- Konu Sahibi Denizlerin_Inci_Tanesi
-
benı dinle sen
numaradan da olsa
bir cinnet herseyı çözer
bide bu hafta gece vardiyasindalar..
Gece saat 3...
Patron gelmis demiski bir kisi hastalandi birinizin erken cikip öglen gelip ise baslamasi gerekiyor demis..
Icten ice cok kizmislar patrona neyse arkadasi erken gitmis eve esim 3 saat yalniz calismis..
Eve gelince bana bunu anlatti ve dediki... O 3 saat yalniz basima gecmek bilmedi..
Kerem napti acaba ise kalkabildimi merak ettim ya yazik acidim cocuga dur bir arayayim diyor
hay yarabbim ya
ya sanane uyanip uyanamamasindan ya niye merak ediyor bu kadar ya anlam veremiyorum
onu merak ettigi kadar beni neden merak etmiyor ya küfür etmek istiyorum ama edebim izin vermiyor :dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
bak bız napalım bılıyonmu kereme bır kız ayarlıyalım sole elı en masalısından en sırretınden kı bıdaha senın esınle dısarı cıkamasın
[sıze=3]cnm cinneti nasıl farketmıyor..
öyle cinnet değil
şöyle bagırmalı, ağlamalı, kafayı yıyormus gıbı
hem cınnetını geçir hemde geçirirken her seyı söyle ...
Napcan kuzum adam anlamıyor işte.. Bir de bu yolu dene[/sıze]
cnm cinneti nasıl farketmıyor..
öyle cinnet değil
şöyle bagırmalı, ağlamalı, kafayı yıyormus gıbı
hem cınnetını geçir hemde geçirirken her seyı söyle ...
napcan kuzum adam anlamıyor işte.. bir de bu yolu dene
canım cınnet gecırse bu adam esım evde huzur vermıyor dıye ıyıce uzaklasır evden kereme daha bı yapısır
Pekı esın senı sevıyomu emınmısın bundan?
ay cok güldüm yaaDd
esime sordum bu kerem evlenmeyi düsünmüyormu diye ama bilmiyorum hic sormadim dedi :S
ay kizlar kopardiniz beni yaaa gulmektenDD
deniycem mutlaka
ama esim hemen alinir kizar bidaha konusmaz biliyorum onun huyunu ve hic cekilmez oluyor oooff offf :S
canım cınnet gecırse bu adam esım evde huzur vermıyor dıye ıyıce uzaklasır evden kereme daha bı yapısır
Pekı esın senı sevıyomu emınmısın bundan?
Sana bısey solıyeyımmı bırak evlenmeyı kerem sevglı bulsun bak esını nasıl satıyo ahanda suraya yazıyom
ISTIYODUR ISTIYODUR ISTEMEZMI VALLAHI BEKAR OLSAM KEREME VARASIM GELDI YETERKI SENIN KOCANIN YAKASINI BIRAKSINESINDE SENIN DEGERINI ANLASIN DIYE
Sana bısey solıyeyımmı bırak evlenmeyı kerem sevglı bulsun bak esını nasıl satıyo ahanda suraya yazıyom
ay saol cnm ya...
esim degerimi anlamasi icin önce kesinlikle keremin evlenmesi lazim baska care yok gibi :S
ay saol cnm ya...
esim degerimi anlamasi icin önce kesinlikle keremin evlenmesi lazim baska care yok gibi :S
yada aralarını boz anasını satayım
kendı evlılıgın için yap...
kocan hiç mi anlatmıyor kerem böyle yaptı böyle dedı diye??
aklını karıstır
merak etme sen
eşin keremın yerını dolduracak bır kerem daha bulur...
arkadas canlısı sonuçta,, geberıyor arkadası olsun dıye.. apaçık ortada..
sevdigini söyler.. mesela bugun seni cok ozledim dedi sarildi öptü ama :S
bazen bundanda süphe ediyorum seviyorsa bu ilgisizligii neden ?? offf delircem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?