eşim bana güvenmiyormuş

muhtemel bir yanlış anlaşılmaya şahit oldu..dile getiremiyor..araştırıyor..
yada bi boş boğaz birşey söyledi..ona takıldı..
veyahut eşiniz sizi rüyasında onu aldatırken gördü..görüyor..bunun altını deşiyor.
en kötüsü kendi bir haltlar yiyor..sizide güvenmiyorum ayağına kontrol ediyor.

geçen akşam şöyle bi olay oldu eşimin kuzeni bayan ve evli.. kocası bana faceden arkadaşlık issteği gönderdi 7-8 ay oldu. eşime söyledim kabul etme ok dedim. eşime göndermiyor ama bana gönderiyor. akşam gene göndermiş eşim kızdı baya bune ya diye.. ben ne yapayım benim şuçum ne engelle sende dedim.. çocuğu bayramdan bayrama görürüm ne konuşmuşluğum var ne bişey başka şehirde karısıyla.. bu olay tetikledimi bilemiyorum ama çok kırıldım arkadaşlar gerçekten böyle düşündüğüne inanmak istemiyorum

ben ona güveniyorum ki gerçekten bunu hissederek söylüyorum..

büyük konuşmak istemiyorum ama bana böyle davranan adamı bırak koynuma lamayı yanımda 5 dakika tutmam.
Ne bekliyorsunuz, neden bu adamı çekiyorsunuz?
Size nasıl büyük hakarette bulunduğunun farkında değil mi, değil misiniz?
Nasıl böyle bir hakareti kabullenebilirsiniz?

ki ben ağzının içine bakarım beraber bişeyler yapalım diye.. hep diyorum ona sevmiyorsan istemiyorsan güvenmiyorsan git diye ama 10senedir beraberiz maşşallah..

ben ona güveniyorum ki gerçekten bunu hissederek söylüyorum..

ben olasılıkları sıraladım..tabiki eşinize güvenin..
yalnız normal birşey değil bu..karısına güvenmeyen erkek beni rahatsız etti..
bi kıvılcıma bakar psikopatlığı..
yarın öbür gün iş yerinizdeki erkekleri sorgular..al başına bela.

zamanında aldatmış daha da aldattı mı bilinmez, ama er ya da geç bir misilleme yapmanızı da bekliyor olabilir,teee o bi zamanlar ki aldatmanın karşılığını er ya da geç alacağınıda düşünüyor olabilir..

halla bunu gerçekten hissederek söylemediğini düşünüyorum çünkü.. inanamıyorum hangi erkek güvenmediği bir kadınla evli kalır..

Cok afedersin ama adam seni aldatmis senin ona guvenmemen gerekiyorken o sana guvenmiyor. Cok ilginc.

Acaba o bisey yapti da sen de aynisini yapıyorsun diye mi dusunuyor

Eşinin psikolojik bir sorunu olabilir mi ?? Ailesi nasıl insanlar ?

ben iş yerimdeki her erkek arkadaşımı anlatırım bahsederim o da bana.. dışarı çıkarız ben erkek arkadaşlarımla konuşurum oda bayan arkadaşlarımızla yani öyle haremlik selamlık bi ortamımız yok. bu yüzden kafan karışıyor hem bana güveniyor gibi hem değil gibi.. benim hiç bişeyimi karıştırmaz mesela.. ama ara ara böyle lafları oluyor..

Pardon da sen bu adama nasıl güveniyorsun ki?
Zamanında aldatılmışsın,evde tek başına bırakıp arkadaşlarıyla içmeye mi kafa dağıtmaya mı adı her ne haltsa giden o?
Sana güvenmiyormuş!!!
Pehhh!!!
Önce bir aynaya baksın da sonra konuşsun.

10 yıldır birlikteliğiniz var daha ne zaman güvenecekmiş bunca zaman güvenmemişte,kaç yıl daha gerekliymiş?

eski konuarınıza bakmadan sadece bu konuyu okuyup yorum yapmak doğru değil bence..
adam küfrediyor devamlı,kavga edince evi terk ediyor,sadece oğlum için seninle beraberim demiş,ilgi alaka yok,bir de üstüne güvenmiyorum demiş...
daha ne olsun ...şu maddeleri okuyun siz olsanız ne yorum yaparsınız?
evliliğin temel gereksinimleri sıfır,olmaması gereken herşey mevcut.yorumu da siz yapın artık kendiniz için...

siz onu hiç kontrol ettiniz mi ?
kendisi güvenilmeyecek şeyler yapıp sizinde,yapabileceğinizi düşünüyordur...
çok yalan söyleyen kimselerin,kimsenin lafına inanmadıkalrı gibi...çünkü kendi yalacı olduğu için herkesi yalan söylüyor sanırlar

Kişi kendinden bilir olayı var gibi bence, ayrıca psikolojik bir sorun da olabilir.
Gerçekten hiç bir suçunuz yokken yanlış anlaşılacak bir durum olsa çok büyüyebilir.
Bir üyenin dediği gibi misilleme yapacağınızı da düşünüyor, korkuyor olabilir.

kendini insan nasıl görüyorsa karşısındakini de öyle görürmüş...kendi bir haltler ediyorda seninde yapmandan mı korkuyor ki 10 yıldır böyle...hastalıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…