merhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
işe geldim 2-3 saat sonra aradım.. neden beni işe gelir gelmez aramadın falan diye sorguladı. tartıştık kapadık teli.. biraz önce aradım sinirlerim bozuldu.. ağlıyorum neden hissetmediğin şeyleri bana söylüyosun dedim.. yoo dedi ben hissettiklerimi söylüyorum sana güvenmiyorum dedi.. kapadım yüzüne sinirlerim inanın çok sinirlerim bozuk...
ben ona güveniyorum ki gerçekten bunu hissederek söylüyorum..muhtemel bir yanlış anlaşılmaya şahit oldu..dile getiremiyor..araştırıyor..
yada bi boş boğaz birşey söyledi..ona takıldı..
veyahut eşiniz sizi rüyasında onu aldatırken gördü..görüyor..bunun altını deşiyor.
en kötüsü kendi bir haltlar yiyor..sizide güvenmiyorum ayağına kontrol ediyor.
tam ben de öyle dicektim.insan kendi yaptığını karşısından bekliyorkişi kendinden bilir işi
dikkat et derim!!
ben ona güveniyorum ki gerçekten bunu hissederek söylüyorum..
halla bunu gerçekten hissederek söylemediğini düşünüyorum çünkü.. inanamıyorum hangi erkek güvenmediği bir kadınla evli kalır..büyük konuşmak istemiyorum ama bana böyle davranan adamı bırak koynuma lamayı yanımda 5 dakika tutmam.
Ne bekliyorsunuz, neden bu adamı çekiyorsunuz?
Size nasıl büyük hakarette bulunduğunun farkında değil mi, değil misiniz?
Nasıl böyle bir hakareti kabullenebilirsiniz?
Eşinin psikolojik bir sorunu olabilir mi ?? Ailesi nasıl insanlar ?merhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
işe geldim 2-3 saat sonra aradım.. neden beni işe gelir gelmez aramadın falan diye sorguladı. tartıştık kapadık teli.. biraz önce aradım sinirlerim bozuldu.. ağlıyorum neden hissetmediğin şeyleri bana söylüyosun dedim.. yoo dedi ben hissettiklerimi söylüyorum sana güvenmiyorum dedi.. kapadım yüzüne sinirlerim inanın çok sinirlerim bozuk...
ben iş yerimdeki her erkek arkadaşımı anlatırım bahsederim o da bana.. dışarı çıkarız ben erkek arkadaşlarımla konuşurum oda bayan arkadaşlarımızla yani öyle haremlik selamlık bi ortamımız yok. bu yüzden kafan karışıyor hem bana güveniyor gibi hem değil gibi.. benim hiç bişeyimi karıştırmaz mesela.. ama ara ara böyle lafları oluyor..ben olasılıkları sıraladım..tabiki eşinize güvenin..
yalnız normal birşey değil bu..karısına güvenmeyen erkek beni rahatsız etti..
bi kıvılcıma bakar psikopatlığı..
yarın öbür gün iş yerinizdeki erkekleri sorgular..al başına bela.
ne bilim ya herşeyi gözümün önünde...valla allak bullak oldu kafam..Acaba o bisey yapti da sen de aynisini yapıyorsun diye mi dusunuyor
siz onu hiç kontrol ettiniz mi ?merhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
aldım karşıma konuştum bak dedim varsa bi hatam yüzüme söyle belki bi hareketimi gördün nebilim işte hayır diyor.. güvenmiyorsan boşan o zaman diyorum ee bak sende bana zamanında güvenmemiştin diyor.. senle ben birmiyim sen beni zamanında aldatmıştın diyorum( evlenmeden önce ) ama artık güveniyorum diyorum.. şuan böyle hissediyorum diyor.. bende kapadım yüzüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?