Esim bana kapı orda dedi

Keske evden gitme konusunu hic ortaya atmasaydiniz.hic yoktan o lafi isitmis oldunuz.surekli kusuyorsa cekilmez olur haklisiniz bu konuda. Onun cozumu kustu mu bir daha asla yanina gitmeyin konusmayin.haydi konusalim cozelim bu durumu demeyin.eminim dayanamayip ya laf atiyorsunuzdur ya da kavga veya konusmak icin bir sekilde iletisime geciyorsunuzdur.hic yaklasmadan gayet neseli bir sekilde yasaminiza devam edip gezip tozsaniz oyle bir bitirirki o kusmeyi.kusmeler ise yaramazsa bir daha hic kusmez emin olun.siz isi bu raddeye getirmeden o davranisi bitirmeye bakin

Dedim çünkü sabrim taştı. Ben bunları yasamak icin evlenmedim. Herkes birbirini idare edebiliyorken biz niye böyle olduk? Iletisim sorunumuz var ama ben oturup sabaha kadar konusabilecekken o cekip gidiyor baska odaya sonra gunlerce suren kusluk. Son kuslugumuzde 2 haftayi bulunca konustum ondan önce konusmuyodum hic ben..

Eşinizin davranışları doğru değil onaylamıyorum evet.Ama siz de zamanında olabilir demişsiniz açık kapı bırakmışsınız.
Sonra tartışmalar olmuş vs.ki evden soğudu diyorsunuz.
Eşinizin de istediği yerde yaşamaya hakkı var aslında.Ki kv ile de bi sorun yoksa denemeye değer bu taşınma işi.
Ha baktınız kv her şeye karışıyor sorunlar var o zaman gitmeyi düşünebilirsiniz belki.
Ama şu an için çok erken bir evlilik kolay kurulmuyor ki adam durup dururken taşınalım dememiş ki komşularla sorun çıkmış köpek nedeniyle bu nedenle taşınalım demiş.
Biraz da olaya onun açısından baksanız.

Küs kalması falan çok çocukça evet ama işte her insanın yapısı farklıdır bazı insanlar böyle.
Yani şöyle en azından 1-2 senelik evli olsanız her konuda sorun yaşasanız boşanın diyeceğim ama henüz her şey çok yeni.
Daha birbirinizin huyunu suyunu bile yeni öğrenip evliliğe alışmaya çalışıyorsunuz.

Cok teşekkür ederim uzun uzun yazıp yardimci olmaya calisiyosunuz. Kv karışan bi tip biraz da baskın. Ama yakınlaşmadan tabii ki bilemem ne nasıl olacak. Ortada bi yere taşıyalım dedim yok dedi illa orası olacak. Bakın tasinali 2 ay olmus ben tekrar ev taşıyorum orta yolu bulmaya çalışıyorum.

Kus kalmak gercekten tahammul edilecek bir sey değil. En son yatağı ayırdı zaten. Ben napayim gideyim mi? Yalnız korkuyorum bi de evde..

+1 sürekli boşanacağım ayrılacağım laflarının döndüğü bir evlilikte olay normalleşir kanıksanır
kapı orada dedikten sonra giderim dedikten sonra eline kumanda alıp beraber tv izlenirse söylemin ne anlamı kalır

Valla benim esimde yeni evlendigimiz zaman kavgalarimizda kapi orda ama gidersen bidaha asla giremezsin die 40 kere söyledi. 40 ında da gittim geri de döndüm sıkıntı tinne

Önce sen kapa, hayoorr önce sen kapaaa'lar
Önce ben kapıyı gösterdim, hayoorr önce ben gösterdim sen git'e dönmüş.
Diyorum. Neden? Çünkü, yeni evlisiniz sizin değil evden çıkmak.
YATAKTAN ÇIKMAMANIZ LAZIM.

Evlilikten once de bitakim seyler yaşıyorduk onun doyumu diyelim biraz da.

Valla benim esimde yeni evlendigimiz zaman kavgalarimizda kapi orda ama gidersen bidaha asla giremezsin die 40 kere söyledi. 40 ında da gittim geri de döndüm sıkıntı tinne
Kendiniz mi döndünüz?

Rica ederim genç bir hemcinsime yardım etmek beni mutlu eder.
Peki illa orası olacak demesinin sebebi nedir?Annesi dayatıyor olabilir mi?
Yoksa evi mi uygun buldu?Yani sebep mantıklı bi sebepse taşınılabilir aslında neden olmasın diye düşünürüm ben.
Kv ile de mesafeyi baştan koyarsanız bi sorun çıkmayabilir belki de hiç belli olmaz.

Şu an eşiniz nereye gitmiş olabilir sizce?Arayıp çağırsanız konuşsanız aslında.Siz sevgili değilsiniz artık evlisiniz
sorunlarınızı konuşarak çözmek zorunda olduğunuzu anlaması lazım eşinizin.
Yok aramam ya da arasam da gelmez diyorsanız aile büyüğünüz varsa abi vs. yanınıza çağırabilirsiniz.
Şu an geç bi saat nasıl gideceksiniz aracınız falan var mı?

AYRICA öyle evden çıkıp gitmelere izin verme. Dışarıda av var. Evli erkekler tercih ediliyor.

Ailem gelip alır beni. Konusamiyoruz inanın yoruldum bugün mecalim de yok zaten. Nereye gitti bilmiyorum arkadasiyladir büyük ihtimal ailesine gittigini sanmıyorum. Kv fazlasıyla dayatıyor gelin diye. Bilmiyorum isimi sansa da bırakmak istemiyorum. Ailesinden kimseye garezim yokken sadece ikimiz mutlu olalım istiyorken onun boyle yapması üzüyor beni.

Oncelikle gecmis olsun,
Tum sayfalari okumadim sadece ilk mesajinizi ve son sayfayi okudum. Mesajinizdan cok genc ve toy oldugunuz anlasiliyor, neyse bunlar da bir deneyim, en iyisi oyle dusunun, ama esinizin cevabina da bozulmayin, kim olsa ayni cevabi verirdi.

Dilerim yaniliyorumdur ama evliliginizin sonu pek icacici gorunmuyor! Haa, ayrilik 1 hafta, 1 yil belki 10 yil sonra olur onu bilemem ama bu kafayla giderseniz ikinizde, son belli! Kendinizi maddi manevi bu sonuca hazirlarsaniz isabetli olur, yoksa 2 iniz birden degismeden zor

Ne diyeyim, dilerim zaman beni haksiz cikarir, tekrar gecmis olsun...

Yani bu kadar dayatmaları da tuhaf aslında.Neredeyse evlilik bitme noktasına gelecek bu dayatma bırakılmalı aslında.
Ama şey olabilir hani en baştan dizginler bizde olsun istediğimizi yaptırabileceğimizi görsün kafasında olabilirler.
O nedenle ayrı yatma küs kalma gibi yöntemleri deniyor olabilir eşiniz.
O zaman biraz bekleyin bakalım kafanızı dinleyin bakalım eşiniz nasıl bir adım atacak gözlemleyin derim.
O yapıcı olursa siz de yapıcı adımlar atarsınız dilerseniz.

Aradım sen bana giderim dedin diye dedim o lafı diyor. Ailesinin biseyden haberi yok ki. Bitme noktasina geldigini bilseler bisey demezler is esimde bitiyor zaten. Geliyor eve ne konusucam bilmiyorum hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…