Esim Bana Tokat Attı :(

Sinir krizi geçirmesi bahanesi değil zaten. Ama herkes annesinden bir terlik de olsa yiyebilir. Kadın çocuğuna vurmuş çocuğu linç mi etmiş başka bir şey mi yapmış.Olayın şokundan belki de çok pişman olduğundan öyle bir anlatmış ki insanlar zavallı kadına yüklenmiş de yüklenmiş. Bir iki poposuna vurmuştur ki kimseyi ilgilendirmez vursa da yavrusuna kıysa da o annesi. Yapsın mı yapmasın tabi ki ama kimse bol keseden konuşmasın Allah başınıza öyle bir evlat verir ki beterini yaparken bulursunuz kendinizi. Kınamayın. Bu durumda bir kadına tokat atılmaz. Olgun olsun efendi olsun karısına nefes aldırsın o da iyi bir anne olur bütün gücüyle.

Karşı tarafta çocuğun babası onun nasıl tepkisiz kalmasını beklersiniz ki bekleseydi eminim ki bu hanımefendi hayata onun için konu açmazdı o çocuğa vurunca iyi eşi ona vurunca kötü öyle mi
Aynen öyle eşi kötü vurduğu için. Kadın çocuğunu duvardan duvara atmış gibi eleştirecek bir şey bulduğunuz laf edecek kendinizi ıspatlayacak bir şey bulduğunuz için verin veriştirin saçma sapan tabi. Erkekler adam olsun kadınlar da bu kafayı bıraksın. Karısına vuran erkek şerefsizdir. Her anne de bazen boğulur ve hepimiz kıçımıza terlik yedik.

Tamam herkes annesinden terlikte yemiştir tokata ama söz konusu küçük bir bebek olunca kusura bakmayın bende kendimi kaybediyorum

Bak _MAJESTE_ cim. Kendi halini, durumunu en iyi sen bilirsin. Burada halini açtığın bir arkadaşın yazdı, panik atak ve depresyon geçmişin varmış. Kuzum bunlar aşılamaz rahatsızlıklar değil, artık senin, senin canından ayrı sana muhtaç bir can sorumluluğun var. Tedavini bırakamazsın kafana göre canım benim. Sinirin artıyorsa kendini tahlil-kontrol edebilecek güçte kalmak zorundasın, kendini çekip dışarı atarsın, olmuyorsa "Al çocuğu gidin diğer odaya" dersin, artık koyveremezsin kendini öyle. Baktın bunun kontrolünü yapmayacaksın, duvara vurursun ama ertesi günü ilk işin doktor randevusu almak olur.

Böyle olmaz. Çocuğun psikolojisini delik deşik edersin. Bugün çocuğuna vurduğun yerin acısı geçer ama yavrucağın içinin acısı kalır. Doktora gitmek olsun ilk işin.
Hatta eşinle gidin, orada konuyu açın konuşun. Bu hastalığı yaşamak ayrı zordur anlıyorum, bu hastalığı yaşayan biri ile yaşamak ayrı zordur. Eşine de acı biraz.

Bak burada hepimiz yüklendik sana, yarın öbür gün evladın dönüp sana "Ne biçim annesin?" demesin, kendin için, çocuğun için, ailen için tedavini aksatma ve gayret et.

Kusura bakma biraz seni haksız buldum bu konuda sen kocandan bidha dayak yerim korkusuyla yuvani yıkıyorsun peki o zmn o küçük çocuk da senden bi dha vurcak korkusuyla seni terketsin o zaman bu onun hakkı demi????

Bence fazlasıyla aynı şey. Eşin çocuğunu korumuş bundan önce nasıl şiddet uygulamadiysa ki kendi ağzınızla söylüyorsun) bundan sonrada yapmiycaktir diye düşünüyorum söz konusu çocuk olmadığı sürece.. Eğer sevgi varsa bu konuda haksizsin ve duzelten sen olmalısın sevgi yoksa zaten bunlar bi bahane derim

Tamam herkes annesinden terlikte yemiştir tokata ama söz konusu küçük bir bebek olunca kusura bakmayın bende kendimi kaybediyorum
Bebeğin hiçbir suçu yok. Ama kadın zaten suçluluktan mı ölsün yoksa eşinin yaptığını düşüne düşüne kendini mi yesin ? Çocuğunu incitmiş mi hayır. Çok şükür. Bir iki eşyayı yere atmış, biraz bağırmış ve çocuğuna sinirlenmiş. Sonuç olarak belki eşyalar kırılmış belki çocuğun totosu azıcık kızarmış ama kadının psikolojisini yerle bir eden adam şimdi de kahraman oldu işte. Hesap incedir ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Kadın anne olmayı güçlü olmayı bilmeli ve asla yavrusunu incitmemeli kendini böyle kaybetmemeli. Ama bir adam da asla karısını bu hale getirmemeli. Bu hale gelen insan yatıştırılır çocuk ondan uzaklaştırılır. Ama vurmak neden zaten kırılmış iyice kırıklarının üzerinde tepinmek neden ?

Esin haklı nasil elin kalktı çocuğuna haketmissin o tokati eşin bir daha sana vurur diye korkacagina çocuğunun psikolojisini düşün derim.çocuğunu dayak yerken goren bütün esler tokatı patlatir

O kadar olayin icinde esinin sana vurmasina odaklanmissin sen kocaman kadin kaldiramamissin ya o el kadar cocukta nasil bir travmaya yol actin ??? Yine yaparsa demissin hadi sen çocuğuna aynisini yaparsan ???Ruh halin hic iyi degil cocugunu dusunuyorsan psikolojik destek al .Cocuk dedigin aglar döker sacar onu doverek terbiye edemezsin kendi sinirini terbiye etmelisin

Konu sahibiyle ayni zihniyettesiniz cocuktan bahsediyorsunuz

Konu sahibiyle ayni zihniyettesiniz cocuktan bahsediyorsunuz
Ben bu arkadaşın panik atak sorunu olduğunu okudum sadece. Keşke buraya yazmasaymış bu olayı. Bol keseden atana Allah beterini vermesin inşallah. Duam budur ama kınayanın da başına gelir , iyi günler Sevgiler.

Herhalde sizde dayak yiyorsunuz ondan boyle konusuyorsunuz terlikte olsa cocuk dovulmez

Ben bu arkadaşın panik atak sorunu olduğunu okudum sadece. Keşke buraya yazmasaymış bu olayı. Bol keseden atana Allah beterini vermesin inşallah. Duam budur ama kınayanın da başına gelir , iyi günler Sevgiler.
Kinama degil bu canim hicbir sebep bahane olamaz cocuk dovmek icin onlarin sucu ne

evet konu sahibi çok hafif vurmuş.resmen gözü dönmüş,bağırmış çağırmış,eline geçeni fırlatmış çocuk korkudan tir tir titremiş.

Ya hanim efendi saçmalamayı ne kadar uzatacaksınız daha diye okuyorum; ama yok sonu gelmiyor.
Adam da kadını incitmemiş. Biraz ayağını kızartmış sadece. Çok şükür. O çocuğun psikolojisini yerle bir eden anneyi kahraman ettiniz ama sizde. Yazdıklarınızın mantığı böyle. Bu kadın kendini savunabilir, çeker gider en kötü ihtimal. O çocuk savunmasız, hiçbir şey yapamaz. Orada asıl ince çizgi.
Kadının bebeği stres topu etmeye hakkı varsa, adamın da kadını yapmaya hakkı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…