Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşi burayı karısının nickini bilerek okuyorsa , o zaman kadıncağızın bu konuyu açma nedeni de eşine onu aldatmadığını anlatmaya çalışmak

bende şimdi eski konularına bakarken gördüm evet okuyormuş eşi o yorumu görüncede aynı böyle düşündüm.
kadının tek özgürlük alanı beyninin içi yazık cidden.

Eşi burayı karısının nickini bilerek okuyorsa , o zaman kadıncağızın bu konuyu açma nedeni de eşine onu aldatmadığını anlatmaya çalışmak
Bir konusunda yazdığını hatırlıyorum. Bu kadar paranoyak bir adam mutlaka biliyordur. Adamda bir sorun olduğunu göstermeye çalışıyor. Başka türlü tedaviye ikna edemez bence. Adam problemli

Bir konusunda yazdığını hatırlıyorum. Bu kadar paranoyak bir adam mutlaka biliyordur. Adamda bir sorun olduğunu göstermeye çalışıyor. Başka türlü tedaviye ikna edemez bence. Adam problemli
Askerse zaten gitmez doktora , silahı elinden alınma olayı var ya

Heey nurov'un kocası bey, eğer burayı hala okuyorsan bu da ayrı bir manyaklık önce bunu bil. Kadını bir sal nefes alsın.
O küçük beynindeki örümcekleri de temizle.
Çünkü o örümcekler senin kendi potansiyelin.
Çünkü sen olsan öyle yaparsın,
Ve yapmışsın da.
Wp görünme saatinden durumu boşanmaya kadar getiriyorsan hastasın.
Ya da sadakatsizliğe devam ediyorsun.
Ayy çok saçma kocalarınıza neden kkyı okutuyorsunuz ki.
Bak burda sadece kadınlar yazıyor kız kıza konuşuyoruz erkek sinek bile yok yani burda beni kıskanacağın bir şey yok demek için mi.
Hem erkek sinek de var, hem de hasta erkeklerin köküne kibrit çakıyoruz
Bil istedim.

Paranoyak tanısı alan kişilerin "karşımda oturan adam özel ajan ve beni takip ediyor" diyen kişilerden oluştuğunu sanıyor sanırım

Askerse zaten gitmez doktora , silahı elinden alınma olayı var ya
Kendi başını yesin o zaman. O kadının da anası babası var. Namusuna laf getirsinler diye mi büyüttüler? Bir de çocukları var, sen hayat arkadaşına çocuğunun annesinin en ufak hatasını görmediğin halde bunu yakıştırıyorsan, heybende ne varsa onu söylüyorsun denir.

Gerçekten kocası burayı mi okuyormuş ne manyaklar var ya.burda bırakın bari insanları. Hiç özel alanı olmasın mı bu kadının?
Eğer okuyorsan ağır ruh hastasısın bunu bil ve tedavi ol.o kadını canından bezdirme!
Her rüyaya göre amel edeceksek ohoooo neler görüyoruz biz ne kavgalar dövüşler. kendinize gelin kocaman insansiniz.
Size gelince hanımefendi bulutların üstünde aşk böyleyse altı nasıldır kim bilir?

Bana böyle bir ithamda bulunacak kocayı o dakika boşarım,nasıl bu kadar sinik oluyorsunuz?Sizi namussuz olmakla ,aldatmakla suçluyor farkında mısınız??
Minnoş minnoş anlatıyorsunuz,bu saçma durumu eşinizden önce lütfen siz tedavi olun böyle bir şeyi nasıl sindiriyorum diye.....

Sen yinede onun kocasına öyle deme

Adımın altında neden kelebek var benim
Canım beraber aynı topikteydik seni oradan hatırlıyorum.. Eşine allah akıl fikir versin madem öyle göreve filan gitme otur oturduğun yerde de.. ya da düzenli bir iş kursun madem bu kadar vesveseli. Alti ustu bir rüya bilinçaltı ve o psikolojiye girmiş.. Birde aşırı Kıskanç galiba yani watsapta ne yapabilirsin ki

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır

Aha. Ben tam onu yazacaktim. Insan kendinden bilir isi. Üstüne beni suclayacak?! Arka bahceye gömerim onu. Kendi sucluluk psikolojisini baska yerde kussun. Devam etmek hata olmus

Böyle 6 ay kalmayı gerektiren bir iş yapıp, hem de evlenmekten de mahrum kalmıyorsa beyefendi düşüncerine hakim olacak.

Normal gelmiyo ama sürekli olan şeyler olmadığından sorun da yaşamıyoruz sıklıkla, ama oldumu da kafasında çok fazla kuruyo, eşime öyle demezseniz sevinirim yine de
Iyi de siz dahi eşinizin hasta olduğunu kabul etmezseniz bu adam nasıl tedavi olacak?normal mi bu güvensizlik?psikolojik olarak hasta değil mi eşiniz ?

Normal gelmiyo ama sürekli olan şeyler olmadığından sorun da yaşamıyoruz sıklıkla, ama oldumu da kafasında çok fazla kuruyo, eşime öyle demezseniz sevinirim yine de
O zaman şöyle mi diyelim. Eşiniz sizi çok seviyor, eskiden yemiş bir sürü halt ama sizin gibi birini bulduğu halde yediği haltları unutamamış SİZİ O GÜVEN DUYMADIĞI KADINLARLA BİR TUTUP SİZE HER AN ALDATACAK GÖZÜYLE BAKIYOR. Ama üzülmeyin bu haşin kocanız çok seviyor sizi. Görevden gelince de beni ben yokken aldattın mı falan diye olay çkrıp şiddet falan uygularsa kızmayın, sizi seviyor çünkü. Ama çok sevmesine rağmen çocuğunun anasına güvenmiyor. Heee bu çocuk benden mi de der bir gün. Ona da üzülmeyin. Seviyor çünkü.

Eşinizin Allah görüyor diye yaşamadığı gayet ortada Allahtan bu kadar korkan başkasının günahına böyle rahat girmez

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Ne hatası oldu. Mesaj mı yakaladınız başka kadınlara attığı? Hala bide eşinizi savunuyorsunuz da merak ettim. Böyle bir adamın savunulacak neyi var

Evlenmemiş de sanki hapse girmiş gibi.
Eşi kız arkadaşlarıyla ilişkilerine bile karışıyormuş.
Yaşadığı yerde yalnız kimseyle iletişim kurmasının güya insanları beğenmemesinin asıl sebebi de eşinin baskıları bence.
Kadın bile olsa kimseyle rahat bir iletişim kuramayacagi için yalnızlığı da kendi tercihi, çok iyi birşey gibi görmeye çalışmış.
Nefes alacak alan bırakmamış eşi.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…