aslında ben konuşmak istemiyordum eşimle...
hemde baya bir süre kendim için sinirim daha da bozulmasın diye...
ama dün gece 11 de geldi zorla kaldırdı beni ne olur konuşalım diye .... kendi istemediği şeyleri anlattı... sadece o kelimeyi söyleme dedi.. diğer herşey senin istediğin gibi olsun..
aklımdan kalbimden senden başkası geçmiyor dedi. özürler diledi... sen öyle deyince bir yere gittiğimde için içimi yiyor diye konuştu kiiiiii ben eşimden böyle ciddi bir konuşma beklemiyordum kendimden utandım resmen... ne yapmamı istiyorsan onu yapayım dedi bende git yanımdan evden git dedim konuşalım istersen giderim dedi... ne olursa olsun ben tokat haketmediğimi söyledim ... bana küfür ediyorsun bunu haketmediğimi söyledim insanlar içinde bağırmanı kaldrıramıyorum dedim. görüyorsun sen bazen bana salak desen gözümden yaşlar akıyor dedim .. görüyorum bende üzülüyorum dedi.. yemin etti söz verdi özür diledi.. bu olgunluğu gerçekten ondan beklemiyodum...
sonra ben burada ölürken yanımdan giden bi adama güvenemem ben dedim ..gitmedim babanlar geldiği için baban anladan dinlemeden kavga etmeyelim diye kapının önünde bekledim dedi. sonrada hastanenin önündeydim sadece içeri giremedim dedi. allahtan baban beni dinledi de tatsızlık çıkmadı adamla armızda dedi.. işte akşam konuştuklarımız bunlar kızlar
Ben en çok babanıza üzüldüm.
İki tane ergenin, 2 saat sürecek olan hırçınlıkları yüzünden adamcağız hastane önlerinde, orda burda helak oluyor.
Evinde huzurla oturup, ayaklarını uzatıp televizyon izlemek ya da rahatına bakmak yerine.
Dün ortalığı yıkan, bugün hiçbirşey olmamış gibi birbirine davranan, evlenmekte acele ettiğini düşündüğüm iki evlat yüzünden harap oluyor.
Yazık değilmi o adamcağıza.
Canim ya bende baban icin üzüldüm!!!
Tokati nolursa olsun haketmedin neyse özürdilemis ama ginede biraz uzak dur hemen canim cicim olma bence bide küfürde varmis!!!
Sana kocamanyoluyorum
O şundan kaynaklanıyor herkesin vazgeçemediği doğrular var.
Yaşayamasa bile,var.
Yani dayak kabul edilemez! gibi ...
Kesinlikle doğru harika bir cümle ama bu cümleyi kuran kadınların %50 çocuğunu periyodik olarak dövüyor.
Sorsan o ayrı bu ayrı der :)
Sen sinirlenip hem de aklı tam yerinde olmayan bir çocuğa el kaldırabiliyorsun ama bir erkek karısı başkasıyla olurum dediği zaman.
Salon erkeği gibi "hmm peki öyle mi o halde ayrılalım jessica ,ben bunu kaldıramam" diyebilmeli bir film repliği gibi :)
Bu da insan,hele de ataerkil yapıda yetişmişse şiddetle kardeştir benliği ee bu adam vurmasa şaşarım ben.
Savunmuyorum karısına el kaldıran erkeklerin elleri kolları tutmasın inşallah bir daha ama olağan son.
Ben dayaga cok cok karsiyim. Egerki o sekilde beni hastanelik edicek sekilde dovsun yada farketmez dovsun.... gece uyumasini bekler intikamimi alirimDD Haslarim onu uykusunda valla. Asla yanina birakmam.Dovmemesi kendi selameti icin ve benim hapishane yollari tastan tastan diyerek rezil olmamam icin gerekli Zira kendimden korkuyorum oyle bir durumda...
Ben dayaga cok cok karsiyim. Egerki o sekilde beni hastanelik edicek sekilde dovsun yada farketmez dovsun.... gece uyumasini bekler intikamimi alirimDD Haslarim onu uykusunda valla. Asla yanina birakmam.Dovmemesi kendi selameti icin ve benim hapishane yollari tastan tastan diyerek rezil olmamam icin gerekli Zira kendimden korkuyorum oyle bir durumda...
Herkesin vazgeçemediği doğrular var denmiş. Dayak kabul edilemez birşeydir. Bence bu evrensel bir doğru olmalıdır. Yani ne demek dayak olağan birşey midir? Yiyelim dayağımızı, fiziksel olarak zarar görelim, gururumuzu sandıklara kaldıralım ve bir insna bize hükmetsin öyle mi hemcinslerim?
Neymiş kışkırtmış dövermiş. Olur mu öyle şey ya. Her kızan birbirini dövseydi sokaklar kan gölü olurdu.
Şiddetten bir önceki aşama psikolojik şiddet.
Kadın veya erkek her ikisi için de geçerli
Haketmiş dayağını yemiş demiyorum ülkenin durumu,erkeklerin psikolojileri ortada diyorum.
23 yaşında cahil cühela erkek sıkışınca dövecek nerede kim nasıl yetiştirdi kim bilir ?
Yani burada bas bas karşıyım dayak tüü kaka demekle olmuyor.
Başkasıyla olurum demiş dayağı yemiş yarın tekrar dese dayak yemez bıçaklanır ?
Kalıcı çözüm böyle bir adamla evli kalmamak ee onu da yapmıyor ne yapalım şimdi böyle ağdalı cümleler kuralım popülizm mi yapalım ?
Dayak öyle dayak böyle yahu bu ülkede kadınların %49 dayak yiyor kim bu kadınlar ?
İkiyüzlü bir forum burası kadınlarımız ikiyüzlü..
Ben dayak yemiyorken bunları dile getirebiliyorum ama dayak yiyen kadınlar bu sayfaya girip aaa dayak tüüü kaka diyerek egolarını tatmin ediyorlar.
Bu kadar karşıysan vuracaksın adamın poposuna tekmeyi koyacaksın kapıya,hee yapamıyorsan başkasıyla olurum demeyeceksin tahrik etmeyeceksin.
Bu arada haşlama kısmına gönülden katılıyorum
Evrensel doğruysa gereği yapılacak o zaman hem dayağımı yerim de hem de gelir kocamın koynuna girerim o evrensel doğruya ihanet oluyor.
O eve girip o adamla beraber olup üstünden 24 saat geçmeden affetiğin zaman ayy iyi ki dövdün beni adam oldum aklım başıma geldim demiş oluyorsun zaten.
Beylik laflarla yürümüyor evlilik,icraat lazım uygulama lazım geçinmeyi bilmek lazım geçinmeye insanın gönlü olması lazım.
Haydi bakalim herkesi makarna suyunda koca haslama gunlerine davet ediyorum.Malzemeler aldiginda kaynar su , tuz ve eti tazecik uykusunda ceylan gibi seke seke gezen koca...Buyrun burdna yakin bayanlar Saka bi yana banada ilk erkek arkadasim sokak ortasinda tokat atmisti , 1,5 sene beraberdik.... hic arkama bakmadan ayrildim bitti hic affetmedim... Hala arada aklina gelir bir kac sene itibariyle gorusmeye calisir... Hic kabul etmem.Sebebide arkadasimla dugune gitmistik fuar da Izmir de... Biliyordu kendisi e malum bir kac yerde dugunler olabiliyor fuarda bu akilli insan evladi baska dugune gitmis ve bizi bulamamis dondugumde evin onunde bekliyordu zebellah gibi... Arkadasimin onunde tokat atip suclamis beni aldatmakla itham etmisti... Terbiyesizligiyle kaldi o gunden sonra hic bri erkege bu kadar rahatlik ,istedigini yapma luksu ve yuz vermiyecegim dedim. O zaman 17 yasindaydim o gunden beri hic bir erkek el kaldiramadi. Erkeklere yuz versen astar istiyorlar o yuzden hicbirsey vermemek en iyisi.
tamam şiddet çok kötü.kimseye yapılmasın.Allah korusun kimsenin başına gelmesin de arkadaşım 1 tokatla da kusmuşsun,sinir damarların tıkanmış,nefes alamamışsın.sanki kamyon çarptı.ya anlatırken abartmayı seven bir tipsin ya da ultra hassassın.o kocaya da haddini bildir.:117:
İki gün evvel erkek arkadaş adayım aldatırsan seni öldürürüm felan gibi şeyler söyledi. Artık adayım değil
Makarna suyu değil de kızgın yağda haşlamak daha akıllıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?