Eşim bana tekme attı

Elleri acıyordur garibin

geçmişe baktım ben de soracağım neden ikinci çocuk?

Şiddet bir kere uygulandığında, genelde devamı geliyor. Eşime evlenirken şart koşmuştum ben. Her insan hata yabilir ama ihanet ve şiddet durumunda, ucunda ölüm olsa biter diye.

İkimiz de birbirimizin kırmızı çizgilerini bildiğimizden, 2 senedir ciddi bir tartışma dahi olmadı...

Darp raporu alin ve baba evine gidin olay buyusun kopek olsun bi zahmet.
Bu adam yeni boyle olmadi ya neden ikinci cocugu yaparsiniz anlamiyorum sizin gibileri, çocuk olunca duzelir mi saniyorsunuz ilgi dileniyorsunuz yazik
İnsanlar buraya çareziz kalıp bir fikir almak için yazıyoyorlar. Sizler kalkın aşağılayın diye değil. Kelimelerinizi dikkatli seçin. Başkasının hayatını yargılamak kimseye düşmez hele size hiç

Peki sizin ne haddinize beni ikaz etmek ?
Konu sahibinin avukatlığı size mi kaldi
Ister yargilarim ister sırtını sıvazlarım bu durum sizi irgalamaz.
Gayet mantikli yaptigim yorumu aşşağilanma olarak anlamissaniz o sizin sorununuz benim değil.

Önceki konularınızda eşinizin intiharı araştırdığını ve her kavga da eline bıçak alıp kendini öldürmeye çalıştığını yazmışsınız üzerinden hepi topu 1 sene geçmiş 2. Çocuğa hamilesiniz ve size karnınız burnunuzdayken tekme atmış.
Olay size göre hangi aşamada büyümeli içinizden biri ölünce mi ?
Ben olsam saniye durmazdım siz belli ki kalmak için sebep arıyorsunuz. Gidecek olan gider valiz hazırlayıp sabahı beklemez ki sizin ki
‘’Bak gideceğim kalmam için bir sey yap kocacım’’ demek gibi geldi bana.
Kendi hayatınıza dışardan biz gözle bakmanızı öneririm.

Daha önce şiddet uyguladıysa lütfen acilen uzaklaşın o adamdan.

Olay büyümüş zaten ama siz o tekmeyi kabul edip oturacaksiniz sonuc olarak, neden yorum yapalim ki?

Adam zaten ökuzmus, zaten sende bu öküzlükten muzdaripsin ne diye ısrar ediyorsun?
Anasının yontamadigi odunu sen nasıl yontcan da karnındaki bebeğin ile dikleniyorsun, hayır yani bebeğe birşey olsaydı Allah korusun kocanın ilgisi mi diyecektin?
Adamlar öküz evet odun evet de bile bile üstüne çekmek şiddet uygulasin diye gaz vermek niye..
Şikayetçi olduğun adamdan 2.cocuk niye? Sevsin diye mi?
Size göstermediği ilgiyi kime gosteriyorsa göstersin sende evde ne kadar ekmek o kadar köfte de.. öyle yaşa.

Alintiladiginiz yorumda aşağılama yok ki uyandırma var durum tespiti var.
Kimse kimsenin haline sevinecek değil elbet ama bile bile lades var bu konuda da..

Baba evine gitmezseniz bir dahaki tekme hamile karnınıza yada çocuklarınızın önünde kafanıza yada çocuklarınıza atılacak

Alintiladiginiz yorumda aşağılama yok ki uyandırma var durum tespiti var.
Kimse kimsenin haline sevinecek değil elbet ama bile bile lades var bu konuda da..
“ İlgi dileniyorsunuz yazık “ demek yargılamak, aşağılamaktır. Tabiki ortada bir şiddet var bunun açıklanır yanı yok yapacağı şey belli. Ama bu tür tabirlerin kullanılması doğru değil.

girip girip yazmıyor barıştı büyük ihtimal
konu sahibi barışmak da sizin tercihiniz ama buraya gelip açıklama yapmalıydınız insan gibi

Zaten barismasaydi şimdiye kadar çoktan yazardı. Adam özünde iyi biri demek ki :) bu tip konuların sonu hep aynı hiç şaşırmadım.

Eşiniz intihar yolu düşünüyorsa ona onerebilirim size ve çocuğunuza artık dokunmayacaksa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…