Yok değildi yani pek fazla görüşemezdik nişanlıyken ama bu gibi sorunlar yaşamadıkEvlenmeden öncede böyle miydi?
Aklıma gelmiyor değil ama konduramıyorum da kendisi özel güvenlik ben hemşireyim üstünlük yapmam yapamam ama bu tarz konularda hep beni küçük düşürüyorKompleks yapiyor. Bilgili kadin bazi erkeklerin gözünü acayip korkutuyor
Bilemiyorum cidden neyi nasıl yapmalıyım emin değilim eğitim farkımız var ama bunu sorun yapıyor olabilir mi oysa oldukça mütevazi olmaya dikkat ederimErkekler kendinden güçlü , akıllı Zeki kadınları sevmiyor genelde.. yani sevmiyor derken hırs yapıyorlar
Yok onlara öyle değil hatta onlar ne derse doğru bir ben yanlışım onun gözünde bu anlattığım 2+2 ye 4 deme(örnek) konusu görümcemin yanında bi kaç kez geçmişti bi konu hakkında haklı da olsam haksızsın diyip görümcem bana hak verince ha tamam o zaman diyor ve onlara çok değer veriyor onlar ne dese yaparNişanlıyken anlayamamış olabilirsiniz. Ablası/kız kardeşi ve annesine davranışları da aynı mı?
Böyle de ömür geçer mi inanın bana ağır geliyor artık bişeyler değişmiyorÖyleyse gerekmedikçe iletişime girmeyeceksiniz konuşmayacaksınız madem sinirlerinizi bozuyor.
Madem sadece kendi haklı. O halde kendi halinde yaşasın.
Konuşmaktan da anlamıyorsa aklima başka çözüm gelmiuor
Böyle değildi sanki ya da ben anlamıyordumSizi sevmiyor gibi geldi evlenmeden önce nasıldı?
Tabiki geçmez ama bu sekilde de gecmez onun da çabalamasi lazim.Böyle de ömür geçer mi inanın bana ağır geliyor artık bişeyler değişmiyor
Evet aslında öyle biri hep ben ne dersem o olsun beni dinle kafasında ben haksızlığa karşı gelen susmayan biriyim kendimi savunuyorum ister istemez ona bile razı değil sus diyor öyle biri yok malesef yani tüm ipler elinde olsun istiyor"Ben erkeğim, bilirim. Kadın kısmı saçı uzun, aklı kısa olması lazım."- tipinde erkek mi?
Siz daha zekiyseniz veya daha başarılı, bunu hazmedemiyordur belki. Ya da sevgisinde sorun vardır?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?