Ben bir kerede babama aşkım bunu da alalım demiştim markette .
Adam şok olmuştu.
İlk defa kizindan güzel bir söz duydu o da askim oldu.
Allah razı olsun arkadaşım ama inan içimde bişeyler koptu
bende az çok psikolojiden anlarım işim gereği halkla ilişkilerle ilgileniyorum,bir insan 3 yıl geçtikten sonra evde onu hatırlatıcak bi konu yokken kendi mutluluğumuzu konuşurken ,kalkıp bana eski sevgilinin adıyla hitap ediyorsa bence hala eşimin ara ara belkide sürekli onu düşündüğünü gösterirne yazıkki düşündüğü insan benim tırnağım olamaz çıkarcının biriymiş,inanın içimde öyle şeyler koptu ki güven felan kalmadı ben değil eşimin facesini karıştırmak ,biri gece vakti arasa kim bu bile demem,çünkü eşimde şimdiye kadar bunu hakkedecek bişey yapmamıştı
Bence hic ustunde durmaya deger bi konu degil. Bi arkadasin da dedigi gibi 8 sene cok uzun bi zaman. Belki de o anda senin eski sevgilisinden cok daha degerli ustun oldugunu dusunup dile getrmek istedi. Agzindan oyle cikmis olabilir. Kendini de bebegini de uzme
Siz aynini yasadiniz diye herks yasamak zorunda degil. Ortada somut bisey yokken hamile bi kadini gaza getrmeye aklini bulandirmaya gerek yok.insan ağzından çıkdeliklimeye dikkat etmeli..ustelik eşi hamile..
hiç mi dusunemedi ? Amacım arkadaşı uzmek değil ama kimseyede guven olmaz.
Ilk defa mi oluyor boyle bi sey ? Ona gore yorum yapacagim daeşimin benden önce üniverste arkadaşıyla 8 yıl ilişkisi olmuş kız bunu üniverste boyunca kullanmış mezun olduktan sonra eşimin tayini çıkmayınca beni istemeye gelmeyin demiş,eşimde aileside o günden sonra kıza uyuz olmuşlar,ilişkileri bittikten 2 yıl sonra eşim benimle tanışmış,ben ilk başta ona ısınamadığım için istememiştim oda resmen benim için helak olmuştu benim ailemi kendi ailesini beni ikna etmeleri için seferber etmişti kaç kere ağladı istemeyince.neyse bende beni gerçekten sevdiğini anlayınca aşık oldum ve evlendik .gayet güzel giden bir evliliğimiz var eşimden hiç şüphe etmedim.
ama bugün ben yemek hazırlarken sözde bana iltifat edecek(kendimi geliştirdiğime dair)
evlendiğimde ki SEHERLE şimdikinin arasında dünya kadar fark var dedi
SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi((
eşimin benden önce üniverste arkadaşıyla 8 yıl ilişkisi olmuş kız bunu üniverste boyunca kullanmış mezun olduktan sonra eşimin tayini çıkmayınca beni istemeye gelmeyin demiş,eşimde aileside o günden sonra kıza uyuz olmuşlar,ilişkileri bittikten 2 yıl sonra eşim benimle tanışmış,ben ilk başta ona ısınamadığım için istememiştim oda resmen benim için helak olmuştu benim ailemi kendi ailesini beni ikna etmeleri için seferber etmişti kaç kere ağladı istemeyince.neyse bende beni gerçekten sevdiğini anlayınca aşık oldum ve evlendik .gayet güzel giden bir evliliğimiz var eşimden hiç şüphe etmedim.
ama bugün ben yemek hazırlarken sözde bana iltifat edecek(kendimi geliştirdiğime dair)
evlendiğimde ki SEHERLE şimdikinin arasında dünya kadar fark var dedi
SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi((
Siz aynini yasadiniz diye herks yasamak zorunda degil. Ortada somut bisey yokken hamile bi kadini gaza getrmeye aklini bulandirmaya gerek yok.
Oncesinden degil simdiki zamandansomut bişey yok mu? Sonuçta 8 yıl konuşmuşlar onceden, bu hayali bir durum mzatrrşey duydu yada aklına geldi veya ruyada gordu..ben kimseyi gaza getirmiyorum bayan.. Gerçekleri konuşmak ne zamandan beri gaza getirmek oldu hayrola?
Erkekleri bu kadar kollamayın ort bas etmeyin her yanlışlarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?