Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu korku ile yaşanmaz.
Konu korku değil konu bu tarz bir ilişkiden kurtulabilmek için kendini hazır hissetmek. Ayrıca boşaninca da o korku bitmez haberlerde gördüğümüz kadın ölümlerinin çoğu boşandıktan sonra gerçekleşiyor. Burada kadın her yönden kuşatılmış zaten eşi tarafından birde burada mezdeke falan dalga geçilmesi doğru değil benimde benzer sorunlarım var dedim evet ama konu sahibiyle aynı konumda değilim sadece onun ne düşündüğünü anlayabiliyorum dedim kendimce açıklamaya çalıştım.

Bu korku ile yaşanmaz.
Bence adam 6 aydır önüne gelen kadınla sevişmiş..
Sonra bir duraksayip düşünmüş,bizim yemedigimiz nane kalmadı ancak evde de bir bekleyenizmiz var şeklinde.
Onun karakteri de benimki gibiyse yandık diyerek evhamlanmis
Rüya da bahanesi,ağız arama..

Son düzenleme:
Cidden okuyor mu ya eşi burayı şimdi vatswp, arama ,mesajlar adam hepsine bakıyordur güvensizse herşey yapılır ve siz bu ruh hastası, sizi aldatıp sizden aynı şeyi bekleyen yarattıkla bulutların üstünde bir evliliğimiz var sakın ruh hastası demeyin mi diyorsunuz ?!!!!!. Tamam hadi korkup katlanıyorsunuz ama övmek pamuklara sarmak nedir yaa siz iyi misiniz?

Paranoid kişilik bozukluğu bu şekilde belirtiler veriyodu sanırım. Uzman değilim ama ruh hastası olduğu belli. Tedaviye ihtiyacı var. Eğer kabul etmezse siz ayrılın bence. Ömür boyu çekilmez, bir noktada insanı delirtir bu.

Bencede ağız arıyor zaten aldatan insan kendi yaptığı için karşındaki yapıyor sanarak ağız aramasını yapıyor ben yaşadım biliyorum lakin bulutların üstünde ilişkin var demedim yıllarca emek ilişkiyi evlenmeden çöpe attım ha kırılmadım mı kırıldım güvensizleştim mi güvensizlik dibini yasadım ama iyileştim lakin karşımdaki şimdi hayatımdaki insanın geçmişteki kişinin yaptığının faturasını kesmedim çünkü bunu ona yapmak haksızlık kul hakkı olurdu yapana yaparsın yapmayana degil

Katipciğim zaten onu söylüyor kendine de yapabilir bana da yapabilir diyor o yüzden sineye çekecek
Canim alttan alıyorum derken namusuna laf etmesini değil üstte konu sahibine yazdığım gibi cevabını alıyor. Ama işi riskli olduğu için ister istemez bir çok konuda daha ılımlı davranıyoruz. Ama şu da evet eşim bir psikopat olsa ve beni vurma gibi bir psikopatlıği yapacak olsa korkarım kendim için değilse bile ortada kalacak oğlum için ve evet kendimi oğlumu güvende tutacağım ortamı oluşturan kadar sineye de çekerdim. Bu kadar kadının öldürüldüğü bir ülkede yaşayıp belki can korkusu yaşayan bir kadına "sineye cekecek" ezik gibi bir tavırda doğru değil bence.

Güzel kardeşim benden sana bi abla tavsiyesi ve bunu daha önce yaşamış biri olarak sen benim yaptığım gibi sende eş kişinin telefonun al bi güzel karıştır suratına çarp bakalım kendi ne yapacak kendi hataları yuzunu yüzene carpılınca tabi sen evlilik aşamasında değilsin ben bi güzel bütün irtibatı kestim ay bide utanmadan hala evlenelim demedi mi araya o kadar insanları koymadı mı bide utanmadan illa suratlarına çarpmak gerekiyor yoksa kendilerini kusursuz mükemmel sanıyorlar ay sinirler bastı karaktersiz böyleleri kabul edin artık

Geçmiş ilişkilerinizle alakalıysa onun hiç olmamış mı? Veya siz de onun size yaptıgını yapın her fırsatta suclayıcı imalarda bulunun? Sürekli süpheci yaklasın . Sorun sen o 6 aylık gorevde kimlerle yazısıp çizişiyorsun soyle bakalım? Ben surekli rüyamda aldatıldıgmı goruyorum ama sana sormuyorum soylesene 6 ay ayryıken özel ihtiyacını nasıl gideriyorsun vs diye sorun . ben ona güveniyorum Allah korkusu olan biri diyorsunuz ama sizin de Allah korkunuz varmış o size bunları sorup sizi suclayabiliyor sizde yapın anlasın yaptıgnın çirkin oldugunu. Veya ne kadar dayanabildiginizi anlasın. Suclayıp sorgulayıp sonra sixnle hiçbişey olmamıs gibi mi devam ediyor.

Ben başlarım böyle bulutlar üstünde evliliğe canım benim bu bulutlar üstünde olan halin ise bulutların altındaki halin nice olur benim güzel kardeşim eş kişisi her haltı yiyip bi de utanmadan normallestirmeye kendini aklamaya calısıyor farkında mısın benim canım kardeşim olan sadece sana oluyor Rabbim ne olursa olsun zorunu kolaylaştırsın neticede senin evlilik arada evladın var benim gibi evlilik eşiğinden dönmedin

6 aylik göreve büyük ihtimalle ya Suriyeye gitti ya da hakkarinin bilmem ne us bölgesine Yani değil adamın sevismeye banyo yapmaya imkanı olmuyor. Yani işin içinde değilseniz dışarıdan anlamak zor oluyordur belki o yüzden açıklıyorum. Arkadaşlarının yanmış etlerini toplayan mi dersiniz , aylarca güneşin altında dağın tepesinde günluk bir litre suyla her ihtiyacını gören mi , görevdeyken eşi tarafından aldatılan mi. Adamı savunmuyorum bakın gram aklı yok ama "asker psikolojisi" dediğimiz durumun ne şartlar altında oluştuğunu anlatmaya çalışıyorum.

Böyle bir güvensizlikle de yaşanmaz, insan beraber olduğu kişinin namusundan şüphe duyar mı?

Ne kadar aşağılayıcı bir şey, rüyayla amel edip namusuma kimse dil uzatamaz hakaret sayarım.
Kaldı ki adamın rüyası kendi bilinçaltı ile ilgili. Rüyada gördüğü kişileri bağlamaz. Gündüz kurdukları, gece rüyasında işte. Kendi yazıp kendi oynuyor.

Canım benim babam asker emeklisi,doğuyu fersah fersah gezdik.
Yeri geldi karartma altında oturduk.
Yeri geldi sokağa çıkamadık.
Bizi bilinçlendirmeye çalışmaktan,kendi fikirlerini empoze etmeye cabalamaktan ziyade konu sahibine cevap verir nitelikte olsun yazilarin.

Zaten görevi olanları anlamak baska bu tip yaptıklarını normallestirmek istemesi başka benim ailem cebren asker polis ve ablamın esi aylarca görevde ama yapmak istemeyen yapmıyor böyle bunlar kişilik meselesi tani ki daha hassas oluyorlar anlaşılmak o ilgiyi görmek hissetmek istiyorlar ama bu başka bişey karakter bozukluğu zamanında yaptığını kendince aklamak bence sizinde zorunuz kolaylassın dilerim

Kaldı ki adamın rüyası kendi bilinçaltı ile ilgili. Rüyada gördüğü kişileri bağlamaz. Gündüz kurdukları, gece rüyasında işte. Kendi yazıp kendi oynuyor.
Katılıyorum, Allah korkusu var demiş ama gerçekten böyle bir korkusu olan insan iftira atıp olmayan bir şey için yeminler ettirmez.

Biz ne desek boş, herkes kendi tercihlerini yaşar.

Eşiniz ruh hastası farkındamısınız.
Bir şüpheyle sizi öldürebilir bu herif
Rüyasından etkilenen birisi bir şüpheyle neler yapmaz Allah böylelerini evlerden Irak etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…