömrümü. Çevremde ki arkadaşlara soruyorum eşinizi seviyormusunuz diye hepsi sevdiklerini söylüyor. Onlara çok imreniyorum. Biliyorum bazılarınız için belki saçma geliyordu. Bu problem.ama ben bunu kafamdan atamıyorum. Yaptığım yanlış evlilik kendimi hapishaneye kapatmış gibi sağlıyor. O ise buna hiç kafayı takmıyor. Anladığım kadarıyla çocuklarını düşünüyor.
Peki ilerde çocuklar büyüdüğünde evlenir gidicek ben onunla kalıcam. Bunlarıda düşünüyorum. Allahım ne yapacağımı bilemiyorum.