esim, bana olan ilgisizligi ve arkadasi

bak bız napalım bılıyonmu kereme bır kız ayarlıyalım sole elı en masalısından en sırretınden kı bıdaha senın esınle dısarı cıkamasın

cnm cinneti nasıl farketmıyor..
öyle cinnet değil

şöyle bagırmalı, ağlamalı, kafayı yıyormus gıbı
hem cınnetını geçir hemde geçirirken her seyı söyle ...

napcan kuzum adam anlamıyor işte.. bir de bu yolu dene

canım cınnet gecırse bu adam esım evde huzur vermıyor dıye ıyıce uzaklasır evden kereme daha bı yapısır
Pekı esın senı sevıyomu emınmısın bundan?

ay kizlar kopardiniz beni yaaa gulmekten DD
deniycem mutlaka
ama esim hemen alinir kizar bidaha konusmaz biliyorum onun huyunu ve hic cekilmez oluyor oooff offf :S

canım cınnet gecırse bu adam esım evde huzur vermıyor dıye ıyıce uzaklasır evden kereme daha bı yapısır
Pekı esın senı sevıyomu emınmısın bundan?

sevdigini söyler.. mesela bugun seni cok ozledim dedi sarildi öptü ama :S
bazen bundanda süphe ediyorum seviyorsa bu ilgisizligii neden ?? offf delircem ya

yada aralarını boz anasını satayım

kendı evlılıgın için yap...
kocan hiç mi anlatmıyor kerem böyle yaptı böyle dedı diye??

aklını karıstır

nerdeeeeeee... diyorumya öve öve bitiremiyor daha keremin hic bir kötülügünü duymadimm...
ama duyunca bu firsati kacirmam

Son düzenleme:
yahu ne keremmiş arkadaş bulunmaz hint kumaşı mübarek
cinnet geçirdiğin zaman getir bu evde yaşayalım hep beraber hiç olmazsa yalnız kalmam artık demeyide unutma

sevdigini söyler.. mesela bugun seni cok ozledim dedi sarildi öptü ama :S
bazen bundanda süphe ediyorum seviyorsa bu ilgisizligii neden ?? offf delircem ya

SOLUYOSA SEVIYODUR SENIN YAPACAGIN 2SEY VAR BIRI CINSEL SORUNLARI COZMEK DIGERIDE KEREMI KOCANDAN UZAKLASTIRMAK BUNU NASILMI YAPICAKSIN ONA YANLIS YAPTIGINI FARKETTIRECEKSIN OZAMAN ONA BIR MEKTUP YAZ ONUN SENI NEKADAR YANLIZ VE CARESIZ BIRAKTIGINI ANLATAN VE EVI TERKET KI HATASINI ANLASIN BENIM ESIMDE ILGISIZDI BENDE COK UZULUYORDUM BENDE BIR NOT YAZDIM
(BENIM VARLIGIMDA YOKLUGUMDA BIR)YAZDIM TLFNUMU KAPATARAK EVI TERKETTIM BIKACGUN ANNEMLERDE KALDIM ARADI ACMADIM FENA HALDE BURNUNU SURTTURDUM SENMISIN AYNI EVIN ICINDE YUZUME BAKMAYAN ADAM TOKALARIMI OPUP DURMUS EVDE SONRA GELDI ALDI BENI CANIM BEN SENI COK IHMAL ETMISIM BEN SANA HAKSIZLIK ETMISIM OZUR DILERIM YOKLUGUNDA FARKETTIM BUNU YOKLUGUN COK KOYDU ASKIM ONDANMI ILGISIZ DAVRANIYODUN DEDIMSENIN VARLIGIN YETIYODU ASKIMMM DEDI
CANIM SENIN ANLIYACAGIN KACACAKSIN KI HATASINI ANLASIN SURUNDURECEKSIN KARISININ KEREM DEGIL SEN OLDUGUNU FARKEDICEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…