eşim bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi :(

Ben dde yaptım bir kere
O gün noldu hatırlamıyorum eski sevgilimin konusu geçmişti
Ben de öyle hitap ettim
Sorsan günahım kadar sevmem ve düşünmem de kendisini

Bence konuyu uzatip huzurunuzu bozmayin , baskasi icin.
Belkide gercekten yanlislikla olmustur , bende bazen yanlislikla baskasinin ismiyle hitap ederim arkadaslarima o kisiyi dusundugumden degil.
Hatta sonra kendime sorarim nerden cikti diye.
Takma kafana

arkadaşım üzme kendini,
evet hassas bir durum ancak problemsiz bir ilişkin olduğunu söylüyorsun, yıpratma!
hani öncesi, sonrası olur, başka hataları olur tamam da ....

bazen geçmişten biri rüyama girse bile kötü başlarım güne, kendimi suçlarım
oysa bu bir tercih olayı değil...
demek istediğim; o senden daha mutsuzdur zaten şu anda, böyle bir şey yaşadığı, yaşattığı için..

Uzun süreli iliskiler feci alışkanlık yaratıyor.Benim 4 yıllık bir ilişkim oldu.Ayrıldık.Başkasıyla nişanlandım ayrıldık ve eşimle tanışıp evlendik.Yanlışlıkla bir isim söyleyecek olsam eski nişanlımın ismini söylememi beklersin değil mi?Hayır,kaç kere o dört yıllık eski sevgilinin adı ağzıma geldi de zor tuttum.Alışkanlık tamamen,kaldı ki sekiz yıl diyorsun.

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kusura gel.Bişicik olmaz düşünmeden kimler kimlere hangi isimlerle sesleniyor takmayın.

ayni isimle ayni durumu yasamistim iliskimizin ilk baslarinda.oldum olasi gicigimdir bu isme.. 8 senelik agiz aliskanligidir bence.cok ustunde durmayin derim ben

sana şunu diyebilirim ki aynı şeyi ben de yaptım yeni Sevgilime eski sevgilimin adiyla hitab ettim hemde tam iki kere ama inan ne aklimda ne kalbimde birden insan boş bulunuyor onla ilgili sacma sapan seyler hatirlamistim sevdigimden degil yani için rahat olsun :)

Oldu olacak boşan yazsın da biri.

Valla yaa, ardından da adamı linç ederiz

Rüyasında filan görmesine aklından geçirmesine bile gerek yok. Bazen bilinçaltı insana öyle bir oyun oynuyor ki kendisi bile anlam veremiyor. Mesela ben enişteme bikaç kere ex eniştemin adıyla seslendim. Hiç de aklıma filan gelmezdi halbuki ağzımdan öyle çıkıverirdi. Ki acayip de uyuz olurdum kendisine.

ARKADAŞLAR EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK RESMEN TOKAT ATIP HIRPALADIM,BAĞIRDI ÇAĞIRDI KOLUMU SIKTI ÜSTÜNE EVDEN KOVDUM SİNİRİM GEÇENE KADARDA GELME DEDİM,BENİM AKLIM ALMIYOR NEYMİŞ HOCASIYLA DERTLEŞMİŞ İYİKİ ONLA EVLENMEMİŞİM KARIM ÇOK GÜZEL ÇOK İYİ DEMİŞ DE ONDAN AKLINDA KALMIŞ.NE DEMEK YA O KİM BENİ ONUNLA KARŞILAŞTIRIYOR BEN NİYE BİR TEK ERKEK ARKADAŞIMI ONUNLA KIYASLAMIYORUM BENİM İÇİN ONA GÜVEN BİTMİŞTİR.
ONADA SÖYLEDİM TIRNAĞIM OLMAYACAK BİRİNİ KISKANDIĞIMDAN DEĞİL BU SİNİRİM,ANNENE BABANA KARDEŞİLERİNE YEĞENLERİNE KADAR HİZMET EDEN SANA SAYGI DUYAN BAŞINDA TUTAN GÜZEL ÇALIŞKAN ÜSTELİK HAMİLE BİR KARIN VAR SEN AKLINDA HALA 5 PARA ETMEZ BİRİNİ DOLANDIRIYOSUN YAZIKLAR OLSUN SANA DEDİM ELİM AYAĞIM TİTRİYOR RESMEN ÇOCUĞA ZARAR GELECEK DİYE KORKUYORUM

yaa sen bi de iki canlısın şimdi neden konu ettin ki böyle bişeyii kötü bişey dememiş ki bence haklısın ama bu kadar abartmasaydn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…