Ben hamileyken eşimin beni aldattığıni öğrendim. .anlatabildimmi2.bebişi de yapın,tekrar aldattiginda '2 çocuğuma kıyıp da boşanamadım' dersiniz
Durum ancak bukadar net ozetlenebilirdi tebrixxBir japon atasözü;
" Biri beni aldatırsa Yazıklar olsun ona, ikinci kez aldatırsa Yazıklar olsun bana"
kaç kez aldattı, kiminle, nasıl yakaladınız, neden affetiniz, ne gerekçe sundu size?Ben hamileyken eşimin beni aldattığıni öğrendim. .anlatabildimmi
Bu adam hep aldatr seni bosuna ilgisini kazanmak icin cabalama emegine yazik..cocuk icinde katlanma daha kucuk buyudumu ayrilmn daha zor olur cunku bu adam adam olmazAldatma evlendikten sonra başladı yoksa tabiki de evlenmezdim
Cevrenizdeki insanlari mutlu edebilmek icin oncelikli sart kendinizin mutlu olmasi bence. Ki mutsuzlugunuzun kaynagi mitlu etmek istediginiz insanMerhaba 7 yıl eşimle çıktıktan sonra evlendik ve bir yıldır evliyiz bana karşı çok ilgisiz ve işin içine defalarca aldatilmakta girdi yeni bi bebeğim oldu bebeğim küçük diye evliligimi bitirmekten vazgeçtim tabi beni bi daha aldatma ma şartıyla. Madem şimdilik bi aradayiz evliligimi nasıl kurtaririm onun ilgisini nasıl kazanirim eskisi gibi nasıl oluruz onun çabasındayim yardım edermisiniz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?