- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Bol bol züğürt tesellisi yapılmış. O da sırf hamilesiniz diye. Hamile olmasaydınız görürdünüz buradaki senaryoları. Siz ona başka bir isimle seslenseydiniz ne olurdu? Bazıları için cinayet sebebi bu.Sen benimle evliysen aklına başka isim gelemez kardeşim, net. Yanlışlık falan olmaz bu konuda. Ağzından kaçırdıysa hala aklının bir köşesinde var demektir.
hele birde eşi benim eşim gibi "keşke o bana evet deseydi ne işim olurdu burda" demiş olsaydı eskisi için..hemde kendisinin arkasından ablasına derken konu sahibi duysaydı? Off offf
Ben senin kocan olsam ve beni böyle bir olay yüzünden tokatlasan delirirdim herhalde,allah kocana sabır versin.Dalgınlıkla bir hata yapıp tokatı yemiş..ARKADAŞLAR EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK RESMEN TOKAT ATIP HIRPALADIM,BAĞIRDI ÇAĞIRDI KOLUMU SIKTIÜSTÜNE EVDEN KOVDUM SİNİRİM GEÇENE KADARDA GELME DEDİM,BENİM AKLIM ALMIYOR NEYMİŞ HOCASIYLA DERTLEŞMİŞ İYİKİ ONLA EVLENMEMİŞİM KARIM ÇOK GÜZEL ÇOK İYİ DEMİŞ DE ONDAN AKLINDA KALMIŞ.NE DEMEK YA O KİM BENİ ONUNLA KARŞILAŞTIRIYOR BEN NİYE BİR TEK ERKEK ARKADAŞIMI ONUNLA KIYASLAMIYORUM BENİM İÇİN ONA GÜVEN BİTMİŞTİR.
ONADA SÖYLEDİM TIRNAĞIM OLMAYACAK BİRİNİ KISKANDIĞIMDAN DEĞİL BU SİNİRİM,ANNENE BABANA KARDEŞİLERİNE YEĞENLERİNE KADAR HİZMET EDEN SANA SAYGI DUYAN BAŞINDA TUTAN GÜZEL ÇALIŞKAN ÜSTELİK HAMİLE BİR KARIN VAR SEN AKLINDA HALA 5 PARA ETMEZ BİRİNİ DOLANDIRIYOSUN YAZIKLAR OLSUN SANA DEDİMELİM AYAĞIM TİTRİYOR RESMEN ÇOCUĞA ZARAR GELECEK DİYE KORKUYORUM
ARKADAŞLAR EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK RESMEN TOKAT ATIP HIRPALADIM,BAĞIRDI ÇAĞIRDI KOLUMU SIKTIÜSTÜNE EVDEN KOVDUM SİNİRİM GEÇENE KADARDA GELME DEDİM,BENİM AKLIM ALMIYOR NEYMİŞ HOCASIYLA DERTLEŞMİŞ İYİKİ ONLA EVLENMEMİŞİM KARIM ÇOK GÜZEL ÇOK İYİ DEMİŞ DE ONDAN AKLINDA KALMIŞ.NE DEMEK YA O KİM BENİ ONUNLA KARŞILAŞTIRIYOR BEN NİYE BİR TEK ERKEK ARKADAŞIMI ONUNLA KIYASLAMIYORUM BENİM İÇİN ONA GÜVEN BİTMİŞTİR.
ONADA SÖYLEDİM TIRNAĞIM OLMAYACAK BİRİNİ KISKANDIĞIMDAN DEĞİL BU SİNİRİM,ANNENE BABANA KARDEŞİLERİNE YEĞENLERİNE KADAR HİZMET EDEN SANA SAYGI DUYAN BAŞINDA TUTAN GÜZEL ÇALIŞKAN ÜSTELİK HAMİLE BİR KARIN VAR SEN AKLINDA HALA 5 PARA ETMEZ BİRİNİ DOLANDIRIYOSUN YAZIKLAR OLSUN SANA DEDİMELİM AYAĞIM TİTRİYOR RESMEN ÇOCUĞA ZARAR GELECEK DİYE KORKUYORUM
yok artık! Niye duruyorsunuz madem yanında?
Ilk defa oldugu icin uzme kendini. Surekli olursa baska mesele. Bak hem hamilesin de canim. Stresten uzak durman gerek. O kadar yil olmus , normal aslinda belki bi seyler aklina gelmis. Amma bu seni sevmedigi , deger vermediyi anlamina gelmezEVET İLK DEFA
Kotuymus. Allah sabır versin ne diyeyimgitmediğimi nerden biliyon a canım benim..ben evi terk ettim ağzından burnundan getirdim eşimin babası ne dedi ya "ee kimbilir o eski erkek arkadaşından bahsettiki oğlumda oyle konuşmuş" dedi koskoca adam utanmadan benim gunahımı aldı!!! 7 yıldır atlatamadım ben bu hissi eşimin bu soylediği cumleyi asla unutmadım eşime olan inancım guvenım sevgim bitti..eskisi gibi değil hiçbirşey soğudum ondan..
annem ben evi terk edince hastanelik oldu yalvar yakar beni eve gitmem için ikna etti bende mal gibi geldim eve.
Ben bir kerede babama aşkım bunu da alalım demiştim markette .
Adam şok olmuştu.
İlk defa kizindan güzel bir söz duydu o da askim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?