eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

Hata yapan sizsiniz eşiniz de hatanızın devamını getirmiş.
Benim anlamadığım ilkokul çocukları gibi ben de başkasına bakarım gibi bir şeyler yazmanız çok basit kaçmış...
Nasıl kendinize yakıştırdınız ki bu lafı...

her insan her şakayı kaldırmaz kimi kadın kocasına başkasına bakacam der kocası bende bakarım der güler geçer kimi erkek çok hassastır tepki verir kocan bu konuda hassasmış sen bunu bile bile o şakayı yapmamalıydın ama bu asla senin eşini haklı çıkarmaz eşin sana el kaldırmamalıydı sen kendini kaybetmişken sinir krizi geçirirken seni bırakıp gitmemeliydi bunların savunulacak hiçbir yanı yok.inşallah eşin senden özür diler yanlışını anlar ve tekrarlamaz canım

canım bence esın cok abertmıs olayı bende bazen esprı ıle derım bu lafı sen bak bende bakarım dıye ama ıkımzıde bunu saka oldugunu bılırız bu ne akdar guvensızlık sana akrsı bu lafta neden tokat atmıs anlamadım sanırım bır ayarsızlıgı var cunku cok sacma bır nedenden dolayı bu tokatı atıyorsa evlılıkte bır suru sorun olur daha neler yapar dıye dusunuyorum bıde sen okdar krıze gırıyorsun ozru dılıyecegıne aılenı arıyor sneı sakınlestırmesı gerekıyrdı bence cok yanlıs esınn yaptıgı yazık babada ne ler dusunmustur adamcagız ne uzulmustur keske aılene hıc haber vermeseydın ama ben olsam bunu onun burnundan getırırım :))yada bır pıskologa danıs derım ben bakalım ne oenrıcek cunku normal bır durum degıl ısın ıcınden duzgun bır skeılde cıkman gerek

bundan sonra sozlerine dikkat edersen boyle seyler yasanmaz umarim esinlede oturup guzelce konus daha boyle 1 olayin tekrarlanmamasi için

hayır birde sıkıntı, gerçekmiş gibi sorması adamın.

başkası kim yoksa başka biri mi var demesi...

birde konu sahibi fenalaşınca kucaklayıp hastaneye götüreceğine gitmek istiyor musun babanı arayım kardeşi aramalar hani sen dövmüş bile olsan oradan nasıl gidersin ya kadın kendinde değil...elini bi saniye bile bırakmaman gerek gerçekten yaptığından pişmansan...bi anlık olduysa...

sonra ne yüzle çıkıp geliyorsun hastaneye?

bu adama şimdi konu sahibi nasıl güvenecek canını nasıl emanet edecek?
bu güven nasıl sağlanacak tekrar...

O sözün sizin aranızda nasıl bi etki yaptığını bile bile böyle bi söz sarfetmeniz sizin hatanız olmuş.
Çünkü zaten siz eşiyle birlikte olduğunuz için ve de sizin onu dışarda olduğunu bildiğiniz için haber verme gereği duymamış
Sonuçta arkadaşınızın eşiyle birlikte ve dışarıda önemli olan onun dışarda olduğunu bilmeniz nereye gittiğini haber vermeyi unutmuş olabilir.
Konuyu hiç gereksiz yere suçu yokken bu şekilde çevirmişsiniz
Eşinizin aklında kadın veya başka bişi yokken birden böyle bişey söylemeniz eşinizde başkası var izlenimi uyandırmış ki kim olsa öyle düşünürdü
Hiç bişi yokken nerden çıktı ki bu söz şimdi..
Sizde de var hata
Sinirlerinizle ilgili de çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Yanlız şakadan şakaya fark vardır.
Burda konu sahibi hiç bişey yokken durduk yere böyle bişey söylemiş
Konuyu durduk yere açan konu sahibi yani..Zaten konuşulan veya devam ettirilen bi konuşma değil. Birden ortaya atılan bi söz bu

Son düzenleme:
ya hiç birşey olmamış gibi yoluna devam edeceksin unutacaksın
yada sürekli geçmişe dönüp kendini yiyip bitireceksin.
Yuva yıkmak kolay değil.bence unutmalısın.ikinizde hatalısınız çünkü.
eğer evlilikte saygı görmek istiyorsan saygı göstereksin.
Eğer onunda sana şuna bakarım buna bakarım demesini istemiyorsan sende demeyeceksin.

Sırf bu yüzden tokat atması saçma. Zaten tokat atmak için geçerli bir sebep olamaz.

tokati gectim artik hadi gözü döndü ne yaptigini algilayamadi ama bahar sinir krizi geciriyor kendinden gecmis adam kaciyor babasi gelince, babasida onu döver diye mi korktu. neymis erkekligin 10 da 9 kacmakmis
insan pisman olur özür diler benim yüzümden kahroldu mafoldu diye üzülür bu adam kaciyo
bence o kafasinda bütün gün kurdu bahara öyle bi ders vermem gerekki bidaha o lafi kullanmasin, sinir krizininde numara oldugunu simdi geri adim atarsa planin ise yaramayacagini düsündü cakal

Bi arakadaş demişki psikolojik şiddet.
Sizde ona psikolojik şiddet uygulamışsınız..
O size tokat atmadan önce sizde ona şiddet uygulamışsınız bi nevi.
Onun beyninde oluşan şüphe ne olacak peki?
Bence bunlarıda düşünün..

bunları biliyoruz ama şiddet görmeyi kimse haketmez...... inşallah bu dediğimi anlarsınız suçsuzum demiyorum bende suçluyum diyorum... sadece bundan sonra neler yapabilirim diyorum
durmadan beni suçlamanızdan sıkıldım her cümlenizde.. bir kere deyince anlayabiliyorum.

ay vallahi bayılazaammmmm bazı yorumlar karşısında evet arkadaşımız çok haksız,eşine ağır! bir laf etmiş falan filan ama bu dayağı ve sonraki davranışları haklı mı çıkarıyor?neyin tartışmasını yapıyoruz,niye erkeği haklı çıkarmak için bunca uğraş veriliyor anlamış değilim..hadi sinirle vurdu diyelim (ee tabii kadın onu çok kışkırttı,başkasına bakarım dedi adam da napsın dayanamadı vurdu,namus bu kolay mı!!),sonra ne diye bırakıp kaçıyor?insan pişman olur,hatasını anlar da hastaneye falan götürür değil mi?bu kızgınlık da amma uzun sürmüş.bu davranış normal mi sizce,arkadaş bunu hak edecek ne yapmış?

Baharcım boşanmak istemiyorun değil mi,yani aklındaki bu değil? o zaman ne yapacağını iyi düşün.bir daha sana el kaldırmasına müsade etme!

Hergün burda okuduklarıma dünkünden daha fazla şaşırıyorum.

Bazı arkadaşlar utanmasalar adamdan özür dile yazacaklar herhalde. Bu düşüncede hemcinslerim oldukça bu adamların yaptığı bana anormal gelmiyor.

canım babanın duyması senı daha cok etkıledı heralde saka dozunu asmıs erkeklere hıcbır zaman bu ve bunun tarzı sakalar yapılmaz kendılerı ıle ılgılı yaparlar ama ıs esıne geldınmı duuuuurr duracaksın canım ama tokat ısı ıyı olmamıs olmamalıydı ama gel gorkı erkek ıste bu konuda en kedısı bıle aslan olur bunu duydugunda sıddet gostermeyecek erkek ne yazıkkı parmakla sayılır bak ne yazıkkı dıyorum cunku oyle bır ulkede yasıoruzkı kadına sıddetın maalesef onune gecılemıor kendılerı saga sola bakar kıza kadına ama sen ıste onlar gıbı gıyınmeyı yyooookkk olmaz o zaman sen nıe bakıosun de ben bakmıorum der cıkar ısın ıcınden sen bak orayamı burayamı baktın o mu baktı sumu baktı olur cevremde dolu bunlardan en yakınıda erkek kardesım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…