eşim bana güvenmiyormuş

ben bunları söylerken zamanında sende bana güvenmedin bende bişey yapmıyordum bak nasıl oluyormuş diyor.. benim aldatma dediğim şey ona göre değil tabi..

bakın birde sürekli güvenmiyorsan boşa demeyin..bu bile rahatsız eder adamı...
boşanmaya meraklı görünürsünüz..
siz rutin davranış ve hayatınıza devam edin..dikkat edeyim derken göze batacak bi hareketiniz olur..
bırakın bi kusurunuz olmadığını o görsün...fazlasıyla sıkıcı bir durum..o gerçek ama üstüne düşmeyin derim.

geçen akşam şöyle bi olay oldu eşimin kuzeni bayan ve evli.. kocası bana faceden arkadaşlık issteği gönderdi 7-8 ay oldu. eşime söyledim kabul etme ok dedim. eşime göndermiyor ama bana gönderiyor. akşam gene göndermiş eşim kızdı baya bune ya diye.. ben ne yapayım benim şuçum ne engelle sende dedim.. çocuğu bayramdan bayrama görürüm ne konuşmuşluğum var ne bişey başka şehirde karısıyla.. bu olay tetikledimi bilemiyorum ama çok kırıldım arkadaşlar gerçekten böyle düşündüğüne inanmak istemiyorum

ben bide tepki veriyorum ya neden ani tepkiler veriyorsun diyor.. ne dicemi şaşırıyorum..

ben bunları söylerken zamanında sende bana güvenmedin bende bişey yapmıyordum bak nasıl oluyormuş diyor.. benim aldatma dediğim şey ona göre değil tabi..
Allah Allah evde tek başına gül gibi karısını bırakıp içmeye gitmek normal yani?
Kızılcık sopasıyla dövecen böylesini!

Valla çok mülayim bir kadın olmama rağmen bu namus konularında hiç anlayışım yoktur
Bir kez söylemesi yeter, ertesi gün boşanma dilekçesi elinde olur

ben bu boşan lafını çok söylüyorum.. çünkü güvenmediğin bir insanla neden berabersin mantıklı değil diyorum..

adam sana güvenmiyorum diyor , küfür ediyor , vs vs.... sen hala maşallah 10 yıldır beraberiz diyorsun. sana "mutluluklar!" arkadaşım , hiç bişey yapamaz oturursun öyle

o zaman gıcıklığına yapıyor senden intikam almak için, belki sadece kinci bir yapısı vardır

Valla çok mülayim bir kadın olmama rağmen bu namus konularında hiç anlayışım yoktur
galiba bende öyle yapıcam aklı anca başına gelicek gibi duruyor ben alttan aldıkça tepeme bindi..

ben bu boşan lafını çok söylüyorum.. çünkü güvenmediğin bir insanla neden berabersin mantıklı değil diyorum..

Adamı istemiyorsan sen boşa arkadaşım.
Böyle adama boşa diyerek iyice sakıza çevirirsiniz evliliğinizi.
O mantıklı değil de senin de bunları yutarak evliliğine devam etmen de pek normal değil.

o boşanmıyor çünkü sebeb yok sürekli takipte kontrolde...ya sen sen neden bunu gerçekleştirmedin hep sözde bıraktın her dakka nefes gibi bir adam ve güvenmiyorum diyen bir adamlasın?

seninki bi işler karıştırıyor olmasın
geçen akşam şöyle bi olay oldu eşimin kuzeni bayan ve evli.. kocası bana faceden arkadaşlık issteği gönderdi 7-8 ay oldu. eşime söyledim kabul etme ok dedim. eşime göndermiyor ama bana gönderiyor. akşam gene göndermiş eşim kızdı baya bune ya diye.. ben ne yapayım benim şuçum ne engelle sende dedim.. çocuğu bayramdan bayrama görürüm ne konuşmuşluğum var ne bişey başka şehirde karısıyla.. bu olay tetikledimi bilemiyorum ama çok kırıldım arkadaşlar gerçekten böyle düşündüğüne inanmak istemiyorum

o boşanmıyor çünkü sebeb yok sürekli takipte kontrolde...ya sen sen neden bunu gerçekleştirmedin hep sözde bıraktın her dakka nefes gibi bir adam ve güvenmiyorum diyen bir adamlasın?
ara ara yapıyor diğer zamanlarda nedense pek bi hissettiriyor herşeyini..halada gerçekten hissederek söylediğine inanamıyorum.. çünkü mizaç olarak böyle bişeyi hissetse boşanacak biri.. ama ben galiba eyleme dökücem ayrılığı yada aileleri işin içine sokucam aklı başına gelsin..

ben bide tepki veriyorum ya neden ani tepkiler veriyorsun diyor.. ne dicemi şaşırıyorum..

namusunuza dil uzatıyor bir anlamda ama o ani tepkiler eline koz olur..
yarın öbür gün kendi bi halt yer..sana güvenmiyordum öc aldım der..
adam sizin açığınızı arıyor maalesef..

ben boşanmıyorum çünkü hem seviyorum hem nedense kalbim ve aklım bunları hissederek söylemediğine inanıyorum...

konu sahibini hususi delirtmeye çalışır gibi hakkatten kapının önüne koyacaksın böylesini..

bunlar hep bahane güvenmeyen adam her koşulda güvenmez
senin suçun mu bir başkasının seni eklemesi
sen üstelik ona sormuşsun
ve bence ipleri de fazla eline veriyorsun böyle yaparak
sen bir insanla mesafeni ayarlayamayacak biri misin?
kendin ayarlayabilirsin ona ne laf düşer
ben nerde kimle ne yapıcağımı çok iyi bilirim diyebilirsin..
anlar mı o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…