Eşim bana hic harclik vermiyor

redpinkyellow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
328
187
103
36
3 buçuk yillik evliyim.esim cok tutumlu biridir. Eve yiyecek alir ama onun harici giyim vs cocuga oyuncak gibi seylerde eli cok sıkıdır cok luzumlu olmadikca almak istemez. Surekli cocuga ceyrek alir atar. Kendide hic bi kurus harcamaz tek masrafi sigaradır aylik yaklasik 250-300 civari sigaraya para harcıyor. Bana hic harçlık vermez eve herseyi kendi alir evden tek çıkmamı istemez alisverise de beraber gideriz. Bi rimelim bitince onu alir ayda bir kas aldirmak icin para verr o kadar yani bunları da cok istekli vermez. Ekstra hic para vermez. Almak istedigim seyleri gereksiz bulur. Hep evde elime gecen bozuk paralari biriktrp ogluma bir seyler aliyorum :( oyuncak vs.. para istyorum bana bu ara cok acildik obur ay deyip gecistiriyor. Surekli tartisiyorum bu konuda ama sonuc alamıyorum. İse girmek istiyorum seneye oglumu krese verip (3 yasina girmesini bekledim hep) ama pek calismami istemiyor sinava hazirlanip memur olmami atanmami bekliyor. İse girsem de ayniya gelirmiş asgari ucreyin 3/4 u krese gidermis :( ben bu adamla ne yapacağım inanin bilmiyorum :( soylenince bende bisey almiyorum diyor. Sigara içtiğini sigara masrafının yarısı kadarıni bari bana vermesi gerektiğini söyleyince zaten dediklerini aliyorum ne istiyorsun diyor ama her dedigimi almaz hep gereksiz bulur :( ozgurce harcama yapmak istiyorum :( bu adamla evli oldugum surece bu adam ben calissamda maasima karisir

Ayy içim şişti.Nasıl katlanıyorsun? Bu kadar pintilik olmaz ya.Kesinlikle kpssyi beklemeyip işe girmelisin.2/3lik kısmını kreşe veririm kalanı da kendime harcarım diyip girmelisin işe.
Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus :( 250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat :( maasi iyi bir iste bulma durumum yok.

Aylık ne kadar alıyorsunuz eşinizden. Birde eşinizin maaşı ne kadar. Bende çalışmıyorum eşim aylık 300-400 veriyor ama verdiğinde de hep der gereksiz harcama köşeye de koy biraz diye 😊 ben kendime bişey alacaksam eşimin kartıyla alırım mesela netten falan. Ama genelde çocuklarıma harcarım yada evde acil bişey vardır onu alırım. Eşimin eli çok açıktır ama verdiğinde de gereksiz harcama demesi deli ediyor beni. Bu ay güneş kremi sipariş ettirdim mesela 100 tl bir kreme 100 lira verilir mi diyor ki daha pahalıları var benim verdiğim gayet normal 😒 erkeklerin çoğu kadınların bazı harcamalarını gereksiz buluyor. Harçlığı da açık açık söyleyin mecbur verecek

Aylık ne kadar alıyorsunuz eşinizden. Birde eşinizin maaşı ne kadar. Bende çalışmıyorum eşim aylık 300-400 veriyor ama verdiğinde de hep der gereksiz harcama köşeye de koy biraz diye 😊 ben kendime bişey alacaksam eşimin kartıyla alırım mesela netten falan. Ama genelde çocuklarıma harcarım yada evde acil bişey vardır onu alırım. Eşimin eli çok açıktır ama verdiğinde de gereksiz harcama demesi deli ediyor beni. Bu ay güneş kremi sipariş ettirdim mesela 100 tl bir kreme 100 lira verilir mi diyor ki daha pahalıları var benim verdiğim gayet normal 😒 erkeklerin çoğu kadınların bazı harcamalarını gereksiz buluyor. Harçlığı da açık açık söyleyin mecbur verecek
Aynı benim eşimi anlatmışsınız :)
Ben ne alırsam fiyatını Yarısı söylüyorum sizde öyle yapın çok işe yarıyor

Evde cocuk bakabilirsin aslinda evinde oturduğun yerden kazanabilirsin seninde evladın var sonuçta ikisi oynarlar bu şekilde cok ev hanımı var evinde oturup çocuk bakan
Adam ders calis oku diyor, atan diyor onun derdi o :( oyle biseyi kabul etmez :( herseye karisan biri hayatim zehir oldu özgüvenimi bitirdi bu adam :( nisanliyken hic bu yüzünü gostermemisti bana

Adam ders calis oku diyor, atan diyor onun derdi o :KK43: oyle biseyi kabul etmez :KK43: herseye karisan biri hayatim zehir oldu özgüvenimi bitirdi bu adam :KK43: nisanliyken hic bu yüzünü gostermemisti bana
Eee hayatım evlilik kavun degilki kıçını koklayip alasin tabi göstermez yüzünü niye göstersin ekşi yanını sana yoksa senle nasil evlenecekti 😉

Aynı benim eşimi anlatmışsınız :)
Ben ne alırsam fiyatını Yarısı söylüyorum sizde öyle yapın çok işe yarıyor
Oyle yapiyorum ama benim esim daha beter emin olun. Alışveriş icin para vermez hep kendi yapar ya dada beraber yapariz eve para birakir ama acil bisey olmadikca disari çıkmamı istemez aldigim seyin fisine bakar kurusu kurusuna...

Back
X