Saka gibi ya konuya yorum yapmaktan cok , yorumculara konuyu anlatmaya calismak icin mesaj yapmak zorunda kaliyoruz.
Arkadasim; piknikte kizlar yok, konu sahibinin esi konu sahibine yalanda söylememis yani ortada yalan söyleme yok, kiz yok.
Sadece konu sahibinin esi, onu arkadasina biraktiktan sonra, konu sahibinin arkadasinin esiyle disari cikiyor ve ne yapsak ne yapsak hadi piknige gidelim deniyor.
Konu sahibide kocasinin "siz burda oturuyoyrsunuz bizde arkadasla gidip piknik yapalim" dememesine sinirleniyor ve " haber vermeden piknige gittin, simdi orda yabanci kizlarda vardir, sende onlara bakiyorsundur o zaman bende baskalarina bakacam burda" diyor anlatabildimmi?
Erkek yaparda elinin kiri olur derdi anneciğim.
Bir kadın hic bir zaman eşini böyle birşeyle tehdit etmemeli.
He hak etmişsin diyemem ama bunu söyleyen bir kadın benim nazarımda karakteri henüz oturmamıştır.
Bunu bir komsunuz duysa siizn icin ne düsünür kimbilir?
Neyse velhasıl cok uzattım.
Eşiniz yapmıs yanlısı haber vermemiş ama bir kadın ağzına böyle birşeyi alarak kadınlık serefini zedelemiştir.
sevgiler.
Siz nasıl buraya bağladınız konuyu...
bundan sonra sozlerine dikkat edersen boyle seyler yasanmaz umarim esinlede oturup guzelce konus daha boyle 1 olayin tekrarlanmamasi için
sen bana laf anlatmaya çalışma canım.
yorumunu yap.
biran konu sahibi veya kocasımısın dedim,okadar eminsin ki konunun içeriğinden.
veya sende mi piknikteydin bilemedim.
mesajların yarısına bakıcak olursak;
sevgili konu sahibi,suçlusun.
sen ki kocana nasıl böyle bir cümle kurarsın.
suçlusun be kardeşim.
nerdeyse kızcağıza haketmişsin sende diyeceksiniz.
adam karısına yalan söyleyip pikniğe gidiyor,
kadın o sinirle sen bakarsan bende başkalarına bakarım diyor.
Mademki sana anlamadan yorum yazdigin konunun anlatilmasini istemiyorsun, o halde sende su alttaki
yaziyi yazarak, insanlarin yorumlarini hedef alip, yorum yapanlari elestirmeyeceksin, sende yorumunu yazip gececeksin.
Yok eger ben sizin yorumlarinizi elestircem ( üstelik konuyu bile dogru anlamadan, yalan söylemeyen ese yalan söyledi diyerek) dersen bizde sana gerekeni yazariz kardesim.
mesajların yarısına bakıcak olursak;
sevgili konu sahibi,suçlusun.
sen ki kocana nasıl böyle bir cümle kurarsın.
suçlusun be kardeşim.
nerdeyse kızcağıza haketmişsin sende diyeceksiniz.
ıkı tarafta esıt sekılde suclu bnce...
kadının tahrık etmesı erkegınde vurması
o zaman sokakta acık sacık gıyınıp bır erkegın tecevuzune ugrayan kadın da suclu oluyor sızın mantıgınıza göre. ne de olsa tahrık var ortada degıl mı?? abınız, kaardesınız, babanız annenız karakolda polısten dayak yese, polıs de sıze ama haketmıstı bıze kufrettı dese ne dusunursunuz. kardesım, abım kufretmıs polıs o yuzden dayak atmıs der misiniz?
Yorumunuzu yazip gecmiyorsunuz arkadasim,
Bu yorumu yazarak, konu sahibine "sizde hatalisiniz ve bu hatanizi birdaha tekrarlamazsaniz sizin icin daha iyi olur" seklinde yorum yazan herkesi hedef aliyorsunuz ve otamatikmen yanlis anlayip yorum yazdiginiz konudaki yanlislari düzeltmek durumunda birakiyorsunuz insanlari.
Evet bencede sizinle kesinlikle ayni olamayiz ben olayi tam anlami ile kavramayi tercih ederim.
Pekı sız neden adamı haklı cıkarmak ıcın elınızden gelenı yapıyorsunuz. Şiddetin işin içine girdiği yerde sebep önemlimidir sizce? Peki siz kocanızın hoslanmadıgı bır laf ettıgınızde( dusunmedne edılmıs bır laf dıyelım) kocanız sıze vurdugunda eline saglık kocacım ben haketmıstım mı dersınız. Veya aynı seyı kocanız sıze yaptıgında yani sızın sevmedıgınız bır laf ettıgınde ona vururmusunuz?? Konu sahıbı hatasının farkında zaten pısman, daha neden kocasını haklı cıkarma cababı. Vallahı kadın olmaktan utandım bu yorumlar yuzunden
Nedir amaciniz? Ne yapmaya calisiyorsunuz anlamakta zorlaniyorum?
Kimse burda kocayi hakli cikarmaya calismiyor hanfendi!. Sizin deyiminizle "Ohhh eline saglik" diyende olmadi kocasina! Ayrica konu sahibi sizin dediginiz gibi DÜSÜNMEDEN! de yazmamis bu mesaji, daha öncede defalarca söylemis esine ve esi defalarca tokat alma noktasina gelmis.
Burada konu sahibinin daha öncede defalarca tekrarladigi hatayi birdaha tekrarlamasini telkin etmeye calisiyor insanlar. Neden biliyormusunuz? Birdaha ayni seyi esine söylemesinde yuvalarinin huzuru bozulmasin diye.
Peki sizin amaciniz ne?
Bir daha yazmayacagim bu konuya, gercekten bazilari kitlenmis, saplanmislar bir noktaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?