- 4 Mart 2018
- 8
- 35
- 88
- 30
- Konu Sahibi HappyAlways
-
Dötün kalkmasın diye öyle demiştir üzülme, erkeklerin var böyle mallıkları.Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Parasını ver dolgu yaptırayım deyin b.kunuzu bile yer değil beğenmek.Ya bana dedi ki yuzunu begenmiyoeum cokuntuler var sogum yaptim 4 yasinda oglum var. Olabiliyor ciltte bazi kadinlarda hamilelikte. Ben oyle dusunmuyorum bence gercekten artik cirkin buluyor kadinlar evde bin tane is yapiyor hemde calisiyorum ogretmenim. Yani her an saclarimiz yapili olmuyor ki ben her gun saclarmi yapmaya ozen gosteriyorum kisisel bakim vs ama neden bu bi kadini cok kirar neden bana kendimi kotu hissettiriyor ki
Aşağılık kompleksine sahip ezikler çünkü.Calisiyorum bu bizim ikinci evliligimiz 5 ay oldu evleneli onun kizina kendi ogluma bakiyorum onlar okula ben yemek temizlik ve bende işe bazen kaciriyor olabilirim ama dun ayri uyuduk gercekten nefes alamiyorum dunden beri cok uzuldum. Neden erkekler boyle neden eslerine kendini mutlu ve iyi hissettirmekten kaciniyor ki
Calisiyorum bu bizim ikinci evliligimiz 5 ay oldu evleneli onun kizina kendi ogluma bakiyorum onlar okula ben yemek temizlik ve bende işe bazen kaciriyor olabilirim ama dun ayri uyuduk gercekten nefes alamiyorum dunden beri cok uzuldum. Neden erkekler boyle neden eslerine kendini mutlu ve iyi hissettirmekten kaciniyor ki
Ortalama bir Türk erkeği sizi pembe simli s.çıyor sanıyor hanımefendi şaka mısınız?Eki Görüntüle 3293690
Yuzumde cok az var evet ama bu fotograf filtresiz ozguvenim tamamen kayboldu. Esiniz sizi cirkin buluyorsa kim guzel bulabilir ki
Nasil kaldiricam kaldirildi mi bakarmisinizFotonuzu kaldırın.
Evet kalkmış.Eki Görüntüle 3293690
Yuzumde cok az var evet ama bu fotograf filtresiz ozguvenim tamamen kayboldu
Nasil kaldiricam kaldirildi mi bakarmisiniz
Kiraz güzeli miEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?