- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evime dönmeli miyim diye düşünmen bile hata.
mıllet balayınca mutluluktan ucar senın odunun sana yaptıgı seye bak keşke boyle bır adama 15 gunde kendını teslım etmeseydınnn hemen nasıl bır sey ya dugunde bıle rezıllık cıkartıyor anne baba rızası gercekten onemlı yaşın cok gencmıs ınsallah karsına daha ıyılerı cıkar ondan en azndan aılen yanında ne nıce ınsanlar var aılelerı bıle ıstemyenler var sukret canım halınee zararın neresınden donersen kardır mısali ..salla o ne der bu ne der dıyenlerı sen kendın ıcın yaşa mıllet ıcın yaşama !!!Ailem yanımda evet kahrolsalarda yanımda. Balayina gittik orada oyle hastalandimki karın ağrısından kivraniyorumbana bir doktor ilaç bulmak yerine bana bağırıp çağırıyor niye hastalaniyorsun. Sonra beni otel odasında bıraktı gitti. Ben de sürüne sürüne çıkmış bir basima ilaç arıyorum :'( iste boyle
Cevabınız için teşekkürler. Zaten o da artik evliyiz bir sey yapamaz dusuncesiyle beni baskiya almaya calisti. Ben rezillik kavga, gurultuyu seven bir aile de yetismedim. Bu yuzden de bana yaptiklarini hazmedemiyorum. Daha yazmadigim bircok sey varOndan nafaka falan istediğim yok. İyi bir isim ve iyi bir maaşım var cok şükür. Ama iste isin sonunda rezil olmak varya iste o yüzden bazen tereddütte kalıyorum Oyle zor bir durum ki Düşünebiliyor musunuz 15 günde beni nefret ettirdi. Kimse yuvasını kurulu düzenini bozmak istemez. Cok guZel bir ev dizdik ama hiç bir seyimi kullanamadım :'( bu da benim kaderimmis diyorum ne diyeyim. Ama yine de faturanın en ağırı bana çıkacak çünkü ben kadınım, o erkek cahil bir insan değilim ama malesef toplumun algısı bu
Merhaba;
Ailem istemediği halde birini sevdim ve evlendim. 1 yıl nişanlı kaldık. 15 gündür de evliyim. Ama hergün ağladım. Düğünümde esimin ailesi tonla rezalet çıkardılar. Ve buna rağmen esim herseyi unutup o insanlara secde etmemi istiyor. Rezalet sadece rezalet değil gece evimizi basıp kardesimi dovdular. Ailem sırf rezillik çıkmasın diye düğünü yaptı ama ben tükendim. İsim var param var. Esim bana babanın evine git dedi ben de geldimsu an cok kötüyüm ölmeyi dahi düşünüyorum. Tekrar geri donsem de bu is yurumicek biliyorum ama bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak ben ne yapayım esim hiç arkamda deil simdi de aileme iftiralar atıyor
Merhaba;
Ailem istemediği halde birini sevdim ve evlendim. 1 yıl nişanlı kaldık. 15 gündür de evliyim. Ama hergün ağladım. Düğünümde esimin ailesi tonla rezalet çıkardılar. Ve buna rağmen esim herseyi unutup o insanlara secde etmemi istiyor. Rezalet sadece rezalet değil gece evimizi basıp kardesimi dovdular. Ailem sırf rezillik çıkmasın diye düğünü yaptı ama ben tükendim. İsim var param var. Esim bana babanın evine git dedi ben de geldimsu an cok kötüyüm ölmeyi dahi düşünüyorum. Tekrar geri donsem de bu is yurumicek biliyorum ama bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak ben ne yapayım esim hiç arkamda deil simdi de aileme iftiralar atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?