eşim bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi :(

8 yıl uzun bi süre hemen anılarını hiç bi şi yaşamamış gibi silemezsin ki.İstesin ya da istemesin bazen aklına geliverir insanın.Bu kadar ilişkinize zarar vermeyin.Kendinizi de eşinizi de hırpalamayın.

Bol bol züğürt tesellisi yapılmış. O da sırf hamilesiniz diye. Hamile olmasaydınız görürdünüz buradaki senaryoları. Siz ona başka bir isimle seslenseydiniz ne olurdu? Bazıları için cinayet sebebi bu.Sen benimle evliysen aklına başka isim gelemez kardeşim, net. Yanlışlık falan olmaz bu konuda. Ağzından kaçırdıysa hala aklının bir köşesinde var demektir.

hele birde eşi benim eşim gibi "keşke o bana evet deseydi ne işim olurdu burda" demiş olsaydı eskisi için..hemde kendisinin arkasından ablasına derken konu sahibi duysaydı? Off offf

bende bazen ogluma kuçuk erkek kardesimin ismiyle sesleniyorum ama seninkiyle aynı şeymi bilemedim

Ben senin kocan olsam ve beni böyle bir olay yüzünden tokatlasan delirirdim herhalde,allah kocana sabır versin.Dalgınlıkla bir hata yapıp tokatı yemiş..

Ben de inanilmaz buyuk tepki verirdim.. Aklindaki dilindedir diye düşünüp buyuk olay cikarirdim. Cok zor:-(

Hiç iyi yapmamışsın hiç.Küçücük bir şeyi büyüttünüz kocaman ettiniz.
Ya gerçekten aldatsaydı ne yapardınız acaba.

yok artık! Niye duruyorsunuz madem yanında?

gitmediğimi nerden biliyon a canım benim..ben evi terk ettim ağzından burnundan getirdim eşimin babası ne dedi ya "ee kimbilir o eski erkek arkadaşından bahsettiki oğlumda oyle konuşmuş" dedi koskoca adam utanmadan benim gunahımı aldı!!! 7 yıldır atlatamadım ben bu hissi eşimin bu soylediği cumleyi asla unutmadım eşime olan inancım guvenım sevgim bitti..eskisi gibi değil hiçbirşey soğudum ondan..

annem ben evi terk edince hastanelik oldu yalvar yakar beni eve gitmem için ikna etti bende mal gibi geldim eve.

Yani bende cok uzulurdum ama napardim bilmiorum ben kusen biri deilim ama duygularim yuzume cok cabuk yansir sanirim ceza olsun die bende ona baskalarinin ismiyle hitap eder ayy cok pardonn olesine cikti derdim

bazen biri aklindan gecerken yanlislikla onun adini soylersin ya oyle olmus. ama senin anladigin gibi degil bence iyi ki onunla evlenmedim diye dusuyordur o sirada yakalanmis yazik :)

Ilk defa oldugu icin uzme kendini. Surekli olursa baska mesele. Bak hem hamilesin de canim. Stresten uzak durman gerek. O kadar yil olmus , normal aslinda belki bi seyler aklina gelmis. Amma bu seni sevmedigi , deger vermediyi anlamina gelmez

Şöyle söyliyim bir keresinde eşime nerdeyse üniversitedeki sevgilimin adı ile sesleniyordum. Kendisi de farketti ama geçtik gittik. 2005 yılından beri görmediğim, içimde hiç bir hissin kalmadığı bir insanın anlamsız ismi çıkıyordu. Hani ondan sonra insanlar girdi hayatıma ama o en uzun soluklusu idi. Eşim bir kere yanlışlıkla başkasına taktığı lakapla seslendi. Ben yanlışlıkla arkadaşıma arkadaşım bak diye sesleneceğime aşkım bak demişliğim var. Yani var oğlu var. Yanlışlıkla olmuştur.

insanın morali ister istemez bozulur,ama galiba suan hamilesin böyle seylerle bebeğini ve kendini üzme.

Kotuymus. Allah sabır versin ne diyeyim

tam dusundugum gibi olmus simdi onceki mesajlara baktim yanlis yapiyorsun kardes kusura bakma ama cidden bu kiskanclik hemde fazla bebegin sen azicik uzulsen nasil kotu kimyasallara maruz kaliyor kendine degilse bile ona aci huzurunu bozma olumsuz tum duygular bebegin hic bisey olmazsa mutsuz olmasina neden olur. ortada gercekten bisey yok benim esim.boyle yapsa saygim eksilir.

Ben bir kerede babama aşkım bunu da alalım demiştim markette .
Adam şok olmuştu.
İlk defa kizindan güzel bir söz duydu o da askim oldu.

Bende bi sefer babama askim diyecektim fakat son anda kendimin tuttum ve "ass..babaa" olmustu

Tabiki kirici bir olay fakat olabilir böyle seyler. Insan baze hiç aklinda olmayan kisi ile hitap eder baskalarini.
Sonuçta aradan yillar geçmis, esin pervane dönmüs etrafinda ve hamilesin. Olsa olsa o kiz aklina gelse bile pek positiv bir sekilde aklina gelecegine sanmam. Yani kim bilir onca yilini o kiza verdigine yanmis olabilir.

Canım 8 yıl uzun bir süre. Anlık bir şey bence, insanın ağzından tuhaf şeyler çıkabiliyor bazen. Üzerinde durma ve eşine bu konudan bahsetme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…