Eşim bana aşık değil

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?

Turkiye saatiyle bugün olali sanırım yaklaşık 6 saat oluyor... esinize guvenmeme nedeniniz ne? Size aşık olmadigini içini açıp baktiniz mi? Ilgi gösterince ya da cok sevdiğini surekli söyleyince ask gerceklesmiyor eger oyleyse bende büyük sıkıntı var.

*Aşık değilsem niye evlendim yav'
Demedimi

Çünkü klasik cevap

bizim buralarda aşk geçici, sevgi kalıcı derler sizin mantığa göre bakarsak yakında siz boşamayın adamı ? Ya bu adam sizden ne çekiyor Allah aşkına ufacık şeyleri kendinize dert etmek mutlu mu ediyor sizi.. Bi siz kahvaltı hazrlarken ayaküstü annesine ugrayıp gelince yapmadığınızı bırakmadınız adama şimdi de ben aşığım o seviyor diye mi yapmadğınızı bırakmayacaksınız ? Gül gibi yuvan var 2 çocugun var .. Kızına babasından daha baba, daha şevkatli bu adamdan ne istiyorsun ? Sabah sabah sinirlendim. Kavga çıkartmak için yer arıyorsun resmen.

Valla daha fazla desmek, olay cikarmak daha cok sogumasina neden olur. Seviyormus iste. Asik olma lafini ici bos sekilde kullaniyo millet. Asik misin, evet. Ee ? Aradaki farki ssize hissettiren ne? Arzulanmiyor musunuz mesela? Oturup size siirler yazmiyor mu? Nedir yani asik degil demenizin sebebi?

Aşk eksikliği nerede?
Ne yapması lazım yani aşık düşünmeniz için.
Berbat bir evlilikten çıkıp hızlıca evlendiniz bu adamla.
Çok güveniyorum ona dediniz beklemek istemediniz.
Çocuğunuzla birlikte koştunuz.
Büyük emeklerle atandığınız memurluktan bile istifa ettiniz.

O zaman görmediğiniz eksik ne ki aşık değil diyorsunuz merak ettim.

Uzun seneler evli olup birbirlerine aşık olduklarını söyleyenlere pek inanmıyorum. Aşk o heyecan her gördüğünde duyduğun kalp çarpıntısı aynı evde yasadigin birine bunların olması yani bilemiyorum. Aşk zamanla sevgiye evriliyor bence mesele zaten aşkın atesi sondugunde o duygunun sevgiye donusup donusmemesi zaten yahu.bunu mu dert ettiniz. Adama neden bana asik misin diye soruyorsunuz dert aramayin kendinize yahu.

Valla okuyunca bir an düşündüm, biz de eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok şükür ama herhalde ona bana ‘aşık mısın’ diye sormam. O aşk denilen duygu zaten yoğun istek yoğun heyecan yani her duygunun yoğun ve uç halidir bana göre, aynı evde yaşadığın insanla ister istemez bunlar azalıyor yani artık aşk denilen şey sürekli olan sevgiye dönüşüyor ki bence bu daha önemli.. Benim için sevgi ve sadakat önemlidir evlilikte. Seviyorum seviliyorum daha Allahtan bela mı mı isteyeyim aklıma şey geldi dizideki Volkan’ın karısına seni çok seviyorum ama Derin’e aşığım demesi :)) Allah aşkına yaa. Bu kadar detaya takılırsak oooo.

Bence siz çok fazla düşünmeyin.

Eşinizle ilgili daha önce de konu açtınız ya yazdığınız kadar ilgili değil yada kendinize dert arıyorsunuz.

Evli, çocuklu insansiniz durduk yerde bana aşık mısın, niye değilsin deyip olay çıkarmak için büyümüş olmanız lazım.

Eğer bahsedildiği gibi ikinci bir evlilik(üstelik üvey çocuk var artı şu an ekonomik özgürlüğünüz yok) sözkonusu ise çok kurcalamayın derim.

Gercekten 2. Evlilik icin memurlugu mu biraktiniz?
Bende memurum yani memurluk oyle birakilabilecek vazgecilebilecek bir sey degil yahu cocugun da varmis buyuk risk almissin.
Aska gelecek olursak esim bana aşık degildir sanirim bende degilim.
Ama birbirimizi cok seviyoruz saygi duyuyoruz bence aşktan daha degerli ayrica hoc dusunmedim aklıma gelmedi bir gün aşık olur mu diye olursa gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…