Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani arkadaşlar konu sahibine bu kadar yüklenmek doğru değil. Ben konu sahibini anlayabiliyorum aslında geçmiş konularını bilmem ama silah altında, sürekli tehlike altında olan bir adamla kavga etmekte ayrılmakta öyle yazdığınız gibi kolay olmuyor.

Bu korkuyla evliliğin devamı sağlıklı mı sizce ?

Silah altında olmayanlarla da kavga etmek kolay olmuyor bazen. Bir insan psikopatsa silahı olmasına gerek yok. Başka şeyleri de silah olarak kullanabilir

Bu korkuyla evliliğin devamı sağlıklı mı sizce ?
Benimde eşimle benzer sorunlarım var ve evet sağlıklı değil ama gerçekten ya bir çatışmada birsey olursa ya bir anlık sinirle kafasına sıkarsa diye alttan alıyorum mesela cunku boyle birsey olmasını kaldiramam. Bunu asabilmek çok sağlam bir psikoloji istiyor.

Silah altında olmayanlarla da kavga etmek kolay olmuyor bazen. Bir insan psikopatsa silahı olmasına gerek yok. Başka şeyleri de silah olarak kullanabilir
soylemek istedigim yani boyle riskli islerde calisan insanlarin bir anlik dalginligi kendi hayatlari da dahil bir cok vahim duruma sebep olabiliyor. Ha diyeceksiniz onun egitimini de aliyorlar ama ben daha oylesini gormedim.

soylemek istedigim yani boyle riskli islerde calisan insanlarin bir anlik dalginligi kendi hayatlari da dahil bir cok vahim duruma sebep olabiliyor. Ha diyeceksiniz onun egitimini de aliyorlar ama ben daha oylesini gormedim.
O zman eşler olarak sizlere eğitim verimiş

Sıkmaz kafasına merak etmeyin. Ama bir gün sizin kafanıza sıkabilir.

Valla benim çocuklarımın babası da polisti. He kavgada ki kendisi haksız hep. şeytan diyor kalk kendi kafama sık diyor diye beni korkuturdu! Neyse sonra anladım ki o toto yok onda ödlek. Ne kendine ne başkasına birşey yapabilir. Asıl bu tür görevlere gelenler normal olmalı. Eline silah verilmemeli psikolojisi bozukların.

Pardonda daha önce aldatan kendi lakin bence sürekli sorun çıkarmak basılacak için kendine sebep arıyor neden siz onun geçmişinde yaşadığı sorunların faturasını ödemeye mi geldiniz dünyaya bunun için mi evlendiniz ???? Ey konu sahibi kişi kendinden bilirmiş isi demek ki hala o taraklarda bezi var ki acaba kendi demi yapıyor diye düşünmeden gecemiyor buna diyeceğim bu cevap olur ayrıca anormal insanların davranışları a o öle ay böyle yok geçmiş yok gelecek diye diye normallestirmeyin ve kendinize eziyet etmesine müsade etmeyin

Ayrıca burda Eşinize ruh hastası diyen arkadaş katılıyorum evet ruh hastası hoşunuza gitsin yada gitmesin bakalım kendinin yaptığı kendine yapılsa ne yapar siz bence aldatılınca hiç bilye yapmadınız bu da baya bi kendini kusursuz görmüş olay bu stopp Narsist eş vakası

Kesinlikle öyle yapabilir veya yapamaz ,olum Allahin emri tam kavga edersin adam vurulur benim demek istediğim şu böyle bir durumda çevrenin baskısı, belki kendi çocuğunun hali veya çok haklı dahi olsak boş konuşan vicdanımız yani bunlara karşı dik durmak çok kolay birsry değil. Ben konu sahibinin eşi haklı demiyorum psikolojik şiddeti de manipülatif eşi de biliyorum ama herkes sizin kadar güçlü olmayabiliyor.

Bu ciddi bir sorun terapi alsın mutlaka çözülür ama kabul eder mi bilemem. Sizi ve evliliğini düşünüyorsa etmesi gerekiyor ama kendi gördüğüm insanlardan yola çıkarak söylüyorum ki kendisinde herhangi bir yanlış veya sorun olabileceğini düşünmüyor olma ihtimali yüksek. Durum böyleyse sıkıntı ama siz elinizden geleni yapın. Böyle ömür geçmez çünkü .

Sabahın 6 sında onun watsapta ne işi varmış peki? Yaaa Kemal'im yapmaz diyosunuz da bence radarı biraz kocaniza çevirin derim
Aynen öyle olur zaten kendilerinin işi olur ama başkalarının olamaz bende aldatıldım hemde ağır bi şekilde beklemediğim bi insanla ama ben hayatıma aldığım insana asla hayatından burnundan getirmedim aldatılmak demek illa karşıya hayatı zehir edeceksin demek degil kendi sorununa ve erkek yapar kılıfıyla temize çıkarıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…