Tesekkur ederim..Oncelikle gecmis olsun,
Tum sayfalari okumadim sadece ilk mesajinizi ve son sayfayi okudum. Mesajinizdan cok genc ve toy oldugunuz anlasiliyor, neyse bunlar da bir deneyim, en iyisi oyle dusunun, ama esinizin cevabina da bozulmayin, kim olsa ayni cevabi verirdi.
Dilerim yaniliyorumdur ama evliliginizin sonu pek icacici gorunmuyor! Haa, ayrilik 1 hafta, 1 yil belki 10 yil sonra olur onu bilemem ama bu kafayla giderseniz ikinizde, son belli! Kendinizi maddi manevi bu sonuca hazirlarsaniz isabetli olur, yoksa 2 iniz birden degismeden zor
Ne diyeyim, dilerim zaman beni haksiz cikarir, tekrar gecmis olsun...
Eve gelmesi bile çok güzel bi adım bence.Dilerim konuşup sorunlarınızı çözersiniz.Aradım sen bana giderim dedin diye dedim o lafı diyor. Ailesinin biseyden haberi yok ki. Bitme noktasina geldigini bilseler bisey demezler is esimde bitiyor zaten. Geliyor eve ne konusucam bilmiyorum hic..
Öyle olmuyo canm evliligimin ilkYeni evliyim. Surekli tartisiyoduk evlendigimizden beri kusuyorduk hep. Kusluge tahammul edemediğimi soylemistim daha once.
Bugun tartistik ve ipler koptu. Evden git gitmezsen ben giderim dedim çünkü biliyorum ortak nokta bulamadığımız icin yine yabancı gibi yaşayacağız. Bana gitmek isteyen gider kapı orda ama gidersen bidaha asla giremezsin bu eve dedi. Gunlerce ben konusmasam konusmayacak olan kendisi bi de ustune rest çekti. Neymis her dedigime tamam mi diyecekmis.
Sonra tartıştık yine bundan sonra benimle konusma ben de seninle konuşmayacağım dedi ben de git bu evden diyip kovdum. Bana o resti cekti ya bidaha asla unutamam insan sevdigine böyle yapar mi? Hem nasi mutsuzluga, ayni evde yalniz yasamaya mahkum eder de bi de ustune kapı orda der?
Hahahhaa koptum:) haklisinYeni evlilikte bu kadar büyük kavgaları nasıl ediyorsunuz sevişmeniz gerekirken
Yeni evliyim. Surekli tartisiyoduk evlendigimizden beri kusuyorduk hep. Kusluge tahammul edemediğimi soylemistim daha once.
Bugun tartistik ve ipler koptu. Evden git gitmezsen ben giderim dedim çünkü biliyorum ortak nokta bulamadığımız icin yine yabancı gibi yaşayacağız. Bana gitmek isteyen gider kapı orda ama gidersen bidaha asla giremezsin bu eve dedi. Gunlerce ben konusmasam konusmayacak olan kendisi bi de ustune rest çekti. Neymis her dedigime tamam mi diyecekmis.
Sonra tartıştık yine bundan sonra benimle konusma ben de seninle konuşmayacağım dedi ben de git bu evden diyip kovdum. Bana o resti cekti ya bidaha asla unutamam insan sevdigine böyle yapar mi? Hem nasi mutsuzluga, ayni evde yalniz yasamaya mahkum eder de bi de ustune kapı orda der?
Adam konusmayi secmiyormus ki.Aslinda oyle belirgin bi sorun da yok. Ben bu yuzden bosanmazdim acik soyleyeyim. Iki tarafta sidik yarisi haline getirmese olayi ve konussalar belki sorun da kalmayacak. Arada iletisim kopuklugu var.
... ama ote yandan konu sahibi surekli git/ gitmiyorsan ben gidiyorum dememeli arada.
Adam konusmayi secmiyormus ki.
Sirf annesinin yanina tasinmayi kabul etmedi diye konu sahibiyle ayni evin icinde 2 hafta konusmuyormus. Dusunsenize yabanci gibi.
Konusalim diyorsunuz, kusme diyorsunuz ve karsidaki adamin umru degil.
Konu sahibi de nasil duzeltirim diye ugrasirken ne diyecegini sasirmis. Bu yuzden hak verdim iste.
Benim en sevmedigim sey küslük ya. Asla dayanamam. Benim icim icimi yerken adam benle 2 hafta konusmasin, umrunda degilim demekki derim ve surdurmem.
Seven insan 2 hafta ayni evin icinde kus kalamaz bence.
Hah ben de aynisini demek istiyorum :))Şekerim düzeltmesin işte, 20 sene adam yontmakla mı uğraşacak, düzeltme değiştir sıkıntı stres kalıyo mu bak, gitsin anasıyla otursun
Sirf annesinin yanina tasinmayi kabul etmedi diye konu sahibiyle ayni evin icinde 2 hafta konusmuyormus. Dusunsenize yabanci gibi.
Konu sahibi de nasil duzeltirim diye ugrasirken ne diyecegini sasirmis. Bu yuzden hak verdim iste.
Benim en sevmedigim sey küslük ya. Asla dayanamam. Benim icim icimi yerken adam benle 2 hafta konusmasin, umrunda degilim demekki derim ve surdurmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?