eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

Canımm benimm eşinii kıskanmakta haklısınn ,belkii sizsizz gidince kıskanmışş olabilirsinn oda senii kaıskansın diye böyle bir mesaj atmışsınn amaa erkekler şakada olsaaa böyle bir mesajı kabul edemezlerr çok ağır bir mesaj olmuş adama

yapılan bir hataya hatayla karıslık vermekte cok yanlıs. karsı tarafın sinirimni bilerek zdırmaya calısmak hıc bir ıse yaramaz kaldı kı sabredıp adam gibi canını sıkan seylerı nlatabılmek lazım he karsı taraf bundan bi sey anlamazsa o zaten tahdıtle giderim diyorsan da gıdeceksın . feyk yaparım ederım dıyuıp evde oturmaya devam eden kadınlara da gıcık oluyor cunku.

ben adamın ilgisini çekmek için hastaneye gitmedim nefes alma sorunu yaşadım ölye olsa derdi doktor birşeyi yok diye anlamamak için uğraşmayın lüften zor günler yaşadım ben iki haftadr hepsi bi anda toplanınca sinir damarlaırm tıkanmış hastanede 2 saat hava verdiler keyfiye değil yani

teşekkür ederim yorumun için insanın hatalarını kırmadan söylemişsin saol

Bundan önce de ağlamıştın diğer konunda da benzer birşey olmuştu.
O zaman dikkat et ağlama bir daha ağlama Allah korusun bir yakınını kaybetsen ağlarken canından olacaksın demek ki..
Bu arada neden kocanın evinde olduğunu 3 gündür gelip gidip konuyu okumana rağmen yazmadın,neden seni bu kadar öldüresiye kadar ağlatan,seni hastanede bırakıp giden pikniğe gidip kızlarla fingirdeşen adamın evindesin?
İlgi çekmek istediğin eşininin kızmasına rağmen attığın mesajdan belli özellikle diyorsun ki eşim bu laftan hiç hoşlanmaz ama bilerek yazıyorsun.
Tahrik olsun,orada dikkati dağılsın aklı sende kalsın diye yaşın kaç bilmiyorum ama bu tavırlar 18-20 yaşlarda yapılır.
Evlilik için çok çocuksu davranışlar.

teşekkür ederim yorumun için insanın hatalarını kırmadan söylemişsin saol

Bazen kırıcı olabiliyorum da.
Hiçbir zaman artniyetli olmadım. Eğer hata görüyorsam, bunu söylemekten alamıyorum kendimi.
Karşımdakini mutsuz etmek pahasına da.
Çünkü, benim göremediğimi başkası görebilir. O anda yaptığım bana göre hata olmayan şeyi üçüncü göz farkedebilir.
Siz de şu anda eşinizin habersiz gidişine odaklı olduğunuz için sadece onun kabahatini görüyorsunuz.
Yaşınız benim yaşımın yarısı kadar.
Tecrübeleriniz de öyle görünüyor.
Sizin yaşınızda hepimiz çocukluklar yapmışızdır.
Amacınızın başka birine bakmak olmadığını biz de, eşiniz de bilsek de söylenmez böyle şeyler.
Siz unutuyorsunuz.
Eşiniz daha önce sizi defalarca incitmiş olsa da bu açtığınız konunuzda bizim iyi giden bir evliliğimiz var diyecek kadar unutmuşsunuz geçmiştekileri.
Ama bir gün onlar karşınıza kötü çıkabilir.
Ağızdan çıkan sözünüze dikkat edin, yaptıklarınıza hareketlerinize.
Onun yaptığı yanlışları o an halletmeye çalışmayın.
Mutlaka uygun zamanı bekleyin.
Ki böyle tatsızlıklar çıkmasın.
Haklıyken de haksız duruma düşmezsiniz böylece

Son düzenleme:

Zaten Bahar 20 yaşındaymış, eşi de 23. Hatırladığım kadarıyla 1,5 senedir evliler. Küçük yaşta evlenmenin sonuçları. Eşinin hareketleri de çocukça :) Büyüdükçe, yetişkin insanlar gibi davranmayı da öğrenecekler inşallah. Acelesi ne insanların, niye bu kadar genç evlenirler ki!

Diğer konularını da okudum.Eski erkek arkadaş hadisesi de var.
Üzüldüm bu kadar erken evleniyorlar,evliliğin baskısına dayanamıyorlar.
Eski defterleri kapatamıyorlar,birbirlerini hırpalıyor dövüyor aşağılıyor incitiyorlar.
Bunun adı da evlilik oluyor.
Evet dediğin gibi büyüdükçe düzelir ama tükenmiş olur tüm duygular.
Ailelere iş düşüyor ama baksana adam karısını hastanede bırakmış gitmiş kızını tekrar koca evine göndermiş.
İlginç yani.

olay yaşadığından beri evinde miymiş,ben babasının evinde sanıyordum?yazılanlardan öyle anlamıştım.galiba Bahar'ın istediği şey "bana akıl verin,o tokatın hesabını sorayım süründüreyim ki bir daha yapmasın"..yani intikam alma peşinde ama o tokat olayı da pikniğe giden eşinden intikam almaya çalışırken olmuştu değil mi?madem boşanmayı düşünmüyorsun,tüm olanlara rağmen eşimdir deyip o evde kalıyorsun böyle küçük intikam oyunlarını bırakıp eşini al karşına ve konuş.evliliğiniz evcilik oyununa dönmesin.

Aaaa Derinss ne demek yani:) Konu sahibinin kocasi tokat atti. Konu sahibi isterse ciddi ciddi kocasini tahrik etmek icin baskasina ( kimse bu baskasi yuvalar bozuyor resmen:)) baksaydi bile kocasinin bir evliya edasi ile sabir göstermesi, gerekirse kendi kafasini duvara vurmasi gerekirdi:) Tahrik mühim degil mühim olan koca kiskansin, ilgi artsin , amaca giden her yol mübahtir falan filan:)

Aslında herkes hemen tersini düşünse olayı çözer.
Siz arkadaşınızla pazara gidiyorsunuz mesela eşinize de haber vermiyorsunuz.
Sonra eşiniz size mesaj atıyor ;
"Sen git pazarda erkeklerle düşüp kalk,bende burada başka kadınlarla olacağım"
Şimdi eşim bana böyle birşey söylese
1. sen benim namusuma nasıl laf edersin diye deliririm bunu affetmem unutmama yıllar sürer sanırım
2. başkasıyla olacağım ne demek diye ikinci kez deliririm.,
Elime ne gelirse atarım herhalde eve gelince adamın kafasına,atmayadabilirim çok böyle naif sakin bir insansam.
Ama bu tepkiyi vermem çok da ilginç olmazdı böyle saçma bir iletişimden sonra.
Burada herkes çok naif,çok tatlı,çok kontrollü herkes bal-kaymak,pamuk :)

Son düzenleme:

Onu gectim biliyormusun. Yani empati kurmayi, kisinin kendisinide irdelemesini gectim . Sunu cok iyi anladim.
Burada yorum yazan ( eminimki iyi niyetle yardim etmek amaci ile yaziyorlar) bir cok kisi konuya tam anlami ile vakif bile degil.
Yani ne olmus? Neden olmus? Sebep ne? Sonuc ne? Pekte mühim degil.
Allah tan yorumlarini okudugum zaman sanalda olsa saglam kisilikler, akli selim davranmayi tercih eden kisiler var.
Düsündümde derdimi, sorunumu burada paylassam sanirim yorumlari eleye eleye okumak durumunda kalirdim.

O şundan kaynaklanıyor herkesin vazgeçemediği doğrular var.
Yaşayamasa bile,var.
Yani dayak kabul edilemez! gibi ...
Kesinlikle doğru harika bir cümle ama bu cümleyi kuran kadınların %50 çocuğunu periyodik olarak dövüyor.
Sorsan o ayrı bu ayrı der :)
Sen sinirlenip hem de aklı tam yerinde olmayan bir çocuğa el kaldırabiliyorsun ama bir erkek karısı başkasıyla olurum dediği zaman.
Salon erkeği gibi "hmm peki öyle mi o halde ayrılalım jessica ,ben bunu kaldıramam" diyebilmeli bir film repliği gibi :)
Bu da insan,hele de ataerkil yapıda yetişmişse şiddetle kardeştir benliği ee bu adam vurmasa şaşarım ben.
Savunmuyorum karısına el kaldıran erkeklerin elleri kolları tutmasın inşallah bir daha ama olağan son.

ya ben burada sadece dertleşmek bir iki nasihat dinlemek için yazdım durmadan daha da aşağılanmak suçlusun suşlusun lafları duymak için değil kesinlikle ... aşırı duygusalım

3 ggündür girip girip yazmıyor değilim konuyu daha dün açtım......ikincisi orası ondan çok benm evim bunu oda biliyor her şeyi alın terimle aldım... kızlarla fingirdeşen biri değildir.... sadece kızgın olduğumda lafın nereye gittiğini bilmediğim bir mesaj yazdım şuçum sadece buydu.. yaşım 20 ayrıca şu iki hafta içinde yaşadığım olaylar çok ağır... genede saol yorum için

canım her lafına tamam derm babama laf söylenmesine tamam demem babam gibi bir insan bu dünyaya gelmemiştir..... babam dedi bize gidelim yok dedim evime gidelim gittik babamla eşim konuştu ben ilacın etkisindeydim ne konuştular bilmiyorum.. annemide bizde bıraktı annem bizde kaldı o gece ... ben gidicem dediğim an babam beni almadan gitmez.suçu her türlü bana bulabilirsin dayuak yedim suçlu benm o şekil söyledin tamam ama suçlu hiçbirzaman babam değil

Kızı dayak yiyen adam, hele de damadı hastanede çekip gitmişse o kızını o eve bırakmaz.
O anda senin lafın birşey ifade etmiyor canım.
Sen bilinçli değilsin bayılmıştın hatırlıyorsan sinir damarın birşey olmuştu.
Kızını döven adamın evine kız bırakılır mı tekrar?
Amann ben suçluyum tamam baban değil sen değil kocan değil ben suçluyum.

aslında ben konuşmak istemiyordum eşimle...

hemde baya bir süre kendim için sinirim daha da bozulmasın diye...

ama dün gece 11 de geldi zorla kaldırdı beni ne olur konuşalım diye .... kendi istemediği şeyleri anlattı... sadece o kelimeyi söyleme dedi.. diğer herşey senin istediğin gibi olsun..

aklımdan kalbimden senden başkası geçmiyor dedi. özürler diledi... sen öyle deyince bir yere gittiğimde için içimi yiyor diye konuştu kiiiiii ben eşimden böyle ciddi bir konuşma beklemiyordum kendimden utandım resmen... ne yapmamı istiyorsan onu yapayım dedi bende git yanımdan evden git dedim konuşalım istersen giderim dedi... ne olursa olsun ben tokat haketmediğimi söyledim ... bana küfür ediyorsun bunu haketmediğimi söyledim insanlar içinde bağırmanı kaldrıramıyorum dedim. görüyorsun sen bazen bana salak desen gözümden yaşlar akıyor dedim .. görüyorum bende üzülüyorum dedi.. yemin etti söz verdi özür diledi.. bu olgunluğu gerçekten ondan beklemiyodum...

sonra ben burada ölürken yanımdan giden bi adama güvenemem ben dedim ..gitmedim babanlar geldiği için baban anladan dinlemeden kavga etmeyelim diye kapının önünde bekledim dedi. sonrada hastanenin önündeydim sadece içeri giremedim dedi. allahtan baban beni dinledi de tatsızlık çıkmadı adamla armızda dedi.. işte akşam konuştuklarımız bunlar kızlar

20 yaşında ergen bir kıza benim anlattığım muhabbet biraz üst perde de kaldı.
Üzgünüm kabahat bende.. Tencere -kapak diye bir deyim vardır ki muhteşemmiş şimdi anlıyorum.

yok sen anlamak istemiyorsun tmm cnm gerek yok yoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…