Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

Ama insan asikken tuyler tiken tiken oluyor ve heyecandan gebercem saniyosun.. bu yuzden dedim ask deil baska birsey diye.. herneyse mutlu olmak yeterli ask ya da sevgi farketmez

Ama insan asikken tuyler tiken tiken oluyor ve heyecandan gebercem saniyosun.. bu yuzden dedim ask deil baska birsey diye.. herneyse mutlu olmak yeterli ask ya da sevgi farketmez

O zaman ilk bir kaç görüşme dışında o geberme heyecan hissi kalmıyor ki heyecan duyuyorum senelerdir ama kalbim ağzımda değilAynen canım önemli olan mutlu olmak adı neyse öyleyiz

O zaman ilk bir kaç görüşme dışında o geberme heyecan hissi kalmıyor ki heyecan duyuyorum senelerdir ama kalbim ağzımda değilAynen canım önemli olan mutlu olmak adı neyse öyleyiz
Yok valla elde edene kdr karsidakini ben heyecanlaniyodum yani evlenene kadar diyeyim.. sonra degisti tabii

9 buçuk yıllık birliktelikten sonra eşim bana aşık değilmiş diye üzülmek, ne bileyim beni gülümsetti :) adam sevmese bunca zaman zaten sizinle olmazdı.

Ask, sevgi vs tabirlere takilmayin.
Bu kelimeleri bulanlar ve soyle soyle olursa asktir, soyle soyle oluyorsa sevgidir vs diyenler de insan.
Birakin bu isleri, seni seviyorum dememelerini falan.

Esiniz size sadik mi,
guveniyor musunuz,
beraber mutlu musunuz,
yuvaniz huzurlu mu,
size deger veriyor mu...
bunlarin cevabi evetse gerisi teferruat.

ivir zivirla vakit gecirmeyin, ani yasayin

Benimki beni pek sevmez bile seninki dert sayılmaz boşver

Aşk ta hissedilen duygular bana hep abarti ve kalici olmayan duygular gibi gelmiştir yani bana göre aşk gecici sevgi bakidir.
oyuzden çokta üzerinde durmazdim
mesela siz esinizi ilk gordugunuzdeki gibi kalbiniz deli gibi carpiyomu hala her gördugunuzde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…