Eşim bana aşık değil

Sevgi bence daha önemli. Sizi seviyorsa sorun yok.
Ayrıca bir insanı kendinize aşık etmenin yolu yoktur. Sevdirmenin yolu vardır. Aşık olmak öyle aniden oluverir. Bence bu kadar takmayın.

Çok fazla sevmekle aşk arasındaki farkı bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. Onun için aşık olduğumu düşünüyorum. Yanı şimdi ben aşık degil miyim?
Ahh insanoğlu buldukça daha fazlasını istiyor ...sorunum çocukluğa dayanıyor ...ama aşık değilsiniz galiba ..yani aşk mesela bebeğime duyduğum aşk ..doğruya böyle ama ben nasıl acı çekiyorum ameliyatim çok zor geçti 9 sezeryanla bedel dedi Dr ... Onu aldım kucağıma böyle kalbim den ses cikiyor kaynama sesi ..resmen gönlüm kaynıyor fokur fokur nasıl bir duyguydu ya o öyle ...o aşkla mesela 1 hafta boyunca uyumadim .. çünkü aglamiyordu sarılık tehlikesi vardı habire emzirdim ..meme ucum acıyordu ama asla umrumda değildi kalbim fokurtusu o duygu yetiyordu...şu anda 5 aylık fokurdamiyor ama aşırı seviyorum

İyide ask nedir ki gözünüzde acaba adam diyeceğini demiş nedir yani aşk

Him o zaman ben aşığım demek ki Çünkü 20 kilo verdim. Çünkü resmen yiyemiuordum

Kesinlikle bekarken herşey poz pembe aynı eve girince faturalar aileyle sorunlar ya da kişisel sorunlar birde çocuk olunca aşk kalmıyor sadece sevgi alışkanlık oluyor

Ben eşime ara ara derim sana aşığım ulan diye. Peki sen bana aşık mısın diye sorduğumda ağzında sana aşığım çıkmaz ama gözleri söyler. 14 sene boyunca ağzından çıkarmadı. Bu öğle ağıza sakız edilecek bir şey değil büyüsü bozulmasın der. Bende üstelemem. Yaptıklarıyla davranışlarıyla başka başka sözleriyle anlarım. Geçenlerde il yerinde sırf seni düşündüm gözümün önüne gelip durdun diyo. İşte sana aşıgım demenin başka tarafı.

Kesinlikle bekarken herşey poz pembe aynı eve girince faturalar aileyle sorunlar ya da kişisel sorunlar birde çocuk olunca aşk kalmıyor sadece sevgi alışkanlık oluyor
Tabi ayrı evlerdeyken herşey toz pembe dediğiniz gibi evleniyorsun, kayinvalide görümce terörü, faturalar, hayat pahalılığı e gelde midende kelebek hisset
Insanların aldatmalarinida buna bağlıyorum, heyecan arıyorlar malesef.

Dönem erkeklerine göre aşkın bizdeki ve onlardaki anlamları farklı. Aşk onlar için çok sağlıklı bir duygu değil, sevgi daha uzun ömürlü daha sağlıklı bi duygunun temsili. Yani eşiniz size sizin anladığınız şeyi söylemedi

Dizileri izlemeyi bırakıp gerçek hayata dönün aşk daha çok flört zamanında olur kalp çarpması heyecan evlenince bu bambaşka bi şeye dönüşür. Aramızda tutku yok filan deseniz sevgisini sorgulayın derim. Ki adam zaten sevdiğini söylüyor. Bir de ben sizin aşk tanımınızı merak ettim. Size göre aşk nedir?

Bunu sorgulamak için baya geç mi kalmışsınız ne tutkulu aşk beklentiniz varsa başkasıyla evlenecektiniz ya
Acele mi evlendiniz?

bu arada bebek anne ilişkisini örnek vermişsiniz de o aşkın boyutu bambaşka ki
Elim adamına aşık olabilsam bile vazgeçilmesi gerekiyorsa vazgeçerim

en aşık dediğiniz insan bile gün geliyoe çirkefleşiyor
Hayata dönün gerçek hayatta sonsuza kadar sürecek tutku olduğunu asla düşünmüyorum

Eşinizden böyle birşey mı bekliyorsunuz. Sizde ona aşık değilsiniz demek ki bebeğinizden örnek vermişsiniz.

Kaç yaşındasınız 18 falan mı?

Mesele aşk değil mesele dostluk ve güven evlilikte. Ben de eşime aşık değilim ama onu çok çok seviyorum, o benim yol arkadaşım. Aynı evde yaşayıp her halini görünce aşk zaten boyut atlar, yeri gelir kardeşin olur yeri gelir baban yeri gelir erkeğin yeri gelir en yakın dostun.. Aşkta her zaman bir miktar bencillik vardır, hırs vardır, acı vardır, biraz daha altını deşince cinsel dürtüler, kavuşamama hali, elde edemeyiş vardır, sevgide ise bunlar olmaz. Ya birine aşık olursa demişsiniz, bunu ben de kendime sorardım bir zamanlar. Ama bunu kontrol edebileceğimi düşünüyorum artık. E yaş ilerledi, o duygusal boşluk olmadıktan sonra, eşimle cinsel hayatım yolundayken ve o sıcaklığı güveni hissediyorsam manyak mıyım ki gidip hiç tanımadığım adamı arzulayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…