Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

İşte ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. Kesinlikle bir evlilik de sizin anlattığınız gibi olmalı. Zaten sayfalarca yazılanlara bakarsanız bizim gibi düşünen insan sayısı çok az. Sanırım anormal olan biziz :) Ben eşime karşı aynen sizin hissettiğiniz duyguları hissediyorum ama eşimde son zamanlarda bunu göremiyorum. Evet eşim hiç bir zaman benim gibi tam anlamıyla aşkını bana gösteremedi ama ben hissediyordum bana ne kadar aşık olduğunu bana sarılmasından, beni öpmesinden, bana aşk dolu bakmasından. Artık hissedemiyorum. Sorgulamam da bu sebepten. Böyle bir durumda siz nasıl bir tavır takınırdınız?

ıkımızde bırbırımıze aşık değiliz ama seviyoruz baki olan sevgidir aşk her daim kalıcı olmaz o ilk heyecanlar zamanla yerini başka duygulara bırakır ...

Aşkı değilde evliliğinizde tutkuyu arayın zaten geçen zamanda güzel şeyler yasamissinizdir diye düşünüyorum flört ederken açısıyla da olsa tatlısıyla da olsa ... Ama şimdi evlilikten dolayı biraz bi monotonluk olmuş olabilir erkekler de kadınlar kadar farklılik ister bence evliliğinizi tutkuya çevirin

5.5 yıl olmuş, insaf... tabii ki evlenmeden önceki başka bi heyecan, bu başka bi bağlılık... yazarlara şairlere sor onlarda bile aynı durum... evrim bu, evrim, evrim... çok gereksiz bi tartışma çok gereksiz bi sorun çok gereksiz.....

aşık veysele sormuşlar "aşk nedir?" diye. demiş ki, "kız oğlanı seviyo, oğlan da kızı seviyo, kızı oğlana vermiyolar. işte aşk odur" demiş. divan şairlerinden fuzuliye bakın. adam tasavvuf içerisinde, allah aşkıyla yanıp kavruluyo... öyle böyle değil hem de... ama bi yandan da yaratıcısına kavuşmak da istemiyor. çünkü kavuşursa içindeki o ateşin sönebileceğini, aşkın azalacağını biliyo ve kavuşmamak ve hasret çekmek en güzeli diyor. koskoca fuzuli böyle diyorsa, senin kıçında pijaması, elinde kumandası, çorabını çıkarttıktan sonra acaba tekrar giyebilir miyim diye koklayıp fırlatan kocanın içindeki aşkın evrim geçirip sevginin ön plana çıkması, sevgiye dönüşmesi normal değil mi?

Yalancı oğlunuzun yüzüne hasret kalsınmi?demek niye? Bana çok saçma geliyo. Çocukları anne babayı yada her neyse işin içine karıştırmak ne kadar iticı.

Ben eşimin aşkından ölsem bana böyle bir soru sorsa Hayır derdim. Ne biçim bi cümle evladının yüzüne hasret kalsın mı? Bu soruyu nasıl sordunuz anlamadım.

Abartmışsınız.

annesi sizi istemediği halde onu karşısına alıp sizinle evlenmiş size sahip çıkmış. şimdi mutlu evliliğininiz var ve güzel yavrunuz.
bende eşimle önce 7 sene sonra evlendim ve 5 senedir evliyiz. İlk zamanlardaki gibi kelebekler uçmuyor tabi içimizde. birbirimizi seviyoruz ve günden güne çoğaliyor bu sevgi. sanırım aşkım ömrü bir kaç sene ama sevgi bir ömür boyu sürüyor.

İşte ben de öyleyim. Ben aşksız yaşayamam. Ben aşk kadınıyım...
Canım bence neşet ertaş'ın aşkı sadece kadınlara sevdiğine değildi. O memleketine toprağına türkülere sazına da aşıktı. Önemli olan bir şekilde o doyumu almak. İnsan bunu eşinden alamıyorsa çocuğundan muhakkak alır. Seni yaşatan besleyen şey aşksa doyuma sadece kocanla ulaşmaya çalışma. Ben evli değilim hiç aşık da olmadım ama buradaki arkadaşlar eşinin tavrına normal diyorlar. Kesinlikle üstüne gitme bu konuda onu sorgulaman aşkını alevlendirmeyecek. Bi kıvılcım gerekiyodur belki eşinin sana eskisi gibi bakması için. Bilemiyorum aşk nasıl alevlenir tazelenir var mı öyle bir şey? Tutkuya çevirin demiş bir arkadaş keşke yollarını da anlatsa. Tutkuya sevgiye çeviriver gari..

Iki kisi sevipte kavuşamazsa bu aşk olur.
Sevipte kavuşmuşsun.

Yahu kardesim keske herkesin derdi seninki gibi olsa.
Bırak bu ask maşkı evliliginin tadini cikar.

• Aşk tek bir kişiye, Sevgi birçok kişiye hissedilir
  • Aşk bir duygu ,Sevgi bir durumdur
  • Aşk psikolojide heyecan, Sevgi bir duygu olarak tanımlıdır
  • Aşk olmadan sevgi olur, Sevgi olmadan aşk olmaz.
  • Aşk; karşıdakinin kusursuz olduğunu düşünmektir, kusurlarını görmeye başladığında sona erecektir.
    Sevgi; karşıdakinin kusurlarını bilerek, kusurlarına rağmen bağlanmaktır, sonsuza dek sürecektir.
  • Aşk hep kuşkuyla bulunur. Sevhi baştan başa kesin inançlıdır
  • Aşk, kişinin bencilliği ile alım-satımsal, hayvansal ruhun bir çekiciliğidir. Sevgi sevileni sevgili, değerli olarak ister
  • Aşk, kendinden yanadır. Sevgi, sevilenden yanadır.
  • Bir hayvanı sevebilirsin ama asla Aşık Olamazsın
Buyrun gerisini siz düşünün Aşık mı olsun yoksa Sevsin mi ? Bence her zaman sevmek daha iyi. Aşk sadece geçici bir heyecandan ibaret

sevmek başka bir şey aşk dahada başka bişey ama aşık mısın diye sormak yanlış çünkü bunlar çok özel şeylerdir insanın içinde saklı kalır hep bazen görüyorum sevgililer dk başı birbirlerine seni seviyorum felan filan hatırlatıp duruyorlar bunlar aslında çok özel şeylerdir ama sevmeyen insan 1 dk bile durmaz bunları kafana takma bence sen sadece onun seni sevdiğini düşünüyorsan sende onu sev :)

Bende korktum okuyunca insanları sizlerin sayesinde rahatladım 8 yıldır birlikteyim eşimle 2 yıllık evliyim Rabbim korusun aşkın kavramını karıştıracağım neredeyse İnsan evlendim diye görmek için can atmaz mı, onsuz gezmek zevk vermez hatta ayrılıklar girerse mecburen burnunun direği sızlamaz mı bu sevgi midir ?(eşim ameliyat oldu o gece hastanede tek kaldı erkek koğuşu olduğu için bırakmadılar beni resmen yüreğim yandı annemler de kaldım eşimden ayrı uyuyacağım diye) dediğiniz gibi koynuna sokmak istemez mi, koklamaz mı yahu bu insanlar seviyorum işte diyip nasıl geçiyor Amin Rabbim kimseye yaşatmasın

Konu sahibi bence eşinizin aşk kavramı farklı yoksa o da aşıktır eminim en azından hissederdiniz bunu

7 yıldır birlikteyiz. aşk hakikaten evriliyor yahu seviyorum. Bu aşkı ezer geçer benim gözümde.

O kdr kisi yorum yapmis bi sen ve yorum yaptiginiz kisi su kdr sene sonra asigim demissinjz! Seninki 2 sene cok uzun degil gene..15 yillik evli hanimi tebrik ederim.. en uzun ask 3 yilmis ve bencede insanin kimyasina aykiri ya bu kadar asik gezmek. Bana gore imkansiz bu kdr uzun sure aski canli tutmak. Her aksam gordugun adam icin kalbin manyak ritimde atiyorsa bi sorun vardir. Sagliklida degildir bana gore. Sizlerin aski farkli birsey olarak anladiginizi dusunuyorum. Ask bambaska birsey, dokunmak bile tuyleri diken diken eder..ayol cocuklarimiz olmus herseyi yasamisdiniz.. bu adam bana bi dokunsa nasil tuyler diken olsun mantikli olun biraz!

Tüyler diken diken olmuyor ya da kalbim manyak gibi atmıyor bu zaten çok tuhaf olurdu aşırı bir saplantı bu bana göre ama görünce çok mutlu oluyorum kalp ritmim değişiyor dokunması çok güzel bir duygu ya da aşk yerine aşırı tutku ve bağlılık mı var evlilik öncesini saymıyor musunuz 7 yıl sevgililik içinde evlendik biz Çocuğumuz bizim henüz yok olursa durum değişir mi bilemem yaşamadığım şeye yorum yapamam ama hala gözlerimin içi gülüyor Rabbim herkesi mutlu etsin inşallah

Son düzenleme:
O zaman insan kalbinde bir aşk taşımıyorsa tekrar aşık olabilir hormonların etkisiyle sonuçta eşine aşık değil

O heyacanı tekrar başkasında yaşarsa insan aşk duygusunu tekrar tatmak ister aldatmalar bu yüzden oluyor aşk bitiyor heyecan bitiyor

Bu konuda çok söylenti var
Aşk geçicidir, değişir yerini sevgiye bırakır, aşk hastalıktır vs.

1sene sevgililik, 5 sene evlilik..
Eşimi çok seviyorum, dokunsa heyecanlanıyorum, eve gelişini önemsiyorum, heyecan duyuyorum,gözlerine bakmak içimi tuhaf ediyor, bazen zorunlu ayrılıklar yaşıyoruz iş gereği, o çok zor geçiyo ikimiz için de...
Bunlar var ama "hâlâ deliler gibi aşığım" diye kesin bir cümle kuramam sanırım.
Belki aşığızdır da... Çok şey değişmedi ilişkimizde, hatta daha çok sevdiğini söyler hep eşim. Çünkü artık karısıyım, çocuklarının annesi...
Yaşadığımızın ismi her neyse biz mutluyuz, ötesini kurcalamıyorum.Adı neyse ne, netice önemli değil mi?

Kocanız için de kalıcı sevgi daha yüce bir duygu ise o yüzden öyle demiştir.
Kötü birşey değilki bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…