- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi BlackandBlack
-
ohhhhhhhh
şu yorumları okumasaydım kendimden şüphe etmeye başlayacaktım galiba
okuyorum aşk yoktur
okuyorum aşk biter
okuyorum sevgi+saygı
okuyorum aşık değilim........
15 yıllık evliyim, öncesinde 6 yıllık ilişki, hala deli gibi aşığım
hala görmek için can atarım
sarılayım, koynuna sokulayım isterim vs vs
eşimin de bana aşık olduğunu düşünüyorum
(Allah nazarlardan saklasın)
sevgi+saygı = monotonluk'un kamufle edilmiş hali bana göre
bana hep ben aşksız bir evliliği yaşayamazmışım gibi gelir (Allah da yaşatmasın inşallah)
ben seni anladım konu sahibi
aynı olayı yaşasam, çok üzülürdüm açıkçası
surat asmamakla da iyi etmişsin çünkü "bana neden aşık değilsin" diye surat asmak çok saçma
aşık olup olmamak insanın elinde değildir ki
eşinin sana aşık olup olmadığını bilmiyorum, bence bunu sen de bu küçücük diyalogla bilemezsin
ıkımızde bırbırımıze aşık değiliz ama seviyoruz baki olan sevgidir aşk her daim kalıcı olmaz o ilk heyecanlar zamanla yerini başka duygulara bırakır ...Merhaba,
Eşim ile yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz. Onun öncesinde de 4 yıllık bir flört dönemimiz oldu. Geçen akşam yan yana uzanmış tv izliyoruz. Ben "Beni seviyor musun?" diye sordum. "Evet seviyorum." diye yanıt verdi. Eşim bana beni sevdiğini çok sık söylemez. O sebeple bazen duymak istediğimde sorarım ona bu soruyu. Sonra "Peki aşık mısın?" diye sordum. Duraksadı ve gülümseyerek "Bilmem ki ne desem?" diye cevap verdi. Ne demek bilmem ki deyince "Evet" diye yanıt verdi. Sonra ben "Yalancı Oğlumuzun yüzüne hasret kalsın mı?" diye sorduğumda "Hayır kalmasın" diye cevap verdi. Öyleyse sen bana aşık değilsin, olsaydın "Kalsın" diye cevap verirdin dedim ve hiç bir şey demedi.
Yani benim anladığım eşim bana aşık değilmiş artık. Oysa ki büyük bir aşkla evlenmiştik biz. Annesi beni istememesine rağmen evlenmişti benimle. (Ben k.v.nin beni istemediğini evlendikten sonra öğrendim) Flört döneminde de gerçekten çok güzel bir aşk yaşamıştık. Ben hala deli gibi aşığım eşime. Ama onun bana aşık olmaması beni çok üzüyor. Önce surat asayım, trip atayım dedim, vazgeçtim sonra... Ama hiç bir şey olmamış gibi davranmak da beni çok yoruyor.
Sonuçta bir herhangi bir insanı sevebilirsiniz ya da herhangi bir şeyi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsınız. Aşık olduğunuz kişi özeldir. Aşık olduğunuz kişi sizin en özelinizdir, en değerlinizdir. Şimdi soruyorum size kızlar, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda? Eşinize nasıl davranırdınız?
5.5 yıl olmuş, insaf... tabii ki evlenmeden önceki başka bi heyecan, bu başka bi bağlılık... yazarlara şairlere sor onlarda bile aynı durum... evrim bu, evrim, evrim... çok gereksiz bi tartışma çok gereksiz bi sorun çok gereksiz.....Merhaba,
Eşim ile yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz. Onun öncesinde de 4 yıllık bir flört dönemimiz oldu. Geçen akşam yan yana uzanmış tv izliyoruz. Ben "Beni seviyor musun?" diye sordum. "Evet seviyorum." diye yanıt verdi. Eşim bana beni sevdiğini çok sık söylemez. O sebeple bazen duymak istediğimde sorarım ona bu soruyu. Sonra "Peki aşık mısın?" diye sordum. Duraksadı ve gülümseyerek "Bilmem ki ne desem?" diye cevap verdi. Ne demek bilmem ki deyince "Evet" diye yanıt verdi. Sonra ben "Yalancı Oğlumuzun yüzüne hasret kalsın mı?" diye sorduğumda "Hayır kalmasın" diye cevap verdi. Öyleyse sen bana aşık değilsin, olsaydın "Kalsın" diye cevap verirdin dedim ve hiç bir şey demedi.
Yani benim anladığım eşim bana aşık değilmiş artık. Oysa ki büyük bir aşkla evlenmiştik biz. Annesi beni istememesine rağmen evlenmişti benimle. (Ben k.v.nin beni istemediğini evlendikten sonra öğrendim) Flört döneminde de gerçekten çok güzel bir aşk yaşamıştık. Ben hala deli gibi aşığım eşime. Ama onun bana aşık olmaması beni çok üzüyor. Önce surat asayım, trip atayım dedim, vazgeçtim sonra... Ama hiç bir şey olmamış gibi davranmak da beni çok yoruyor.
Sonuçta bir herhangi bir insanı sevebilirsiniz ya da herhangi bir şeyi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsınız. Aşık olduğunuz kişi özeldir. Aşık olduğunuz kişi sizin en özelinizdir, en değerlinizdir. Şimdi soruyorum size kızlar, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda? Eşinize nasıl davranırdınız?
Canım bence neşet ertaş'ın aşkı sadece kadınlara sevdiğine değildi. O memleketine toprağına türkülere sazına da aşıktı. Önemli olan bir şekilde o doyumu almak. İnsan bunu eşinden alamıyorsa çocuğundan muhakkak alır. Seni yaşatan besleyen şey aşksa doyuma sadece kocanla ulaşmaya çalışma. Ben evli değilim hiç aşık da olmadım ama buradaki arkadaşlar eşinin tavrına normal diyorlar. Kesinlikle üstüne gitme bu konuda onu sorgulaman aşkını alevlendirmeyecek. Bi kıvılcım gerekiyodur belki eşinin sana eskisi gibi bakması için. Bilemiyorum aşk nasıl alevlenir tazelenir var mı öyle bir şey? Tutkuya çevirin demiş bir arkadaş keşke yollarını da anlatsa. Tutkuya sevgiye çeviriver gari..İşte ben de öyleyim. Ben aşksız yaşayamam. Ben aşk kadınıyım...
ohhhhhhhh
şu yorumları okumasaydım kendimden şüphe etmeye başlayacaktım galiba
okuyorum aşk yoktur
okuyorum aşk biter
okuyorum sevgi+saygı
okuyorum aşık değilim........
15 yıllık evliyim, öncesinde 6 yıllık ilişki, hala deli gibi aşığım
hala görmek için can atarım
sarılayım, koynuna sokulayım isterim vs vs
eşimin de bana aşık olduğunu düşünüyorum
(Allah nazarlardan saklasın)
sevgi+saygı = monotonluk'un kamufle edilmiş hali bana göre
bana hep ben aşksız bir evliliği yaşayamazmışım gibi gelir (Allah da yaşatmasın inşallah)
O kdr kisi yorum yapmis bi sen ve yorum yaptiginiz kisi su kdr sene sonra asigim demissinjz! Seninki 2 sene cok uzun degil gene..15 yillik evli hanimi tebrik ederim.. en uzun ask 3 yilmis ve bencede insanin kimyasina aykiri ya bu kadar asik gezmek. Bana gore imkansiz bu kdr uzun sure aski canli tutmak. Her aksam gordugun adam icin kalbin manyak ritimde atiyorsa bi sorun vardir. Sagliklida degildir bana gore. Sizlerin aski farkli birsey olarak anladiginizi dusunuyorum. Ask bambaska birsey, dokunmak bile tuyleri diken diken eder..ayol cocuklarimiz olmus herseyi yasamisdiniz.. bu adam bana bi dokunsa nasil tuyler diken olsun mantikli olun biraz!Bende korktum okuyunca insanlarısizlerin sayesinde rahatladım 8 yıldır birlikteyim eşimle 2 yıllık evliyim Rabbim korusun aşkın kavramını karıştıracağım neredeyse İnsan evlendim diye görmek için can atmaz mı, onsuz gezmek zevk vermez hatta ayrılıklar girerse mecburen burnunun direği sızlamaz mı bu sevgi midir ?(eşim ameliyat oldu o gece hastanede tek kaldı erkek koğuşu olduğu için bırakmadılar beni resmen yüreğim yandı annemler de kaldım eşimden ayrı uyuyacağım diye) dediğiniz gibi koynuna sokmak istemez mi, koklamaz mı yahu bu insanlar seviyorum işte diyip nasıl geçiyor Amin Rabbim kimseye yaşatmasın
Konu sahibi bence eşinizin aşk kavramı farklı yoksa o da aşıktır eminim en azından hissederdiniz bunu
Tüyler diken diken olmuyor ya da kalbim manyak gibi atmıyor bu zaten çok tuhaf olurdu aşırı bir saplantı bu bana göre ama görünce çok mutlu oluyorum kalp ritmim değişiyor dokunması çok güzel bir duygu ya da aşk yerine aşırı tutku ve bağlılık mı varO kdr kisi yorum yapmis bi sen ve yorum yaptiginiz kisi su kdr sene sonra asigim demissinjz! Seninki 2 sene cok uzun degil gene..15 yillik evli hanimi tebrik ederim.. en uzun ask 3 yilmis ve bencede insanin kimyasina aykiri ya bu kadar asik gezmek. Bana gore imkansiz bu kdr uzun sure aski canli tutmak. Her aksam gordugun adam icin kalbin manyak ritimde atiyorsa bi sorun vardir. Sagliklida degildir bana gore. Sizlerin aski farkli birsey olarak anladiginizi dusunuyorum. Ask bambaska birsey, dokunmak bile tuyleri diken diken eder..ayol cocuklarimiz olmus herseyi yasamisdiniz.. bu adam bana bi dokunsa nasil tuyler diken olsun mantikli olun biraz!
O zaman insan kalbinde bir aşk taşımıyorsa tekrar aşık olabilir hormonların etkisiyle sonuçta eşine aşık değilAşk ilk günki gibi kalsa dünyada hiçbir iş tamamlanamazdıDüşünsenize 7 milyar insan bütün gün aval aval etrafa bakardı.
Böyle mevzuları derinlemesine düşünmeyin. Aşk biter, yerini daha sağlam ve kalıcı duygulara bırakır.
O heyacanı tekrar başkasında yaşarsa insan aşk duygusunu tekrar tatmak ister aldatmalar bu yüzden oluyor aşk bitiyor heyecan bitiyorO kdr kisi yorum yapmis bi sen ve yorum yaptiginiz kisi su kdr sene sonra asigim demissinjz! Seninki 2 sene cok uzun degil gene..15 yillik evli hanimi tebrik ederim.. en uzun ask 3 yilmis ve bencede insanin kimyasina aykiri ya bu kadar asik gezmek. Bana gore imkansiz bu kdr uzun sure aski canli tutmak. Her aksam gordugun adam icin kalbin manyak ritimde atiyorsa bi sorun vardir. Sagliklida degildir bana gore. Sizlerin aski farkli birsey olarak anladiginizi dusunuyorum. Ask bambaska birsey, dokunmak bile tuyleri diken diken eder..ayol cocuklarimiz olmus herseyi yasamisdiniz.. bu adam bana bi dokunsa nasil tuyler diken olsun mantikli olun biraz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?