eşim bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi :(

Ben bir kerede babama aşkım bunu da alalım demiştim markette .
Adam şok olmuştu.
İlk defa kizindan güzel bir söz duydu o da askim oldu.

Ayy yıkıldım ya
Sevgilimin de bana anne annesine aşkım demişliği var.
Ben de öğretmenime baba demiştim bir keresinde.
Bence büyütülecek bir mevzu değil insanlık hali.

bende az çok psikolojiden anlarım işim gereği halkla ilişkilerle ilgileniyorum,bir insan 3 yıl geçtikten sonra evde onu hatırlatıcak bi konu yokken kendi mutluluğumuzu konuşurken ,kalkıp bana eski sevgilinin adıyla hitap ediyorsa bence hala eşimin ara ara belkide sürekli onu düşündüğünü gösterir ne yazıkki düşündüğü insan benim tırnağım olamaz çıkarcının biriymiş,inanın içimde öyle şeyler koptu ki güven felan kalmadı ben değil eşimin facesini karıştırmak ,biri gece vakti arasa kim bu bile demem,çünkü eşimde şimdiye kadar bunu hakkedecek bişey yapmamıştı

bu arada yerinde olsam asla trip yapmazdım kendine güvenmediğini gösterir bu asla böyle bişey yapma eşine bişey yansıtma kıskanıp o kadını yüceltmee bi atasözü var yerinde olurmu bilmiyorum ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma

Hamile kadina yazdiklariniza bakin ya hu !!!
Kadin niye bos yere uzsun kendini.
Yok kolay isim değil de yok başka şeyler var da..
Kadin hamile, eşiyle arasi da gayet iyi .
Bir anda agzindan kacmis demek ki.
Kadin ne diye uzsun kendini bu kadar.
Biraz yapici olalim lütfen.

Allah razı olsun arkadaşım ama inan içimde bişeyler koptu

canım şuan hormonların tavan yapıyor,alt üst olmuş durumda..inan ben ilk gebeliğimde eşim kanal değiştirse ağlardım..biraz sakin ol..bak sana 2 çocuklu bir anne olarak bir kaç şey söyleyeceğim..şimdi gebeliğinin başındasın,yarın birgün karnın büyüyecek ve eşinle cinsel yaşamına biraz mola vereceksin,ki buda erkeği acaip etkiliyor..şimdi sen olayı büyütürsen araya soğukluk girecek,ha birde üstüne cinsel yaşamınız zaten gebelik yüzünden aksayacak...eee bu erkeğin gözü dışarda değilse bile sen teşvik etmiş olacaksın..zaten eşin seni sevmiş seninle evlenmiş,birde meyveniz olacak inşallah..bence biran önce bu olayı yaşanmamış say ve unut..inan çok karlı çıkacaksın..gebeliğinin tadını eşinle çıkarmaya bak,inan her hali çok güzel gebeliğin..

dipnot:bebeğin senin pisikolojinle besleniyor..bak bunu hiç unutma..Allah başka dert vermesin.sen otur dua et bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım diye..

Bence hic ustunde durmaya deger bi konu degil. Bi arkadasin da dedigi gibi 8 sene cok uzun bi zaman. Belki de o anda senin eski sevgilisinden cok daha degerli ustun oldugunu dusunup dile getrmek istedi. Agzindan oyle cikmis olabilir. Kendini de bebegini de uzme

bende senin gibi eşime çok inanırdım beni seviyor aşık diye..7 yıllık evliydik bir kavgamız anında evden cıkıp gittim hemen ablasını aramış arkamdan ablasına neler dedi neler keşke o kız (eskisi) ona evet deseymiş ne işi olurmuş burda ! Beynimden vuruldum hayatta guvenmem eşime psikolojimi alt ust etti bunalımlara girdim..eskisi de hala kızı dusun...

ben erkeklere hayatta guvenmem hele eşime asla ...

insan ağzından çıkan kelimeye dikkat etmeli..ustelik eşi hamile..
hiç mi dusunemedi ? Amacım arkadaşı uzmek değil ama kimseyede guven olmaz.

Ama sen takma sen kendini bebeğini uzme..içini ferah tut canım seni çok iyi anlayabiliyorum..Rabbim yureğine ferahlık versin

insan ağzından çıkdeliklimeye dikkat etmeli..ustelik eşi hamile..
hiç mi dusunemedi ? Amacım arkadaşı uzmek değil ama kimseyede guven olmaz.
Siz aynini yasadiniz diye herks yasamak zorunda degil. Ortada somut bisey yokken hamile bi kadini gaza getrmeye aklini bulandirmaya gerek yok.

Sinir bozucu bir durum oldugu icin bizzat yasayan kisinin bizim kadar net gormesi mumkun degil.

Ama esinizin o kadinla bir alakasi kalmamis.

Oyle olsa bunu yanlislikla adini soylediginde degil cok daha evvel baska sebeplerden dusunurdunuz.

Tavirlarindan anlardiniz.

Esinizin sizi yucelten cumlesindeki hatasindan degil.

Ayrica olabilirligini ifade etmek acisindan faydasi olur belki.

7 yil boyunca hayatimda kendine yer acmaya calisan birinin adiyla seslenmistim ben de yanlislikla.

Birakin unutamamayi benim icin hicbir sey ifade etmiyordu o insan...

Ilk defa mi oluyor boyle bi sey ? Ona gore yorum yapacagim da

benimki de bi kere yaptı aynısını..
sonra hemen kıvırdı..
eşim eski sevgilisini bildiğimi bilmiyo..(oyüzden kıvırdığını anlamadım sanıyo, ben de bozuntuya vermedim)
Bi arkadaşından öğrendim..eşim bana yanlışlıkla Aliye (eski sevgilisi) dedi..
Aliyeyle 4 yıllık bi ilişkisi varmış ve kız kazada vefat etmiş..
nişanlıyken öğrendim ki, bana da Aliye'ye benziyorum diye aşık olmuş..
Şuan bana aşık olduğunu biliyorum ama o ölmeseydi benim yerime onla evliydi..
bazen üzülüyorum, sırf birine benzediğim için tercih edildiğimden ötürü,bazense diyorum erkekler bizim gibi değiller kolay unutuyolar...takma ümitli diye kendimi susturuyorum...

sana tavsiyem büyütme, ki eşşeğin aklına karpuz kabuğu gelmesin...
çünkü nihayetinde bahsettiğin kişi hayatta ve eşine onu tekrar hatırlatma...

Siz aynini yasadiniz diye herks yasamak zorunda degil. Ortada somut bisey yokken hamile bi kadini gaza getrmeye aklini bulandirmaya gerek yok.

somut bişey yok mu? Sonuçta 8 yıl konuşmuşlar onceden, bu hayali bir durum mu? Birşey duydu yada aklına geldi veya ruyada gordu..ben kimseyi gaza getirmiyorum bayan.. Gerçekleri konuşmak ne zamandan beri gaza getirmek oldu hayrola?

Erkekleri bu kadar kollamayın ort bas etmeyin her yanlışlarını..Aynı durumu kadın yapsaydı kocası ne yapardı acaba?

Son düzenleme:
Oncesinden degil simdiki zamandan
bahsediyoruz evet simdiki zaman icin somut
bisey yok. Benim kimseyi kolladigim yok konu
sahibi zaten esini taniyordur, iyi bir evliligi varsa kendisini de bebegini de uzmesine gerekyok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…