Anne olsa çocuğuna vurmazBiri değil bu kadın. Çocuğun annesi. Eşlerden birinde hatalı davranış varsa çaresi bir tokat atar adam ya erkek ya vurdumu oturtur ki çocuğa daha iyi baksın zaten. Adam olsa karısına vurmaz.
Sinir krizi geçirmesi bahanesi değil zaten. Ama herkes annesinden bir terlik de olsa yiyebilir. Kadın çocuğuna vurmuş çocuğu linç mi etmiş başka bir şey mi yapmış.Olayın şokundan belki de çok pişman olduğundan öyle bir anlatmış ki insanlar zavallı kadına yüklenmiş de yüklenmiş. Bir iki poposuna vurmuştur ki kimseyi ilgilendirmez vursa da yavrusuna kıysa da o annesi. Yapsın mı yapmasın tabi ki ama kimse bol keseden konuşmasın Allah başınıza öyle bir evlat verir ki beterini yaparken bulursunuz kendinizi. Kınamayın. Bu durumda bir kadına tokat atılmaz. Olgun olsun efendi olsun karısına nefes aldırsın o da iyi bir anne olur bütün gücüyle.Tamam hanımefendi çocuk bakıcısı değil kimse sütten çıkmış ak kaşık takımı değil ama daha kendini ifade bile edemeyen küçücük bir bebeğe vuramaz ha diyelim sinir krizi geçirecek kendisi eşine desin al çocuğu başka odaya götür ben iyi değilim diye çocuğa vurmasınin hiçbir şekilde bahanesi olamaz
Aynen öyle eşi kötü vurduğu için. Kadın çocuğunu duvardan duvara atmış gibi eleştirecek bir şey bulduğunuz laf edecek kendinizi ıspatlayacak bir şey bulduğunuz için verin veriştirin saçma sapan tabi. Erkekler adam olsun kadınlar da bu kafayı bıraksın. Karısına vuran erkek şerefsizdir. Her anne de bazen boğulur ve hepimiz kıçımıza terlik yedik.Karşı tarafta çocuğun babası onun nasıl tepkisiz kalmasını beklersiniz ki bekleseydi eminim ki bu hanımefendi hayata onun için konu açmazdı o çocuğa vurunca iyi eşi ona vurunca kötü öyle mi
Tamam herkes annesinden terlikte yemiştir tokata ama söz konusu küçük bir bebek olunca kusura bakmayın bende kendimi kaybediyorumSinir krizi geçirmesi bahanesi değil zaten. Ama herkes annesinden bir terlik de olsa yiyebilir. Kadın çocuğuna vurmuş çocuğu linç mi etmiş başka bir şey mi yapmış.Olayın şokundan belki de çok pişman olduğundan öyle bir anlatmış ki insanlar zavallı kadına yüklenmiş de yüklenmiş. Bir iki poposuna vurmuştur ki kimseyi ilgilendirmez vursa da yavrusuna kıysa da o annesi. Yapsın mı yapmasın tabi ki ama kimse bol keseden konuşmasın Allah başınıza öyle bir evlat verir ki beterini yaparken bulursunuz kendinizi. Kınamayın. Bu durumda bir kadına tokat atılmaz. Olgun olsun efendi olsun karısına nefes aldırsın o da iyi bir anne olur bütün gücüyle.
Oysa durumumu ve rahatsizligimi biliyordu buna gore davranablrdi ama yabmadi en azndan evladimi alib baska odaya gideblrdi bana tekme atmak yerine
Ben yavrm icin her zorluklara katlandm omum icin herseyi goze aldmcok bismanim baktikca agliyorm ben boyle bir anne degildm nasil vurabildm bilmiyorm oyle yuzune kafasinw felan virmadm
Bi ayagina birde totonusna vrdum ;(
Aellerm kirilsn benm gibi anne olmaz olsn
Beki ya esm siddetli tokat atti ve ayagiyla tekme atti dizime o halimi ve nobet gecirdimi bile bile ;(
Bebeğin hiçbir suçu yok. Ama kadın zaten suçluluktan mı ölsün yoksa eşinin yaptığını düşüne düşüne kendini mi yesin ? Çocuğunu incitmiş mi hayır. Çok şükür. Bir iki eşyayı yere atmış, biraz bağırmış ve çocuğuna sinirlenmiş. Sonuç olarak belki eşyalar kırılmış belki çocuğun totosu azıcık kızarmış ama kadının psikolojisini yerle bir eden adam şimdi de kahraman oldu işte. Hesap incedir ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Kadın anne olmayı güçlü olmayı bilmeli ve asla yavrusunu incitmemeli kendini böyle kaybetmemeli. Ama bir adam da asla karısını bu hale getirmemeli. Bu hale gelen insan yatıştırılır çocuk ondan uzaklaştırılır. Ama vurmak neden zaten kırılmış iyice kırıklarının üzerinde tepinmek neden ?Tamam herkes annesinden terlikte yemiştir tokata ama söz konusu küçük bir bebek olunca kusura bakmayın bende kendimi kaybediyorum
Konu sahibiyle ayni zihniyettesiniz cocuktan bahsediyorsunuzBebeğin hiçbir suçu yok. Ama kadın zaten suçluluktan mı ölsün yoksa eşinin yaptığını düşüne düşüne kendini mi yesin ? Çocuğunu incitmiş mi hayır. Çok şükür. Bir iki eşyayı yere atmış, biraz bağırmış ve çocuğuna sinirlenmiş. Sonuç olarak belki eşyalar kırılmış belki çocuğun totosu azıcık kızarmış ama kadının psikolojisini yerle bir eden adam şimdi de kahraman oldu işte. Hesap incedir ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Kadın anne olmayı güçlü olmayı bilmeli ve asla yavrusunu incitmemeli kendini böyle kaybetmemeli. Ama bir adam da asla karısını bu hale getirmemeli. Bu hale gelen insan yatıştırılır çocuk ondan uzaklaştırılır. Ama vurmak neden zaten kırılmış iyice kırıklarının üzerinde tepinmek neden ?
Ben bu arkadaşın panik atak sorunu olduğunu okudum sadece. Keşke buraya yazmasaymış bu olayı. Bol keseden atana Allah beterini vermesin inşallah. Duam budur ama kınayanın da başına gelir , iyi günler Sevgiler.Konu sahibiyle ayni zihniyettesiniz cocuktan bahsediyorsunuz
Herhalde sizde dayak yiyorsunuz ondan boyle konusuyorsunuz terlikte olsa cocuk dovulmezAynen öyle eşi kötü vurduğu için. Kadın çocuğunu duvardan duvara atmış gibi eleştirecek bir şey bulduğunuz laf edecek kendinizi ıspatlayacak bir şey bulduğunuz için verin veriştirin saçma sapan tabi. Erkekler adam olsun kadınlar da bu kafayı bıraksın. Karısına vuran erkek şerefsizdir. Her anne de bazen boğulur ve hepimiz kıçımıza terlik yedik.
Oooo evlendim hala annem nişan alıp alıp terlik fırlatıyor bildiniz bilir kişi bayanhanfendü :)Herhalde sizde dayak yiyorsunuz ondan boyle konusuyorsunuz terlikte olsa cocuk dovulmez
Kinama degil bu canim hicbir sebep bahane olamaz cocuk dovmek icin onlarin sucu neBen bu arkadaşın panik atak sorunu olduğunu okudum sadece. Keşke buraya yazmasaymış bu olayı. Bol keseden atana Allah beterini vermesin inşallah. Duam budur ama kınayanın da başına gelir , iyi günler Sevgiler.
Ya hanim efendi saçmalamayı ne kadar uzatacaksınız daha diye okuyorum; ama yok sonu gelmiyor.Bebeğin hiçbir suçu yok. Ama kadın zaten suçluluktan mı ölsün yoksa eşinin yaptığını düşüne düşüne kendini mi yesin ? Çocuğunu incitmiş mi hayır. Çok şükür. Bir iki eşyayı yere atmış, biraz bağırmış ve çocuğuna sinirlenmiş. Sonuç olarak belki eşyalar kırılmış belki çocuğun totosu azıcık kızarmış ama kadının psikolojisini yerle bir eden adam şimdi de kahraman oldu işte. Hesap incedir ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Kadın anne olmayı güçlü olmayı bilmeli ve asla yavrusunu incitmemeli kendini böyle kaybetmemeli. Ama bir adam da asla karısını bu hale getirmemeli. Bu hale gelen insan yatıştırılır çocuk ondan uzaklaştırılır. Ama vurmak neden zaten kırılmış iyice kırıklarının üzerinde tepinmek neden ?
Okuma alışkanlığı edinin.Kinama degil bu canim hicbir sebep bahane olamaz cocuk dovmek icin onlarin sucu ne
Size normal geliyor o yuzdenOooo evlendim hala annem nişan alıp alıp terlik fırlatıyor bildiniz bilir kişi bayanhanfendü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?