Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

Esın boşanmak istemiyormuş! E neden istesin ki tabi ona işkence eden bı eşi yok. Ama senin boşanmayı istemen için bı sürü nedenin var canım benim hayatını mahvetme nolur o adamdan cocuk yapma sonra daha çok pişman olursun, yol yakınken bitir bu ısı zararın neresinden dönülse kardir bu hadisi de unutma

Arkadaslar ben galiba oluyorum hasta oldugum için gündüz annemlerde kalıp aksam iftara eve gidiyorum. Annem de hastasin bir şey yapamazssin diye yemek koydu. Eve geldiğimde esım cami çerçeveyi indirdi ve ben bosanicam diyip çıktı gitti hala daha düzelir diyorlar ben ne Yaptım Allahım

konu açılalı 10 gün olmuş, 10 dür değişen bişey yoksa, daha neyi bekliyosun ki, zaten beraber olsan bunlar unutulurmu hayır, zaten tüm bu olanlardan sonra huzurunuz mutluluğunuz olmayacakki, söylemesi kolay biliyorum, ama 3. tarafsız kişiler için söylemesi kolay olan şeyler genelde objektiftir ve doğrudur, bence daha fazla vakit kaybetme, ailende sende alışırsınız, karşına daha güzel kapılar açılır, neden kendine eziyet ediyorsun ki

buradaki herkes bu adamla evlilik olmaz dedi. daha ben ne yapayım diye sorma artık.

ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

başka bir ihtimal yok. sen canını sokakta mı buldun? annene sor bakalım seni sokakta mı bulmuş?

evlada bu kadar zulme annenin elalem ne der tepkisi anlaşılır gibi değil.

elalem evinde ve keyfinde. ramazan mübarek günü sen perişansın. Allah yardımcın olsun. ama Allah insana akıl vermiş, kullansın diye... (sert yazmış olabilirim, ama senin silkelenip kendine gelmen gerek)

bence tenezül etmiyormuşun umursamıyormuşun gibi davran ve gitme o ayağına gelene dek.arama sormada.zaten seni aramayıp sormayan insan sana koca olmaz.bekle ve sabret.önemsemiyormus gibi yap.çünki 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen böyle tepene cıkarlar.senin gibi bir arkadasım vardı o da aynıydı ama o 1 sene çekti.şimdi diyorki ya ben ne 1 sene çektim keşke hemen bitirseymimşim.şimdi baskasıyla evlendi.tekrar düğün dernek oldu.mutlu huzurlu allaha şükür.

Bundan sonra hiç sızlanma neden mi ? Çünkü şu saatten sonra ne edersen kendine edersin..

Bu laftan nefret ediyorum ama ''BİZ SANA DEMİŞTİK''

Sen kendine eziyet edilmesinden zevk alıyorsun sanırım...Buyur çek hayırlı ugurlu olsun.

konu sahibi evine dön dememizi bekliyor galiba:26:

kocan sana babanın evine dön demiş, sende söz dinleyip kuzu kuzu gitmişsin
hiç olmamış cıssssss
mahkemeye başvurup kocanı attırmalıydın bence o evden

Arkadaslar ben dava acmak istemiyorum çünkü pislik çıkarıyor bazen oyle çaresiz kalıyorum ki gidip savcılığa falan mı sığınsam diyorum ne yapicam bEn su an ilaclarla ayaktayim Burada bir avukat ya da avukat tanıdığı olan var mı bana yardim edin

Münevver dava açmak istemiyorum derken ? Boşanmayı düşünmediğin adam için biz sana nasıl yardım edebiliriz ?

senin tek yapman gereken boşanmak canım başka türlü ne hastalıktan kurtulursun nede dayaktan haberin olsunn

Camı çerceveyi indiren o eller bir gün suratına da inmesin bunuda unutma lütfen .....

Eğer şuan geri dönersen sen koca evi baba evi arasında bolca yol arşınlarsın bacım..
bi koca evi bi baba evi mekik dokursun adam git dicek sen geri dönüceksin o eve yok yaa..
Adın çıkcaksa çıksın hırsızlık mı yaptın eskortlukmu yaptın nasıl bi düşünce sendeki ya..
Bak geri gidip tekrar baba evine gelirsende bak felancanın kızı gidip gidip geliyo derler yine adın çıkar..

Boşanmak istiyorum ama ben dava acarsam pislik çıkarıyor beni tehdit ediyorlar bu durumda ben ne yapabilirim

her ilde aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü var. buna bağlı sığınma evleri, sosyal hizmet veren uzmanlar var. psikolojik destekte verirler sana. çık evden bir git görüş. ne yapabileceğini anlatsın onlar sana...

valla bana sorarsan hiçbir şey yapamaz, ama neler de oluyor o yüzden seni de gaza getirmek istemiyorum açıkçası.
ama bu adamla evli de kalınmaz, o eve de dönülmez bu da bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…