- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Denizlerin_Inci_Tanesi
-
nerdeeeeeee... diyorumya öve öve bitiremiyor daha keremin hic bir kötülügünü duymadimm...
ama duyunca bu firsati kacirmam
yahu ne keremmiş arkadaş bulunmaz hint kumaşı mübarek
cinnet geçirdiğin zaman getir bu evde yaşayalım hep beraber hiç olmazsa yalnız kalmam artık demeyide unutma
SOLUYOSA SEVIYODUR SENIN YAPACAGIN 2SEY VAR BIRI CINSEL SORUNLARI COZMEK DIGERIDE KEREMI KOCANDAN UZAKLASTIRMAK BUNU NASILMI YAPICAKSIN ONA YANLIS YAPTIGINI FARKETTIRECEKSIN OZAMAN ONA BIR MEKTUP YAZ ONUN SENI NEKADAR YANLIZ VE CARESIZ BIRAKTIGINI ANLATAN VE EVI TERKET KI HATASINI ANLASIN BENIM ESIMDE ILGISIZDI BENDE COK UZULUYORDUM BENDE BIR NOT YAZDIM
(BENIM VARLIGIMDA YOKLUGUMDA BIR)YAZDIM TLFNUMU KAPATARAK EVI TERKETTIMBIKACGUN ANNEMLERDE KALDIM ARADI ACMADIM FENA HALDE BURNUNU SURTTURDUM SENMISIN AYNI EVIN ICINDE YUZUME BAKMAYAN ADAM TOKALARIMI OPUP DURMUS EVDE SONRA GELDI ALDI BENI CANIM BEN SENI COK IHMAL ETMISIM BEN SANA HAKSIZLIK ETMISIM OZUR DILERIM YOKLUGUNDA FARKETTIM BUNU YOKLUGUN COK KOYDU ASKIM ONDANMI ILGISIZ DAVRANIYODUN DEDIM SENIN VARLIGIN YETIYODU ASKIMMM DEDI
CANIM SENIN ANLIYACAGIN KACACAKSIN KI HATASINI ANLASIN SURUNDURECEKSINKARISININ KEREM DEGIL SEN OLDUGUNU FARKEDICEK
aaa bundan hic süphem yok zatenn ama cocukta ne bilim hic bi arayis icinde degilki yasida 26mi ne :s
evlensede kurtulsaaaaammmm :dddddddd
o zaman sen konusturmaya calış o zaman..
karpuz kabugu sok..
melek değil ya bu kerem yaww
senin ve eşinin burcu nedir??
1. Secenek tamam ama2. ???
Gitmeyi cok dusundumm hatta bazen halada dusunuyorum ama gitsem kime gidicem ??
Ailerimize cok uzagiz...
dimi ama kesin vardir kötü yanlari ama bunlari ortaya cikarmak zor olacak
ben kova esim oglak :SSS
ayyyyyyyy neden arayısta degıl acaba bunu esınıze mı borclu olmayasınız adam 7 24 ılgı alaka gosterıyo sevgılısı olsa bukadar olmaz ya
uzakta olsan gıt hergun uzuntuden kahrolacagına gıt bıkac gun uzaklas ailenede ıstersen anlat ıstersen anlatma bunu en ıyı sen bılırsın
olur olur merak etme...keremın burcu nedır...
tmm cnm düsüncem bunu ay hayirlsi ins
bilmiyorum ama simdi faceden baktim dogum tarihi 7 haziran :S
Bunu yapamazsan hergun ıcın ıcını yıyecek esınde senı takmamaya devam edıcek bırak ya cantada keklık gordugu ıcın yapıyo tum bunları yazık degılmı sana orda kımsende yokmus erkekler karsısındakını bole gorduklerınde hıc deger vermz hıc umursamazlar gerektıgınde rest cekmeyı bılmek ve kararlı oldugumuzu gostermemız lazım yoksa daha coooooooooooooook uzuluruz
hmm bakarız bır ara cıkmak zorundayım
ikizler burcuymuş..
üç burçla ilgili bılgım yok..
ikizler burcu... Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar...... acaba bunun bi etkisi olabilirmi
neyse
mesaj sayimdan dolayi özel mesajlara cevap veremiyorum kusura bakmayin..
ama cocugum yok olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?