- 21 Kasım 2017
- 29.090
- 126.775
- 598
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Ahh insanoğlu buldukça daha fazlasını istiyor ...sorunum çocukluğa dayanıyor ...ama aşık değilsiniz galiba ..yani aşk mesela bebeğime duyduğum aşk ..doğruya böyle ama ben nasıl acı çekiyorum ameliyatim çok zor geçti 9 sezeryanla bedel dedi Dr ... Onu aldım kucağıma böyle kalbim den ses cikiyor kaynama sesi ..resmen gönlüm kaynıyor fokur fokur nasıl bir duyguydu ya o öyle ...o aşkla mesela 1 hafta boyunca uyumadim .. çünkü aglamiyordu sarılık tehlikesi vardı habire emzirdim ..meme ucum acıyordu ama asla umrumda değildi kalbim fokurtusu o duygu yetiyordu...şu anda 5 aylık fokurdamiyor ama aşırı seviyorumÇok fazla sevmekle aşk arasındaki farkı bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. Onun için aşık olduğumu düşünüyorum. Yanı şimdi ben aşık degil miyim?
İyide ask nedir ki gözünüzde acaba adam diyeceğini demiş nedir yani aşkBugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Him o zaman ben aşığım demek ki Çünkü 20 kilo verdim. Çünkü resmen yiyemiuordumAhh insanoğlu buldukça daha fazlasını istiyor ...sorunum çocukluğa dayanıyor ...ama aşık değilsiniz galiba ..yani aşk mesela bebeğime duyduğum aşk ..doğruya böyle ama ben nasıl acı çekiyorum ameliyatim çok zor geçti 9 sezeryanla bedel dedi Dr ... Onu aldım kucağıma böyle kalbim den ses cikiyor kaynama sesi ..resmen gönlüm kaynıyor fokur fokur nasıl bir duyguydu ya o öyle ...o aşkla mesela 1 hafta boyunca uyumadim .. çünkü aglamiyordu sarılık tehlikesi vardı habire emzirdim ..meme ucum acıyordu ama asla umrumda değildi kalbim fokurtusu o duygu yetiyordu...şu anda 5 aylık fokurdamiyor ama aşırı seviyorum
Kesinlikle bekarken herşey poz pembe aynı eve girince faturalar aileyle sorunlar ya da kişisel sorunlar birde çocuk olunca aşk kalmıyor sadece sevgi alışkanlık oluyorUzun yıllar birlikte olup hala birbirine aşık bir çift varmi yoksa ben kendimi mi kandırıyorum?
Bence aşk, hoşlanma evresinden sonra kişiler birlikte olduğunda oluşan kalp çarpıntısı midede kelebeklerin uçuşması, dünyaya toz pembe baktığın dönemler. Yani uzun ilişkilerde aşk yerini sevgiye bırakır.
Siz eşinizi gördüğünüzde heyecanlanıyor musunuz?
Aradan yıllar geçmiş "biz hala birbirimize aşığız" diyen çift bana yapmacık gelir
Tabi ayrı evlerdeyken herşey toz pembe dediğiniz gibiKesinlikle bekarken herşey poz pembe aynı eve girince faturalar aileyle sorunlar ya da kişisel sorunlar birde çocuk olunca aşk kalmıyor sadece sevgi alışkanlık oluyor
Dönem erkeklerine göre aşkın bizdeki ve onlardaki anlamları farklı. Aşk onlar için çok sağlıklı bir duygu değil, sevgi daha uzun ömürlü daha sağlıklı bi duygunun temsili. Yani eşiniz size sizin anladığınız şeyi söylemediBugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Eşinizden böyle birşey mı bekliyorsunuz. Sizde ona aşık değilsiniz demek ki bebeğinizden örnek vermişsiniz.Ahh insanoğlu buldukça daha fazlasını istiyor ...sorunum çocukluğa dayanıyor ...ama aşık değilsiniz galiba ..yani aşk mesela bebeğime duyduğum aşk ..doğruya böyle ama ben nasıl acı çekiyorum ameliyatim çok zor geçti 9 sezeryanla bedel dedi Dr ... Onu aldım kucağıma böyle kalbim den ses cikiyor kaynama sesi ..resmen gönlüm kaynıyor fokur fokur nasıl bir duyguydu ya o öyle ...o aşkla mesela 1 hafta boyunca uyumadim .. çünkü aglamiyordu sarılık tehlikesi vardı habire emzirdim ..meme ucum acıyordu ama asla umrumda değildi kalbim fokurtusu o duygu yetiyordu...şu anda 5 aylık fokurdamiyor ama aşırı seviyorum
Kaç yaşındasınız 18 falan mı?Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?