Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

mıllet balayınca mutluluktan ucar senın odunun sana yaptıgı seye bak keşke boyle bır adama 15 gunde kendını teslım etmeseydınnn hemen nasıl bır sey ya dugunde bıle rezıllık cıkartıyor anne baba rızası gercekten onemlı yaşın cok gencmıs ınsallah karsına daha ıyılerı cıkar ondan en azndan aılen yanında ne nıce ınsanlar var aılelerı bıle ıstemyenler var sukret canım halınee zararın neresınden donersen kardır mısali ..salla o ne der bu ne der dıyenlerı sen kendın ıcın yaşa mıllet ıcın yaşama !!!

Evet haklısınız ama hayata donecek gücü kendimde bulamiyorum o kadar yıkıldımki nefes almakta zorlanıyorum ben ufak bir şey söyleyeyim o kadar laf sayiyorki anlatamam size, hemen zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Burada niye anlatıyorsun diyebilirsiniz ama en azından bu sekilde rahatlarım diye yazıyorum sizler de sagolun. Bir de en cok icimi acıtan o kadar cok isteyenim olduki (guZel bir kızım cok olmasa da) lütfen bu size saçma gelmesin herkese hayır dedim de bu gerizekaliya niye demedim, diyemedim :'(

Arkadaslar yarın gidip boşanma dilekçemi vereyim mı yoksa onun vermesini mı bekleyeyim ne olur bir fikir verin cok kötü durumdayım

Münevver ALLAH aşkına neyi bekliyorsun ? Bu adamın gelip seni kandırıp götürmesini mi ? Daha fazla gecikirsen olacak budur ben sana diyeyim.

Yine aileleri araya sokup ara bulacaklar nasılsa evlendi birdaha boşanma olmasın diye bir şekilde bu işi tatlıya bağlamaya uğraşacaklardır ve netekim de genelde bıu tip girişimler olumlu sonuçlanır ve kız geldiği gibi geri döndürülür koca evine..

İşte zehir gibi bir hayat yine başlar senin için ve ilerleyen zamanlarda çoluk cocuga karışacagın aşikâr olduğu için baba evine dönmem şu halinden daha imkansız olacak !

Hanir bir laf vardır halk arasında...ALLAH kimseyi altın beşikle bile olsa baba evine yollamasın..Zor oluyor arkadaşım zor..Aklını başına devşir git bu adamı BOŞA !

Temmuz 1 'den itibaren bu yasal düzenlemeler üzere bazı değişiklikler oldu ...Siz onu boşadığınızda nafaka falan alamazsınız gibi hurafelere sakın inanmayın bal gibi alırsınız..Hakkınızı onda bırakmayın bu yaptığı şe....liğin bir bedeli olmalı .

Bu adamdan sence sana koca olur mu ? Bizcesini bırak çünkü zaten biz koca olmayacağını söyledik ! bu adamı kırk tas suda yıkasan paklasan yine iflah olmaz olmaz olmaz !

Kendini dik tut geliştirmeye bak..Kurslara git geliştir kös kös oturma ! Sakın ben artık dul bir kadın olacağım psikolojisine de bürünme bu hayata tek seferlik geliyor insan elalem için mi yaşıyorsunuz ?

Cevabınız için teşekkürler. Zaten o da artik evliyiz bir sey yapamaz dusuncesiyle beni baskiya almaya calisti. Ben rezillik kavga, gurultuyu seven bir aile de yetismedim. Bu yuzden de bana yaptiklarini hazmedemiyorum. Daha yazmadigim bircok sey var Ondan nafaka falan istediğim yok. İyi bir isim ve iyi bir maaşım var cok şükür. Ama iste isin sonunda rezil olmak varya iste o yüzden bazen tereddütte kalıyorum Oyle zor bir durum ki Düşünebiliyor musunuz 15 günde beni nefret ettirdi. Kimse yuvasını kurulu düzenini bozmak istemez. Cok guZel bir ev dizdik ama hiç bir seyimi kullanamadım :'( bu da benim kaderimmis diyorum ne diyeyim. Ama yine de faturanın en ağırı bana çıkacak çünkü ben kadınım, o erkek cahil bir insan değilim ama malesef toplumun algısı bu

Sevgili münevver hakkında hayırlısı olsun canım.Ama şu var ki daha 15 günlük evliyken sana bunları yaşatıyorsa onun düzelmesini bekleme derim.Evet kimse yuvası dağılsın, baba evine dönsün istemez ama olmayınca olmuyor işte Bende 10 aylık evliliğimi bitirdim davayı açtım.Onun açmasını bekledim başta ne gerek varsa...Sonra baktım bu adamın dava açacağı yok gittim tazminat ve nafaka istemli davamı açtım.9 ayda davam bitti.10 gün önce boşandım canım.Tazminat ve nafakayıda kazandım.Parasında değildim ama bişeylerinde bedeli olmalı diye düşünüyorum.Erkeklerde şu mantık var evlendin ya onun himayesindesin hertürlü kötülüğü sana yapabilirler ama sen ses çıkaramazsın.Çünkü bilirler kadının baba evine dönmesinin, dul kalmasının zor olduğunu.Ama bir sen daha yok bu dünyada.Başlarda bu duyguları yaşaman çok normal.Acını yaşayacaksın.Ama inan zaman herşeyin ilacı oluyor.Boşanmış biri olarak söylüyorum ki sen kendini bildikten sonra kimin ne dediği, ne düşündüğü umurunda olmasın.Yaralar belki kapanmıyor ama kabuk bağlıyor.Allaha şükür şuan çok iyiyim.İşe başladım.Hayatıma girmek isteyen adaylarda var.Yani umutsuz vak a değil kimse canım.Lütfen güçlü ol.

Cahil biri değilsin ama düşüncelerin yanlış canım üzgünüm.Sen acı çekerken o insanların umurunda oluyormusun?Herkes yaşadığını bilir.Ben boşan demek istemem kimseye ama sen şimdi barışıp gitsende bence kucağında bir bebekle yeniden bu sorunları yaşayıp belkide boşanacaksın üzgünüm canım...

ohooooo neren tutsak elde kalio yaaaa..
bunca sey olmus nisan atildi demesinler diyemi dugunu yapi everdiler seni...........

yaşadıklarının zorluğunu anlıyorum..
ama bir gerçek var ki,
bu iş böyle başlamış, böyle gider..
düzen bu
yıllar geçse de değişmeyecek..
eğer boşanmazsan, ileride çoluk çocuğa karıştığında herşey çok daha zor olacak senin açından
yine aynı şeyleri yaşarsan ve boşanmazsan da sağlığından olacaksın
şimdi sana basit gibi geliyordur
ama inan sağlık hayattaki en büyük nimet
psikolojisi sürekli zarar gören insanın, sanma ki fizyolojisi ayakta kalır
ileride çok zor şeyler yaşayabilirsin

eyvallah yaşananlar hoş değil
hiç bir genç kız da yaşamak istemez
ama şükret, ailen yanında,
boşanmanı istiyorlar,
işin gücün var, kimseye ihtiyacın yok maddi açılardan
lütfen kendine çaresizmiş gibi zulmetme
çare sende..

olaya iyi yanlarından bak,
gerekirse, işin içinden çıkamıyorsan psikolojik destek al
hem kendini,
hem aileni o insanlardan kurtar
arada çocuk olmadan, kurtar kendinizi

Psikolojim bozuldu zaten sanki her tarafım uyuşmuş, basımı yerden kaldıramıyorum telefon ya da zil çakında oyle korkuyorum ki Bana dua edin ne olur

Çalışıyorsun, para kazanıyorsun. Ekmeğini suyunu vermeyen insanların konuşmasını neden bu kadar önemsiyorsun anlamıyorum. Onlar konuştuğunda açmı kalacaksın? Çıplakmı kalacaksın? Nedir bu değer?

Niye adın çıkacak ki??? Evlenmişsin..kaçıp da evlilik dışı hayat yaşamamışsın ya..Millet ne der diye yaşayacaksak ohooo!! Sen kendine bak,kendi mutluluğuna bak.
İnsanlar hata yapar,üzme kendini hayatta huzurlu olmak çok önemli,kendine bu kötülüğü yapma.Daha evleneli 15 gün olmuş şu anlattıklarına bak.. ağlamak için mi evlendin.

Allah kolaylık versin. Ne güzel ailen yanında bak..

Çok ta düşünülecek birşey kalmamış açıkçası.
Biten zaten bitmiş evliliğnizde, 15 gün de ne saygı ne de sevgi kalmış.
Siz mutsuz olduktan sonra yuvanızda, elalem çok önemli, elalem mi yaşayacak yaşadıklarınızı.
Kurtarın kendinizi de ailenizi de inş.

elalem için hayatını karartma canım anlattıklarına göre bu evlilikten hayır yok sana üzülme desemde mutlaka üzüleceksin ağlayacaksın biliyorum acını yaşa ama o eve dönme dönersen daha çok acı çekersin.yolun başındayken çocuk fakan yokken ayrılman en mantıklısı canım

Canım benim,neden adın çıksın ki?Sen kötülük yapmadın ki,namusunla evlendin ve eğer mutlu değilsen yuvanda ayrılırsın.
Bu evliliği sürdürsen mutlu olabilecekmisin?Önce bunu sor kendine..Belkide tüm sıkıntılar çok taze olduğu için olayları olduğundan daha
büyük görüyorsun.Olamaz mı? Belkide cidden çıkılmaz bir yanı var ve en doğrusu ayrılmandır.Bunun kararını sen tek başına vermelisin,tercihi yapmalısın.
Şuan çok taze bir gelinsin,hayallerin yıkıldı biliyorum.Ama lütfen bu durumuna şükret,sen allahın sevdiği kulusun ve sana sıkıntıları en baştan yaşatıyor.
Çocuğun olsaydı,o zaman sadece sen veya eşin değil,evladın acısını çekecekti.Bence birsüreliğine bu düşünceyi kafandan atmaya çalış,hemen birşeye karar vermek zorunda değilsin.
Önce bir sakinleş ve küfelerin içini boşalt,emin ol daha sağlıklı bir karar verebilirsin o zaman.
Seni sımsıcacık kuçaklıyorum kardeşim..Hiçbir zaman yalnız değilsin,bir ailen var yanında ve dertleşebileceğin bir kadinlar kulübün:)

Hepiniz sagolun. Ama o kadar kirginimki anlatamam. Benden 7 yas büyük adam bana sahip çıkamadı. Hiçbir şey hissetmiyorum ona karsı. Yanıma gelince bir tuhaf oluyordum Ayrıca hiç güvenmiyorum Belki kaderdi bunları yasamam kacinilmazdi ama ona güvenip, aileme inanmayıp evlendiğim için de kendimi hiç affetmiyorum inşallah bu süreci hayırlı bir sekilde atlatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…