Eşim bana diyor ki...

Sadece 5 aydır evlisiniz, ortak çocuğunuz yok değil mi ?

Belki arkadaşlar çok sert bulacak ancak ayrılın diyorum. Moralinizi aşağı çekecek, sizi ve dolayısıyla 4 yaşındaki oğlunuzu mutsuz edecek bir hayatı yaşamayın.

Anında boşarım.

Adam resmen size psikolojik oyun oynuyor, özgüveninizi kırmak için yapıyor sakın prim vermeyin , hep kendinizle güzelliğinizle övünün ona inat daha da bakımlı olun...

Parasını ver dolgu yaptırayım deyin b.kunuzu bile yer değil beğenmek.
Ay katip artık ismini görmeden yorumlarını tanır oldum Zeka ve ironi dolu bir de erkeklere söylediklerin çok komik, hele bir tanesine dızo demistin galiba ona da çok gülmüştüm

Boşayın gitsin bu barzoyu, çocuğunuzla gül gibi yaşayın. Hem çocuğuna bakıyor hem bi şeyini eksik etmiyor hem de laf yiyorsunuz. Hayat değil bu.
Çocuk ilk evliliktenmiş zaten.
Bir şeylerden rahatsız olmuş besbelli, hırsını de bu şekil çıkarmış.

Çocuk ilk evliliktenmiş zaten.
Bir şeylerden rahatsız olmuş besbelli, hırsını de bu şekil çıkarmış.
Kadını gördüm, bu kadına bakan bi daha bakar. Tabi ezilmiştir egosunda neşeyle sahur açtığımın.

5 aylık mı evli

Evet, sadece 5 aylık evlilermiş.

belki sana takılmak için söylemiştir, canı tartışmak da istiyor olabilir ya da bir konuda seni kıskanmıştır özgüvenini düşürme cabası.. cünkü sizi beğenmese evlenmezdi değil mi, ve böyle bi durumda direk sizde ona yüklenin bir kendine gelsin

Böyle takılma mı olur ? Adam neyi sevdiğini de söylemiş zaten. Bu evlilikle beraber adam kızıyla kendine bir düzen kurmuş işte. Asıl sevdiği de her işinin görülmesi.

Konu sahibi neden bu adamla hayatını ziyan etsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…