Eşim bana küfür ediyor ne olur yardım edin

kilimim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
23
3
16
34
kızlar merhaba 6 aylık evliyiz daha evliliğin ilk zamanları mı bilmiyorum ama çok tartışıyoruz eşimle ben ses tonumu ayarlayamıyorum ve ona bağırıyorum tartışma esnasında o da bana küfür ediyor bir de vajinismus belasıyla uğraşıyoruz bana fikir verebilecek misiniz çok zor durumdayım

6 aylık evlilikte normal değil.
Vajinüsmus olayınız da zorluyor olabilir ilişkinizi.
Bence eşiniz ile tartışma değilde, daha çok uzlaşma yönünde adımlar atarak devam edin.
O öfkeleniyorsa, öfkesini dindirecek şeyler üretin, daha evliliğin çok başındasınız.

Küfreden insan sevmem. Bekarken de ediyorsa bile bile evlenmişsiniz, geçmiş olsun. Yeni başlıyorsa küfrettiğin an seni boşarım de ve gerekirse boşan. Boşanamayacaksan yapacak bir şey yok

Küfreden insan sevmem. Bekarken de ediyorsa bile bile evlenmişsiniz, geçmiş olsun. Yeni başlıyorsa küfrettiğin an seni boşarım de ve gerekirse boşan. Boşanamayacaksan yapacak bir şey yok
Palavradan boşanmak karşı tarafı daha arsız çirkin yapar
Boşanacaksa kişi boşansın.

Balık baştan kokarmış. Bu ortamda vajinismusu da yenemesin. Ayrıl.

madem kendinizi kontrol edemiyor bagırıyorsunuz eşinizin yanından ayrılın.
sakinleşince konuşmaya başlar eşinizin de küfürlerini duymazsınız.
vajinismus içindoktora gitmelisiniz.
bu durumu aşan bir çok insanın form da konuları var.
onları okuyun

Kufur varsa saygi yoktur
Sayginin olmadigi yerde evlilik olmasina da gerek yoktur. Bosanin.

Vajinusmus bosuna degil,vucut bile biliyor kiminle sevismemesi gerektigini ama siz bilmiyorsunuz ki adamla sevismek icin care ariyorsunuz

Baktınız kendinize hakim olamıyosunuz hemen başka odaya gidin daha 6 aylık evlilikte ben küfürün yeni başladıgına inanmıyorum öncesi olur böyle şeylerin vajınismus için Dr şart

evliliğin ilk zamanları en tatlı zamanlardır ilk zamanlar sadece bir insanla yaşamada uyum sorunu yaşarsın küfür olmaz sevgiliyken böyle miydi?

Iliskinizin problemli olması vücudunuzun cinselliği reddetmesini sağlıyor .
Küfür etmesi normal değil bahanesi de olamaz . Gerekirse bir terapistten yardım alın .

Niye evlendiniz birbirinize kızıp küfür etmek için mi?
Tabi ki hayır sanırım evliliğin ilk zamanlarındaki o buhrandan etkileniyoruz normal ilişki döneminde tartışırdık ama böyle küfür falan olmazdı ve tabi bir de vajinismus...

Hayır bekarken küfür falan etmiyordu

Benim en büyük sıkıntım bu zaten ses tonumu ayarlayamıyorum tedavi görüyoruz zaten vajinismus içim ama henüz yenebilmiş değiliz

Ben de acaip sinirliydim ilk evliliğimde yani ses yükseltme meselesi sanırım karşındaki kişiye göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…