- Konu Sahibi Beyzaaa3070
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim valizimi hazırladım şu an ailemi arayıp korkutmak istemiyorum sabah arayıp çağıracağım
geçmişe baktım ben de soracağım neden ikinci çocuk?Kızlar ben yardımcı olmaya çalıştım konuştum bütün gece uyumadık sustu öyle dinledi beni tamam haklısın dedi özür diledi hastaneye de gidelim dedim gitmek istemedi çocuğumuzu tedaviyle kucağımıza aldık biz varken nasıl düşündüğünü anlamıyorum her kavgamizda eline bıçak alıyor kendini öldürmek istiyor sezaryen halimle tutmaya çalıştım onu o kadar ağliyorum ki kızlar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım mutluymuşum gibi davranıyorum hiçbir şey olmamış gibi üstünü örtüyorum bu olayların gerçekten yoruldum artık
İnsanlar buraya çareziz kalıp bir fikir almak için yazıyoyorlar. Sizler kalkın aşağılayın diye değil. Kelimelerinizi dikkatli seçin. Başkasının hayatını yargılamak kimseye düşmez hele size hiçDarp raporu alin ve baba evine gidin olay buyusun kopek olsun bi zahmet.
Bu adam yeni boyle olmadi ya neden ikinci cocugu yaparsiniz anlamiyorum sizin gibileri, çocuk olunca duzelir mi saniyorsunuz ilgi dileniyorsunuz yazik
Peki sizin ne haddinize beni ikaz etmek ?İnsanlar buraya çareziz kalıp bir fikir almak için yazıyoyorlar. Sizler kalkın aşağılayın diye değil. Kelimelerinizi dikkatli seçin. Başkasının hayatını yargılamak kimseye düşmez hele size hiç
Önceki konularınızda eşinizin intiharı araştırdığını ve her kavga da eline bıçak alıp kendini öldürmeye çalıştığını yazmışsınız üzerinden hepi topu 1 sene geçmiş 2. Çocuğa hamilesiniz ve size karnınız burnunuzdayken tekme atmış.Kızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Kızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
İnsanlar buraya çareziz kalıp bir fikir almak için yazıyoyorlar. Sizler kalkın aşağılayın diye değil. Kelimelerinizi dikkatli seçin. Başkasının hayatını yargılamak kimseye düşmez hele size hiç
Baba evine gitmezseniz bir dahaki tekme hamile karnınıza yada çocuklarınızın önünde kafanıza yada çocuklarınıza atılacakKızlar merhaba
“ İlgi dileniyorsunuz yazık “ demek yargılamak, aşağılamaktır. Tabiki ortada bir şiddet var bunun açıklanır yanı yok yapacağı şey belli. Ama bu tür tabirlerin kullanılması doğru değil.Alintiladiginiz yorumda aşağılama yok ki uyandırma var durum tespiti var.
Kimse kimsenin haline sevinecek değil elbet ama bile bile lades var bu konuda da..
girip girip yazmıyor barıştı büyük ihtimalSon durumunuz nedir?
girip girip yazmıyor barıştı büyük ihtimal
konu sahibi barışmak da sizin tercihiniz ama buraya gelip açıklama yapmalıydınız insan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?