- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Turkiye saatiyle bugün olali sanırım yaklaşık 6 saat oluyor... esinize guvenmeme nedeniniz ne? Size aşık olmadigini içini açıp baktiniz mi? Ilgi gösterince ya da cok sevdiğini surekli söyleyince ask gerceklesmiyor eger oyleyse bende büyük sıkıntı var.Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?