Merhaba 7 yıl eşimle çıktıktan sonra evlendik ve bir yıldır evliyiz bana karşı çok ilgisiz ve işin içine defalarca aldatilmakta girdi yeni bi bebeğim oldu bebeğim küçük diye evliligimi bitirmekten vazgeçtim tabi beni bi daha aldatma ma şartıyla. Madem şimdilik bi aradayiz evliligimi nasıl kurtaririm onun ilgisini nasıl kazanirim eskisi gibi nasıl oluruz onun çabasındayim yardım edermisiniz. .
İlişkinizin ilk başındaki gibi olun süslenin püslenin
Romantik ortamlar falan hazırlayın.
Sürekli bakımlı olun.
seniii buldummmmmmmKesinlikle seni aldatan kocanla aranı iyi tutmak için çabala. Sıcaklığınızı yitirme....
Bu sıcaklığın devamı için de aldatılıp barışan kadın olmaya devam et. Öyle olduğu sürece sana hep iyi davranacaktır...
Manyakseniii buldummmmmmm
Benimle ilgili bi sebebi yok..dediğine göre sadece gönül eglendirmek. .zaten internetten ve telefonla yapılan muhabbetler..hepsi farklı illerde sadece iki tanesiyle toplantıya gittiğinde birer kez bulusmus..anlarsin ya hepside dul ve sarışınseni neden aldatmış?
seni neden aldatmış?
Benimle ilgili bi sebebi yok..dediğine göre sadece gönül eglendirmek. .zaten internetten ve telefonla yapılan muhabbetler..hepsi farklı illerde sadece iki tanesiyle toplantıya gittiğinde birer kez bulusmus..anlarsin ya hepside dul ve sarışın
Benimle ilgili bi sebebi yok..dediğine göre sadece gönül eglendirmek. .zaten internetten ve telefonla yapılan muhabbetler..hepsi farklı illerde sadece iki tanesiyle toplantıya gittiğinde birer kez bulusmus..anlarsin ya hepside dul ve sarışın
Kimseye etiket yapıştırma derdinde değilim zira evet bende dul olabilir ama açık açık anlatamadigim için öyle ifade ettim...''anlarsın ya hepside dul ve sarısışın'' ben anlamadım en demek istediğinizi?
no:sarışında değilim dul da değilim. insanlara etiket yapıştırılmasına karşıyım. korkarımki sizde dul olma yolunda ilerliyorsunuz. sarışınmısınız bilmiyorum tabi.
Merhaba 7 yıl eşimle çıktıktan sonra evlendik ve bir yıldır evliyiz bana karşı çok ilgisiz ve işin içine defalarca aldatilmakta girdi yeni bi bebeğim oldu bebeğim küçük diye evliligimi bitirmekten vazgeçtim tabi beni bi daha aldatma ma şartıyla. Madem şimdilik bi aradayiz evliligimi nasıl kurtaririm onun ilgisini nasıl kazanirim eskisi gibi nasıl oluruz onun çabasındayim yardım edermisiniz. .[/QUOTE
devam etsende tekrar güvenebilecekmisin?Hep aklında bir şüphe olacak
Şaka mı yapıyorsunuz?Benimle ilgili bi sebebi yok..dediğine göre sadece gönül eglendirmek. .zaten internetten ve telefonla yapılan muhabbetler..hepsi farklı illerde sadece iki tanesiyle toplantıya gittiğinde birer kez bulusmus..anlarsin ya hepside dul ve sarışın
Neden bu kadar agresifsiniz. .anlamadım. ..yani dul ve sarışından kastım. .Duygusal ilişkileri yok açık açık mi söyleyim. .ben de sarisinim ve dul kalabilirim ok..demem oki eşim kategorize etmiş Anlicaginiz.almak istediği herneyse bu kadınlari seçmiş. .İnanın dul ve sarışın derken onun bakış açısıyla konuştum. .soruma cevap yazmicaksaniz yorulup yorum yazmayin lütfen. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?