ben bunları söylerken zamanında sende bana güvenmedin bende bişey yapmıyordum bak nasıl oluyormuş diyor.. benim aldatma dediğim şey ona göre değil tabi..Pardon da sen bu adama nasıl güveniyorsun ki?
Zamanında aldatılmışsın,evde tek başına bırakıp arkadaşlarıyla içmeye mi kafa dağıtmaya mı adı her ne haltsa giden o?
Sana güvenmiyormuş!!!
Pehhh!!!
Önce bir aynaya baksın da sonra konuşsun.
ben iş yerimdeki her erkek arkadaşımı anlatırım bahsederim o da bana.. dışarı çıkarız ben erkek arkadaşlarımla konuşurum oda bayan arkadaşlarımızla yani öyle haremlik selamlık bi ortamımız yok. bu yüzden kafan karışıyor hem bana güveniyor gibi hem değil gibi.. benim hiç bişeyimi karıştırmaz mesela.. ama ara ara böyle lafları oluyor..
ben bide tepki veriyorum ya neden ani tepkiler veriyorsun diyor.. ne dicemi şaşırıyorum..bakın birde sürekli güvenmiyorsan boşa demeyin..bu bile rahatsız eder adamı...
boşanmaya meraklı görünürsünüz..
siz rutin davranış ve hayatınıza devam edin..dikkat edeyim derken göze batacak bi hareketiniz olur..
bırakın bi kusurunuz olmadığını o görsün...fazlasıyla sıkıcı bir durum..o gerçek ama üstüne düşmeyin derim.
Allah Allah evde tek başına gül gibi karısını bırakıp içmeye gitmek normal yani?ben bunları söylerken zamanında sende bana güvenmedin bende bişey yapmıyordum bak nasıl oluyormuş diyor.. benim aldatma dediğim şey ona göre değil tabi..
merhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
işe geldim 2-3 saat sonra aradım.. neden beni işe gelir gelmez aramadın falan diye sorguladı. tartıştık kapadık teli.. biraz önce aradım sinirlerim bozuldu.. ağlıyorum neden hissetmediğin şeyleri bana söylüyosun dedim.. yoo dedi ben hissettiklerimi söylüyorum sana güvenmiyorum dedi.. kapadım yüzüne sinirlerim inanın çok sinirlerim bozuk...
ben bu boşan lafını çok söylüyorum.. çünkü güvenmediğin bir insanla neden berabersin mantıklı değil diyorum..bakın birde sürekli güvenmiyorsan boşa demeyin..bu bile rahatsız eder adamı...
boşanmaya meraklı görünürsünüz..
siz rutin davranış ve hayatınıza devam edin..dikkat edeyim derken göze batacak bi hareketiniz olur..
bırakın bi kusurunuz olmadığını o görsün...fazlasıyla sıkıcı bir durum..o gerçek ama üstüne düşmeyin derim.
ben bunları söylerken zamanında sende bana güvenmedin bende bişey yapmıyordum bak nasıl oluyormuş diyor.. benim aldatma dediğim şey ona göre değil tabi..
galiba bende öyle yapıcam aklı anca başına gelicek gibi duruyor ben alttan aldıkça tepeme bindi..Valla çok mülayim bir kadın olmama rağmen bu namus konularında hiç anlayışım yoktur
Bir kez söylemesi yeter, ertesi gün boşanma dilekçesi elinde olur
maşşallah derken kinaye yaptım..adam sana güvenmiyorum diyor , küfür ediyor , vs vs.... sen hala maşallah 10 yıldır beraberiz diyorsun. sana "mutluluklar!" arkadaşım , hiç bişey yapamaz oturursun öyle
ben bu boşan lafını çok söylüyorum.. çünkü güvenmediğin bir insanla neden berabersin mantıklı değil diyorum..
ben bu boşan lafını çok söylüyorum.. çünkü güvenmediğin bir insanla neden berabersin mantıklı değil diyorum..
geçen akşam şöyle bi olay oldu eşimin kuzeni bayan ve evli.. kocası bana faceden arkadaşlık issteği gönderdi 7-8 ay oldu. eşime söyledim kabul etme ok dedim. eşime göndermiyor ama bana gönderiyor. akşam gene göndermiş eşim kızdı baya bune ya diye.. ben ne yapayım benim şuçum ne engelle sende dedim.. çocuğu bayramdan bayrama görürüm ne konuşmuşluğum var ne bişey başka şehirde karısıyla.. bu olay tetikledimi bilemiyorum ama çok kırıldım arkadaşlar gerçekten böyle düşündüğüne inanmak istemiyorumseninki bi işler karıştırıyor olmasın
ara ara yapıyor diğer zamanlarda nedense pek bi hissettiriyor herşeyini..halada gerçekten hissederek söylediğine inanamıyorum.. çünkü mizaç olarak böyle bişeyi hissetse boşanacak biri.. ama ben galiba eyleme dökücem ayrılığı yada aileleri işin içine sokucam aklı başına gelsin..o boşanmıyor çünkü sebeb yok sürekli takipte kontrolde...ya sen sen neden bunu gerçekleştirmedin hep sözde bıraktın her dakka nefes gibi bir adam ve güvenmiyorum diyen bir adamlasın?
ben bide tepki veriyorum ya neden ani tepkiler veriyorsun diyor.. ne dicemi şaşırıyorum..
ben boşanmıyorum çünkü hem seviyorum hem nedense kalbim ve aklım bunları hissederek söylemediğine inanıyorum...o boşanmıyor çünkü sebeb yok sürekli takipte kontrolde...ya sen sen neden bunu gerçekleştirmedin hep sözde bıraktın her dakka nefes gibi bir adam ve güvenmiyorum diyen bir adamlasın?
konu sahibini hususi delirtmeye çalışır gibi hakkatten kapının önüne koyacaksın böylesini..Valla çok mülayim bir kadın olmama rağmen bu namus konularında hiç anlayışım yoktur
Bir kez söylemesi yeter, ertesi gün boşanma dilekçesi elinde olur
geçen akşam şöyle bi olay oldu eşimin kuzeni bayan ve evli.. kocası bana faceden arkadaşlık issteği gönderdi 7-8 ay oldu. eşime söyledim kabul etme ok dedim. eşime göndermiyor ama bana gönderiyor. akşam gene göndermiş eşim kızdı baya bune ya diye.. ben ne yapayım benim şuçum ne engelle sende dedim.. çocuğu bayramdan bayrama görürüm ne konuşmuşluğum var ne bişey başka şehirde karısıyla.. bu olay tetikledimi bilemiyorum ama çok kırıldım arkadaşlar gerçekten böyle düşündüğüne inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?