EŞİM BANA KARŞI NEDEN SÜREKLİ ZIT

1.Sizi kendinden bilgili görüp öyle olmadığınızı size hissettirmek istiyor olabilir.
2.Sizi kendinden bilgili görmüyor, sözlerinizi küçümsüyor olabilir.
Bana sürekli kendini benden daha üstün gördüğünü ima eder ara arada söyler ben daha böyleyim gibisinden ben hiç bir zaman ona ben böyleyim demediğim halde sonra da e zaten ben öyle bişey demedim dediğimde söylemek istedim kabul et sende der

Derdı neymıs dordunuzmu.Psıkolog evet ama kişisrl gelısıme bende ınanmıorum

Benzer bende. 2 gecedir gece 3 e kdar oyun oynuyor bu gün iş çıkışı geldim oyun oynuyor. Dedim bu durumuna KAYGILANIYORUM. Yani duygumu kaygımı paylaştım ve bana dediği sen bana karışamazsın işine bak. Hep böyledir hep bana karışamazsın kafalarında o kadar kırıldım ki konuşmayı düşünmüyorum. E nereye kadar bilmiyorum ama böyle böyle bitecektir

Sordum ona hiç biri doğru gelmiyormuş onlara gerek yokmuş onların anlattığı herşeyi biliomuş
Çok korkarım her seyı bılenlerden .Benım boşadıgımda oleydı.Her seyı onlar bılıolardı .Her seyın en dogrusunu onlar bılırdı .

ikinizin eğitim seviyesi nasıl ? yani seni bastırma çabası gibi hissettim ben. Seni daha üstün görüp yediremeyip, onu daha üstün görmeni sağlayıp seni evlilikte pasif yapmak istiyor olabilir bazı erkekler böyle.

Sakın maaş kartınızı eline vermeyin. Aradaki sorun eğitim farkı değil, psikolojik şiddet. Senin özgüvenini zedeleyerek kendine bağımlı yapmak. Bu tür psikolojik oyunlara gelmeyin. Her dediğini yapmayın, söz sahibi olun.

İnsanın kendi ailesinde bile oluyor boyle toksik insanlar. Siz de onem vermeyin, ortamdan gidin bakalim nasil oluyor onemsenmemek. Bir sey soylediginde "duymadim" dersiniz. Ben yillarca boyle insanlarla ugrastim, asagilik kompleksinden baska bir sey degil.

İkimizde lise mezunuyuz ben hemşire çıkışlıyım o özel güvenlik ama ben okumayı dinlemeyi öğrenmeyi severim o ise tam tersi

Mantıklı duymadım diyebilirim

Kocan tam bir kompleksli canlı.
Sen ona 3-5 gömlek büyük gelmişsin ondan sana öyle davranıyor.
Özel alanları bölün.
Git başka odada kitap oku, video izle onu da kendi cahilliğiyle bırak.

Böyle nasıl ömür geçer bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…