Eşim bana karşı çok soğuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi HBT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HBT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
22
13
88
36
Merhaba 7 yıl eşimle çıktıktan sonra evlendik ve bir yıldır evliyiz bana karşı çok ilgisiz ve işin içine defalarca aldatilmakta girdi yeni bi bebeğim oldu bebeğim küçük diye evliligimi bitirmekten vazgeçtim tabi beni bi daha aldatma ma şartıyla. Madem şimdilik bi aradayiz evliligimi nasıl kurtaririm onun ilgisini nasıl kazanirim eskisi gibi nasıl oluruz onun çabasındayim yardım edermisiniz. .

İlişkinizin ilk başındaki gibi olun süslenin püslenin
Romantik ortamlar falan hazırlayın.
Sürekli bakımlı olun.

Aldatma evlendikten sonra başladı yoksa tabiki de evlenmezdim

Keşke bütün sorunları halletmeden çocuk yapmasaydınız. Çoğu kişi çocuk yapmayı evlilik kurtarma gibi görüyor ama olmuyor işte olan bebeğe oluyor.
Defalarca aldatmış biri düzelir mi pek bilemedim. Üstelik araya soğukluk ilgisizlik girmişken.

Adam kaç kez aldatmış evliliğimi nasıl kurtarırım diyorsun? Ya bende bir sorun var ya da sende. Soruları karıştırdın herhalde. Sorman gereken şey hakim bizi tek celsede boşar mı olacaktı.

Ben hamileyken eşimin beni aldattığıni öğrendim. .anlatabildimmi
kaç kez aldattı, kiminle, nasıl yakaladınız, neden affetiniz, ne gerekçe sundu size?

Boşanmaya niyetiniz yok onu anladım ama burada eşiniz olacak kişinin çabalaması utanması gerekirken siz ne yaparım da ilgisini kazanırım diye soruyorsunuz.
Bir daha aldatmasına gerek yok, aldatmaya rağmen ilgisizce çabalamıyorsa boşanma sebebidir.

adam sizi aldatmış hâla nasıl kurtarabilirim diye düşünüyorsunuz..
asıl onun bunu düşünüyor olması gerekiyordu.

B
Aldatma evlendikten sonra başladı yoksa tabiki de evlenmezdim
Bu adam hep aldatr seni bosuna ilgisini kazanmak icin cabalama emegine yazik..cocuk icinde katlanma daha kucuk buyudumu ayrilmn daha zor olur cunku bu adam adam olmaz

Cevrenizdeki insanlari mutlu edebilmek icin oncelikli sart kendinizin mutlu olmasi bence. Ki mutsuzlugunuzun kaynagi mitlu etmek istediginiz insan
Once saglikli bir karar verebolmek icin caresizlikten uzaklasmayabcalisarak kafanizi toparlayin bence ve ne istediginizi dusunun hayattan. Kendinizi iyi hissetirecek insanlarla gorusun arkadaslar aile vs.
Sonrasinda oturup dusunun sizi cok fazla boyun egmis gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…