Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık valla. Ama sonuçta konu sahibi de duruma razı belli ki. Yoksa böyle bir evliliğe devam etmek hele de çocuk yapmak pek akıl karı değil.

O bulutların üzerine çıkarken benliğinizin üstüne basmak zorunda kalmışsınız, siz bulutların üzerindesiniz, aşağıda zavallının helvasını kavurmuşlar. Bir anda pat diye yere atsa eşiniz sizi, ayakta tutacak bir benliğiniz yok, napacaksınız?

Tek tavsiyem boşanmam bana böyle ithamlarda kocam bulunacak gelip buraya konu açacağım çok ilginç.
Hayır açtın konu ,akıl da beğenmiyor, tedaviyi beyefendi istemezmiş, boşan diyorsun bunların dışında bulutların üstünde ilişkimiz var diyor

Yazık valla. Ama sonuçta konu sahibi de duruma razı belli ki. Yoksa böyle bir evliliğe devam etmek hele de çocuk yapmak pek akıl karı değil.
Yani "hatasına" rağmen sözünden çıkmadan eve kendini hapsederek yaşamaya razı olduğuna, ihanetle suçlamasına rağmen yalvar yakar olduğuna göre razı herşeye demek ki.

Hayır açtın konu ,akıl da beğenmiyor, tedaviyi beyefendi istemezmiş, boşan diyorsun bunların dışında bulutların üstünde ilişkimiz var diyor
Çünkü eşi okuyormuş burayı, konu öneri için değil eşi görsün, masum olduğuna inansın diye açmış gibi duruyor. Kişi kendinden bilir demeyin demiş, ruh hastası denmesine karşı çıkmış,bak ben sana toz kondurmuyorum demeye çalışıyor.

Sen şaka yapıyorsun, Allahım ne yaşamlar var …. Ben bu hanıma daha da yazmam yani yuhhhh

Adam okuyorsa iyi yav.

Beyefendi tam bir ruh hastasısınız. Hakaret değil bu, sağlığınız gitmiş anlamında. Lütfen tedavi olun, hayat böyle size de zor çünkü. Bu arada, burda sizin gibilere en masum yakıştırma budur. En azından hasta olan doktora gider iyileşir, artık sağlıklı ve mantıklı biri olur. Bir de eşinize yaptıklarınızı hasta olmayıp bile bile sırf kötü biri olduğu için yapanlar var, hah işte onlara hiç iyi konuşmuyoruz.

Sonra da normal bireylerin hayatına girip onlarında hayatının içine edecek böyle böyle devam edecekler işte

Taviz tavizi doğurmuş bu evlilikte.

neye inanmak istiyorsan ona inan de fazla ustune düşme

Çünkü eşi okuyormuş burayı
İnşaallah okumuyordur, tamam eşi üyeliğini biliyor olabilir ama her ne kadar herkesin ziyaretçi olarak dahi okuduğu bir platform olsa da KK bize özel ve kimsenin özel alanımızı ihlal ettirmeye hakkı yok, dışarıdan herhangi birinin okuması başka, aramızdan birinin eşinin okuması başka.
Bunca yıllık üyeyim, bir kere bile eşime okutmadım, sizin yorumlarınızı niye okusun? Ha ben eşimin sosyal medya hesabında yazdıklarını okumuşum, ha eşim burayı okumuş hiçbir farkı yok, ikisi de kişiye özel alanlar, eş de olsa insanlar birbirinin özeline saygı duymalı.

O ortamlarda herkesin her şeyden haberi olur,
Eğer orada birileriyle görüşüp konuşmasini istemiyorsa, karısının kulagina bir şeylerin gelmesini istemediği icindir.

Size resmen psikolojik şiddet uyguluyor . Ve bence bu en kötüsü. De demekmiş şüphelenmek herkesin aklı şeyinde mi ? Demekki kendisi yapıyorki seninde yapacağını düşünüyor. Şimdi göz ardı ediyorsun ama ilerde senden hastalık olarak çıkacak. Çünkü bir zaman sonra sende paranoya olacaksın suçluluk psikolojisine gireceksin . Şimdi paranoyalar uyduran adam o zamanda amannnnn sende sürekli hastasın moduna girecek. Ben aynı durumda olsam tedaviyi şart koşardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…