Palavradan boşanmak karşı tarafı daha arsız çirkin yaparKüfreden insan sevmem. Bekarken de ediyorsa bile bile evlenmişsiniz, geçmiş olsun. Yeni başlıyorsa küfrettiğin an seni boşarım de ve gerekirse boşan. Boşanamayacaksan yapacak bir şey yok
Balık baştan kokarmış. Bu ortamda vajinismusu da yenemesin. Ayrıl.kızlar merhaba 6 aylık evliyiz daha evliliğin ilk zamanları mı bilmiyorum ama çok tartışıyoruz eşimle ben ses tonumu ayarlayamıyorum ve ona bağırıyorum tartışma esnasında o da bana küfür ediyor bir de vajinismus belasıyla uğraşıyoruz bana fikir verebilecek misiniz çok zor durumdayım
madem kendinizi kontrol edemiyor bagırıyorsunuz eşinizin yanından ayrılın.kızlar merhaba 6 aylık evliyiz daha evliliğin ilk zamanları mı bilmiyorum ama çok tartışıyoruz eşimle ben ses tonumu ayarlayamıyorum ve ona bağırıyorum tartışma esnasında o da bana küfür ediyor bir de vajinismus belasıyla uğraşıyoruz bana fikir verebilecek misiniz çok zor durumdayım
evliliğin ilk zamanları en tatlı zamanlardır ilk zamanlar sadece bir insanla yaşamada uyum sorunu yaşarsın küfür olmaz sevgiliyken böyle miydi?kızlar merhaba 6 aylık evliyiz daha evliliğin ilk zamanları mı bilmiyorum ama çok tartışıyoruz eşimle ben ses tonumu ayarlayamıyorum ve ona bağırıyorum tartışma esnasında o da bana küfür ediyor bir de vajinismus belasıyla uğraşıyoruz bana fikir verebilecek misiniz çok zor durumdayım
Tabi ki hayır sanırım evliliğin ilk zamanlarındaki o buhrandan etkileniyoruz normal ilişki döneminde tartışırdık ama böyle küfür falan olmazdı ve tabi bir de vajinismus...Niye evlendiniz birbirinize kızıp küfür etmek için mi?
Hayır bekarken küfür falan etmiyorduKüfreden insan sevmem. Bekarken de ediyorsa bile bile evlenmişsiniz, geçmiş olsun. Yeni başlıyorsa küfrettiğin an seni boşarım de ve gerekirse boşan. Boşanamayacaksan yapacak bir şey yok
Benim en büyük sıkıntım bu zaten ses tonumu ayarlayamıyorum tedavi görüyoruz zaten vajinismus içim ama henüz yenebilmiş değilizmadem kendinizi kontrol edemiyor bagırıyorsunuz eşinizin yanından ayrılın.
sakinleşince konuşmaya başlar eşinizin de küfürlerini duymazsınız.
vajinismus içindoktora gitmelisiniz.
bu durumu aşan bir çok insanın form da konuları var.
onları okuyun
Hayır değildi yine tartışırdık ama küfür etmezdievliliğin ilk zamanları en tatlı zamanlardır ilk zamanlar sadece bir insanla yaşamada uyum sorunu yaşarsın küfür olmaz sevgiliyken böyle miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?