hem kendıne güvenıyor, hem sana dokunmuyorolabilir.. inanın kendine öyle güveni varki
daha o kadar çok şey söylediki, surat yapıyormuşum daha bir sürü şey, herşeyinden rahatsız oluyormuşum ona göre vs. vs
dediğim gibi haklı olduğu çok konu var kendisine göre ama bu benim sorunum bu saatten sonra nasıl geri kazanabilirimki
öyle kötü durumda ki
acı çektiğini görüyorum onu bile belli etmiyor hiç,
duruyor bizi asla bırakmayağınıda biliyorum ama beni bir daha asla sevemeyecek ve buna katlanacak sanırım..
geçen gece yatarken elini tuttum belime sardım sarılsın diye.. öyle dondu kaldı sanki eli belimde ama sanki benim için öyle duruyor gibi...
bir kaç gün sonra laf arasında geçti bana sarılamıyorsun bile dedim,
o da dediki biliyorum sarılamıyorum yapamıyorum dedi...
offf Allahımm yardımcım olsun....
hem kendıne güvenıyor, hem sana dokunmuyor
hem sevmediğini söyluyor.. işin zor senin
bahane uydurması zor olmamalı
ne yapmayı düşünüyorsun?
sayfaları okumadım.benim düzelmem için beklediğini söyledi.. düzelmezsem ne yapacağını oda bilmiyor sanırım..artık gurur ve kapris yapmamamı istiyor...
beni bırakmayacak onuda biliyorum ama artık mutluluğu dışarda arayacak ve bu konuda hiç zorlanacağını sanmıyorum..
ben ise ne öyle birşeyler olursa ne yapacağımı bilmiyorumm onu çok seviyor ve kıskanıyorum..
benim düzelmem için beklediğini söyledi.. düzelmezsem ne yapacağını oda bilmiyor sanırım..artık gurur ve kapris yapmamamı istiyor...
beni bırakmayacak onuda biliyorum ama artık mutluluğu dışarda arayacak ve bu konuda hiç zorlanacağını sanmıyorum..
ben ise ne öyle birşeyler olursa ne yapacağımı bilmiyorumm onu çok seviyor ve kıskanıyorum..
evet çok haklısınız en çok hep sessiz kalmama kızmış, benim yapmamı beklemiş, arada hep söyledi sessiz kalma diye benden taraf ol diye.. ama ona göre olmadım diye çok kızgın sanırım...umarım herşeyi düzeltebilrim...
sizce çokmu zor bu saatten sonra...
güveni yakışıklı olmasından geliyor... ve maddi olarakta tabi
Herkes hata yapabilir , bence imkansiz diye birsey yok zor olsada basarabilirsin
.
karsindaki insan zaten kinli bir insan degil esin bence seni aff eder. Ama zamanla sabretmen lazim
valla bence al karşına herşeyi söyle bu düşüncelerini bırak grur vs triplerini ne gruru ne kaprisi hatalıyım kabul telafi etmek istiyorum amacım sadece seni mutlu etmek de karşılıklı konuşun ama bu söylediklerinide içten söyle haa birde normal medeni insanlar gibi konuşupda senin ona söylediklerini geç onun söylediklerini aklında biriktirip kin tutma bileme kendini insan bu hisseder düşünür söyler vs zaten hep burdan kaybediyoruz evleniyoruz ilk tartışma yaşanıyo sonra o tartışma konusu unutuluyor sen bana bunu dedin sen bana şunu dedin biriktiriyoruz içimizde yıllarca bırak arkadaş nişanlıyken sorunlar yaşadık diyosun ya eşindede hata var aile kurarken aileleri sınırda tutacaktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?