- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.453
- 548
- 37
- Konu Sahibi HappyAlways
-
Denedim ama bi bakarmisiniz kaldirilmis miFotonuzu kaldırın.
Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Ya bana dedi ki yuzunu begenmiyoeum cokuntuler var sogum yaptim 4 yasinda oglum var. Olabiliyor ciltte bazi kadinlarda hamilelikte. Ben oyle dusunmuyorum bence gercekten artik cirkin buluyor kadinlar evde bin tane is yapiyor hemde calisiyorum ogretmenim. Yani her an saclarimiz yapili olmuyor ki ben her gun saclarmi yapmaya ozen gosteriyorum kisisel bakim vs ama neden bu bi kadini cok kirar neden bana kendimi kotu hissettiriyor ki
Calisiyorum bu bizim ikinci evliligimiz 5 ay oldu evleneli onun kizina kendi ogluma bakiyorum onlar okula ben yemek temizlik ve bende işe bazen kaciriyor olabilirim ama dun ayri uyuduk gercekten nefes alamiyorum dunden beri cok uzuldum. Neden erkekler boyle neden eslerine kendini mutlu ve iyi hissettirmekten kaciniyor ki
Anında boşarım.Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
O kiraz guzelini yazinca bende cok guldumKiraz güzeli miKarpuz güzelini duymuştum ben sadece , eşiniz tam bir hıyar bu arada ...
Adam resmen size psikolojik oyun oynuyor, özgüveninizi kırmak için yapıyor sakın prim vermeyin , hep kendinizle güzelliğinizle övünün ona inat daha da bakımlı olun...Ya bana dedi ki yuzunu begenmiyoeum cokuntuler var sogum yaptim 4 yasinda oglum var. Olabiliyor ciltte bazi kadinlarda hamilelikte. Ben oyle dusunmuyorum bence gercekten artik cirkin buluyor kadinlar evde bin tane is yapiyor hemde calisiyorum ogretmenim. Yani her an saclarimiz yapili olmuyor ki ben her gun saclarmi yapmaya ozen gosteriyorum kisisel bakim vs ama neden bu bi kadini cok kirar neden bana kendimi kotu hissettiriyor ki
Ay katip artık ismini görmeden yorumlarını tanır oldumParasını ver dolgu yaptırayım deyin b.kunuzu bile yer değil beğenmek.
5 aylık mı evliSadece 5 aydır evlisiniz, ortak çocuğunuz yok değil mi ?
Belki arkadaşlar çok sert bulacak ancak ayrılın diyorum. Moralinizi aşağı çekecek, sizi ve dolayısıyla 4 yaşındaki oğlunuzu mutsuz edecek bir hayatı yaşamayın.
Çocuk ilk evliliktenmiş zaten.Boşayın gitsin bu barzoyu, çocuğunuzla gül gibi yaşayın. Hem çocuğuna bakıyor hem bi şeyini eksik etmiyor hem de laf yiyorsunuz. Hayat değil bu.
Kadını gördüm, bu kadına bakan bi daha bakar. Tabi ezilmiştir egosunda neşeyle sahur açtığımın.Çocuk ilk evliliktenmiş zaten.
Bir şeylerden rahatsız olmuş besbelli, hırsını de bu şekil çıkarmış.
Calisiyorum bu bizim ikinci evliligimiz 5 ay oldu evleneli onun kizina kendi ogluma bakiyorum onlar okula ben yemek temizlik ve bende işe bazen kaciriyor olabilirim ama dun ayri uyuduk gercekten nefes alamiyorum dunden beri cok uzuldum. Neden erkekler boyle neden eslerine kendini mutlu ve iyi hissettirmekten kaciniyor ki
5 aylık mı evli
Bende gördüm, bu güzellikte kocanın bir sözüne yıkılmış, koca da farkında bu hassasiyetin.Kadını gördüm, bu kadına bakan bi daha bakar. Tabi ezilmiştir egosunda neşeyle sahur açtığımın.
Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
belki sana takılmak için söylemiştir, canı tartışmak da istiyor olabilir ya da bir konuda seni kıskanmıştır özgüvenini düşürme cabası.. cünkü sizi beğenmese evlenmezdi değil mi, ve böyle bi durumda direk sizde ona yüklenin bir kendine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?