- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
Yazık valla. Ama sonuçta konu sahibi de duruma razı belli ki. Yoksa böyle bir evliliğe devam etmek hele de çocuk yapmak pek akıl karı değil.Eşi kız arkadaşlarıyla ilişkilerine bile karışıyormuş.
Yaşadığı yerde yalnız kimseyle iletişim kurmasının güya insanları beğenmemesinin asıl sebebi de eşinin baskıları.
Kadın bile olsa kimseyle rahat bir iletişim kuramayacagi için yalnızlığı da kendi tercihi, çok iyi birşey gibi görmeye çalışmış.
Nefes alacak alan bırakmamış eşi.
Hayır açtın konu ,akıl da beğenmiyor, tedaviyi beyefendi istemezmiş, boşan diyorsun bunların dışında bulutların üstünde ilişkimiz var diyorTek tavsiyem boşanmam bana böyle ithamlarda kocam bulunacak gelip buraya konu açacağım çok ilginç.
Yani "hatasına" rağmen sözünden çıkmadan eve kendini hapsederek yaşamaya razı olduğuna, ihanetle suçlamasına rağmen yalvar yakar olduğuna göre razı herşeye demek ki.Yazık valla. Ama sonuçta konu sahibi de duruma razı belli ki. Yoksa böyle bir evliliğe devam etmek hele de çocuk yapmak pek akıl karı değil.
Çünkü eşi okuyormuş burayı, konu öneri için değil eşi görsün, masum olduğuna inansın diye açmış gibi duruyor. Kişi kendinden bilir demeyin demiş, ruh hastası denmesine karşı çıkmış,bak ben sana toz kondurmuyorum demeye çalışıyor.Hayır açtın konu ,akıl da beğenmiyor, tedaviyi beyefendi istemezmiş, boşan diyorsun bunların dışında bulutların üstünde ilişkimiz var diyor
Sen şaka yapıyorsun, Allahım ne yaşamlar var …. Ben bu hanıma daha da yazmam yani yuhhhhÇünkü eşi okuyormuş burayı, konu öneri için değil eşi görsün, masum olduğuna inansın diye açmıştır. Kişi kendinden bilir demeyin demiş, ruh hastası denmesine karşı çıkmış,bak ben sana toz kondurmuyorum demeye çalışıyor.
Adam okuyorsa iyi yav.Çünkü eşi okuyormuş burayı, konu öneri için değil eşi görsün, masum olduğuna inansın diye açmış gibi duruyor. Kişi kendinden bilir demeyin demiş, ruh hastası denmesine karşı çıkmış,bak ben sana toz kondurmuyorum demeye çalışıyor.
Sonra da normal bireylerin hayatına girip onlarında hayatının içine edecek böyle böyle devam edecekler işteAyrıca sen kendin bu hayati yaşamaya razı olabilirsin ama çocuğuna yazık olacak bence. Kızsa babasının paranoyak baskılarına maruz kalacak her türlü. Erkekse yine önündeki örnek babası olacak. Bu saçmalıkları normallestirecek muhtemelen Her türlüsü kötü.
Taviz tavizi doğurmuş bu evlilikte.Çünkü eşi okuyormuş burayı, konu öneri için değil eşi görsün, masum olduğuna inansın diye açmış gibi duruyor. Kişi kendinden bilir demeyin demiş, ruh hastası denmesine karşı çıkmış,bak ben sana toz kondurmuyorum demeye çalışıyor.
Mezdeke oynamaya gitmiştir.Yine 8 sayfa yazı, konu sahibi yok
Muhtemelen konuyu sadece kocası görsün diye açtı.Mezdeke oynamaya gitmiştir.
Acaba ben mezdekeden mi kaybettimMezdeke oynamaya gitmiştir.
İnşaallah okumuyordur, tamam eşi üyeliğini biliyor olabilir ama her ne kadar herkesin ziyaretçi olarak dahi okuduğu bir platform olsa da KK bize özel ve kimsenin özel alanımızı ihlal ettirmeye hakkı yok, dışarıdan herhangi birinin okuması başka, aramızdan birinin eşinin okuması başka.Çünkü eşi okuyormuş burayı
O ortamlarda herkesin her şeyden haberi olur,Eşi kız arkadaşlarıyla ilişkilerine bile karışıyormuş.
Yaşadığı yerde yalnız kimseyle iletişim kurmasının güya insanları beğenmemesinin asıl sebebi de eşinin baskıları bence.
Kadın bile olsa kimseyle rahat bir iletişim kuramayacagi için yalnızlığı da kendi tercihi, çok iyi birşey gibi görmeye çalışmış.
Nefes alacak alan bırakmamış eşi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?