- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi gamzelihaller
O zaman ayıp die öğretilmiş görmüştür.Dogulu mu eşin?ismimi söylese yeter. Aşkım cicim geri kalsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ayıp die öğretilmiş görmüştür.Dogulu mu eşin?ismimi söylese yeter. Aşkım cicim geri kalsın
Benim eşimde öyle ve işin gibi başkalarının yanındada aynı. Neden bilmiyorum. Sordum bi sebebi yok diyor. Ama seslenirken güzel seslenir, güloavrat
Aşkım gibi.
Siz de hitapsiz bırakın. Hey, hişt falan deyin diyeceğim ama yapmazsınız.Benim sıkıntım hitapsizlik.ismini söylemese de şekerim diyormuş.
Aklima kv anne dememek icin 40 takla atan komsunun gelini geldi.Komsum dedi ki asla bana anne demiyor.Ne diyor dedik hani anne demez hanim der birsey der.Hicbirsey demedi dedi simdiye kadar.Benim sıkıntım hitapsizlik.ismini söylemese de şekerim diyormuş.
Doğulu değil. Doğulular ailelerinin yanında kasar söylemezler belki. Ama o ailesinin yanında ismimi söyler basbasayken söylemiyorO zaman ayıp die öğretilmiş görmüştür.Dogulu mu eşin?
Artık ben de seslenmiyorumSiz de hitapsiz bırakın. Hey, hişt falan deyin diyeceğim ama yapmazsınız.
Bence söyle. Hitapsizlik hoşuma gitmiyor deseninki hitap ediyor bir şekilde.
Benimsemek sanırımAklima kv anne dememek icin 40 takla atan komsunun gelini geldi.Komsum dedi ki asla bana anne demiyor.Ne diyor dedik hani anne demez hanim der birsey der.Hicbirsey demedi dedi simdiye kadar.
Severek mi evlendiniz? Sevgililik sureciniz oldu mu? Olduysa, o zaman da mı böyleydi?Artık ben de seslenmiyorum
Çok ilginç...Bence eşiniz bu soruya cevap verebilir sadeceDoğulu değil. Doğulular ailelerinin yanında kasar söylemezler belki. Ama o ailesinin yanında ismimi söyler basbasayken söylemiyor
inşallah öyledir. Çünkü sevmediğini bir masa eşya gibi gördüğünü düşünüyor insanKayınvalidem eşine heyy der , dede der denmeyecek herşeyi der, sizinki de başka türlü enterasanmış.
Muhtemelen utangaçlıktan yapıyor bence.
Severek evlenmedik. Görücü usulü ve mantık evliligiydi.Severek mi evlendiniz? Sevgililik sureciniz oldu mu? Olduysa, o zaman da mı böyleydi?
inşallah öyledir. Çünkü sevmediğini bir masa eşya gibi gördüğünü düşünüyor insan
Peki bir hitabiniz var mı? Benimkinde o da yok çünküBen aynı eşiniz gibiyim. Nedenini bilmiyorum ama benim annem de hiç babama ismiyle hitap etmezdi. Çok kafaya takılacak bir durum değil bence.
Sormak burukluk veriyor. Çünkü gerek olmamalı yaniiçimden gelmiyorSiz bunu neden soramıyorsunuz peki? İlişkiniz hep böyle mesafeli mi?