- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Evet krediden haberim vardıŞimdi altın bozdurucak zaman değil. Gittikçe yükseliyor.
Düğüne gidecek kişi önceden hediyesini belirler. Sizin altınlar olmasaydı neyle verecekti altını ?
Bu kadar saf olmayın. Madem altınlar gidiyor tek tek hemen bir yatirim yapmaliydiniz.
Geçmiş olsun diyesim geldi.
Ne kredi borcuymus , bari bundan haberiniz var mı ?
Genel gizli bir kural gibidir guven meselesii de uzun olacak neyse simdiBana neden güvenmesin ki şimdiye kadar parasını hiç sorgulamadım o da bunu çok iyi biliyor bugün aniden aklıma geld sordum o da beklemiyordu o yüzden cevap veremedi ne yapacağımı şaşırdım
Gercekten kapatmis olsa bari banka hesaplarindan gostermesini isteyin.. pasif durmayin Ben zaten sormam falan demeyin tabiki soracaksiniz siz 12 bini altinlari hic etseniz o size sormayacak mi bi Deneyin bakalim ne oluyor...Evet krediden haberim vardı
Bu psikologun videolarına lütfen bakın çok Harika tespitleri var .Evliliklerde sorunları çözen bir doktor.
Hiç kafayı yemezdim. Açıkca sorarımMerhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?
Merhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?
Kusura bakmayın ama ben ve birçok insan böyle düşünmüyorkusura bakmayın ama bu adam psikolog falan değil, şarlatan. Fizik bölümü mezunuydu galiba. Ülkemizde hiçbir yerde liyakat kalmadığı için ağzı laf yapıyor, izleniyor diye çıkarıyorlar televizyonlara
Daha önce farklı bir mecrada bu adam konu olmuştu,Kusura bakmayın ama ben ve birçok insan böyle düşünmüyor
Çok gerçekçi konuşuyor.
Bazı yerlerde Bayanları atıyor gibi geliyor bazılarına ama çok haklı.cozum odaklı birisi
Hayır psikoloji bölümü üzerinden mezun ve ABD de yüksek lisansını filan yaptı
ve aile psikoloğu Doktor
Adam çok ciddi durumda kalmadıkça boşanma taraftarı değil.
burda dikkatimi çekiyor burdaki kadınlar küçük birşey olsa bosan diyor kimse evllilgi kurtarma çabasında değil . evlilik kolay kurulmuyor.
Evlilik birrnini idare etmektir bir nevi.
Aynen bu adamın söylediklerini bende söylerim bilmediğin ne söylüyorDaha önce farklı bir mecrada bu adam konu olmuştu,
Lisan eğitimi fizik, psikolojiden yüksek yapmış, amerikada doktora yaptığı okulların da tr'de denkliği yokmuş. Buna rağmen kendini dr. Ve klinik psikolog olarak pazarlıyor
Psikologdan çok şovmen gibi.
Kusura bakmayın ama ben ve birçok insan böyle düşünmüyor
Çok gerçekçi konuşuyor.
Bazı yerlerde Bayanları atıyor gibi geliyor bazılarına ama çok haklı.cozum odaklı birisi
Hayır psikoloji bölümü üzerinden mezun ve ABD de yüksek lisansını filan yaptı
ve aile psikoloğu Doktor
Adam çok ciddi durumda kalmadıkça boşanma taraftarı değil.
burda dikkatimi çekiyor burdaki kadınlar küçük birşey olsa bosan diyor kimse evllilgi kurtarma çabasında değil . evlilik kolay kurulmuyor.
Evlilik birrnini idare etmektir bir nevi.
Tam araştırmadigjniz cok belli.bircok üniveriste de yükseklisans doktorlar yapmış psikoloji alanında.bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir. Böyle insanlar yüzünden yıllarca emek vermiş psikoloji lisans mezunlarına çok büyük haksızlık yapılıyor.Burada da yazılan konulara çok sağduyulu ve yapıcı yorum yapan bir sürü üye var, onlarda çıkıp danışmanlık versin televizyonda o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?