- 19 Nisan 2022
- 4.521
- 49.701
- 458
- Konu Sahibi HappyAlways
-
Kesinlikle adam kadını bilerek demolize ediyor, bu erkekler çok fena ...Evet, sadece 5 aylık evlilermiş.
Öyle deme kız bulgur pilavı güzel bir şey, severim. Sebzeli yapacaksın şöyle.Kendisi de bulgur pilavına benziyordur eminim
Boşver kiraz güzeliEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Haklısın aslında ama bulgur pilavı gibi insan güzel olmaz o pilav olarak güzelÖyle deme kız bulgur pilavı güzel bir şey, severim. Sebzeli yapacaksın şöyle.
Bu adama sebze de bir şey katmaz.
Bulgur pilavına ayıp olmuş sanki biraz. Çok hoş bir pilavdır.Kendisi de bulgur pilavına benziyordur eminim
Buluyorlar böyle narin, hassas kadınları ağızlarına geleni söylüyorlar.
Biraz ters tepki vereceğinizi bilse seni edemez o lafları.
Lütfen kırılıp, dökülmeyin, sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde diyecektiniz en hafifi.
Okumaya çalışıyorum ben de bee Fransızca bir kelime falan sandım ilk başBoqumue ye derim net
Sizde diyinki bende seni beğenmiyorum hayatım. Üstelik sarılmayı, kokunu falanda sevmiyorum. Sohbetinde acayip sıkıyor. Ama napayım katlanıyorum işte.Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Aklıma Ayşen Gruda geldi, domates güzeli seçilmiş o da zamanında mizah olsun diyeO kiraz guzelini yazinca bende cok guldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?