Eşim bana dürüst davranmıyor sanki

Ben bunu ilk günden söyledim rızam olmadan bozduramazsın dedim kredi borcu olduğunu ve rahat olmadığını biliyordum tüm iyi niyetimle altınları verdim sonra aklıma oaramız geldi onun da açıklamasını yapamadı

Yalan söylemiş ve sizin dediğinizi de zaten sallamamış. Evlenen insanın sorumsuz olmaması ve ne yaptığını bilmesi, belirli bir olgunluğa erişmiş olması gerekir.Şu an dava açsanız hepsini tek tek alırsınız. Bankada kasa kiralayın ve adamı sıkıştırın, korkmayın. Aileden böyle bir ahlak ve terbiye almadan evlenmemeliydi. En azından öğrensin. Kibarca ama geri adım atmadan hepsini öğrenin. Kredi kartı borcundan, maaşına, öğle yemeğinden dolmuş parasına hepsini size söylemek zorunda bu durumda. Eğer sizden gelip de borsa için para alıp yediyse de hiç arkanıza bakmadan kaçın derim.

borsa kumar gibi oynanmaz yıllarca eğitim lazım devamlı tv den ve bazı sitelerden şirketleri takip lazım tüyolar lazım uzmanlarından başında durmak lazım gün boyu alsat yapabilmek için anında yoksa 1 ay sürmez batmak zaten

Durust degil demeyelim bence.yeni evlisin esin cekinmis olabilir, utanmjs olabilir.kibarca sorup, birbirnizden bir sey saklamamak gerektigni soyle bence.

1 aylık gelinden altınları isteyen bir ezik. İhtiyaç zor zaman, sağlık dese anlarım da sizinki bişeylere yatırıyor para

Yaptırın ama ikinizin parası o açıklama yapmak zorunda..

Sizde güvensizlik oluştuysa tedbir alınız parayı tamamen ona güvenmeyiniz ablası artık onun evli olduğunu farkında değil mi altın istemesi ne o rahatlık öyle , hayret yani gitsin babasından iştesin

Şimdi altın bozdurucak zaman değil. Gittikçe yükseliyor.

Düğüne gidecek kişi önceden hediyesini belirler. Sizin altınlar olmasaydı neyle verecekti altını ?

Bu kadar saf olmayın. Madem altınlar gidiyor tek tek hemen bir yatirim yapmaliydiniz.

Geçmiş olsun diyesim geldi.

Ne kredi borcuymus , bari bundan haberiniz var mı ?

Eşin baya yalan konuşmuş zaten ya borsa ya at yarışı ya da kumar ya da ailesine para kaçırma zamane erkeğe güvendiğin zaman , birikim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…