mutlaka sen farkında olmasan da güvenini kıracak bir şey yaşamıştır eşin bence ..belki sen farkında değilsin .iyi düşün bakalım isteyerek yapmamışsındır ama belki iş yerinde birinden falan kıskanıyordur ne bileyimmerhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
işe geldim 2-3 saat sonra aradım.. neden beni işe gelir gelmez aramadın falan diye sorguladı. tartıştık kapadık teli.. biraz önce aradım sinirlerim bozuldu.. ağlıyorum neden hissetmediğin şeyleri bana söylüyosun dedim.. yoo dedi ben hissettiklerimi söylüyorum sana güvenmiyorum dedi.. kapadım yüzüne sinirlerim inanın çok sinirlerim bozuk...
gunner şaka mı bu sana güvenmediğini söyleyen birine ve bunu ısrarla söyleyen hayat arkadaşına karşı yorulduğun için kendini bile ifade etmiyorsun öyle mi..kişi kendinden bilir işi bende senin kocana güvenemedim malaesef..merhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
işe geldim 2-3 saat sonra aradım.. neden beni işe gelir gelmez aramadın falan diye sorguladı. tartıştık kapadık teli.. biraz önce aradım sinirlerim bozuldu.. ağlıyorum neden hissetmediğin şeyleri bana söylüyosun dedim.. yoo dedi ben hissettiklerimi söylüyorum sana güvenmiyorum dedi.. kapadım yüzüne sinirlerim inanın çok sinirlerim bozuk...
ara ara söylüyor ..sürekli değilHep mi böyleydi?
bence onun size yaptığı şeyi bi süre aynen ona yapınmerhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
merhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
çok yazdım ama şizofrenik bir durum olabilir mi acaba bu da aklımdan geçti bir anda..güven adına bi travma mı geçirdi eşiniz acaba çok uzatmış bu durumu üstelik güvensizlik oluşturacak bişey de yapmamışsınız... ben olsam ben de onu sıkardım anlasın biraz
10senede böyle ara ara yapıyor..bukadar basit değildir olay..
mutlaka önceden yaşadığınız bişi vardır..
ben de eşime güvenmiyorum ama geçmişteki haltlarından ötürü..
durduk yere 10 yıl sonra niye böyle bişey desin..
deşin meseleyi,belki birileri doldurmuştur...
eşine de ki madem güvenmiyorsun hiç kendimi kasmayayım ben hadi bana müsaade deyip dışarı çık..ne yapacak bakalım.10senede böyle ara ara yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?