eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

canım arkadaşım klavyenize sağlık...sizin zaten birçok yorumunuzu beğeniyorum,teşekkürler.adama pislik,elleri kırılsın dedim diye neredeyse ben suçlu ilan edileceğim.içimden geçen kelime oydu ve 3 yıldır kk dayım ilk defa böyle bir kelime kullandım.ADAM EŞİNE VURMUŞ,KADINCAĞIZ KRİZ GEÇİRMİŞ,EŞİ BABASINI ARAYIP GÖRÜNMEMEK İÇİN BIRAKIP KAÇMIŞ..Allah aşkına bu adamın hala nasıl haklı gerekçeleri olabilir,bazı arkadaşlar hala o sana vurmuş ama sende......... ile başlayan cümlelri nasıl kuabiliyorlar?ve yine söylüyorum,bu bir hakaret değildir böyle pis ve terbiyesiz davranışları olan bir adama başka hangi sıfat kullanılabilir siz söyleyin!!

şunu söyleyim açık açık şuan yüzünü dahi görmek istemiyorum.... aa ayrılmakta istemiyorum.. çünkü normalde çok iyi birisidir ..

sadece onun pişman olmasını ve bir daha böyle bi davranışını görmek istemiyorum.. ama bu nasıl olur.. aklıma bana vurduğu geldikçe kendimi aşağılanmış hissediyorum.. benm yaptığımda yanlış tabi doğrulamıyorum.. bunu yapacak kadar değil.

Ya akıl vermek gibi olmasın da bir kere olan şey mutlaka 2. kere de olur yani siz şimdi bu adama nasıl güveneceksiniz bir daha?

dayak olayını tasvip etmediğini söylüyorum zaten
evlilikte şakanın dozunu bile ayarlamak gerekir.
konu sahibi paylaşmış bende fikrimi söyledim yorumu arkadaşa yapalım birbirimize değil senin fikrin bu olabilir benim ve çevremin gerektirdiği fikir bu kabul et demiyorum saygı

Son düzenleme:

size kızmıyorum bende erkek karısına vursa haklı veya haksız onun hakkında kötü düşünürüm çünkü şiddetle insanlık olmuyor....

küfürlü olmadığı sürece eşimle istediğim samimiyette konuşmak isterim tabiki dozu var ama şaka yapıldığını ve ilk defa söylenmediğini biliyor karşı tarafta. hem siz bir ömrü paylaşıyorsunuz bunun için yeminler ediliyor yeri geliyor ailelerden vazgeçip kendileri bir aile olmak için mücadele veriyor insanalr ben eşimleistediğim gibi konuşamayacak her lafımı ölçüp tartacaksam ne farkım kalır dışardaki bir arkadaşıyla o benm eşim ama her şeyden önce yoldaşım herşeyim bu böyle olmalı ve buyüzden tokat yemesi inanılır gibi değilçünkü ben eşime gerçekten bu sözü çoğu kez kullanıyorum ama şaka olduğunu biliyor bu konudada bayan zaten ilk defa demediğini ifade etmiş yanlış düşünülüyor hep bayan alttan alacak izah edecek o zamn oda insnaların yanındakızı gitsinler görüşücez diye alenen tehtid etmiş o düşünceli olsaymış herşeyi kadınlar yapacak yok böyle bir mantık çıkın artık bu düşüncelerden..

konu sahibi arkadaş ilk açıklamasında eşinin bu sözden hoşlanmadığını söylüyo ama bile bile söyleniyorsa......
başkası dememden nefret eder diyo

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş ilk açıklamasında eşinin bu sözden hoşlanmadığını söylüyo ama bile bile söyleniyorsa
başkası dememden nefret eder diyo

şimdi eşin sana dediki arkadaşlarımlayım sonra öğreniyorsunki herif pikniğe gitmiş sen herşeyden bi habersin senin tepkinmi normal onun yaptığımı ve kızşaka olduğunuda ifade ediyor.adam hgayet ciddi lütfen bugün tokat atan yarın eşine iftira atılsa onada inanıp kadına şiddet uygularsa ,örneği çok heryerde görüyoruz lütfen benm bildiğim kadınlar birbirini tutup dayanışma sağlamalı biz destek olmuyoruz çoğu zaman

şaka kaka olmuş resmen erkeklere o tarz şeyler asla söylenmez kötü tecrübede olsa öğrenmiş oldun daha öncede bu baskası yüzünden kavga ediyormussunz zaten

eşine gelince bu habersiz gitmek neyin nesi illa gideceksen eşine söylede git sanki farklı şeyler yapıyormus gibi gizli saklı

öncelikle bu örneği bana veriyorsan kesinlikle eşime herif falan demeyin lütfen
eş benim eşim böyle bi kelime söylenmesine kesinlikle izin vermem.

Sizin yaşınız için birşey diyemem ama eşinizin yaşı bir evliliği yürütmek için çok küçük..

İkinizde fevri davranıyorsunuz, evlilik şımarıklığı kaldırmayacak kadar ciddi.

Olgun adınlar atmalısınız.. Sinir krizi insanın elinde değildir ama bundan sonraki tartışmalarınızda olgunca halletmek için uğraşın.

Aileler devreye girmemesi için elinizden gelenin fazlasını yapın..

Bu tokatı, size bağırmasını, ailenizi çağırmasını olgun ve net bir ifadeyle anlatın..

Bu konuda sonuna kadar direnin.

İnşaallah biran önce hangisi hayırlısıysa o şekilde çözülsün sorununuz bir daha tekrarlanmamak üzere.

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.

Yorum yazmayı düşünüyordum ama bunu okuyunca vazgeçtim. Normalde iyi olan bir insan kimseye hele de kendinden zayıfa elini kaldırmaz. Normalde iyi olan bir insan değil eşi, sokakta köpek görse can çekişen onu bırakıp kaçmaz. Normalde iyi olan insan her davranışında iyidir. Sinirli olmak kişiye her istediğini yapma hakkını vermez.

Son düzenleme:

teşekkür ederim inşallah çözülür... hayırlısı ne ise o olsun ... şuan için onunla konuşacak durumda değilim biraz daha yatışmam gerek

konu sahibinin tepkisi belli bu lafı sevmiyo eşim benim bende eşimin sevmediği lafı asla kullanmayız .
ha eşimi örnek veriyosan eşim bensiz pikniğe asla gitmez biz herşeyi beraber yaparız değil söylemeden arkadaşlarıyla pikniğe gitmek.
ha gittiyse haber vermeden pikniğe onu kızdırmak deşelemek için sevmediği sözleri söylemezdim birbirimizi tanıyoruz artık artıuları ile eksileri ile bunu söylerdim tatlı dille bu davranışın beni kırdığını

canım bende bunları nasıl yaptı buna şaşırıyorum ....ve bunları düşündükçe beynim bulanıyor..

canım en baştan geçmiş olsun
ama seninde bir tokatla hastanalik olmama şaşırdım
kadın güçlü olmalı
bir tokat yıkmamalı aksine daha güçlü dirençli olmalıydın
valla ben 14 yılık evliyim ama böyle bişey desem aynen senin gibi olurdum
hiç kavga etmeyiz
tartışırız ama
bi şekilde
yatıştırırım
kavga olduktan sonra o insanla yaşayamam
o yüzden tokata fırsat vermeden işi haledecen bence canım tekrar geç.miş olsun
bence uzatma
güçlü dur yıkılmış güzükme tepene biner yoksa

bu konuya son yorumum hiçbirşey demiyorum çoğu kadın bu düşüncede oldukça bu arkadaşın yerinde daha niceleri olur.

Eşiniz yaptığınız şakayı kaldıramamış.
Ama bu onun uyguladığı şiddeti hiçbir şekilde haklı çıkarmaz elbette.

Seven insan kıskanıyor da kıskandığı için sevdiği insanın canını yakıyor. Çok acı.

Babanızı da siz üzmediniz.
Eşinizin tokat atacağını, olayların bu raddeye gelebileceğini öngörseydiniz o "başkası" lafını kullanmazdınız zaten.

Lütfen kendinizi suçlamayı bırakıp eşinizle konuşun bu konu hakkında.
Tekrarlanmasını istemediğinizi, bunun size çok kötü hissettirdiğini anlatın.
Özür beklemeyi de ihmal etmeyin bence.

saol canım aslında tokat acıma hissi yıkmadı beni psikolojik olarak yıkıldım. birde bir gün öncesi çok ağlamıştım cenazemiz vardı.. o günde ağlarken nefesim gitti.. yoksa bende
bir tokatta yıkılacak kadın değilim... kendi ayaklarımın üstünde duran bir kişiliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…