Hayır neden sordunbaska bır uyelıgın daha var mı sıtede?
Boşanmaya kalktım lakin Kati suretle istemiyor.ayrılırsaam çok ciddi sıkıntılar yaşataçağı ortada tabu buna karar verirsem asla bunlar benim için caydırıcı olmaz bu ayrı mesele ..evliliğin başından beri aldatiyor muş hamileligim le ilgisi yok..hatta belki de biz nisanliyken yada sevgiliyken dahi aldatmış yüksek ihtimal. .Fakat ben evlendikten sonra farkettim...Doğumdan sonra mı eşinin sana karşı hareketleri değişti? Eşinin yaptığı bir alışkanlık ve bunu kolay kolay bırakacağını sanmıyorum. Boşanma konusunda ki görüşü nedir eşinin?
Boşanmamanız için sebebiniz ne? Ve sebep olar çoçuğu göstermeyin çoçuk boşanmıyor siz boşanıyorsunuz. Ben sizin neden boşanmadığınız merak ediyorum eşinizden değil sanki komşudaki bir erkekten bahsediyorsun bu kadar rahat yani aldattığı kadınların ne tipde olduklarınıda bliyorsunuz daha başka neyi bekliyorsunuz? evemi getirsin kadınları o zaman mı boşanacaksınız????
Boşanma konusunda fazla direnç gösterdi aileler araya girdi ve ikna etmek istediler bebegimi bahane etmiyorum suan hala doğum iznindeyim ve ücretsiz izin aldım. .Anlicaginiz bebeğim küçük derken bunu kastettim.çalismiyorum zira boşanmak ve yeni hayat kurmak için para lazım oda işe geri döndüğümde mümkün olucak yani suan için şartlar musait değil bunları düşünmek zorundayim iyi bi isim var tek başıma kendimde bebeğimede bakarım lakin sl bebeğimin biraz büyümesi lazım ki ise donebileyim. .ailelerde araya girince beni ikna ettiler. Beni defalarca aldattı derken herdefasinda affettim demedim.ben hepsini en sonda duydum. .Zira böyle bi olayın tekrarı zaten bizi boşanmaya götürcek.sadece kendime eşime evliligime ve çocuğuma bi şans verdim..
Ailem destek olamaz maddi..zaten bi ailem yok sayılır. nafaka da asla tenezzül etmem..talep dahi etmem zaten bu evde pamuk ipliği ile bağlı gibiyim koptu kopacak..sadece ilk ve son bi şans o kadar zaten pekte umutlu değilim. .ne diyimaileniz destek olur işe başlayana kadar, çoçuk içinde nafaka öder, aldatmayı da ıspatlarsanız tazminat alırsınız yani aynı evde olmanıza gerek yok... çok şans verirsiniz siz böyle görüyorum ben aldatma bu ya bir kere oldumu devamı gelir
İroni mi yapıyorsunuz ciddi misiniz anlamadım.
Herseyde süslen,gecelik giy,mum yak
Cidden siz evliliginizi süslenerek mi sürdürüyorsunuz merak ediyorum baya..
Edit: Bekarmışsın simdi baktım.Fazla ezber yapma bence :))))))
Son kez Yuvam için çabalayacam diyorum.yani pamuk ipliğine bağlı olmak bu.madem affettim ve oturuyorum Yuvam için bişeyler yapmalıyım diye düşündüm. Sorumun sebebi bu lakin burda herkes konuyu çok farklı yerlere kadar çekti. .sakin olup olmadığımi mesajlarla nasıl hissettiririm onu anlamadım. .ne alaka. .ha olay sıcaklığını kaybetti belko sakinsem eğer nundandir. .ilk travmayi çoktan atlattımbana inandırıcı gelmiyor konun sevgili konu sahibi
defalarca aldatılmış bi kadına göre çok sakinsin
ve daha önemlisi başta kocanın ilgisini tekrar nasıl kazanırım diye sor soruyordun şimdi de pamuk ipliğiyle bağlıyım diyorsun
hangisi gerçek bilemedim pamuk ipliğiyle bağlıysan niye ilgisini kazanmaya çalışıyorsun amlayamadım
Teşekkürler en iyi siz ifade ettinizKonu sahibi her ne yaşarsa yaşasın bir karar vermiş, buna saygı duymak gerekir. Kimseye boşanıp boşanmaması gerektiğini sormamış.
Sorunuza gelince, bazı şeyleri zaman çözer, süslenmek ya da başka bir şey değil bence. 7 yıl sizi ne birlikte tutmuşsa yine aynı şekilde devam edin ama içinizden geliyorsa. Özel bir şey yapmaya çalışmayın iyice şımarır. Sadece olduğunuz gibi olun.
Konu sahibi benim muhatabım hanefendi
Dogru konu sahibi bile seni muhattap almamışken bana noluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?