Eşim bana tekme attı

evet oyle saniyorlar. gecenlerde baskasinin benzer sikayeti vardi, uc cocuk ve ilgisiz es diye. neden yaptiniz dedik duzelecegini umdum dedi
allah akıl fikir versin onlara, çocukla herşey düzelse çocuklu kimse boşanmazdı hay allahım ya...
açıkcası ben o yüzden çocuk yaptıklarını da düşünmüyorum, bu adam beni boşar işi zorlaştırayım onunla aramda bağ olsun niyetiyle doğurduklarını düşünüyorum, adına da çocuk olunca düzelir sandım koymuşlar

belki çok kötü niyetli gelebilirim böyle yazdığım için ama açıkcası çocuk olunca düzelir sandım diyenlerin daha kötü niyetli olduklarını düşünüyorum

hanımefendi işin büyümesinden korkuyorsunuz ama bu adam siz böyle susup kaldıkça şiddetin dozunu arttırabilir. ailenize haber verin gelip sizi alsınlar.

Bunu yapan cok yakın tanıdığım var adam boşanmak istiyordu. 2. Cocugu yaptı kadın, bosanamasin diye. Çünkü adam çok düşkün çocuklarına. Kadın da çekilecek gibi değil. Adamin ailesine yapmadığı saygısızlık kalmadi.Allah sabır versin bunun gibileri çekenlere.

ya hamile kadina nasil tekme atar vicdan yoksunu
Olay buyurse buyusun ezdirme kendini

Büyüsün olay gebesiniz bi de ya ne demek tekme atmak

Tovbeeee suan bir konunu daha okudum kayinvaliden ayri tehlike gercekten bunlar gercek mi ? Gercekse hic durma sana kotude davranacak olsalar git ailenin yanina. Bunlarin yaninda seninde cocugununda can guvenligi yok umarim gercek degildir
Hüffff sorunlu oğullarını el kızının başına attık bari kaşınmayalım da geri yollamasin diyeceklerine kendileri de gelip bela oluyorlar.

Böyle şeyler kırılma noktalarıdır. Eğer bir defa sineye çekecek olursanız bana ne yaparsan yapabilirsin ben kabul edebilirim sessiz kalabilirim imajı vermiş olursunuz. 8 aylık gebeyim diyorsunuz lütfen buradan gaz alarak güvende olmadığınız yalnız olduğunuz ortamlarda tartışma başlatmayın. ailenizden destek almanızı tavsiye ederim.

Tebrikler, evliliğinizde olan bunca şeye rağmen ve hiçbir şey yolunda değilken, bu adamdan bir de ikinci çocuğu yapıp, hamile hâlinizle tekme de yemişsiniz; konu sonunda da şaka yapar gibi hâlâ olaylar büyür mü diye soruyorsunuz. Bunun mimarı büyük ölçüde sizsiniz ve dayağınızı yiyip oturacaksınız. Hiçbir şey olmamış gibi doğumdan sonra, iyice beter olan evliliğinizle ilgili zibilyonuncu konunuzu da açacaksınız. Kimse de gelip kadın zaten hamile, olan olmuş diye caz yapmazsa sevinirim.

Eğer ailen bu duruma sıcak bakmıyorsa
darp raporu alıp
kadın sığınma evi için araştır derim
çok iyi bilmiyorum belli zaman dilimi var mı diye.

Normalde de asssssssla ama asssssla olmaması gereken bsey ama insan 8 aylık eşine bunu nasıl yapabilir aklım almıyor. Hiç tanımadığım bi gebeyi görsem el üstünde tutarsın geliyor. Can taşıyorlar ya. Hem de senin canını. Asla evli kalmazdım

Neden böyle öküzler baba oluyor hep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…