Eşim bana karşı çok soğuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi HBT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim anlamadığım 1 yıllık evlisin ve çocuğun var buraya kadar okey de ne ara seni defalarca aldatıcak fırsatı oldu ben anlamadım. Senin yapabileceğin bir şey yok muhtemelen evlenmeden öncede aldatmıştır akışına bırak o düşünsün evliliğimi nasıl düzeltirim diye

Nasıl miden alıyor bu durumu.. 3. kişiler tarafından tartışma olsa tamam kurtar yuvanı da aldatma var ya ne yuvası.

İlişkinizin ilk başındaki gibi olun süslenin püslenin
Romantik ortamlar falan hazırlayın.
Sürekli bakımlı olun.

İroni mi yapıyorsunuz ciddi misiniz anlamadım.
Herseyde süslen,gecelik giy,mum yak
Cidden siz evliliginizi süslenerek mi sürdürüyorsunuz merak ediyorum baya..

Edit: Bekarmışsın simdi baktım.Fazla ezber yapma bence :))))))

1 yıllık evlilik defalarca aldatılma ve kurtarılacak evlilik tavsiyesi mi isyiyorsun? Tam senin durumuna göre bir tavsiyem var:üç maymunu oyna güzelim görmedim,duymadım,bilmiyorum.

Keşke evliliğiniz rayına oturmadan çoluk çocuk işine girmeseydiniz. Allah kimseyi sizin konumunuza düşürmesin ama akıllı hareket etmezseniz defalarca daha bu durumla karşılaşacaksınız. Çabalayan sizsiniz eşiniz rahat aldatmak için şahane bir ortam Yazık ya çoluk çocuğundan utansa bari it herif.

Kesinlikle seni aldatan kocanla aranı iyi tutmak için çabala. Sıcaklığınızı yitirme....
Bu sıcaklığın devamı için de aldatılıp barışan kadın olmaya devam et. Öyle olduğu sürece sana hep iyi davranacaktır...

ya ben evlilikler bitmesin, kuzucuklar babasız anasız büyümesin diye hep iyi niyetli bakmak istiyorum.
Ama bu tarz alışkanlıkları olan birini bir şeyler yaparak caydıramazsınız gibime geliyor. Belki evlilik danışmanı işe yarayabilir. Ama her şekilde affettim gitti olayı çözüm değil, bir gelişme olmalı evliliğin devamı için.

''anlarsın ya hepside dul ve sarısışın'' ben anlamadım en demek istediğinizi?

no:sarışında değilim dul da değilim. insanlara etiket yapıştırılmasına karşıyım. korkarımki sizde dul olma yolunda ilerliyorsunuz. sarışınmısınız bilmiyorum tabi.

Kimseye etiket yapıştırma derdinde değilim zira evet bende dul olabilir ama açık açık anlatamadigim için öyle ifade ettim...

Şaka mı yapıyorsunuz? Dul ve sarışın bayan gören erkeğin aldatması normal bir şeymiş gibi algılıyorsun,zaten konuyu da eşinin ilgisini geri kazanmak için, fikir danışmak için açmışsın.Vallahi pes...Eğer gerçekten aldatılan bir kadınsan fake değilsen lütfen tekrar aldatılacağın gerçeğini unutma.Hem aldatmış hem affedilmiş,muhtemelen affettiğin için gözünden düşmüşsün,azıcık gururlu ol. Üzgünüm ama gerçek bu.

Neden bu kadar agresifsiniz. .anlamadım. ..yani dul ve sarışından kastım. .Duygusal ilişkileri yok açık açık mi söyleyim. .ben de sarisinim ve dul kalabilirim ok..demem oki eşim kategorize etmiş Anlicaginiz.almak istediği herneyse bu kadınlari seçmiş. .İnanın dul ve sarışın derken onun bakış açısıyla konuştum. .soruma cevap yazmicaksaniz yorulup yorum yazmayin lütfen. .

baska bır uyelıgın daha var mı sıtede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…