- 30 Ağustos 2022
- 122
- 212
- 18
Bu korkuyla evliliğin devamı sağlıklı mı sizce ?Yani arkadaşlar konu sahibine bu kadar yüklenmek doğru değil. Ben konu sahibini anlayabiliyorum aslında geçmiş konularını bilmem ama silah altında, sürekli tehlike altında olan bir adamla kavga etmekte ayrılmakta öyle yazdığınız gibi kolay olmuyor.
Silah altında olmayanlarla da kavga etmek kolay olmuyor bazen. Bir insan psikopatsa silahı olmasına gerek yok. Başka şeyleri de silah olarak kullanabilirYani arkadaşlar konu sahibine bu kadar yüklenmek doğru değil. Ben konu sahibini anlayabiliyorum aslında geçmiş konularını bilmem ama silah altında, sürekli tehlike altında olan bir adamla kavga etmekte ayrılmakta öyle yazdığınız gibi kolay olmuyor.
Benimde eşimle benzer sorunlarım var ve evet sağlıklı değil ama gerçekten ya bir çatışmada birsey olursa ya bir anlık sinirle kafasına sıkarsa diye alttan alıyorum mesela cunku boyle birsey olmasını kaldiramam. Bunu asabilmek çok sağlam bir psikoloji istiyor.Bu korkuyla evliliğin devamı sağlıklı mı sizce ?
soylemek istedigim yani boyle riskli islerde calisan insanlarin bir anlik dalginligi kendi hayatlari da dahil bir cok vahim duruma sebep olabiliyor. Ha diyeceksiniz onun egitimini de aliyorlar ama ben daha oylesini gormedim.Silah altında olmayanlarla da kavga etmek kolay olmuyor bazen. Bir insan psikopatsa silahı olmasına gerek yok. Başka şeyleri de silah olarak kullanabilir
O zman eşler olarak sizlere eğitim verimişsoylemek istedigim yani boyle riskli islerde calisan insanlarin bir anlik dalginligi kendi hayatlari da dahil bir cok vahim duruma sebep olabiliyor. Ha diyeceksiniz onun egitimini de aliyorlar ama ben daha oylesini gormedim.
Sıkmaz kafasına merak etmeyin. Ama bir gün sizin kafanıza sıkabilir.Benimde eşimle benzer sorunlarım var ve evet sağlıklı değil ama gerçekten ya bir çatışmada birsey olursa ya bir anlık sinirle kafasına sıkarsa diye alttan alıyorum mesela cunku boyle birsey olmasını kaldiramam. Bunu asabilmek çok sağlam bir psikoloji istiyor.
Katipciğim zaten onu söylüyor kendine de yapabilir bana da yapabilir diyor o yüzden sineye çekecekSıkmaz kafasına merak etmeyin. Ama bir gün sizin kafanıza sıkabilir.
Bu korku ile yaşanmaz.Katipciğim zaten onu söylüyor kendine de yapabilir bana da yapabilir diyor o yüzden sineye çekecek
Ben de öyle söylüyorum arkadaşım bu korkuyla evlilik yürümez kiBu korku ile yaşanmaz.
Valla benim çocuklarımın babası da polisti. He kavgada ki kendisi haksız hep. şeytan diyor kalk kendi kafama sık diyor diye beni korkuturdu! Neyse sonra anladım ki o toto yok onda ödlek. Ne kendine ne başkasına birşey yapabilir. Asıl bu tür görevlere gelenler normal olmalı. Eline silah verilmemeli psikolojisi bozukların.soylemek istedigim yani boyle riskli islerde calisan insanlarin bir anlik dalginligi kendi hayatlari da dahil bir cok vahim duruma sebep olabiliyor. Ha diyeceksiniz onun egitimini de aliyorlar ama ben daha oylesini gormedim.
Küçük bebegi var.. sanirim suan yalniz esi gorevde dönecek diyordu o yüzden bakamiyordurYine 8 sayfa yazı, konu sahibi yok
Kesinlikle öyle yapabilir veya yapamaz ,olum Allahin emri tam kavga edersin adam vurulur benim demek istediğim şu böyle bir durumda çevrenin baskısı, belki kendi çocuğunun hali veya çok haklı dahi olsak boş konuşan vicdanımız yani bunlara karşı dik durmak çok kolay birsry değil. Ben konu sahibinin eşi haklı demiyorum psikolojik şiddeti de manipülatif eşi de biliyorum ama herkes sizin kadar güçlü olmayabiliyor.Valla benim çocuklarımın babası da polisti. He kavgada ki kendisi haksız hep. şeytan diyor kalk kendi kafama sık diyor diye beni korkuturdu! Neyse sonra anladım ki o toto yok onda ödlek. Ne kendine ne başkasına birşey yapabilir. Asıl bu tür görevlere gelenler normal olmalı. Eline silah verilmemeli psikolojisi bozukların.
Mesele bu resmen buna yapmadığın şeyle itham etmek denir ve buna ay güvenmiyor ay bilmem ney diyerek basitlestiriyorSize iftira atıyor namusunuza dil uzatıyor bana güvenmiyor diye basitleştirmeyin mevzuyu
Böyle bir güvensizlikle de yaşanmaz, insan beraber olduğu kişinin namusundan şüphe duyar mı?Bu korku ile yaşanmaz.
Aynen öyle olur zaten kendilerinin işi olur ama başkalarının olamaz bende aldatıldım hemde ağır bi şekilde beklemediğim bi insanla ama ben hayatıma aldığım insana asla hayatından burnundan getirmedim aldatılmak demek illa karşıya hayatı zehir edeceksin demek degil kendi sorununa ve erkek yapar kılıfıyla temize çıkarıyorSabahın 6 sında onun watsapta ne işi varmış peki? Yaaa Kemal'im yapmaz diyosunuz da bence radarı biraz kocaniza çevirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?