Bana sürekli kendini benden daha üstün gördüğünü ima eder ara arada söyler ben daha böyleyim gibisinden ben hiç bir zaman ona ben böyleyim demediğim halde sonra da e zaten ben öyle bişey demedim dediğimde söylemek istedim kabul et sende der1.Sizi kendinden bilgili görüp öyle olmadığınızı size hissettirmek istiyor olabilir.
2.Sizi kendinden bilgili görmüyor, sözlerinizi küçümsüyor olabilir.
Malesef bazen gerçekten öyleBu aralar bizde öyleyiz bıraktım gercekten insan yoruluyor.
Insanin canini acıtmak istercesine bile bile zitlasiyor degil mi ? Bundan keyif alır gibi
Derdı neymıs dordunuzmu.Psıkolog evet ama kişisrl gelısıme bende ınanmıorumMerhaba kızlar şuan tam olayın üstüne yazıyorum kafam allak bullak anlamıyorum anlam veremiyorum düzeltemiyorum kendimi yiyorum ve evimiz çoğu zaman bu konu yüzünden huzursuz... konuya girecek olursam biz 9 aylık evliyiz fakat eşim bana hep muhalefet ve hep zıt izlediğim dinlediğim konuştuğum herşeye bir ön yargısı var ben kişisel gelişim ile ilgili şeyler okumayı dinlemeyi çok severim aynı zamanda evliliğimizde de böyle sorunlar büyüdüğü için aile danışmanı psikolog görüşlerini dinlerim ona göre kendimi doğru yönlendirmeye çalışırım fakat eşim ne zaman görse duysa hep bunlar şöyle bunlar böyle düzeni bozup sonra aile danışmanı mı çıkarttılar ortaya önceden bunlar mı varmış gibi şeyler söylüyor ve ben artık çok bunaldım ağlıyorum sürekli... inanın ben onun gözünde nasılım size örnek vereyim bi konu hakkında 2+2 4 desem ben 4 dedim diye hayır 6 der o derece zıt ve sonra yanımızda başka biri beni haklı bulsa ha tamam o zaman diyip onaylar onun dışında onun gözünde hep yanlışım ve bu beni çok yıpratıyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım psikoloğa gitmemiz gerekiyor ama böyle bir insan ona da karşı gelecek biliyorum ve konusunu her açtığımda gerek yok diyor kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum bu evlilik ne derece sağlıklı ilerler hiç bilmiyorum...
Sordum ona hiç biri doğru gelmiyormuş onlara gerek yokmuş onların anlattığı herşeyi kendisi biliyormuşDerdı neymıs dordunuzmu.Psıkolog evet ama kişisrl gelısıme bende ınanmıorum
Bosver gitsin. Ugrasmaya degmez. Seni onemsrmeyeni sen de onemseme.Konuşmaz olur muyum hemde kaç kere ama hiçbir faydası yok o an tamam diyor sonra yine aynı
Maşallah koca deil bilim adamı :):)Sordum ona hiç biri doğru gelmiyormuş onlara gerek yokmuş onların anlattığı herşeyi kendisi biliyormuş
Çok korkarım her seyı bılenlerden .Benım boşadıgımda oleydı.Her seyı onlar bılıolardı .Her seyın en dogrusunu onlar bılırdı .Sordum ona hiç biri doğru gelmiyormuş onlara gerek yokmuş onların anlattığı herşeyi biliomuş
ikinizin eğitim seviyesi nasıl ? yani seni bastırma çabası gibi hissettim ben. Seni daha üstün görüp yediremeyip, onu daha üstün görmeni sağlayıp seni evlilikte pasif yapmak istiyor olabilir bazı erkekler böyle.Merhaba kızlar şuan tam olayın üstüne yazıyorum kafam allak bullak anlamıyorum anlam veremiyorum düzeltemiyorum kendimi yiyorum ve evimiz çoğu zaman bu konu yüzünden huzursuz... konuya girecek olursam biz 9 aylık evliyiz fakat eşim bana hep muhalefet ve hep zıt izlediğim dinlediğim konuştuğum herşeye bir ön yargısı var ben kişisel gelişim ile ilgili şeyler okumayı dinlemeyi çok severim aynı zamanda evliliğimizde de böyle sorunlar büyüdüğü için aile danışmanı psikolog görüşlerini dinlerim ona göre kendimi doğru yönlendirmeye çalışırım fakat eşim ne zaman görse duysa hep bunlar şöyle bunlar böyle düzeni bozup sonra aile danışmanı mı çıkarttılar ortaya önceden bunlar mı varmış gibi şeyler söylüyor ve ben artık çok bunaldım ağlıyorum sürekli... inanın ben onun gözünde nasılım size örnek vereyim bi konu hakkında 2+2 4 desem ben 4 dedim diye hayır 6 der o derece zıt ve sonra yanımızda başka biri beni haklı bulsa ha tamam o zaman diyip onaylar onun dışında onun gözünde hep yanlışım ve bu beni çok yıpratıyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım psikoloğa gitmemiz gerekiyor ama böyle bir insan ona da karşı gelecek biliyorum ve konusunu her açtığımda gerek yok diyor kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum bu evlilik ne derece sağlıklı ilerler hiç bilmiyorum...
Yani birileri tanıştırdı 1 senye yakın konuştuk görücü usulü sayılmaz sanırımçok özür dilerim görücü usulü ile mi evlendiniz?
İkimizde lise mezunuyuz ben hemşire çıkışlıyım o özel güvenlik ama ben okumayı dinlemeyi öğrenmeyi severim o ise tam tersiikinizin eğitim seviyesi nasıl ? yani seni bastırma çabası gibi hissettim ben. Seni daha üstün görüp yediremeyip, onu daha üstün görmeni sağlayıp seni evlilikte pasif yapmak istiyor olabilir bazı erkekler böyle.
Mantıklı duymadım diyebilirimİnsanın kendi ailesinde bile oluyor boyle toksik insanlar. Siz de onem vermeyin, ortamdan gidin bakalim nasil oluyor onemsenmemek. Bir sey soylediginde "duymadim" dersiniz. Ben yillarca boyle insanlarla ugrastim, asagilik kompleksinden baska bir sey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?