Eşim bana aşık değil

Su herseyı kafaya takan mınnos gelınlerdenmısın dertmı arıyorsun. Arkadasım ask gecıcı bırseydır sevgı omurluk bende kocama asıktım sımdı degılım ama sevıyorum esımdende 11 yas kucugum gencım yanı baskasına asık olma gıbı bı fıkrımde olmadı. Bence ask heycan demek oda elde edınce bıtıyor zaten. Takma bence adamın aklınada ıs dusurme

Zaten onu izledimde etkilendim yani ya bir gün aşık olursa diye korktum ama olay çıkarmadım tam çıkaracaktım güzel bir cevap verdi Allah'tan ... Allah'ı tanıdıkça ondan başkasına aşık olamıyorsun dedi.... Yani içim rahatladi öyle deyince...o gelince heyecanlanıyorum ben hala işte ne bileyim yaşayamadım anlayın benide 2 çocuk sonuçta ve flört dönemi olmadı ailem izin vermedi içimde kaldı böyle dertsiz tasasız olup laylaylom gezmek vs ..çok şükür tabiki nasıl kotu hallerdeydim ....bazen özeniyor insan bende evde yaşayın istiyorum .. seviyor beni görünce mutlu oluyor tamam ama mesela hani iki aşık buluşunca daha aşırı ne bileyim ya ..saçmaladım dizi etkiledi beni galiba üzüldüm ordaki Dr hanıma ..yazıklar olsun adama ikisinide güzel öpüyor bide utanmaz

Eğer bahsedildiği gibi ikinci bir evlilik(üstelik üvey çocuk var artı şu an ekonomik özgürlüğünüz yok) sözkonusu ise çok kurcalamayın derim.
Öyle bir şey söz konusu olamaz sevilmezsem eğer bosanirim elbette sevilmek benim için en üst sırada olan şey .... temizlikcilik yapar yine bakarım çocuklarıma ..onada gerek kalmaz mesleğim var zaten elhamdülillah

Yok değilim emin ol hayatın başka yuzunude gördüm ama sevmek aşk benim için her zaman ilk sırada..

Hayati dizilere göre yaşarsak ohooo
Yalniz çok aşık olsaydı da rahatlayacak bir durum yok.

Bugün aşık ama 2 sene sonra aşk bitebilir.
Insanın gönlü çok aşık olduğu kişiden de geçebilir.
Allah şaşırtmasın.

Iki çocuklu annesiniz artık.
Evlilikte aşırı tutku, aşk meşk arayacaginiza huzura odaklanin.

Huzur gibi güzel duygu mu var?

Uzun yıllar birlikte olup hala birbirine aşık bir çift varmi yoksa ben kendimi mi kandırıyorum?
Bence aşk, hoşlanma evresinden sonra kişiler birlikte olduğunda oluşan kalp çarpıntısı midede kelebeklerin uçuşması, dünyaya toz pembe baktığın dönemler. Yani uzun ilişkilerde aşk yerini sevgiye bırakır.
Siz eşinizi gördüğünüzde heyecanlanıyor musunuz?
Aradan yıllar geçmiş "biz hala birbirimize aşığız" diyen çift bana yapmacık gelir

Aynen öyle artı bir anneminde bu kadar aşkı meşki takması tuhaf ben henüz anne değilim ama çocuklarım olsaydı önceliğim daima onlar olurdu erkeklere bu devirde güven olmaz sana seviyorum der arkanı dönerin başkasında der durum bu.

Haklısınız huzur gibisi yok ama mesela burda herkes açtığım konularda beni suçluyor tamam haklısınız ama bende düşündüm neden dedim neden bir şey bulmaya calisiyorsun ...sonra kendimi araştırdım aslında ilerde tekrar çalışmaya başlayınca gitmek istiyorum psikiyatriye iyi birine...sonra cevabı buldum galiba çocukluğum güzel geçti sayılır ama mesela annem huzurlu ortamimizin içine ederdi mutlaka mesela babam sakindir ...pikniğe gidicez çok mutluyum ama annem babama takar kavga çıkarır bende anneme kızardım yani neden huzurlu ailemizi bozuyorsun diye ..sonra sinirlenirdim, buyunce asla senin gibi olmayacağım derdim ..sonra düşündüm ben ailemde huzuru değil , huzursuzluğu öğrendim yani bir şey bulup sorun çıkarmaya çalışmamın sebebi bu galiba bu konuda tecrübeliyim... Ama huzurlu aile nedir nasıl olur hiç bir tecrübem yok...yani bu yüzden yapıyorum galiba çocukluğuma inecek olursak ..aynı annem gibi davranıyorum asla istemesemde ...bunun farkına varınca kendime engellemeye çalışıyorum artık ama yinede arada patlıyor bir yerden işte..tamamen bu durumla nasıl başa cikarim acaba bilmiyorum ..ama kendimi zorluyorum ..

Birde ben sevgililik yaşamadım yani kocamla yaşayacağım herşeyi dedim...ilkini biliyorsunuz zaten ...şimdide liseli genç kızlar gibi aşk yaşamak istiyorum zaten kendi içimde yaşıyorum .. hatta hala çekinirim eşimden aramızda saygı var...ama işte sorumluluklar hayatın ağır yükü buna çok izin vermiyor..geçim derdi ev işi çoluk çocuk ..günde 1 saat belki aşk yaşarız ...ne bileyim işte film seyretmek felan yapıyoruz zaten ama işten gelince çok yoruluyor bende yorgun oluyorum bazen.. doyamıyorum işte ne bileyim ya .. ahirette yaşasam kocacigimla bari aşk meşk ..şimdide az çok yaşıyorum ama elimizden geldiği kadarıyla

Evet aşık olursa bırakır gider yapabieceğiniz bir şey de yok
Giderse çok üzülürüm yazık eder benim aşkıma ama yapmaz inşallah bana verdiği cevapta samimi ise ...yaparsa da sabreder daha güçlü bir şekilde hayata sarılırım ..Allaha tevekkül ederim galiba Allah'ım bana bir yol açar elbette bu yüzden ..bunu sorman sorun çıkarmam saçma kabul ediyorum ..ama işte insanim bende

Aşk yorucu bir duygudur. Aşka farklı anlamlar yükleyen, hayatında sürekli heyecan arayan insanlar kısa süre sonra mutsuz olup dışarıda aramaya başlıyorlar. Çünkü evlilik sevgililik gibi değil yerini alışmışlığa ve huzura bırakmalı. Yanında olduğunu bildiğin, güvende hissettiğin bir evlilik varsa gerisini kurcalamak çok saçma bir hareket olur.

Yok değilim emin ol hayatın başka yuzunude gördüm ama sevmek aşk benim için her zaman ilk sırada..
Olabılır ama bencr bıdaha sorma ve okadar üstüne düsme sen korkunu soyledıkce o senden sogur cunku erkekler hatta ınsanlatın bır cogu kendıne cok asık olup bıtenlerı sevmıyor soguyor kendını pesınde kosturanları sevıyorlar daha cazıp gelıyor galıba. Bıde dedıgım gıbı ask heycanın bıttıgı yerde bıtıyor sevgı saygı onemlı olan. Ask kavusamayınca guzel bısey hep kalıcı aklında bıyerde. Evlılınte en onemlı sey saygı sev pesınden sevgı sonucta bunlarda varmıs takma kafana eger bırgun gıdersede gıtsın dunyanın sonu degıl o asık olabılıyorsa sızde olursunuz. Sevdıgın bırını ölüm dısında kaybetmek acı vermemlı ınsan hele oncesınde korku hıc vermemelı hayatı zından edersın kendıne.

Çocuklar ayrı bir kategori de onlari zaten sıraya koymam, onlar baş yapıt... Ama annelerinde kalbi var yani

Çocuklar ayrı bir kategori de onlari zaten sıraya koymam, onlar baş yapıt... Ama annelerinde kalbi var yani
Biz kadınlar ne yazık ki çok romantik bakıyoruz hayata ama gerçekler böyle değil çok sorgulayıp eşinizi yormayın derim ayrıca kafanızda yormayın herşey olacağına varıyor galiba.

Çok haklısın çok guzel yorum ne diyebilirim Allah razı olsun

Boşan

Yok yahu. Eşimle 1,5 yıla yakındır evliyiz. 11 senenin ardından evlendik aşık mısınız deseler yoo derim ama seviyoruz. Ortama göre aşk denilen duygu kalbin kelebeklenmesi de olmuyor değil ama sahil de yürürken filan

Çok fazla sevmekle aşk arasındaki farkı bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. Onun için aşık olduğumu düşünüyorum. Yanı şimdi ben aşık degil miyim?

Biz kadınlar ne yazık ki çok romantik bakıyoruz hayata ama gerçekler böyle değil çok sorgulayıp eşinizi yormayın derim ayrıca kafanızda yormayın herşey olacağına varıyor galiba.
Doğru diyorsunu kendimizi yipratsakta olacak olan yine olur aslında .. tevekkül edip hayatı yaşamak lazım gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…