- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Bu sene yuzde 40 ini tamamlar sonra yuzde 60 iniDerslerin yuzde 40 uzaktan yüzde 60 yüzyüze olacak diye bir mesaj aldık telefondan...
Tek sorun o olsun, destek oluyorum ona hatta derslerine bile ben yardım ediyorum . Esimin kafasını karıştıran sey işten çıkarsa birdaha o firmaya giremeyecek olması. Okuduğu bölüme kendi cok güveniyorTabii ki önce eğitim, en az %50 güveniyorsa tabii okuduğu bölüme. Siz de yardım edersiniz 1 yıl evin geçimine ne olacak ki sayılı gün çabuk geçer. Yazık adama böyle arada kalmasın, üzüldüm
Hiç anketli konu açmamıştım keske öyle yapsaydım. Ekleme yapabiliyormuyuz acaba?Bu sene yuzde 40 ini tamamlar sonra yuzde 60 ini
Is birakmasi mantikli gelmedi bana
Konuyu anketli acsaniz daha kolay olurdu aslinda
Bende çok bilmiyorum ama sanırım uzaktan egitilmesi zor olan dersleri yüzyüze yapacaklarDerslerin yüzde 40ı uzaktan işini ben çözemedim. Ders ders mi ayıracaklar. Atıyorum toplam 40 kredi alması lazım 16 kredilik ders uzaktan mı olacak?
Bir dersin tamamını uzaktan ya da tamamı yüzyüze olacaksa işiniz daha kolay olur.
Hem okulla hem işle konuşup ayarlamaya çalışsın. Okul işi erteleyince bitirmesi zor evet ama şu süreçte iş bulmak sıkıntılıyken işten çıkmak çok çok daha riskli.
Duzenleye tiklayip bakin birHiç anketli konu açmamıştım keske öyle yapsaydım. Ekleme yapabiliyormuyuz acaba?
O zaman bırakın görsün, denesin kendini. Cesaretlendirilmek istiyor belli ki. Belki başka şehirde daha güzel bir iş kapısı açılır okulu bitince. Bimiyorum küçük bebek var mı ama yoksa maddi olarak da destek olunur. Ailenin durumu çok kötü değilse onlar da olur. Belki biraz birikmiş de vardır. 1 yıl bir şekilde halledilir. Hadi yeni iş bulmak da 6 ay desek 1,5 yıl aşılır yani. Insan umutlarinin ve hayallerinin peşinden de gitmeli. Çünkü yaptıklarımızdan değil daha çok yapmadiklarimizdan pişman oluyoruz. Çünkü yapmadığımız için sonucunu bilemiyoruz ve yapsaydım ve şöyle olsaydı diye cümleler geliyor beynimizin içine. Ben olsaydım bu durumda kalbinin ve mantığının sesini dinle. Ben ne gerekiyorsa yaparım derdim sanırım.Tek sorun o olsun, destek oluyorum ona hatta derslerine bile ben yardım ediyorum . Esimin kafasını karıştıran sey işten çıkarsa birdaha o firmaya giremeyecek olması. Okuduğu bölüme kendi cok güveniyor
Cidden ona çok üzülüyorum dalıp dalıp gidiyor. Uyumadan önce de yine dalmıştıO zaman bırakın görsün, denesin kendini. Cesaretlendirilmek istiyor belli ki. Belki başka şehirde daha güzel bir iş kapısı açılır okulu bitince. Bimiyorum küçük bebek var mı ama yoksa maddi olarak da destek olunur. Ailenin durumu çok kötü değilse onlar da olur. Belki biraz birikmiş de vardır. 1 yıl bir şekilde halledilir. Hadi yeni iş bulmak da 6 ay desek 1,5 yıl aşılır yani. Insan umutlarinin ve hayallerinin peşinden de gitmeli. Çünkü yaptıklarımızdan değil daha çok yapmadiklarimizdan pişman oluyoruz. Çünkü yapmadığımız için sonucunu bilemiyoruz ve yapsaydım ve şöyle olsaydı diye cümleler geliyor beynimizin içine. Ben olsaydım bu durumda kalbinin ve mantığının sesini dinle. Ben ne gerekiyorsa yaparım derdim sanırım.
Siz geçici ise girseniz? Şimdi maddi olarak zorlariniz diye mi yoksa bir daha böyle iş bulamayabilirim diye mi tedirginlik var daha çok? Bana eve de bakacağım bu sürede dediği için eşinizin maddi kaygıları daha çok gibi geldi.Cidden ona çok üzülüyorum dalıp dalıp gidiyor. Uyumadan önce de yine dalmıştı
Sordum ne düşünüyorsun kara kara dedim. Bu sefer ıstedigimi yapacağım risk alacağım dedi . Bilemiyorum cok hevesli okumaya. Çocuğumuz yok bu arada
Maddi sıkıntımız olmaz gelirimiz var gerekirse bende çalışırım dedim kendisine zaten. Burada is bulmak çok zor sadece. Isini kaybedecek diye arada kaldıSiz geçici ise girseniz? Şimdi maddi olarak zorlariniz diye mi yoksa bir daha böyle iş bulamayabilirim diye mi tedirginlik var daha çok? Bana eve de bakacağım bu sürede dediği için eşinizin maddi kaygıları daha çok gibi geldi.
Hibrit sistemi ise isteyen online, isteyen sınıf içinde katılabiliyor derslere. Sizin ki gibi nasıl olur bilmiyorum ama bu oranda olmaz büyük ihtimal. Olsa bile hocalar kolaylık sağlar. Konuşmak lazımEsimin telefonuna okulundan mesaj geldi derslerin yuzde 40 uzaktan yüzde 60 yüz yüze olacak diye. Umarım açılmaz. Ve kafamı karıştıran yüzde 40 uzaktan olan ders için insanlar 1 seneligine evini bırakıp okula gelirler mi saçma da geliyor bir yandan sistem bilemiyorum.
O ikinci öğretim2 yıllıklar akşam gitmiyor mu okula?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?