- 30 Ağustos 2022
- 122
- 212
- 18
Konu korku değil konu bu tarz bir ilişkiden kurtulabilmek için kendini hazır hissetmek. Ayrıca boşaninca da o korku bitmez haberlerde gördüğümüz kadın ölümlerinin çoğu boşandıktan sonra gerçekleşiyor. Burada kadın her yönden kuşatılmış zaten eşi tarafından birde burada mezdeke falan dalga geçilmesi doğru değil benimde benzer sorunlarım var dedim evet ama konu sahibiyle aynı konumda değilim sadece onun ne düşündüğünü anlayabiliyorum dedim kendimce açıklamaya çalıştım.Bu korku ile yaşanmaz.
Bence adam 6 aydır önüne gelen kadınla sevişmiş..Bu korku ile yaşanmaz.
Paranoid kişilik bozukluğu bu şekilde belirtiler veriyodu sanırım. Uzman değilim ama ruh hastası olduğu belli. Tedaviye ihtiyacı var. Eğer kabul etmezse siz ayrılın bence. Ömür boyu çekilmez, bir noktada insanı delirtir bu.Selam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
Eşin, Allah'ın seni gördüğünden pek emin değil benceAllah görüyo diyerek yaşarız
Bencede ağız arıyor zaten aldatan insan kendi yaptığı için karşındaki yapıyor sanarak ağız aramasını yapıyor ben yaşadım biliyorum lakin bulutların üstünde ilişkin var demedim yıllarca emek ilişkiyi evlenmeden çöpe attım ha kırılmadım mı kırıldım güvensizleştim mi güvensizlik dibini yasadım ama iyileştim lakin karşımdaki şimdi hayatımdaki insanın geçmişteki kişinin yaptığının faturasını kesmedim çünkü bunu ona yapmak haksızlık kul hakkı olurdu yapana yaparsın yapmayana degilBence adam 6 aydır önüne gelen kadınla sevişmiş..
Sonra bir duraksayip düşünmüş,bizim yemedigimiz nane kalmadı ancak evde de bir bekleyenizmiz var şeklinde.
Onun karakter'i de benimki gibiyse yandık diyerek evhamlanmis
Rüya da bahanesi,ağız arama..
Canım anladigim kadarıyla eşin asker benim esimde asker senin bu konunun benzerini eşim Suriyedeyken bizde yaşadık adam çevrimiçiysem ve ona yazmiyorsam arıza çıkarıyordu. Sen niye çevrimiçisin deyince askeri yazışmalar vs diyordu. Yani benim çevremde de var böyle şeyler hep asker eşleri sebebi de sanırım uzun süreli görevlerde aldatılan , terkedilen arkadaslarini görmeleri. Nasıl ki biz şurada okuduğumuz şeylerden kendimizce ders çıkarıyoruz onlarda bu dersi böyle salakça anlayıp uyguluyorlar. Yani otur konuş önce anlamıyorsa da resti çek ortada bir namus varsa benim namusum benim onurum de sen görevdeyken seni aldatmak şerefsizliğini yapmayacağım gibi burada oturup senin namusuma uzanan dilini de çekemem de yani ben buna benzer bir şekilde kapatmıştım çenesini. Ha şu da var istersen bosanabiliriz de ama mahkemede benim masum olduğum ortaya çıktığında bu iftiralarınin hesabini ödemeyi de göze al de .
Canim alttan alıyorum derken namusuna laf etmesini değil üstte konu sahibine yazdığım gibi cevabını alıyor. Ama işi riskli olduğu için ister istemez bir çok konuda daha ılımlı davranıyoruz. Ama şu da evet eşim bir psikopat olsa ve beni vurma gibi bir psikopatlıği yapacak olsa korkarım kendim için değilse bile ortada kalacak oğlum için ve evet kendimi oğlumu güvende tutacağım ortamı oluşturan kadar sineye de çekerdim. Bu kadar kadının öldürüldüğü bir ülkede yaşayıp belki can korkusu yaşayan bir kadına "sineye cekecek" ezik gibi bir tavırda doğru değil bence.Katipciğim zaten onu söylüyor kendine de yapabilir bana da yapabilir diyor o yüzden sineye çekecek
A düzelmişler miSiz burada akıl verirken ; konu sahibi kocisine poğaçalar,börekler,kekler ve şerbetler hazırlamaya başladı bile...
Anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az..
Hiç bozulmadilar ki ; kadın 4 gözle yiğidinin eve gelmesini bekliyor.A düzelmişler mi
6 aylik göreve büyük ihtimalle ya Suriyeye gitti ya da hakkarinin bilmem ne us bölgesine Yani değil adamın sevismeye banyo yapmaya imkanı olmuyor. Yani işin içinde değilseniz dışarıdan anlamak zor oluyordur belki o yüzden açıklıyorum. Arkadaşlarının yanmış etlerini toplayan mi dersiniz , aylarca güneşin altında dağın tepesinde günluk bir litre suyla her ihtiyacını gören mi , görevdeyken eşi tarafından aldatılan mi. Adamı savunmuyorum bakın gram aklı yok ama "asker psikolojisi" dediğimiz durumun ne şartlar altında oluştuğunu anlatmaya çalışıyorum.Bence adam 6 aydır önüne gelen kadınla sevişmiş..
Sonra bir duraksayip düşünmüş,bizim yemedigimiz nane kalmadı ancak evde de bir bekleyenizmiz var şeklinde.
Onun karakteri de benimki gibiyse yandık diyerek evhamlanmis
Rüya da bahanesi,ağız arama..
Kaldı ki adamın rüyası kendi bilinçaltı ile ilgili. Rüyada gördüğü kişileri bağlamaz. Gündüz kurdukları, gece rüyasında işte. Kendi yazıp kendi oynuyor.Böyle bir güvensizlikle de yaşanmaz, insan beraber olduğu kişinin namusundan şüphe duyar mı?
Ne kadar aşağılayıcı bir şey, rüyayla amel edip namusuma kimse dil uzatamaz hakaret sayarım.
Canım benim babam asker emeklisi,doğuyu fersah fersah gezdik.6 aylik göreve büyük ihtimalle ya Suriyeye gitti ya da hakkarinin bilmem ne us bölgesine Yani değil adamın sevismeye banyo yapmaya imkanı olmuyor. Yani işin içinde değilseniz dışarıdan anlamak zor oluyordur belki o yüzden açıklıyorum. Arkadaşlarının yanmış etlerini toplayan mi dersiniz , aylarca güneşin altında dağın tepesinde günluk bir litre suyla her ihtiyacını gören mi , görevdeyken eşi tarafından aldatılan mi. Adamı savunmuyorum bakın gram aklı yok ama "asker psikolojisi" dediğimiz durumun ne şartlar altında oluştuğunu anlatmaya çalışıyorum.
Zaten görevi olanları anlamak baska bu tip yaptıklarını normallestirmek istemesi başka benim ailem cebren asker polis ve ablamın esi aylarca görevde ama yapmak istemeyen yapmıyor böyle bunlar kişilik meselesi tani ki daha hassas oluyorlar anlaşılmak o ilgiyi görmek hissetmek istiyorlar ama bu başka bişey karakter bozukluğu zamanında yaptığını kendince aklamak bence sizinde zorunuz kolaylassın dilerim6 aylik göreve büyük ihtimalle ya Suriyeye gitti ya da hakkarinin bilmem ne us bölgesine Yani değil adamın sevismeye banyo yapmaya imkanı olmuyor. Yani işin içinde değilseniz dışarıdan anlamak zor oluyordur belki o yüzden açıklıyorum. Arkadaşlarının yanmış etlerini toplayan mi dersiniz , aylarca güneşin altında dağın tepesinde günluk bir litre suyla her ihtiyacını gören mi , görevdeyken eşi tarafından aldatılan mi. Adamı savunmuyorum bakın gram aklı yok ama "asker psikolojisi" dediğimiz durumun ne şartlar altında oluştuğunu anlatmaya çalışıyorum.
Katılıyorum, Allah korkusu var demiş ama gerçekten böyle bir korkusu olan insan iftira atıp olmayan bir şey için yeminler ettirmez.Kaldı ki adamın rüyası kendi bilinçaltı ile ilgili. Rüyada gördüğü kişileri bağlamaz. Gündüz kurdukları, gece rüyasında işte. Kendi yazıp kendi oynuyor.
Eşiniz ruh hastası farkındamısınız.Selam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
Dur dur dahası var bu kişi birde Allah korkusu olan birisi ahahahahaSize iftira atıyor namusunuza dil uzatıyor bana güvenmiyor diye basitleştirmeyin mevzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?