- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Ben bunu ilk günden söyledim rızam olmadan bozduramazsın dedim kredi borcu olduğunu ve rahat olmadığını biliyordum tüm iyi niyetimle altınları verdim sonra aklıma oaramız geldi onun da açıklamasını yapamadıtakılan tüm takılar size ait. Bunu bilen ve öğrenen eş ve ailesi sizin altın ve paranın üzerine çullanmış. Eşiniz dediğiniz kişinin evlilik gibi bir sorumluluğa girerken kendi başına parasını harcayamayacağı gibi size ait veya ikinize ait olan hiç bir şeye kendi malı gibi davranamayacağını bilmesi gerekiyor. Oturun karşısına bana açık ve net yanıt ver. Altınlara ne oldu. Neye ne kadar borcun var, yatırım amaçlı borsa vs oynadıysan ne kadar verdin hepsini oturup size kağıda Veya Excel dosyasında toparlayın. Tek kuruş sizden habersiz harcayamaz. Ablasına da vermeyin, başkasına da. Ablasının utanması yok mu? Gitsin alsın kuyumcudan.
Yalan söylemiş ve sizin dediğinizi de zaten sallamamış. Evlenen insanın sorumsuz olmaması ve ne yaptığını bilmesi, belirli bir olgunluğa erişmiş olması gerekir.Şu an dava açsanız hepsini tek tek alırsınız. Bankada kasa kiralayın ve adamı sıkıştırın, korkmayın. Aileden böyle bir ahlak ve terbiye almadan evlenmemeliydi. En azından öğrensin. Kibarca ama geri adım atmadan hepsini öğrenin. Kredi kartı borcundan, maaşına, öğle yemeğinden dolmuş parasına hepsini size söylemek zorunda bu durumda. Eğer sizden gelip de borsa için para alıp yediyse de hiç arkanıza bakmadan kaçın derim.Ben bunu ilk günden söyledim rızam olmadan bozduramazsın dedim kredi borcu olduğunu ve rahat olmadığını biliyordum tüm iyi niyetimle altınları verdim sonra aklıma oaramız geldi onun da açıklamasını yapamadı
borsa kumar gibi oynanmaz yıllarca eğitim lazım devamlı tv den ve bazı sitelerden şirketleri takip lazım tüyolar lazım uzmanlarından başında durmak lazım gün boyu alsat yapabilmek için anında yoksa 1 ay sürmez batmak zatenMerhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?
Durust degil demeyelim bence.yeni evlisin esin cekinmis olabilir, utanmjs olabilir.kibarca sorup, birbirnizden bir sey saklamamak gerektigni soyle bence.Merhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?
aynen bende erkeklere güvenmiyorum.Bu devirde erkeklere güven yok malesef sormakta geç bile kalınmış
Offff hem 12 bin gitmiş hem de altınlar gitmiş gibi duruyor (kredi kapatma olayı hikaye gibi)
Üstüne bi de borç çıkmasın
Borsada hepsini kaybetmiş gibi
1 aylık gelinden altınları isteyen bir ezik. İhtiyaç zor zaman, sağlık dese anlarım da sizinki bişeylere yatırıyor paraMerhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?
Yaptırın ama ikinizin parası o açıklama yapmak zorunda..Ben bunu ilk günden söyledim rızam olmadan bozduramazsın dedim kredi borcu olduğunu ve rahat olmadığını biliyordum tüm iyi niyetimle altınları verdim sonra aklıma oaramız geldi onun da açıklamasını yapamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?