- Konu Sahibi Beyzaaa3070
-
allah akıl fikir versin onlara, çocukla herşey düzelse çocuklu kimse boşanmazdı hay allahım ya...evet oyle saniyorlar. gecenlerde baskasinin benzer sikayeti vardi, uc cocuk ve ilgisiz es diye. neden yaptiniz dedik duzelecegini umdum dedi
sabah girip bişey yazmamışsınızCevaplarınız için çok teşekkür ederim valizimi hazırladım şu an ailemi arayıp korkutmak istemiyorum sabah arayıp çağıracağım
Bunu yapan cok yakın tanıdığım var adam boşanmak istiyordu. 2. Cocugu yaptı kadın, bosanamasin diye. Çünkü adam çok düşkün çocuklarına. Kadın da çekilecek gibi değil. Adamin ailesine yapmadığı saygısızlık kalmadi.Allah sabır versin bunun gibileri çekenlere.allah akıl fikir versin onlara, çocukla herşey düzelse çocuklu kimse boşanmazdı hay allahım ya...
açıkcası ben o yüzden çocuk yaptıklarını da düşünmüyorum, bu adam beni boşar işi zorlaştırayım onunla aramda bağ olsun niyetiyle doğurduklarını düşünüyorum, adına da çocuk olunca düzelir sandım koymuşlar
belki çok kötü niyetli gelebilirim böyle yazdığım için ama açıkcası çocuk olunca düzelir sandım diyenlerin daha kötü niyetli olduklarını düşünüyorum
Büyüsün olay gebesiniz bi de ya ne demek tekme atmakKızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Hüffff sorunlu oğullarını el kızının başına attık bari kaşınmayalım da geri yollamasin diyeceklerine kendileri de gelip bela oluyorlar.Tovbeeeesuan bir konunu daha okudum kayinvaliden ayri tehlike gercekten bunlar gercek mi ? Gercekse hic durma sana kotude davranacak olsalar git ailenin yanina. Bunlarin yaninda seninde cocugununda can guvenligi yok umarim gercek degildir
muhtemelen de öyle oldu girip girip yazmadığına göreBarışacağınıza ve erkektir yapar kadınım susup oturayım diyeceğinize %100 eminim desem
Bu adamdan 2.çocukEşinizin intihar etmek istediğini, yöntemlerini araştırdığını yazmışsınız.
Bu adamın kaybedecek bir şeyi kalmamış ben söyleyeyim, sizi de harcamasın dikkat edin.
Normalde de asssssssla ama asssssla olmaması gereken bsey ama insan 8 aylık eşine bunu nasıl yapabilir aklım almıyor. Hiç tanımadığım bi gebeyi görsem el üstünde tutarsın geliyor. Can taşıyorlar ya. Hem de senin canını. Asla evli kalmazdımKızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin
Neden böyle öküzler baba oluyor hep?Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?