Eşim bana beni sevmediğini söyledi...

Gerçekten eşini seviyorsan elinden gelenin fazlasını yapmaya çalış
Umarım yuvan yıkılmaz
Birde şunuda söylemeden geçemiyiceğim
senin için değil tüm aynı davranışları sergileyen hem cinslerin için söylüyorum
Bukadınların anneleri,babaları,bacıları vs gelir ne mutlu nir aile tablosu
Ama kayınvalide,k.peder,görünce gelir
Bir hüzün bir sinir.kadın annesine gider kuş misali koca anası evine gider kadın Panther kesilir.nedir yahu bu acayip çelişki.bu adamları alana kadar kaynanalarınızın gözüne girmeye çalışın sonra ailede kaynana sendromları çıksın.
Farkındayım çok uzattım ama evlilikteki en önemli huzursuzluk başlangıcı bu durumlardır ve iki tarFada mesafe aynı olmalıdır.

Çok geç kalmışsın.. Sana oğlun 10 sene anne demeseydi, kaynınla 9 yıl aynı evde yaşasaydın, Eşin ailenin evine bir kere bile gelmeseydi o evde dırdırdan durulmazdı.. Kusura bakma ama çok bencil davranmışsın.

hem kendıne güvenıyor, hem sana dokunmuyor
hem sevmediğini söyluyor.. işin zor senin

bahane uydurması zor olmamalı
ne yapmayı düşünüyorsun?

benim düzelmem için beklediğini söyledi.. düzelmezsem ne yapacağını oda bilmiyor sanırım..artık gurur ve kapris yapmamamı istiyor...
beni bırakmayacak onuda biliyorum ama artık mutluluğu dışarda arayacak ve bu konuda hiç zorlanacağını sanmıyorum..
ben ise ne öyle birşeyler olursa ne yapacağımı bilmiyorumm onu çok seviyor ve kıskanıyorum..

sayfaları okumadım.
düzelmenı gerektırcek naptın kı? ayrıca hiç bir şeysen bu kadar emın olma
yani senden ayrılıp ayrılmama konusundan...

valla seni panikletmek istemem ama ben eşimin ikinci eşiyim eşimin önceki evliliği aynen bu nedenlerden birden bitmiş 20 yıl susmuş çok grurlu ve kapris yapan aileci biriymiş oğlu olduğu için eşim sabretmiş birde hep toplumda ayrılan kadınlar dışlanıyo hayatları zor oluyo diye vs susmuş ama karısı beni bırakmaz diye hep öle devam etmiş eşimin bana ilk söylediği şey lütfen sessiz suratsız olma bana kapris ve grur asla yapma olmuştu

Herkes hata yapabilir , bence imkansiz diye birsey yok zor olsada basarabilirsin
.
karsindaki insan zaten kinli bir insan degil esin bence seni aff eder. Ama zamanla sabretmen lazim

güveni yakışıklı olmasından geliyor... ve maddi olarakta tabi

O Kadar Yakışıklı Para Var Ama Face'teki Yazışmalardan Öteye Gitmemiş Sonra da Pişman Olmuş Valla Bana Göre İyi Dayanmış Bak Belkide İlkdefa Hak Veriyorum Bi Erkeğe Bu Forumda...

Ha Aldatma Aldatmadır Tabi Ama Neler Okuduk Burada Haksız Oldukları Halde Türlü Türlü Çirkinlikleri Yapan Erkekleri

valla bence al karşına herşeyi söyle bu düşüncelerini bırak grur vs triplerini ne gruru ne kaprisi hatalıyım kabul telafi etmek istiyorum amacım sadece seni mutlu etmek de karşılıklı konuşun ama bu söylediklerinide içten söyle haa birde normal medeni insanlar gibi konuşupda senin ona söylediklerini geç onun söylediklerini aklında biriktirip kin tutma bileme kendini insan bu hisseder düşünür söyler vs zaten hep burdan kaybediyoruz evleniyoruz ilk tartışma yaşanıyo sonra o tartışma konusu unutuluyor sen bana bunu dedin sen bana şunu dedin biriktiriyoruz içimizde yıllarca bırak arkadaş nişanlıyken sorunlar yaşadık diyosun ya eşindede hata var aile kurarken aileleri sınırda tutacaktınız

Herkes hata yapabilir , bence imkansiz diye birsey yok zor olsada basarabilirsin
.
karsindaki insan zaten kinli bir insan degil esin bence seni aff eder. Ama zamanla sabretmen lazim

hayır hiç kinli değil, hatta hiç birşey hatırlamaz dediklerini ve benim hatırlamama şasırır nasıl hatırlıyorsun der 10 seneki önceki lafları ben dün ne dediğimi bile hatırlamıyorum...
affedecek kalbi var. dediğiniz gibi zaman ve sabır lazım. teşekkürler

o da onu dememi isityor zaten.. niye hala gurur yapıyorsun diyor.. kurtaracam bu evliliği niye demiyorsun diye kızıyor...
yarın sabah ilk iş bunu yapacam teşekkürler..

bence halolur ya içinden nasıl geliyorsa öle davran utanma çekinme af dile samimi bişekilde yalvar ayaklarına kapan nolacakki ya seviyosan sevdiğini bırakmak istemediğini en iyi şekilde anlatabilirsin bence

ya bak birde beni aldatığını düşündüm hep şüphelendim demişsin ya eşine yeterince yakın olsaydın kendi kendine düşünmezdin bilirdin herşeyini önce en yakın dostu ol arkadaşı ol sadece evlendiği nikahlandığı tipik eş olma ki yakın olasın içindede şüphe olmaaz seni aldattığınıda düşünmezsin merakında olmaz eve gelmek seninle muhabbet etmek için can atar sen ona açık şefaf ol ki oda sana olsun bırak karşındaki insan onca yıllık kocan senin şeffaflığından faydalanmaz zarar görmezssin o duvarını yıkarsan ha diyelimki suistimale uğradın olsun ya neolacak sen elinden gelenin en iyisi yapmış olursun

Calisan bir bayansan esinle vakit gecirmek icin kendine bi tatil organizasyonu ayarla
Eger sana bunu syluyorsa senden biseyler bekliyordur bu yuzden biraz sen cabala ne bilim kocan geldiginde guzel bir sofrayla karsila esin belliki senden biseyler bekliyor.ondan acik acik soylemis eger seni sevmiyor olsa.direk giderdi sakin sana acidigini dusunme tatil size iyi gelir bence cocugunuzu da alin ve birkac kez hadi oglum siz babanla vakit gecirin.bende yemek hazrlayayim muhabbetleri yap yani onlarin vakit gecirmesi icin ortam hazirla eminim oglun bunu daha sık isticek kocanda yavas yavas degisir mutlulugu artar allah yardimcin.olsun ama is kadinda biter herzaman sahsi dusuncem :)

Siz cok seviyorsunuz ama eşiniz sevmiyorum diyor
Siz cok kıskanıyorsunuz ama eşiniz size dokunmuyor
Kafanizi bulandirmak istemem ama ya bi hata yaptı vicdanindan dolayi sizinle hala

Ya da hala yapıyor sizden ziyade oglunu aile ortamindan ayirmak istemiyor..
Hanqi erkek kadın onu aldatmadıqı surece dokunmak istemezki..
İnş eşiniz düsündügümüz kadr temiz ve sadıktır böyle düsünmesine ragmen..

Boşu boşuna mazeret bulma bence. Sonuçta "mazeret ... gibidir herkeste bulunur" demişler. Adam öldürmüş birini de bi saat dinlesek eminim biraz hak veririz.

12 senelik bir süreç sonucu "eşine dokunup sarılamaz" hale gelen bir adamı konuşarak ya da ufak sürprizlerle kazanamsın geri. Anca kaçınılmazı ertelersin.

Dediğim gibi Boşanın gitsin. Senin eşini; Koca dayağından, hakaretlerinden, kv zulmünden bıkıp boşanmış; kıymet bilecek bir kadın anca paklar. Çocuğu filan varsa bile, senin "baba demeyen" oğlundan daha iyi bir evlat olur bence.

Son düzenleme:
Adama acıdım ya mülayim saf temiz birine benziyor kardeşine bile onca sene senin hatrına katlanmıştır kırılma diye boşanıp kendisini kurtarsın daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…