Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibisiniz. Aldatan eşiniz ama güven problemi olanda eşiniz. Evet hasta bir ruh hali var psikiyatriye gitmesi gerek. Aynen de dediğiniz gibi bu arada kişi kendinden bilir işi eşiniz zamanında yediği hatlardan biliyor demek ki aldatan biri ne yapar ne Yapmaz. Eşinizin hastalığı da sanırım tedavi olmazsa ilerler bu defa rüyalara ihtiyacı kalmaz

Çok tehlikleli bir durum aynı sebeplerle haverlerde öldürülen kadınlar görüyoruz

Psikolojik şiddetin dibine vurmuş, etrafa çaktırmayacak diye çevresini asker eşleri diye bir kabçle var diyerek küçümseyen, karakteri kocasına göre değişen biri … fikir vermek için önce kocasından icazet alınması lazım. Çok yazık gerçekten

Eklentiler

• 40F45AF3-93C4-4997-85EF-126C45372BDC.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 182
Reklamı aşağıya indirseydiniz de tamamını okusaydik

Siz benim ilk eşim ile evlenmiş olabilirmisiniz çünkü bu türden fazla olduğunu düşünmüyorum boşanmaya karar vermeme sebep olan cümleyi duymak bile istemezsiniz değişik bir hayal gücüydü. Çare tedavi veya boşanmak. Kocanızı memnun ve ikna etmeye çalışmak değil.

Canım anladigim kadarıyla eşin asker benim esimde asker senin bu konunun benzerini eşim Suriyedeyken bizde yaşadık adam çevrimiçiysem ve ona yazmiyorsam arıza çıkarıyordu. Sen niye çevrimiçisin deyince askeri yazışmalar vs diyordu. Yani benim çevremde de var böyle şeyler hep asker eşleri sebebi de sanırım uzun süreli görevlerde aldatılan , terkedilen arkadaslarini görmeleri. Nasıl ki biz şurada okuduğumuz şeylerden kendimizce ders çıkarıyoruz onlarda bu dersi böyle salakça anlayıp uyguluyorlar. Yani otur konuş önce anlamıyorsa da resti çek ortada bir namus varsa benim namusum benim onurum de sen görevdeyken seni aldatmak şerefsizliğini yapmayacağım gibi burada oturup senin namusuma uzanan dilini de çekemem de yani ben buna benzer bir şekilde kapatmıştım çenesini. Ha şu da var istersen bosanabiliriz de ama mahkemede benim masum olduğum ortaya çıktığında bu iftiralarınin hesabini ödemeyi de göze al de .

Paranoyak insanlarla evlenip sonunda ne görmeyi umuyorsunuz ben anlamıyorum. Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş.

Bence ikinizde hastasınız.
Sen aşırı bağımlısın bu adama. O nedenle bu adam ne yapsa sen ondan vazgeçmezsin net. Ben seni Şubat annelerinden de tanıyorum çocuğum kocama benzesin diye kendini paraladın
O da işte kendinden biliyor işi.
Bu arada ben de senin kadar olmasa da çünkü namusuma dil uzattırmam gibiydim. Sonuç tahammülüm kalmadığı noktada boşandım. Adam benim ona olan güvenimi yıllarca kullanmış işte. Sen bence kendin için tedavi ol.

‘Kisi kendinden bilir isi’ demeyin diyorsun ama esin aldatmis seni daha once?
Normallestiriyorsun adamin yaptiklarini. Normal degil.
Cok uzuleceksin ilerde cok.

Bir tanıdığımın eşi de böyleydi kapıyı geç açtı diye evin içini aramış manyak .
Bir başka arkadaşım da asker eşi onun eşi de telefona geç baktı diye çat eve geldi aldı götürdü kızı arkadaşımın da sesi çıkmadı .
Ortak noktanız kendinizi açıklamaya çalışıyorsunuz ve ses çıkarmıyorsunuz.
Biri bana böyle bir itham da bulunsa sen kimsin de benim namusuma laf ediyorsun der cıngar çıkarırım madem buna inanıyor çeksin gitsin .
Siz aşırı düşkünsünüz hayatınızın merkezi sadece kocanız arkadaş akraba kimseyi istemiyorsunuz.
Adam da iyice yüz bulup bahaneyle sizi iyice yalnizlastiriyor. Kendinize bu kötülüğü yapmayın .

Ay kocası asker miymiş. Tahmin etmiştim. Genelleme yapmak gibi olmasın da. Genç kızlığımda subay bir sevgilim vardı. O zamanlar cep telefonu da herkeste yok. Ne zaman sefere çıksa paranoyak derecesinde kıskanmalar sorgulamalar.
Seferden geldiğinde birlikte dışarı çıkardık aşırı bir sahiplenmeler.
O zamanlar toyum tabii ilk başlarda pek bir hoşuma gidiyordu çünkü başımı döndürüyordu subaycım
Sonra iş ciddiye bindi söz takıldı bu daha da kafayı yemeye başladı.
Ayyy bana bir geldiler attım sözü filan manyak mıdır nedir. Hiiç çekemem elin psikopatını.

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Adam bir hata(!) yapmış, aşıp devam etmişsiniz. Ama simdi güvenilmeyen kişi de sizsiniz. Bu nasil oluyor, benim türkçe yetmedi

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır

Hata(!) dediğiniz sizi aldatması mı?

Eşi burayı karısının nickini bilerek okuyorsa , o zaman kadıncağızın bu konuyu açma nedeni de eşine onu aldatmadığını anlatmaya çalışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…