- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Zaten onu izledimde etkilendim yani ya bir gün aşık olursa diye korktum ama olay çıkarmadım tam çıkaracaktım güzel bir cevap verdi Allah'tan ... Allah'ı tanıdıkça ondan başkasına aşık olamıyorsun dedi.... Yani içim rahatladi öyle deyince...o gelince heyecanlanıyorum ben hala işte ne bileyim yaşayamadım anlayın benide 2 çocuk sonuçta ve flört dönemi olmadı ailem izin vermedi içimde kaldı böyle dertsiz tasasız olup laylaylom gezmek vs ..çok şükür tabiki nasıl kotu hallerdeydim ....bazen özeniyor insan bende evde yaşayın istiyorum .. seviyor beni görünce mutlu oluyor tamam ama mesela hani iki aşık buluşunca daha aşırı ne bileyim ya ..saçmaladım dizi etkiledi beni galiba üzüldüm ordaki Dr hanıma ..yazıklar olsun adama ikisinide güzel öpüyor bide utanmazValla okuyunca bir an düşündüm, biz de eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok şükür ama herhalde ona bana ‘aşık mısın’ diye sormam. O aşk denilen duygu zaten yoğun istek yoğun heyecan yani her duygunun yoğun ve uç halidir bana göre, aynı evde yaşadığın insanla ister istemez bunlar azalıyor yani artık aşk denilen şey sürekli olan sevgiye dönüşüyor ki bence bu daha önemli.. Benim için sevgi ve sadakat önemlidir evlilikte. Seviyorum seviliyorum daha Allahtan bela mı mı isteyeyimaklıma şey geldi dizideki Volkan’ın karısına seni çok seviyorum ama Derin’e aşığım demesi :)) Allah aşkına yaa. Bu kadar detaya takılırsak oooo.
Öyle bir şey söz konusu olamaz sevilmezsem eğer bosanirim elbette sevilmek benim için en üst sırada olan şey .... temizlikcilik yapar yine bakarım çocuklarıma ..onada gerek kalmaz mesleğim var zaten elhamdülillahEğer bahsedildiği gibi ikinci bir evlilik(üstelik üvey çocuk var artı şu an ekonomik özgürlüğünüz yok) sözkonusu ise çok kurcalamayın derim.
Yok değilim emin ol hayatın başka yuzunude gördüm ama sevmek aşk benim için her zaman ilk sırada..Su herseyı kafaya takan mınnos gelınlerdenmısın dertmı arıyorsun. Arkadasım ask gecıcı bırseydır sevgı omurluk bende kocama asıktım sımdı degılım ama sevıyorum esımdende 11 yas kucugum gencım yanı baskasına asık olma gıbı bı fıkrımde olmadı. Bence ask heycan demek oda elde edınce bıtıyor zaten. Takma bence adamın aklınada ıs dusurme
Hayati dizilere göre yaşarsak ohoooZaten onu izledimde etkilendim yani ya bir gün aşık olursa diye korktum ama olay çıkarmadım tam çıkaracaktım güzel bir cevap verdi Allah'tan ... Allah'ı tanıdıkça ondan başkasına aşık olamıyorsun dedi.... Yani içim rahatladi öyle deyince...o gelince heyecanlanıyorum ben hala işte ne bileyim yaşayamadım anlayın benide 2 çocuk sonuçta ve flört dönemi olmadı ailem izin vermedi içimde kaldı böyle dertsiz tasasız olup laylaylom gezmek vs ..çok şükür tabiki nasıl kotu hallerdeydim ....bazen özeniyor insan bende evde yaşayın istiyorum .. seviyor beni görünce mutlu oluyor tamam ama mesela hani iki aşık buluşunca daha aşırı ne bileyim ya ..saçmaladım dizi etkiledi beni galiba üzüldüm ordaki Dr hanıma ..yazıklar olsun adama ikisinide güzel öpüyor bide utanmaz
Aynen öyle artı bir anneminde bu kadar aşkı meşki takması tuhaf ben henüz anne değilim ama çocuklarım olsaydı önceliğim daima onlar olurdu erkeklere bu devirde güven olmaz sana seviyorum der arkanı dönerin başkasında der durum bu.Uzun yıllar birlikte olup hala birbirine aşık bir çift varmi yoksa ben kendimi mi kandırıyorum?
Bence aşk, hoşlanma evresinden sonra kişiler birlikte olduğunda oluşan kalp çarpıntısı midede kelebeklerin uçuşması, dünyaya toz pembe baktığın dönemler. Yani uzun ilişkilerde aşk yerini sevgiye bırakır.
Siz eşinizi gördüğünüzde heyecanlanıyor musunuz?
Aradan yıllar geçmiş "biz hala birbirimize aşığız" diyen çift bana yapmacık gelir
Hayati dizilere göre yaşarsak ohooo
Yalniz çok aşık olsaydı da rahatlayacak bir durum yok.
Bugün aşık ama 2 sene sonra aşk bitebilir.
Insanın gönlü çok aşık olduğu kişiden de geçebilir.
Allah şaşırtmasın.
Iki çocuklu annesiniz artık.
Evlilikte aşırı tutku, aşk meşk arayacaginiza huzura odaklanin.
Huzur gibi güzel duygu mu var?
Giderse çok üzülürüm yazık eder benim aşkıma ama yapmaz inşallah bana verdiği cevapta samimi ise ...yaparsa da sabreder daha güçlü bir şekilde hayata sarılırım ..Allaha tevekkül ederim galiba Allah'ım bana bir yol açar elbette bu yüzden ..bunu sorman sorun çıkarmam saçma kabul ediyorum ..ama işte insanim bendeEvet aşık olursa bırakır gider yapabieceğiniz bir şey de yok
Olabılır ama bencr bıdaha sorma ve okadar üstüne düsme sen korkunu soyledıkce o senden sogur cunku erkekler hatta ınsanlatın bır cogu kendıne cok asık olup bıtenlerı sevmıyor soguyor kendını pesınde kosturanları sevıyorlar daha cazıp gelıyor galıba. Bıde dedıgım gıbı ask heycanın bıttıgı yerde bıtıyor sevgı saygı onemlı olan. Ask kavusamayınca guzel bısey hep kalıcı aklında bıyerde. Evlılınte en onemlı sey saygı sev pesınden sevgı sonucta bunlarda varmıs takma kafana eger bırgun gıdersede gıtsın dunyanın sonu degıl o asık olabılıyorsa sızde olursunuz. Sevdıgın bırını ölüm dısında kaybetmek acı vermemlı ınsan hele oncesınde korku hıc vermemelı hayatı zından edersın kendıne.Yok değilim emin ol hayatın başka yuzunude gördüm ama sevmek aşk benim için her zaman ilk sırada..
Çocuklar ayrı bir kategori de onlari zaten sıraya koymam, onlar baş yapıt... Ama annelerinde kalbi var yaniAynen öyle artı bir anneminde bu kadar aşkı meşki takması tuhaf ben henüz anne değilim ama çocuklarım olsaydı önceliğim daima onlar olurdu erkeklere bu devirde güven olmaz sana seviyorum der arkanı dönerin başkasında der durum bu.
Biz kadınlar ne yazık ki çok romantik bakıyoruz hayata ama gerçekler böyle değil çok sorgulayıp eşinizi yormayın derim ayrıca kafanızda yormayın herşey olacağına varıyor galiba.Çocuklar ayrı bir kategori de onlari zaten sıraya koymam, onlar baş yapıt... Ama annelerinde kalbi var yani
Çok haklısın çok guzel yorum ne diyebilirim Allah razı olsunOlabılır ama bencr bıdaha sorma ve okadar üstüne düsme sen korkunu soyledıkce o senden sogur cunku erkekler hatta ınsanlatın bır cogu kendıne cok asık olup bıtenlerı sevmıyor soguyor kendını pesınde kosturanları sevıyorlar daha cazıp gelıyor galıba. Bıde dedıgım gıbı ask heycanın bıttıgı yerde bıtıyor sevgı saygı onemlı olan. Ask kavusamayınca guzel bısey hep kalıcı aklında bıyerde. Evlılınte en onemlı sey saygı sev pesınden sevgı sonucta bunlarda varmıs takma kafana eger bırgun gıdersede gıtsın dunyanın sonu degıl o asık olabılıyorsa sızde olursunuz. Sevdıgın bırını ölüm dısında kaybetmek acı vermemlı ınsan hele oncesınde korku hıc vermemelı hayatı zından edersın kendıne.
BoşanBugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Uzun yıllar birlikte olup hala birbirine aşık bir çift varmi yoksa ben kendimi mi kandırıyorum?
Bence aşk, hoşlanma evresinden sonra kişiler birlikte olduğunda oluşan kalp çarpıntısı midede kelebeklerin uçuşması, dünyaya toz pembe baktığın dönemler. Yani uzun ilişkilerde aşk yerini sevgiye bırakır.
Siz eşinizi gördüğünüzde heyecanlanıyor musunuz?
Aradan yıllar geçmiş "biz hala birbirimize aşığız" diyen çift bana yapmacık gelir
Çok fazla sevmekle aşk arasındaki farkı bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. Onun için aşık olduğumu düşünüyorum. Yanı şimdi ben aşık degil miyim?Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Doğru diyorsunu kendimizi yipratsakta olacak olan yine olur aslında .. tevekkül edip hayatı yaşamak lazım gerisi boşBiz kadınlar ne yazık ki çok romantik bakıyoruz hayata ama gerçekler böyle değil çok sorgulayıp eşinizi yormayın derim ayrıca kafanızda yormayın herşey olacağına varıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?