- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
3 buçuk yillik evliyim.esim cok tutumlu biridir. Eve yiyecek alir ama onun harici giyim vs cocuga oyuncak gibi seylerde eli cok sıkıdır cok luzumlu olmadikca almak istemez. Surekli cocuga ceyrek alir atar. Kendide hic bi kurus harcamaz tek masrafi sigaradır aylik yaklasik 250-300 civari sigaraya para harcıyor. Bana hic harçlık vermez eve herseyi kendi alir evden tek çıkmamı istemez alisverise de beraber gideriz. Bi rimelim bitince onu alir ayda bir kas aldirmak icin para verr o kadar yani bunları da cok istekli vermez. Ekstra hic para vermez. Almak istedigim seyleri gereksiz bulur. Hep evde elime gecen bozuk paralari biriktrp ogluma bir seyler aliyorum
oyuncak vs.. para istyorum bana bu ara cok acildik obur ay deyip gecistiriyor. Surekli tartisiyorum bu konuda ama sonuc alamıyorum. İse girmek istiyorum seneye oglumu krese verip (3 yasina girmesini bekledim hep) ama pek calismami istemiyor sinava hazirlanip memur olmami atanmami bekliyor. İse girsem de ayniya gelirmiş asgari ucreyin 3/4 u krese gidermis
ben bu adamla ne yapacağım inanin bilmiyorum
soylenince bende bisey almiyorum diyor. Sigara içtiğini sigara masrafının yarısı kadarıni bari bana vermesi gerektiğini söyleyince zaten dediklerini aliyorum ne istiyorsun diyor ama her dedigimi almaz hep gereksiz bulur
ozgurce harcama yapmak istiyorum
bu adamla evli oldugum surece bu adam ben calissamda maasima karisir