eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

anlatmak istediğim şeyde bu zaten.
babandan korktuğu halde babanı aramış ve senin o halini babanın görmesini sağlamış.
gerekirse boşanırım diyor adam.

aklından ne geçiyor bilmiyorum bilmekte istemiyorum... çünkü hala sinirliyim onun yüzünü görmeye tahammül edemiyorum.. ondan öyle bişey beklemiyordum

1 bana vurması
2 beni öyle bırakıp gidebilmesi
bunlar affedilir şeyler değil ne yapıcam gerçekten bilmiyorum ...

Ben de bizim milletimizin şu mantığını anlamıyorum: "Gelin alın kızınızı". Ya sanki emanet verilmiş de iade ediyor gibi. Yahu o ev ortak kurulmuş bir yuva değil mi. Neden giden kadın oluyor üstelik de git bu evden değil de gelin alın kızınızı deniyor. varsa sıkıntın kendin çek git. O ev sadece sana ait değil ki. Ortak bir mülk. Üstelik karşındaki kadında senin eşin. Uyuz oluyorum gelişimini tamamlayamamış zihniyetlere. Daha olgunlukla bile tartışmayı beceremeyen bir erkek nasıl aile babası olur! Eşiniz evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek oldunluğa henüz ulaşamamış. Siz daha çok sorun yaşarsınız.

Bu arada sizin de yazdığınız mesaj hiç doğru değil. Bu konuda da siz eleştrilirsiniz.

Dogruyumu istiyorsunuz..
Kusura bakmayin ama arkadasim, bir erkege söylenecek en agir lafi etmissiniz.
Basta hakliymissiniz, esiniz hata yapmis ama siz hakli iken haksiz duruma düsürmüssünüz kendinizi.
Güzelce konusup hatasini anlatacaginiza elinize yüzünüze bulastirmissiniz.
Simdi babaniza sorsaniz o bile dediginiz lafi onaylamayacaktir, sadece babaniz da degil bu lafi kimse onaylamaz.
" oda biliyor baskasi olmayacagini, öylesine dedim" diyorsunuzda, empati kurun bakalim nasil hissedersiniz.

Son düzenleme:
mesajınız gerçekten çok anlamsız olmuş
kendinize nasıl yakıştırdınız da o kelimeyi yazdınız anlamadım da
adam belli ki karım dediği kadına yakıştıramamış

Birsey dıkkat ettım, ılk tokat demıssın bunun ıkıncısı ve devamı olacak gibi,Çok kırıldım cünkü ilk tokat.Kendını kanıtlamak ıcın yaptı pısman oldu dıyerek bır yandan esını savunuyosun.Şiddetın savunması olamaz sen hata yapsanda onun yaptığı affedılmeyecek bı durum ama sen kendını sımdıden kabul etmıs gibi gözukuyorsun.

ewet söylediklerin çok doğru biri giderse evden o olmalı zaten çünkü ben o evin içindeki herşeyi didinerek yaptım bir buçuk sene oldu bu zamana kadar hep çalıştım her eşyamı kendim aldım...

ya canım kabul etmek istemiyorum... ama ne yapıcağımı bilmiyorum bunun için ayrılmak istemiyorum ama onu pişman etmek istiyorum... onu savunuyorum normalde bana kıyamıcağını biliyordum.. ama öyl değilmiş ilk zorlukta kaçabiliyomuş bunu gördüm.. hakikaten çok yıkıldım. gerçekten ne yapıcam bilmiyorum .yazarken zorlanıyorum

bende kaldıramazdım.. bende suçluyum ama tokat atıcak kadar güvenimi
iyice zedeleyecek kadar değil..

bende kaldıramazdım.. bende suçluyum ama tokat atıcak kadar güvenimi
iyice zedeleyecek kadar değil..

Bence güven zedeleyen siz olmussunuz, oda tepkisini göstermis ( agir bicimde)
Bayan olarak siz "baska bir erkegin" lafini ederek adamin güvenini zedelemissiniz.
Kendinizi hakli görmekten vazgecin ve yaptiginiz hatayi düzeltmeye calisin.

Canım kabul etmek ıstemıyorum demıssın kendı ıcınde savasıyor gibisin bir taraf esıne yenık düşüyor.Ben 7 aydır evlıyım cok buyuk konusmak gıbı olmasın en affedılmıyeceklerden bırı ıhanet bırı sıddet dığerı yalan.allah yardımcın olsun,esınle yoluna devam edıceksen aklında suphelerle bu yolda yuruyeceksen ve sureklı elıne bakıcaksın bana tekrar elını kaldıracakmı dıye..

Son düzenleme:
esinizin yaptiginin yanlis oldugu kadar sizde maalesef sakanin dozunu kacirmissiniz ,seven erkek olsun kadin olsun
bu tür sakalari kaldiramaz ,sizin gururunuz incindigi gibi esinizzinde gururu incinmistir bu nedenle size tavsiyem
yaptiginiz yanlis oldugunu fakat onunda yaptiginin sizi cok incittigini ve tutulur tarafnin olmadigini insana yakisir sekilde anlatmaya calisin
küsmek konusmamak problem cözmez problem körükler seytana aranizi bozmak icin yol acar ....

size tavsiyem hayatiniz boyunca size yapilmasini istemediginiz saka ve davranislari baskalarina yapmayiniz ,yapacaginiz zaman 9 defa düsünün
siz nasil tepki verirseniz karsinizdaki sizden daha hassas olabilir ....

Kadina siddet varda erkege yokmunun acikca bir göstergesidir sonu düsünülmeden yapilan bu saka maalesef ....

erkegin kadinlar tarafindan bir cok kez maruz kaldigi siddetin adi psikolojik siddet

evinizden huzur yüzünüzden tebessüm eksilmesin (amin

Son düzenleme:

kusura bakma eşin,belki hala seviyorsun ama içimden geçen tek şeyi yazıcam.PİSLİK,ELLERİ KIRILSIN!!!

size tavsiyem üzüntüyle öfke ile dahi acmis olsaniz bu konuyu ,burasi sanal dahi olsa
ayni yastiga bas koydugunuz eminim bir kac güne kadarda barisacaginiz esiniz icin hic tanimadiginiz veya tanidiginiz dahi olsa fark etmez
esinize hakaret boyutuna varacak yazilar yazilmasina müsade etmeyin ,sizin öfkeniz ve kirginliginizdan dolayi esinize hakaret edilmesi
sizi yüceltmez bilakis dahada kücültür ,gecici kirginliklardan sonra esinizin yüzüne bakacak yüzünüz olsun insaAllah

yukarıdaki yorumu üzerime alıyorum ve cevap veriyorum :)..ne hata işlemiş olursa olsun eğer bir adam bir kadına vuruyorsa isterse dünyanın en mükemmel eşi olsun benim gözümde pis bir davranışda bulunmuş bir insandır.bunun açıklaması olamaz.alırsın karşına konuşursun,anlatırsın,bak sende şuralarda hatalısın dersin.pat diye tokat yapıştırmak hakaret değil (haklı açıklamaları var!) benim burada yazdığım "pislik" kelimesi hakaretse başka birşey diyemiyorum.karşıdaki eş,adam gibi adam olsa şiddet yolunu seçmez.medenice önce son birkez konuşarak uyarır eşini.

kadın orada fenalık geçiriyor karıma bişey olcak diye korkacağına babanlarla karşılaşmamak için merdivenlerden tüymesi çok utanç verici bir olay bence...

arkadaşım ne demek başkası bence suçlu sensin eşini seven her erkek kıskanır ne demek bende başkasına bakarım bence çok ayıp etmişsin şakası bile kötü adama sen kızlara bak bende başkasına bakarım diyon eşin arkadaşarı ile gitmiş işte söylememesi iyi olmamış ama ben seni kabahatli buldum açıkçası babana bende üzüldüm kimse kızını o durumlarda görmek istemez
seni vurmasını da tasvip etmiyorum. o konuda haklısın tavrını koy ama eşine bi daha öyle şeyler söyleme evli bi bayana yakışmıyo

kesinlikle katılıyorum arkadaşım

içimden bir ses yine hatalı bir eşin bulunmaz bursa kumaşı ilan edilip konu sahibine aaaaaaaaaaaaa öyle şey olur mu bak ne demek başkası? o zaman tokatı yersin...kocanda tabi söylemeliydi kimle gittiğini ama sen suçlusuna getirileceğini söylüyor

bazıları kocalarını ilah zannediyor...

bende söylerim sevgilime başkası diye o da bana söyler ama ben tokat yemediğim gibi atmıyorum da öyle takılıyoruz yani normal normal...
kendinize hiç değer vermeyin size değer veren insanları bulamadığınız için değer görmek ne demek pek bilmiyorsunuz sanırım...

bir kadın bende başkasına bakarım o zaman dediği için ne muamelesi görüyor yahu bu şaka ya şaka...

ne kutsal namus olayınız varmış bi tek sizsiniz bu dünyada ve bütün erkekler her an size bakabilir angelina jolıesiniz ya siz

adamlar da bundan dellenıyor herhalde...

kadın orada daha kötü bir sağlık sorunu sonucu ölseydi ne olacaktı...kocası kaçmış kaçmış...

konu sahibi sen eşine sanal da bile öfkeni üzüntünü göstereme burada iki kişi kocanın eli kırılsın derse mazallah kocanın yüzüne bakamazsın sonra...

üzüldüm gerçekten durumuna eşin kendide suçlu sendedebir parça var başkaıs lafından erkeklerin geneli rahatsız oluyor bizde alışmışız sanki gerçekten varmış gibi bir sinirle söylüyoruz ama bu küçük bir hata bu kadar büyütülecek birşey değil kaldıki tokat atıyor üstüne birde babanı arıyor bu ne dir yaa allah sabır versin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun ama iyi düşün yuva kurulması zor yıkılması kolay bir birliktir biz ne desek boş asıl kararı sne içinde vereceksin çünkü onunla yaşayan hayatı paylaşacak ve tekrar güvenmek zorunda klacak olanda sensin canım

seven erkek kıskanır,döverde söverde mi demek istiyorsunuz?
yada adam kıskanmış bu seferlik senin hatan dayak yemek tavrını koy bidahada adamdan dayak yiyecek davranışlarda bulunma mı?

kadınlar kendilerini bu kadar hatalı görürse erkek herşeyi yapar.
burda çok konular görüyoruz kadınlar kocalarından küfür bile yiyorlar ama biri de adama şiddet uygulamaya kalkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…