- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
ya da sen hamıleyken her hamıle kadının kocası gıbı depresyona gırığ SEHERI faceten aramaya koyulmustur!!!ya rüyasında görmüştür, yada bi arkadaşı o kızla ilgili bi şey söylemiştir.bence hiç canınızı sıkmayın.
isim de manalıBen dde yaptım bir kere
O gün noldu hatırlamıyorum eski sevgilimin konusu geçmişti
Ben de öyle hitap ettim
Sorsan günahım kadar sevmem ve düşünmem de kendisini
Oncesinden degil simdiki zamandan
bahsediyoruz evet simdiki zaman icin somut
bisey yok. Benim kimseyi kolladigim yok konu
sahibi zaten esini taniyordur, iyi bir evliligi varsa kendisini de bebegini de uzmesine gerekyok.
isim de manalı
öyle miiiii tıpaynen aynı şey geldi aklıma da çok geyik yapma dün bi kıyım oldu ödüm kopuyor gayrı
Oldu olacak boşan yazsın da biri.
EVET İLK DEFAIlk defa mi oluyor boyle bi sey ? Ona gore yorum yapacagim da
yaa sen bi de iki canlısın şimdi neden konu ettin ki böyle bişeyii kötü bişey dememiş ki bence haklısın ama bu kadar abartmasaydnARKADAŞLAR EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK RESMEN TOKAT ATIP HIRPALADIM,BAĞIRDI ÇAĞIRDI KOLUMU SIKTIÜSTÜNE EVDEN KOVDUM SİNİRİM GEÇENE KADARDA GELME DEDİM,BENİM AKLIM ALMIYOR NEYMİŞ HOCASIYLA DERTLEŞMİŞ İYİKİ ONLA EVLENMEMİŞİM KARIM ÇOK GÜZEL ÇOK İYİ DEMİŞ DE ONDAN AKLINDA KALMIŞ.NE DEMEK YA O KİM BENİ ONUNLA KARŞILAŞTIRIYOR BEN NİYE BİR TEK ERKEK ARKADAŞIMI ONUNLA KIYASLAMIYORUM BENİM İÇİN ONA GÜVEN BİTMİŞTİR.
ONADA SÖYLEDİM TIRNAĞIM OLMAYACAK BİRİNİ KISKANDIĞIMDAN DEĞİL BU SİNİRİM,ANNENE BABANA KARDEŞİLERİNE YEĞENLERİNE KADAR HİZMET EDEN SANA SAYGI DUYAN BAŞINDA TUTAN GÜZEL ÇALIŞKAN ÜSTELİK HAMİLE BİR KARIN VAR SEN AKLINDA HALA 5 PARA ETMEZ BİRİNİ DOLANDIRIYOSUN YAZIKLAR OLSUN SANA DEDİMELİM AYAĞIM TİTRİYOR RESMEN ÇOCUĞA ZARAR GELECEK DİYE KORKUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?