içimden bir ses yine hatalı bir eşin bulunmaz bursa kumaşı ilan edilip konu sahibine aaaaaaaaaaaaa öyle şey olur mu bak ne demek başkası? o zaman tokatı yersin...kocanda tabi söylemeliydi kimle gittiğini ama sen suçlusuna getirileceğini söylüyor
bazıları kocalarını ilah zannediyor...
bende söylerim sevgilime başkası diye o da bana söyler ama ben tokat yemediğim gibi atmıyorum da öyle takılıyoruz yani normal normal...
kendinize hiç değer vermeyin size değer veren insanları bulamadığınız için değer görmek ne demek pek bilmiyorsunuz sanırım...
bir kadın bende başkasına bakarım o zaman dediği için ne muamelesi görüyor yahu bu şaka ya şaka...
ne kutsal namus olayınız varmış bi tek sizsiniz bu dünyada ve bütün erkekler her an size bakabilir angelina jolıesiniz ya siz
adamlar da bundan dellenıyor herhalde...
kadın orada daha kötü bir sağlık sorunu sonucu ölseydi ne olacaktı...kocası kaçmış kaçmış...
konu sahibi sen eşine sanal da bile öfkeni üzüntünü göstereme burada iki kişi kocanın eli kırılsın derse mazallah kocanın yüzüne bakamazsın sonra...
seven erkek kıskanır,döverde söverde mi demek istiyorsunuz?
yada adam kıskanmış bu seferlik senin hatan dayak yemek tavrını koy bidahada adamdan dayak yiyecek davranışlarda bulunma mı?
kadınlar kendilerini bu kadar hatalı görürse erkek herşeyi yapar.
burda çok konular görüyoruz kadınlar kocalarından küfür bile yiyorlar ama biri de adama şiddet uygulamaya kalkmıyor.
canım arkadaşım klavyenize sağlık...sizin zaten birçok yorumunuzu beğeniyorum,teşekkürler.adama pislik,elleri kırılsın dedim diye neredeyse ben suçlu ilan edileceğim.içimden geçen kelime oydu ve 3 yıldır kk dayım ilk defa böyle bir kelime kullandım.ADAM EŞİNE VURMUŞ,KADINCAĞIZ KRİZ GEÇİRMİŞ,EŞİ BABASINI ARAYIP GÖRÜNMEMEK İÇİN BIRAKIP KAÇMIŞ..Allah aşkına bu adamın hala nasıl haklı gerekçeleri olabilir,bazı arkadaşlar hala o sana vurmuş ama sende......... ile başlayan cümlelri nasıl kuabiliyorlar?ve yine söylüyorum,bu bir hakaret değildir böyle pis ve terbiyesiz davranışları olan bir adama başka hangi sıfat kullanılabilir siz söyleyin!!
küfürlü olmadığı sürece eşimle istediğim samimiyette konuşmak isterim tabiki dozu var ama şaka yapıldığını ve ilk defa söylenmediğini biliyor karşı tarafta. hem siz bir ömrü paylaşıyorsunuz bunun için yeminler ediliyor yeri geliyor ailelerden vazgeçip kendileri bir aile olmak için mücadele veriyor insanalr ben eşimleistediğim gibi konuşamayacak her lafımı ölçüp tartacaksam ne farkım kalır dışardaki bir arkadaşıyla o benm eşim ama her şeyden önce yoldaşım herşeyim bu böyle olmalı ve buyüzden tokat yemesi inanılır gibi değilçünkü ben eşime gerçekten bu sözü çoğu kez kullanıyorum ama şaka olduğunu biliyor bu konudada bayan zaten ilk defa demediğini ifade etmiş yanlış düşünülüyor hep bayan alttan alacak izah edecek o zamn oda insnaların yanındakızı gitsinler görüşücez diye alenen tehtid etmiş o düşünceli olsaymış herşeyi kadınlar yapacak yok böyle bir mantık çıkın artık bu düşüncelerden..
konu sahibi arkadaş ilk açıklamasında eşinin bu sözden hoşlanmadığını söylüyo ama bile bile söyleniyorsa
başkası dememden nefret eder diyo
çok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha üzdüm
herşey çok güzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti çarşıya çıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkaç arkadaş yeniçifliğe gitmiş pikniğe hiç bize söylemeden.. bizde bunu öğrendik. neden bize söylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..
başkası dememden nefret eder.. bundan öncede hep bu laf yüzünden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla maçtan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin görüşürüz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam görüşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha çok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak için söylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan beklemiyordum. bırak beni ben gidiyorum dedim kapıya durdu birşeyler söylüyor.. ama duymuyorum. gidicem diye tutturdum bırakmıyor ağlıyorum.. ağlaya ağlaya yere yığılmışım ağlamaktan midem dışıma çıktı... kustum .. sonra nefesim gitti nefes alamamaya başladım.. su döktü tepemden kendime geleyim diye kaldırdı yatağa götürdü. su içirmeye çalışıyor ben ölüyorum nefes alamıyorum adam hala bana gitmek mi istiyorsun al arıyorum babanı diyor aptal ara dedim kardeşimi aradı gelin die onlar gelene kadar bekledi..
onlar asansörden çıkarken o merdivenden inmiş hastaneye götürdüler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye böyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam çok üzüldü beni öyle gördüğüne off allahımm offf zaten çok üzgündüm hala kızının oğlu ölmüştü 1 yaşında ona da çok ağlamıştım sinirlerim alt üst olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gündür konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
en çokda babamı üzdüğüm için üzülüyorum....
şimdi eşin sana dediki arkadaşlarımlayım sonra öğreniyorsunki herif pikniğe gitmiş sen herşeyden bi habersin senin tepkinmi normal onun yaptığımı ve kızşaka olduğunuda ifade ediyor.adam hgayet ciddi lütfen bugün tokat atan yarın eşine iftira atılsa onada inanıp kadına şiddet uygularsa ,örneği çok heryerde görüyoruz lütfen benm bildiğim kadınlar birbirini tutup dayanışma sağlamalı biz destek olmuyoruz çoğu zaman
küfürlü olmadığı sürece eşimle istediğim samimiyette konuşmak isterim tabiki dozu var ama şaka yapıldığını ve ilk defa söylenmediğini biliyor karşı tarafta. hem siz bir ömrü paylaşıyorsunuz bunun için yeminler ediliyor yeri geliyor ailelerden vazgeçip kendileri bir aile olmak için mücadele veriyor insanalr ben eşimleistediğim gibi konuşamayacak her lafımı ölçüp tartacaksam ne farkım kalır dışardaki bir arkadaşıyla o benm eşim ama her şeyden önce yoldaşım herşeyim bu böyle olmalı ve buyüzden tokat yemesi inanılır gibi değilçünkü ben eşime gerçekten bu sözü çoğu kez kullanıyorum ama şaka olduğunu biliyor bu konudada bayan zaten ilk defa demediğini ifade etmiş yanlış düşünülüyor hep bayan alttan alacak izah edecek o zamn oda insnaların yanındakızı gitsinler görüşücez diye alenen tehtid etmiş o düşünceli olsaymış herşeyi kadınlar yapacak yok böyle bir mantık çıkın artık bu düşüncelerden..
şunu söyleyim açık açık şuan yüzünü dahi görmek istemiyorum.... aa ayrılmakta istemiyorum.. çünkü normalde çok iyi birisidir ..
sadece onun pişman olmasını ve bir daha böyle bi davranışını görmek istemiyorum.. ama bu nasıl olur.. aklıma bana vurduğu geldikçe kendimi aşağılanmış hissediyorum.. benm yaptığımda yanlış tabi doğrulamıyorum.. bunu yapacak kadar değil.
Sizin yaşınız için birşey diyemem ama eşinizin yaşı bir evliliği yürütmek için çok küçük..
İkinizde fevri davranıyorsunuz, evlilik şımarıklığı kaldırmayacak kadar ciddi.
Olgun adınlar atmalısınız.. Sinir krizi insanın elinde değildir ama bundan sonraki tartışmalarınızda olgunca halletmek için uğraşın.
Aileler devreye girmemesi için elinizden gelenin fazlasını yapın..
Bu tokatı, size bağırmasını, ailenizi çağırmasını olgun ve net bir ifadeyle anlatın..
Bu konuda sonuna kadar direnin.
İnşaallah biran önce hangisi hayırlısıysa o şekilde çözülsün sorununuz bir daha tekrarlanmamak üzere.
konu sahibinin tepkisi belli bu lafı sevmiyo eşim benim bende eşimin sevmediği lafı asla kullanmayız .şimdi eşin sana dediki arkadaşlarımlayım sonra öğreniyorsunki herif pikniğe gitmiş sen herşeyden bi habersin senin tepkinmi normal onun yaptığımı ve kızşaka olduğunuda ifade ediyor.adam hgayet ciddi lütfen bugün tokat atan yarın eşine iftira atılsa onada inanıp kadına şiddet uygularsa ,örneği çok heryerde görüyoruz lütfen benm bildiğim kadınlar birbirini tutup dayanışma sağlamalı biz destek olmuyoruz çoğu zaman
Yorum yazmayı düşünüyordum ama bunu okuyunca vazgeçtim. Normalde iyi olan bir insan kimseye hele de kendinden zayıfa elini kaldırmaz. Normalde iyi olan bir insan değil eşi, sokakta köpek görse can çekişen onu bırakıp kaçmaz. Normalde iyi olan insan her davranışında iyidir. Sinirli olmak kişiye her istediğini yapma hakkını vermez.
canım en baştan geçmiş olsun
ama seninde bir tokatla hastanalik olmama şaşırdım
kadın güçlü olmalı
bir tokat yıkmamalı aksine daha güçlü dirençli olmalıydın
valla ben 14 yılık evliyim ama böyle bişey desem aynen senin gibi olurdum
hiç kavga etmeyiz
tartışırız ama
bi şekilde
yatıştırırım
kavga olduktan sonra o insanla yaşayamam
o yüzden tokata fırsat vermeden işi haledecen bence canım tekrar geç.miş olsun
bence uzatma
güçlü dur yıkılmış güzükme tepene biner yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?