EŞİM BANA KARŞI NEDEN SÜREKLİ ZIT

Nurse99

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
282
181
18
Merhaba kızlar şuan tam olayın üstüne yazıyorum kafam allak bullak anlamıyorum anlam veremiyorum düzeltemiyorum kendimi yiyorum ve evimiz çoğu zaman bu konu yüzünden huzursuz... konuya girecek olursam biz 9 aylık evliyiz fakat eşim bana hep muhalefet ve hep zıt izlediğim dinlediğim konuştuğum herşeye bir ön yargısı var ben kişisel gelişim ile ilgili şeyler okumayı dinlemeyi çok severim aynı zamanda evliliğimizde de böyle sorunlar büyüdüğü için aile danışmanı psikolog görüşlerini dinlerim ona göre kendimi doğru yönlendirmeye çalışırım fakat eşim ne zaman görse duysa hep bunlar şöyle bunlar böyle düzeni bozup sonra aile danışmanı mı çıkarttılar ortaya önceden bunlar mı varmış gibi şeyler söylüyor ve ben artık çok bunaldım ağlıyorum sürekli... inanın ben onun gözünde nasılım size örnek vereyim bi konu hakkında 2+2 4 desem ben 4 dedim diye hayır 6 der o derece zıt ve sonra yanımızda başka biri beni haklı bulsa ha tamam o zaman diyip onaylar onun dışında onun gözünde hep yanlışım ve bu beni çok yıpratıyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım psikoloğa gitmemiz gerekiyor ama böyle bir insan ona da karşı gelecek biliyorum ve konusunu her açtığımda gerek yok diyor kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum bu evlilik ne derece sağlıklı ilerler hiç bilmiyorum...

Öyleyse gerekmedikçe iletişime girmeyeceksiniz konuşmayacaksınız madem sinirlerinizi bozuyor.
Madem sadece kendi haklı. O halde kendi halinde yaşasın.
Konuşmaktan da anlamıyorsa aklima başka çözüm gelmiuor

Nişanlıyken anlayamamış olabilirsiniz. Ablası/kız kardeşi ve annesine davranışları da aynı mı?
Yok onlara öyle değil hatta onlar ne derse doğru bir ben yanlışım onun gözünde bu anlattığım 2+2 ye 4 deme(örnek) konusu görümcemin yanında bi kaç kez geçmişti bi konu hakkında haklı da olsam haksızsın diyip görümcem bana hak verince ha tamam o zaman diyor ve onlara çok değer veriyor onlar ne dese yapar

Canım bilinçaltında senin ondan üstün olduğunu düşünüp kasıtlı yada değil seni alt ediyor ve kendini üstün göstermeye çalışıyor.bence eşinde olsa bilgi birikimini biraz içinde sakla ve sen o psikologların söylediğini uygula ama eşine anne modunda şöyle yap böyle yap deme.yavas yavaş işle.

"Ben erkeğim, bilirim. Kadın kısmı saçı uzun, aklı kısa olması lazım."- tipinde erkek mi?
Siz daha zekiyseniz veya daha başarılı, bunu hazmedemiyordur belki. Ya da sevgisinde sorun vardır?!
Evet aslında öyle biri hep ben ne dersem o olsun beni dinle kafasında ben haksızlığa karşı gelen susmayan biriyim kendimi savunuyorum ister istemez ona bile razı değil sus diyor öyle biri yok malesef yani tüm ipler elinde olsun istiyor

Alın karşınıza bu yaptığında rahatsız olduğunuzu, sizi beğenmiyorsa boşanma davası açabileceğini ama küçümseyip aşağılamayacağını söyleyin. Köpek muamelesi görmek için evlenmediniz. Hamile de kalmayın bu adam düzelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…