Reklamı aşağıya indirseydiniz de tamamını okusaydikPsikolojik şiddetin dibine vurmuş, etrafa çaktırmayacak diye çevresini asker eşleri diye bir kabçle var diyerek küçümseyen, karakteri kocasına göre değişen biri … fikir vermek için önce kocasından icazet alınması lazım. Çok yazık gerçekten
, kapatılmışReklamı aşağıya indirseydiniz de tamamını okusaydik
Canım anladigim kadarıyla eşin asker benim esimde asker senin bu konunun benzerini eşim Suriyedeyken bizde yaşadık adam çevrimiçiysem ve ona yazmiyorsam arıza çıkarıyordu. Sen niye çevrimiçisin deyince askeri yazışmalar vs diyordu. Yani benim çevremde de var böyle şeyler hep asker eşleri sebebi de sanırım uzun süreli görevlerde aldatılan , terkedilen arkadaslarini görmeleri. Nasıl ki biz şurada okuduğumuz şeylerden kendimizce ders çıkarıyoruz onlarda bu dersi böyle salakça anlayıp uyguluyorlar. Yani otur konuş önce anlamıyorsa da resti çek ortada bir namus varsa benim namusum benim onurum de sen görevdeyken seni aldatmak şerefsizliğini yapmayacağım gibi burada oturup senin namusuma uzanan dilini de çekemem de yani ben buna benzer bir şekilde kapatmıştım çenesini. Ha şu da var istersen bosanabiliriz de ama mahkemede benim masum olduğum ortaya çıktığında bu iftiralarınin hesabini ödemeyi de göze al de .Selam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
‘Kisi kendinden bilir isi’ demeyin diyorsun ama esin aldatmis seni daha once?Selam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
Neden cidden?Adımın altında neden kelebek var benim
Okudum üstten üsten bakmalar fazlasıyla mevcutEski konularında okuyabilirsiniz, nasıl geliştiyse konu
, kapatılmış
Adam bir hata(!) yapmış, aşıp devam etmişsiniz. Ama simdi güvenilmeyen kişi de sizsiniz. Bu nasil oluyor, benim türkçe yetmediYok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Eşi burayı karısının nickini bilerek okuyorsa , o zaman kadıncağızın bu konuyu açma nedeni de eşine onu aldatmadığını anlatmaya çalışmakKişi kendinden bilir işi demeyin demişsiniz konu içinde ama gayet yaptığı bu. Eşiniz "erkektir yapar" zihniyetini içten içe sürdürüp, sözde kınarken; kafasında olmayanı kurup, kendini ikna edip sizi suçluyor.
Lütfen sevgi ve aşkı bu yaşadığınız bağımlılıklara sığdırmayın. Sevgide aşkta özsevgi, özsaygı yüksektir. Huzurlu ve sakin hissettirir. Sizin yaşadığınız bu değil, öyle sansanız da değil.
Sanırım eşiniz burayı okuyordu, öyle hatırlıyorum. Okuyorsa söyleyelim; acil doktora gidip tedavi olması gerekiyor. Mesleği ağır bir meslek. Psikolojik olarak sarsıyor çoğu erkeği. Belki de mesleğindeki baskı ve travmaları size yansıtıyor. Bunu bir uzman ile çözmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?